Ketä he ovat?

juorupukkimatkaanjokäy

Aarnion tapaukseen kerrottiin kytkeytyvän oikeudenkäynnillisesti viisi poliisijohtajaa KRP:stä ja Poliisihallituksesta - myös Putin asia. Missä ne nyt ovat? Tietysti siellä suljettujen ovien takana, kun Aarnio stunttaa näkökenttää ja kansa kohisee kukkapenkkirahoista. Vain siitä tasosta, jonka ymmärtää. Ärsyttävää.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12345654321

      Vilhusen mukaan ainakin Riikosta haluttiin istumaan Aarnion rinnalle koppiin. Kun oli yhtä kova huumekauppias kuin Aarnio.

    • Suuri-puhallus

      Lapsikin tajuaa ja ymmärtää ettei Aarnio ole yksin voinut pyörittää isoa huume Bisnestä ilman apua koleegoiltaan ja tätä samaa paskan juahantaa kuin sensuuri valta media meille syöksee jostain vitun kukka penkki rahoista jotka pitää kytekä krp. skootteri lahjoitukseen.

      Aarniota vastaan kuullun naisen höpinöihin niin kunnon soppa ja hrhaan johtaminen on nyt tuleva tien päähän ongelma on etti oikein kukaan osaa enää päättää keitä suojellaan ja kuinka niin moni on sekaantunut mahti Bisnekseen .nyt vai sattui että hymy poika futari Jartsa ei kaiketikikaan ole suostunut jakamaan osuuksia kaikkien mielen mukaan ja tai jokun varpaille reviirillä astuttuaan päätynyt koppi hoitoon.

      ai niin yks tuttu jo kuollut antoi mulle 500.000.euroa. palkkioksi kun auttelin hiukan hyvää ystävääni. multa vaan jotekin unohtu ilmoittaa verottajalle..ja unohtu kertoo kuulustelussa ett mä sain noi fyrkat tost noin nii ku että muka ja sit..vittu mitä paskaa. ja kansa maksaa vielä palkkaa jarsalle ja hänen asianajajansa mahtavat palkkiot. ja tähän päälee matu invaasiot..satoja miljoonia ja
      Talvivaarasta ei kukaan puhu mitään no sumu verhoja tarvitaan. jartsan keissi kun peittää poliitikkojen rötöstelyjä talvivaarassa.

      • Pärrällinen

        Lähtökohtaisesti viranomaisen on noudatettava niitä pykäliä ja asetuksia joita kunkin viran hoitoon on määritetty. Nuhteettomuus on avainasemassa, samoin kaikenlainen avoimuus virkaa hoidettaessa. Nyt voimme vaan kysyä, että ovatko ne täyttyneet Aarnion hoitaessa virkaansa?


      • koliseeko.kalskahtaako
        Pärrällinen kirjoitti:

        Lähtökohtaisesti viranomaisen on noudatettava niitä pykäliä ja asetuksia joita kunkin viran hoitoon on määritetty. Nuhteettomuus on avainasemassa, samoin kaikenlainen avoimuus virkaa hoidettaessa. Nyt voimme vaan kysyä, että ovatko ne täyttyneet Aarnion hoitaessa virkaansa?

        Voimme kysyä myöskin onko kaikinpuolinen nuhteettomuus toteutunut Jorma Kalskeen viranhoidossa. Kuuluuko kalske? Saara-huoran 1500 euron huijaus annettiin mennä vanhaksi lähes yhtä suurella kolinalla kuin Hanna Mäntylän (=ministeri) 5000 euron huijaus.


    • Tien

      -haarassako taas?

      • j.v

        Joku on aina sitämieltä, että jostakin asiasta tulisi puhua enemmän kuin toisesta, mutta mielipiteitä ei muut päätä, tää on mielipidekysymys ja monitahoinen sinällään, että a) 'mitä päässämme liikkuu'? - ja b) 'mitä sieltä ajatuksistaan kuka haluaa yleiseen keskusteluun julistaa'? c) jne.


    • Viittikshakee

      Lottovoittoja maastosta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe