Naturaja rasvaprosentissa?

Pakkotoist0

Jos kehon rasvaprosentti alkaa olemaan alle 8%, niin lihasmassan ylläpito rupeaa käymään vaikeaksi. Miten nämä naturaalit kehonrakentajat pystyvät olemaan erittäin lihaksikkaita ja samaan aikaan omaamaan 4-5% rasvaprosentin? Mikä on heidän salaisuutensa?

25

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jorsekorsetti

      Se että he eivät ole naturaaleja, vaan perse on täynnä piikinjälkiä.

    • 9g99Esa

      Ei ole salaisuus, että voit olla joko iso plösö tai kireä tikku. Molempia ei voi saada naturaalina, ja tämä on tieteellinen fakta.

      • lisääfaktaa

        Kireä tikku näyttää terveellisemmältä kuin lihaksista ylipainoinen rasvaton.


    • asddfsdfdsg
    • kehonrakentajavoittaa

      Kerron nyt teille vain omasta treenauksestani,nyt siis olen jo vanhempi 43 iässä.

      Mutta kun kysytään tuota rasva prosenttia,niin minulla se oli tuossa 8% tietämillä - 10 % tietämillä monta vuotta , olin 13v-20 v 1985-90 luvun alkupuolella.

      Lihakset näkyi ja v selkä oli silloin jo, sitä ei ollut tavallisilla 15 vuotiailla kellään juuri. Aika suurilla painoilla ja rasvajojen olessa hyvin pienet,esim:100kg pään pääle nosto maasta 16 vuotiaana,90kg penkkiä kympin toistoja ja maastavetoa 150kg-165kg toistoja.

      Massaa ei ollut kun tuo 60kg ehkä enintään 65.

      Näitä ei siis kehitetty saleilla vaan maalaistalossa ankeissa olosuhteissa,peltihalli ja pakkasilla treenausta jne,jatkuvaa treenausta,säkin kanssa kävelyä ja juoksua 15 vuotiaana jolloin säkit painoi tiloilla 50kg,tämä niskassa ja pimeällä ilman katuvaloja lenkillä kilsa tai enintää kaksi ja keskellä ei mitään korvessa,eli tansin susien kanssa.

      Nyt olessani edelleen natu,olin kehon mittauksessa viime keväänä kaksi kertaa ,rasvat olivat tuolla 12 ja 15 % nurkilla vaikka en ole treenat kuin tänä vuonna aloittanut siis uudelleen puntilla käynnin ja tällä kertaa oikealla salilla.

      Nyt olen ulkoisesti päässyt Valtavaan kuntoon hyvin nopeasti,natulla lienee se etu jos kaiken rakkensi alun alkaen puhtaalta pöydältä,nyt olen siis maaliskuulta aloittanut ja melkoisessa kunnossa,useimmat 5-8 vuotta putkeen treenanneet eivät ole samassa vaan pyyhkäisin ohi 9 kuukaudessa.

      kevääksi vedin kireään kuntoon nopeasti,80 kg tietämiltä 68kiloon jopa 67kg pituus siis 172cm.

      Nyt massa kausi menossa painoa nyt jo 78 kg ja mitään jauhoja en koskaan ole käyttänyt,siis tarkoitan proteiineja,nyt elämäni ensimmäisen kerran otin käyttöön vitamiinit kun vaimokin alkoi tänä vuonna harrastaa punttien nostoa.

      Nyt tänä kesänä oli niin hurjassa kunnossa vaikka minulla oli paita päällä niin ihmiset tulivat pienissä sievissä kyselemään olenko joku nyrkkeilija tai vastaava,

      Esim:amin asikainen olisi kunnoltaan ollut paljonkin heikommassa kunnossa ulkopäin kun kesällä olin,siis kohtuu tiukka mutta varsin massakkaan näköinen.

      Tavoite on nyt treenata ja syödä niin että keväällä on painoa vähintään 85kg jolloin olen treenannut vuoden.

      Olen siis nyt käyttänyt vitamiineja 43 ikäisenä ja otan käyttöön nyt kreatiinin,tämän ikäisenä ei pidä yrittää olla liian kireä muutoin ei lihas kasva jatkuvassa kunnossa kun on siis liian tiukkana,pitää kerätä massaa ja sitten tiukataan kesää kohti,s eon erijuttu kisamiehet nämä on vieläkin tarkempaa.

      Mutta liian paljon kisoja jos on niin ei pitkälle pötki terveyden kanssa,aineiden kanssa tulee aika nopeesti romuksi.

      Teille muille on vitamiinit olleet itsestään selvyys mutta maalla kaukana susien keskellä näistä ei oltu kuultukkaan saati kehonrakennuksesta 1985 oli aika jolloin ei tietokoneita tai nettejä ollut niin kuin 2000 luvulla on kaikki toisin.

      Treenasin pitkälti kirjasta kehonrakentaja voitta franco columbu ja weiderin muita kirjoja oli mutta franco oli se suunnannäyttäjänä .

    • kehonrakentajavoittaa

      Natuna se pitäminen siis lihasten pitäminen on paljon helpompaa ,ne säilyy mukana pitempään vaikka ei treenaisi pitkilleen niin muisti,lihas muisti on erinlainen natuilla.(katsokaa huippu kehonrakentajia,lihaksetja noiden velttous näkyy heti kun löysätään,hauis lihas surkastuu pieneksi palloksi,siis palloksi se ei olekkaan niin sanottu aito)vaan kepulikontilla saatu munakas joka pläsähtää suoraksi nopeasti.

      Mutta hyvin massakas ei voi olla tai rasvat on yli 10%,kuulostaa että 4-5 % siltä ettei massaa ole siis niin kuin huippu bodareilla suurilla sitä on.

      Mutta paljon sanelee geenit,mitä sai,myös miten söi,miten treenasi tai treenaa.

      Minullakin vaikken ole kaksinen ja en käy kisoissa,näkyy lähes aina suonet käsistä jaloista pohkeista,pumppaamatta niitä yhtään,eli luonnostaan on keho kuin kehon rakentajan,alusta tehtiin nuorena.

      Pohkeetkin on kuin kehonrakentajan joka suoni näkyy,salilla joka on tavallisten tollojen sali,ei voi edes kunnolla hioa tai fiilistellä sekä harjoittaa täysipainoisesti,sielä käy vain harraste ukkoja,jotka yrittävät voimaa ja lihaskokoa saada,josta mainitsenkin ettei se tahdo onistua molemmat yhtäaikaa.

    • kehonrakentajavoittaa

      Unohdin lisäksi kertoa teille ruuasta jota söin ja syön edelleen.

      Voi / en käytä margariinia,melkoisen suuria määriä voita,riippu elimistöstä.

      Täysmaito maatiloilla kun elin,nykyisin en juo maitoa,käytän pääsääntöisesti kermaa,maidon tulisi olla luomua ei pastoroitua.

      Leipä rajattu minimiin,nuorenpana söin vain ruisleipää ,itse tehtynä,usein omalta pellolta jauhettunakin vieläpä.

      Nykyisin ei juuri viljaa,ainoastaan puuro on sallittu,sekin on siinä ja siinä,kananminua aika reilusti,turhaa pelätä kolesterooleja,ne on akkojen puheita jos ihminen muutoin on terve.

      Kaikkea mitä yhteiskunta tai media on pitkälti suosittanut kannattaa suhtautua varovaisesti,se on yleensä juuri toisin päin mitä lääketiede on tutkinut,näissä sanelee aina raha,mm:esimerkki on statiinit,ihmiset syö näitä ,limsat karta noita viimeiseen saakka,makea käytä havoin.

      Älä juo kaljaa viikonloppuisin jos meinaat päästä kuntoon jne.älä lepää salilla ja istuksi liikaa,tee kaikki aina tehokkaasti ja nopeasti ja poistu salilta.

      Usein näkee kavereita tunti tolkulla veivaamassa ,mutta harrastelutasolla se on aika turhaa,alta tunnin kunnon sali treeni on tehokkaampi kuin ehkä on käsitettykkään.

      Jos on kova kaveri ja geenit on hyvät voi treenata aamusta ja illasta molempina kertoina noin tunnin.(kaikki siis natuna)

      Ikääntyessä tulee pitää välipäiviä vaikka kaksikin päivää ettei tankoja nää.

      Pitää elää sen kehon mukaan

      • Diädemiäs

        Kommentoin muutamaa kohtaa kirjoituksessasi. En heittäydy kovin kärkkääksi, koska tarkoitusperäsi on selkeästi hyvä.

        "Jos on kova kaveri ja geenit on hyvät voi treenata aamusta ja illasta molempina kertoina noin tunnin.(kaikki siis natuna)"

        Normaali natu ei koskaan pysty treenaamaan kahta kertaa päivässä. Normaalilla natulla tarkoitan normaalia treenaajaa. Tämä vaatisi jo erityisen laajaa kuormitusfysiologian tuntemusta ja oman elimistön seurantaa. Tällaista alan tuntemusta en ole koskaan voimailun saralla tavannut. Paitsi nyt seuraan täällä mielenkiinnolla nimimerkin "Natu-ukko" kirjoituksia. Ensimmäisiä kirjoituksia voimailun saralla, jotka saattaa olla jyvällä kuormitusfysiologiasta ja palautumisesta. Olen huvikseni seuraillut voimailunalan kehitystä, tai olisi kai oikeammin sanottu kehittymättömyyttä, ja mikään ei ole niin metsässä kuin voimailualan valmennus ja PT touhu. Tehdään kyllä hienoja ohjelmia, videologeja ja selitetään puuta heinää hienoin termein ja sanakääntein. Kielii lähinnä huonosta alan tuntemuksesta, kun selitetään asioita kautta rantain hienoilla termeillä.

        Kyllä kuka vaan pystyy tekemään saliohjelman ja ruokavalion, jossa kalorit alittaa kulutuksen. Ei se ole rakettitiedettä. Mutta kun mennään syvällisempiin asioihin, niin väitän, että alan tämän hetken "guruilta", Supermassalta, Bullilta, Mähöseltä, etc., etc,. loppuu tietämys heti alkuun. Naturaalin kehon treenaaminen/valmennus on aivan eri planeetalta kuin "turboahdetun" kehon. Naturaalin keho on huomattavasti herkempi erilaisille ulkoisille ja sisäisille ärsykkeille ja reagoi niihin eri tavalla.

        Hieman myös otan kantaa tuohon ravintohihhulointiisi:

        Ensinäkin, kolesteroli ei ole mikään akkojen hömpötys. Tästä on selkeä laaja tieteellinen näyttö ja se on kaikkien tarkastettavissa. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että on myös olemassa tietty geenimuunnos, joka reagoi herkemmin ravinnon kolesteroliin. Siksi esim. aikaisemmissa kansainvälisissä tutkimuksissa on saatu niin ristiriitaista tietoa. Ja juuri me Suomalaiset olemme arvonnassa voittaneet tuon geenin. Meidän geeniperimämme reagoi erityisen herkästi ravinnon kolesteroliin. Eikä tässä tarvitse sen kummempaa katsoa kuin ikävakioitua kuolleisuutta ja eläinrasvojen ja kasvirasvojen kulutusta. Ei tarvitse mennä montaa vuosikymmentä taaksepäin, kun oli sääntö että työstä poistuttiin sydänsairauden aiheuttaman tapahtuman kautta ja eläinrasvojen kulutus oli suurta. Sitä mukaa kun eläinrasvojen kulutus on vähentynyt ja kasvirasvojen lisääntynyt, työikäisten kuolleisuus sydäntapahtumiin on vähentynyt. Nykyään on lähinnä harvinaista jos työikäinen saa sydäntapahtuman.

        Puhut itse yhteiskunnan aivopesusta, mutta itse olet antanut pienen hihhulijoukkion aivopestä itsesi. Sinä tuskin olet koskaan perehtynyt tarkemmin mihinkään tieteelliseen aineistoon asian saralta. Kyllä yhteiskunnan tarjoamilla suosituksiin on olemassa selkeä tieteellinen näyttö, toisin kuin sinun pienen hihhulijoukkiosi tarjoamiin tietoihin ei ole oikein olemassa mitään. Se vähäkin, joka on ollut, on viimeaikaisissa näytöissä kumottu. Joten tuo perustuu enää lähinnä uskonnolliseen fanatismiin. Mutta, joikainen syököön kuten tahtoo. Mutta, jos enempää hihhuloimaan alat, niin tekstini sävy muuttuu huomattavasti kärkkäämmäksi.

        Vielä statiineista sen verran, että ne on lääkkeitä. Ne on tarkoitettu sairauden hoitoon ja ne on käyneet läpi pitkäaikaiset tutkimukset. Ei lääkettä pystytä tuomaan markkinoille, ellei sen hyöty/haittasuhteesta ole vakaata näyttöä. Tietyissä poikkeustapauksissa se on mahdollista, mutta todellakin vain siinä tapauksessa, että jokin epidemia vaarantaa kansakunnan terveyttä. Silloin lääkeviranomaisten on punnittava riskit ja edut. On toki olemassa myös esimerkkejä, että lääkkeitä tuodaan markkinoille vääristellyin tuloksin. Silloin niiden aiheuttamat haitat huomataan kyllä nopeasti ja lääke vedetään markkinoilta. Se on niin iso tappio lääkefirmalle, että on edullisempaa käydä läpi ne laajat tutkimukset. Statiineilla on luonnollisesti sivuvaikutuksia, mutta niiden haitat verrattuna hyötyihin on silti kiistattomat. Ja kyllä, niillä on sivuvaikutuksia, monet saavat statiineista oireita, mutta silti niiden estämät sydäntapahtumat ovat vaakakupissa suurempi hyöty. Näin on myös buranalla, buranastakin jotkut saavat oireita, jopa siinä määrin, että ibuprofeenille yliherkkiä on joutunut sairaalaan tiputukseen. Silti sen hyödyt kipu- ja kuumelääkkeenä ovat niin paljon suuremmat, että sitä kannattaa pitää markkinoilla.

        Tämä ihan ystävällisesti tiedoksi sinulle, niin sinun ei tarvitse hihhuloida.


      • aitoBlueteam

        blaa blaa blaa

        liian pitkä teksti

        en lukenut

        paskapuhetta


      • kehonrakentajavoittaa
        Diädemiäs kirjoitti:

        Kommentoin muutamaa kohtaa kirjoituksessasi. En heittäydy kovin kärkkääksi, koska tarkoitusperäsi on selkeästi hyvä.

        "Jos on kova kaveri ja geenit on hyvät voi treenata aamusta ja illasta molempina kertoina noin tunnin.(kaikki siis natuna)"

        Normaali natu ei koskaan pysty treenaamaan kahta kertaa päivässä. Normaalilla natulla tarkoitan normaalia treenaajaa. Tämä vaatisi jo erityisen laajaa kuormitusfysiologian tuntemusta ja oman elimistön seurantaa. Tällaista alan tuntemusta en ole koskaan voimailun saralla tavannut. Paitsi nyt seuraan täällä mielenkiinnolla nimimerkin "Natu-ukko" kirjoituksia. Ensimmäisiä kirjoituksia voimailun saralla, jotka saattaa olla jyvällä kuormitusfysiologiasta ja palautumisesta. Olen huvikseni seuraillut voimailunalan kehitystä, tai olisi kai oikeammin sanottu kehittymättömyyttä, ja mikään ei ole niin metsässä kuin voimailualan valmennus ja PT touhu. Tehdään kyllä hienoja ohjelmia, videologeja ja selitetään puuta heinää hienoin termein ja sanakääntein. Kielii lähinnä huonosta alan tuntemuksesta, kun selitetään asioita kautta rantain hienoilla termeillä.

        Kyllä kuka vaan pystyy tekemään saliohjelman ja ruokavalion, jossa kalorit alittaa kulutuksen. Ei se ole rakettitiedettä. Mutta kun mennään syvällisempiin asioihin, niin väitän, että alan tämän hetken "guruilta", Supermassalta, Bullilta, Mähöseltä, etc., etc,. loppuu tietämys heti alkuun. Naturaalin kehon treenaaminen/valmennus on aivan eri planeetalta kuin "turboahdetun" kehon. Naturaalin keho on huomattavasti herkempi erilaisille ulkoisille ja sisäisille ärsykkeille ja reagoi niihin eri tavalla.

        Hieman myös otan kantaa tuohon ravintohihhulointiisi:

        Ensinäkin, kolesteroli ei ole mikään akkojen hömpötys. Tästä on selkeä laaja tieteellinen näyttö ja se on kaikkien tarkastettavissa. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että on myös olemassa tietty geenimuunnos, joka reagoi herkemmin ravinnon kolesteroliin. Siksi esim. aikaisemmissa kansainvälisissä tutkimuksissa on saatu niin ristiriitaista tietoa. Ja juuri me Suomalaiset olemme arvonnassa voittaneet tuon geenin. Meidän geeniperimämme reagoi erityisen herkästi ravinnon kolesteroliin. Eikä tässä tarvitse sen kummempaa katsoa kuin ikävakioitua kuolleisuutta ja eläinrasvojen ja kasvirasvojen kulutusta. Ei tarvitse mennä montaa vuosikymmentä taaksepäin, kun oli sääntö että työstä poistuttiin sydänsairauden aiheuttaman tapahtuman kautta ja eläinrasvojen kulutus oli suurta. Sitä mukaa kun eläinrasvojen kulutus on vähentynyt ja kasvirasvojen lisääntynyt, työikäisten kuolleisuus sydäntapahtumiin on vähentynyt. Nykyään on lähinnä harvinaista jos työikäinen saa sydäntapahtuman.

        Puhut itse yhteiskunnan aivopesusta, mutta itse olet antanut pienen hihhulijoukkion aivopestä itsesi. Sinä tuskin olet koskaan perehtynyt tarkemmin mihinkään tieteelliseen aineistoon asian saralta. Kyllä yhteiskunnan tarjoamilla suosituksiin on olemassa selkeä tieteellinen näyttö, toisin kuin sinun pienen hihhulijoukkiosi tarjoamiin tietoihin ei ole oikein olemassa mitään. Se vähäkin, joka on ollut, on viimeaikaisissa näytöissä kumottu. Joten tuo perustuu enää lähinnä uskonnolliseen fanatismiin. Mutta, joikainen syököön kuten tahtoo. Mutta, jos enempää hihhuloimaan alat, niin tekstini sävy muuttuu huomattavasti kärkkäämmäksi.

        Vielä statiineista sen verran, että ne on lääkkeitä. Ne on tarkoitettu sairauden hoitoon ja ne on käyneet läpi pitkäaikaiset tutkimukset. Ei lääkettä pystytä tuomaan markkinoille, ellei sen hyöty/haittasuhteesta ole vakaata näyttöä. Tietyissä poikkeustapauksissa se on mahdollista, mutta todellakin vain siinä tapauksessa, että jokin epidemia vaarantaa kansakunnan terveyttä. Silloin lääkeviranomaisten on punnittava riskit ja edut. On toki olemassa myös esimerkkejä, että lääkkeitä tuodaan markkinoille vääristellyin tuloksin. Silloin niiden aiheuttamat haitat huomataan kyllä nopeasti ja lääke vedetään markkinoilta. Se on niin iso tappio lääkefirmalle, että on edullisempaa käydä läpi ne laajat tutkimukset. Statiineilla on luonnollisesti sivuvaikutuksia, mutta niiden haitat verrattuna hyötyihin on silti kiistattomat. Ja kyllä, niillä on sivuvaikutuksia, monet saavat statiineista oireita, mutta silti niiden estämät sydäntapahtumat ovat vaakakupissa suurempi hyöty. Näin on myös buranalla, buranastakin jotkut saavat oireita, jopa siinä määrin, että ibuprofeenille yliherkkiä on joutunut sairaalaan tiputukseen. Silti sen hyödyt kipu- ja kuumelääkkeenä ovat niin paljon suuremmat, että sitä kannattaa pitää markkinoilla.

        Tämä ihan ystävällisesti tiedoksi sinulle, niin sinun ei tarvitse hihhuloida.

        Puhut itse yhteiskunnan aivopesusta, mutta itse olet antanut pienen hihhulijoukkion aivopestä itsesi. Sinä tuskin olet koskaan perehtynyt "tarkemmin mihinkään tieteelliseen aineistoon asian saralta. Kyllä yhteiskunnan tarjoamilla suosituksiin on olemassa selkeä tieteellinen näyttö, toisin kuin sinun pienen hihhulijoukkiosi tarjoamiin tietoihin ei ole oikein olemassa mitään."


        -Kumoan hieman omalta kohdaltani käsityksiäsi,eli kerron nyt käytännön kokemuksella.

        Meitä on kahdeksan sisarrusta joista minä olen terve ja elänyt ja syönyt yllämainituin tavoin,muut ovat kuin vanhoja pieruja ja elimistö kautta fysiikka toiselta planeetalta.

        Minä ja toinen veljeksistä olemme hieman yli vuoden ikäerolla ja kasvatettu eriperheissä,molemmilla urheilu tausta,toinen ui meistä koko lapsuuden ja urheili muutoin,on massakas ja lihaksikas mutta ei treenanut punteilla.

        Minä söin edellä mainituin tavoin eli luonnon antimia kuten marjoja hyvin hyvin paljon talvisin läi vuoden ja sitten vain täysmaitoa ja munia ja ym mitä maatilaan tuleekaan.

        Toinen sai yliopiston opettajat terveyspuolelta vamhemmiksi,professori joka ohjasi tätä veljeäni ja kasvatti tästä ksvatustieteiden maisterin ja ja terveystieteiden opettajan,veljeni kävi siis opeksi ja kävi hieroja koulutuksen ja kokkikoulutuksen.

        Molempia syötettiin eritavoin,molemmilla tietysti sama biologinen isä ja äiti.

        Toinen asui hienosto perheessä yliopiston opettaja joka nimen omaan oli terveys puolen ihminen,kasvatti isä ympäristö neuvos joita ei suomessa nyt montaa edes ole,kumminkin tämä veljeni oli sairas hyvin paljon,urheili ja oli hyvin kilpahenkinen,margariiniä heti kun lusikkaa osasi nostaa beseliä jne....erittäin tarkkaa oli sielä perheessä,no alkoi terveys mennä veljeltä,siinä lihottiin ja jojoiltiin ja jne...pyörtyiltiin jne..jatkuva rumpa lääkärissä käyntejä.

        Olivat taas luonniseen tapaan huolestuneita akateemisia kuin olivat,veljeni oli jyrki kataisen lapsuuden kaveri ja samaa kööriä,no kumminkin ei oltu huonoissa piireissä ei.

        No sitten eräänäkin vuonna se pumppu meni sydänlihas tulehdukseen oli ja siis olimme nuoria tuossa 16-20v tietämillä,minulla ei ollut itään mutta rankka duunia,saatoin nostaa aamulla pikkuisen kylmällä halilla painoja ja tehdä maatilan töitä ja illala pikkasen lisää treenailla.

        No tuo veljen pumppu otti lukua ja tulehduksessa oli,valtavan paljon ongelmia,söivät saalatteja ja muuta terveelistä läpi lapsuuden hyvin tarkkaan.

        Kaverihan oli urheilutasoinen,joka päivä ui kun oli kinnossa kilometrin tai kaksi siis joka päivä kun pumppu vaan kesti.

        No kummnkin sitten alkoi varhain tuo statiiniaika ja sen jälkeen tämä minun veli ei ole tervettä päivää nähnyt,viimeksi oli 16 antibiootti kuuria putkeen,joten olen kuin teräs mies tuohon nähden,ja kummallakin urheilu taustat ja eri ruokavalio.

        Nyt se vaan lihoo 115kg ja pituus 176 muttei se näy siitä,nyt taas kahdesa kuukaudessa laskenut 102 kiloon.

        Nämä ovat pekka puskan järkkymättömiä kannattajia tai olivat,minä poika laitoin koulussa 10 kpl voi nappeja näkkärin päälle näytille muille että meillä ei lasketa kalorin tarkkuudella,kun kulutus oli kova.

        Nämä ovat yliopiston väittelijöitä jotka väitteli terveydestä ,tämä kavatti äiti.

        Minä olen saanut olla terveenä,muilla hirmuisia siis kaikilla muilla sisaruksilla ja tällä veljellä josta kerroin on ongelmana ollut paksu suoli,se on näillä muilla ollut paha,jopa on avanteita läpi elämän ajaksi.

        Tälläkin minun veljellä vaikka terveellisesti yliopisto tason mukaan söi ja koulut kävi,niin hänenkin perse tutkittiin kun ei se vörkkinyt niillä ruokiloilla.

        Joten 8 sisaruksen ja tarkkaan seuraten joihin me kaksi eriperheeseen jouduttiin,minä köyhään maanviljelijä perheeseen ja toinen umpirikkaaseen koulutettun terveyspuolen ammatilaisten huomaan.

        Toinen meistä romu sisäisesti minä teräsmies.

        Ravinto jonka hän sai oli takuulla miettyä,vitamiinit kaikki ,statiinit heti käyttöön,ja kaiken maailman tutkimukset mitä voi rahalla saada.

        olemme 43minä ja veljeni 45 kohta,toisella meistä helppo elämä mutta sisältä paskassa kunnossa,minulla raskas elämä lapsesta saakka,mutta vaivoja ei ole muualla kuin nivelien osalla selän kanssa,jouduin nimittäin jo kahdeksannella luokalla heräämään yksin kello 4 aikaan eränäkin kesänä joka päivä käsin raivaaman kiviä pelloilta,se ei ollut mitään lasten leikkiä lähteä yksin klo 4 kiven keruuseen ja viettä päivä sielä.

        No karujen olojen saattelemana stanit ovat viemässä tätä veljenäni heikopaan suuntaan ja beselit käskin heittää nurkkaan vuosi kausia sitten,mutta yliopiston terveyspuolen jengi on manipuloitua hyvin.

        Äitinsä tämä kasvatus äitinsä se vata romu kunnossa on,söi olevinaan terveellisesti niin sairaampaa ihmistä saa ihan hakemalla hakea.

        Minä siis olin oikeassa,se minun veli ei pysty mitään rehti töitä tekemään,ei sillä pumppu kestä,sama se on niillä muillakin,ne osti söi noita paskoja,eivätkä treenaneet ja syöneet kuin minä.

        Ne eivät koskaan tajunnet marjojen ym muiden metsän antimien terveydelisy


      • kokeissaselviää
        kehonrakentajavoittaa kirjoitti:

        Puhut itse yhteiskunnan aivopesusta, mutta itse olet antanut pienen hihhulijoukkion aivopestä itsesi. Sinä tuskin olet koskaan perehtynyt "tarkemmin mihinkään tieteelliseen aineistoon asian saralta. Kyllä yhteiskunnan tarjoamilla suosituksiin on olemassa selkeä tieteellinen näyttö, toisin kuin sinun pienen hihhulijoukkiosi tarjoamiin tietoihin ei ole oikein olemassa mitään."


        -Kumoan hieman omalta kohdaltani käsityksiäsi,eli kerron nyt käytännön kokemuksella.

        Meitä on kahdeksan sisarrusta joista minä olen terve ja elänyt ja syönyt yllämainituin tavoin,muut ovat kuin vanhoja pieruja ja elimistö kautta fysiikka toiselta planeetalta.

        Minä ja toinen veljeksistä olemme hieman yli vuoden ikäerolla ja kasvatettu eriperheissä,molemmilla urheilu tausta,toinen ui meistä koko lapsuuden ja urheili muutoin,on massakas ja lihaksikas mutta ei treenanut punteilla.

        Minä söin edellä mainituin tavoin eli luonnon antimia kuten marjoja hyvin hyvin paljon talvisin läi vuoden ja sitten vain täysmaitoa ja munia ja ym mitä maatilaan tuleekaan.

        Toinen sai yliopiston opettajat terveyspuolelta vamhemmiksi,professori joka ohjasi tätä veljeäni ja kasvatti tästä ksvatustieteiden maisterin ja ja terveystieteiden opettajan,veljeni kävi siis opeksi ja kävi hieroja koulutuksen ja kokkikoulutuksen.

        Molempia syötettiin eritavoin,molemmilla tietysti sama biologinen isä ja äiti.

        Toinen asui hienosto perheessä yliopiston opettaja joka nimen omaan oli terveys puolen ihminen,kasvatti isä ympäristö neuvos joita ei suomessa nyt montaa edes ole,kumminkin tämä veljeni oli sairas hyvin paljon,urheili ja oli hyvin kilpahenkinen,margariiniä heti kun lusikkaa osasi nostaa beseliä jne....erittäin tarkkaa oli sielä perheessä,no alkoi terveys mennä veljeltä,siinä lihottiin ja jojoiltiin ja jne...pyörtyiltiin jne..jatkuva rumpa lääkärissä käyntejä.

        Olivat taas luonniseen tapaan huolestuneita akateemisia kuin olivat,veljeni oli jyrki kataisen lapsuuden kaveri ja samaa kööriä,no kumminkin ei oltu huonoissa piireissä ei.

        No sitten eräänäkin vuonna se pumppu meni sydänlihas tulehdukseen oli ja siis olimme nuoria tuossa 16-20v tietämillä,minulla ei ollut itään mutta rankka duunia,saatoin nostaa aamulla pikkuisen kylmällä halilla painoja ja tehdä maatilan töitä ja illala pikkasen lisää treenailla.

        No tuo veljen pumppu otti lukua ja tulehduksessa oli,valtavan paljon ongelmia,söivät saalatteja ja muuta terveelistä läpi lapsuuden hyvin tarkkaan.

        Kaverihan oli urheilutasoinen,joka päivä ui kun oli kinnossa kilometrin tai kaksi siis joka päivä kun pumppu vaan kesti.

        No kummnkin sitten alkoi varhain tuo statiiniaika ja sen jälkeen tämä minun veli ei ole tervettä päivää nähnyt,viimeksi oli 16 antibiootti kuuria putkeen,joten olen kuin teräs mies tuohon nähden,ja kummallakin urheilu taustat ja eri ruokavalio.

        Nyt se vaan lihoo 115kg ja pituus 176 muttei se näy siitä,nyt taas kahdesa kuukaudessa laskenut 102 kiloon.

        Nämä ovat pekka puskan järkkymättömiä kannattajia tai olivat,minä poika laitoin koulussa 10 kpl voi nappeja näkkärin päälle näytille muille että meillä ei lasketa kalorin tarkkuudella,kun kulutus oli kova.

        Nämä ovat yliopiston väittelijöitä jotka väitteli terveydestä ,tämä kavatti äiti.

        Minä olen saanut olla terveenä,muilla hirmuisia siis kaikilla muilla sisaruksilla ja tällä veljellä josta kerroin on ongelmana ollut paksu suoli,se on näillä muilla ollut paha,jopa on avanteita läpi elämän ajaksi.

        Tälläkin minun veljellä vaikka terveellisesti yliopisto tason mukaan söi ja koulut kävi,niin hänenkin perse tutkittiin kun ei se vörkkinyt niillä ruokiloilla.

        Joten 8 sisaruksen ja tarkkaan seuraten joihin me kaksi eriperheeseen jouduttiin,minä köyhään maanviljelijä perheeseen ja toinen umpirikkaaseen koulutettun terveyspuolen ammatilaisten huomaan.

        Toinen meistä romu sisäisesti minä teräsmies.

        Ravinto jonka hän sai oli takuulla miettyä,vitamiinit kaikki ,statiinit heti käyttöön,ja kaiken maailman tutkimukset mitä voi rahalla saada.

        olemme 43minä ja veljeni 45 kohta,toisella meistä helppo elämä mutta sisältä paskassa kunnossa,minulla raskas elämä lapsesta saakka,mutta vaivoja ei ole muualla kuin nivelien osalla selän kanssa,jouduin nimittäin jo kahdeksannella luokalla heräämään yksin kello 4 aikaan eränäkin kesänä joka päivä käsin raivaaman kiviä pelloilta,se ei ollut mitään lasten leikkiä lähteä yksin klo 4 kiven keruuseen ja viettä päivä sielä.

        No karujen olojen saattelemana stanit ovat viemässä tätä veljenäni heikopaan suuntaan ja beselit käskin heittää nurkkaan vuosi kausia sitten,mutta yliopiston terveyspuolen jengi on manipuloitua hyvin.

        Äitinsä tämä kasvatus äitinsä se vata romu kunnossa on,söi olevinaan terveellisesti niin sairaampaa ihmistä saa ihan hakemalla hakea.

        Minä siis olin oikeassa,se minun veli ei pysty mitään rehti töitä tekemään,ei sillä pumppu kestä,sama se on niillä muillakin,ne osti söi noita paskoja,eivätkä treenaneet ja syöneet kuin minä.

        Ne eivät koskaan tajunnet marjojen ym muiden metsän antimien terveydelisy

        Oletko käynyt labra kokeissa missä veriarot kolesterolit ym mitataan. Niistä saa kuvan onko syönyt omalle keholleen oikein. Runas kuntoilu mahdollistaa huonommankin ruokavalion kun kulutus kovaa eikä ylipainoa. Tosin jos vaikka kokonaiskolesteroli on lähellä kymmentä ja voittopuolisesti huonoa niin ylensä viiskymppisenä viimeistään joutuu ohitusleikkaukseen.


      • kehonrakentajavoittaa

        Olen käynyt kokeissa useita kertoja,lääkäri tuumas että hyvät on arvot ja vitamineja mittailtiin ,vyötäröt mitattiin verenpaineet sekä kehon miitaus puolen vuoden aikana kaksi kertaa (tässä näkee rasvat ja lihasten tasapainoisuuden kehossa) röntgen keväällä selkä keuhkot sekä viipale kuvaus mangneetti kuvauksissa.

        Myös näkökyky mitattu eli erittäin tarkkat mittaukset tavan kaveriksi.

        Kuin huippuurheilijan tämän vuoden aikana ,tulevaisuudessa ei ole enkä meinaa kantaa huolta,sen verran on kunnossa.

        Kuinka moni tuntee tai tietää näinkään tarkaan kehonsa,ei monikaan huipulla oleva huippuurheilija.


      • kehonrakentajavoitaa

        Tuumasivat nämä terveysoppineet ettei sinulle voi tulla diabetestä ja kolestorolit on hyvät kuin myös vitamiinit,selästä tuumasivat revenneet lihasten kiinityskohdat,onhan ne kun piti tehdä niin paljon töitä nuorena,etten jaksa samoilla painoilla enään kunnolla nostaa.Kipu voi olla jo autoilessa aika kova.

        Silti kävin tänään illalla klo:22:00 treenamassa maastavetoa ja jalkoja.

        Tein voimapainoiteisesti.


      • kehonrakentajavoittaa

        Sen verran olen kunnossa että tekisimieli uudelleen salille vaikka tulin 2 tuntia sitten,matkaa tosiaan 60km yhteensä niin eihän sitä voi.

        Nyt voisi treenata yläpuolta ihan hyvin,aikoinaan minulla oli rautoja 200kg asti kaikilla penkki ja jalkakyykky vehkeet,vein ne mukanani oppilasasuntolaankin,erihuoneen sain noille,sitten kävin lenkillä ja menin salille ja illalalla lämmittelin vielä omilla punteilla sielä oppilasasuntolassa,pitihän ne varmaan hulluna .

        Mutta nytkin tosiaan voisin siis ilman hormooneja 43vuoden ikäisenä treenata kaksii kertaa vuorokauden aikana,en tosin huippu kovaa mutta niin että lihas lasvaa ja vahvistuu.


    • kehonrakentajavoittaa

      Tämä minun vitamiini,besel, statiini veljeni sai siis kaiken mahdollisen mitä suomessa voi saada.

      Parhaimmat lähtökohdat,tillane se ettei elimistö ole sitä mitä sen pitäs olla.

      Minä siis kumosin käytännössä jo nuo aatteesi,kyseessä oli siis biologiset veljekset.

      Meinasin unohtaa ,tämän mainita,tämä veljeni yritti manipuloida yliopiston tavoin polttamaan höyrytupakkaa vai mitä se on nyt,minä sanoin että heitä hyvä mies mäkeen tuollaiset,no meni jonkun aikaan niin yliopisto veijari lopulta uskoi,samaa on kaikessa,kerroin buranasta,niin eihän tämä kun vetää kaksin käsin,ei tuollaiset huru ukot yliopiston terveyspuolen ihmiset kunnoosa kauaan ole,näkee sen niin monesta kokistakin,onhan tuo veljeni myös kokki ammatiltaan ym hieroja ja opettaja,erkonomiaa opeetti myös ,ja teki tukkielmaa työn rasittavuudesta jne.


      Se on sisällä lailla ettei beselit ja statiinit ole niitä joiksi moni luuli eli onneksi autuudeksi ja elämä kukoistaisi kun noita käyttää.

      Kaikki margariinit mäkeen jos haluatte ropan joka kestää ajan saattoa,se ei veltostu niin kuin monille käy.

      Oman henkilökohtaisena ratkaisuna en käytä juuri viljatuotteita enään kuten leipää,pullat jne.näihin ei pitäisi sortua,jauhoja tulisi karttaa mahdollisimman paljon.


      "niin tekstini sävy muuttuu huomattavasti kärkkäämmäksi."

      Tätä on turhaa nyt sinun yrittää,minä olen todistanut käytännössä kuinkä käy,kun eriruokavalio ja sama isä ja äiti on kahdeksalla henkilöllä,joista minä ole ainut joka on teräsmies kunnossa.

      Tuolla ylempänä sinä kerrot ettei natu voi treenata kahdesti,miksei voi jos on paukkuja,ja treenaa niin kuin kerroin ettei asu siellä.

      Kävin nimittäin tänään salilla tai siis eilen Klo :16:00 ja meinasin että lähden uudelleen kello 21 mutta en viitsinyt,arvaa miksi?

      Sali matkaa minulle kertyy 60km per kerta,ei sitä joka ukko lähde 4-5 kertaa viikossa tälläiselle pikku retkelle,pitää olla paukkuja.

      Nytkin valvon kellon ollessa noin 2:30 ja vosin ihan hyvin treenata tunnin treenin.

      Se riippuu kaveri hyvä siitä fysiikasta,mitä olet,minä pärjään liki 3 tunnin yö unilla jos tarvis vaatii siis ihan vaikka kuukausia,en tarvitse unta 8 tuntia kun olo on kuin teräsmiehen ollut aina,syön siis voita kaikkea sitä mitä sinä kauhistut.

      Olen siis tänään tehnyt varsin kovan treenin ja tässä olen,aikoinaan kivimiehenä kun olin niin sielä nosteltiin laattoja käsin uralla 12 tuntista päivää ja laata painoin 50 kiloa kappale,se laittaa jo väsyttämään hieman kun tehdään läpi vuoden,tässä firmassa kn olin niin oli maailman vahvin mieskin mukana,mutta koville se otti sillekin,kun piti jaksa tehdä.

      No miten se suu nyt paanaan?minä joka treenasin askeettisesti ja minä jolla on salille matkaa 60km ja käyn 4-5 kertaa keskiarvoisesti tuolla ja tällä iällä ruokavaliolla jne,painot kulki muuten hirmu kepeesti ,ihan ihmettelin kuinka oli taljassakin kun tyhjää painelisin 80kg maksimi ja niillä toistelin kun enmpää sielä ei saa noihin.

      Statiinia ei ole eikä tule sma on beselin kanssa.

    • kehonrakentajavoittaa
    • kehonrakentajavoittaa

      Natutreenaaja saa rasvat alas se ei ole ongelma,pitää vaan osata tuntea kehoaan,ei niin että sortuu limsoihin ja pullaan.

      Maalla kun asuin ja treenasin lapsosena niin tiukassa kunnossa voi olla käytännössä suurimman osan rippuu mikä on tiukka,itse en pidä 10% rasvoja tiukkana,mutta 6 alkaa olemaan,saatoin itsekkin olla tuolla 6 % luokilla parhaillani,vaikea sanoa koska minulla ei juuri rasvaa ollut,six bäkki hipoi "täydellisyytä" jo 15 vuotiaana.

      Onneksi on kuvat todisteena ,on siinä salilla jäbät ihmettelyt kuinka voi 15 olla tuossa kunnossa,(olen siis näyttänyt noita kuvia kavereille (salilla)joilla on takana mittava nostelitausta ,minähän olin kovempi kuin stallone vuosina 1985 vaikka olin natu ja käytännössä noin nuori,rocky filmin stallone olisi ollut kakkonen,minä kun treenasin oikein ja ilman aineita,stallone on sydänleikaukauksen käynyt aikoinaan ym.

      Tuli mieleen vielä kouluaikani ,pidin nilkkapainoja kokopäivän yläasteella,eli aamulla laitoin kouluun ja illalla pois,ja treenaamaan ym.

      Eli ei ne ihan noin vaan ole lihakset tullutkaan,mutta kevyttä oli ja illalla muita töitä ja 50kg säkki niskaan ja lenkille.

      Viikonloppusin olin metsä töissä 13 v ylöspäin ja munia myöten hangessa vedin 3 metriä pitkiä märkiä kuusiropsia ,erittäin raskasta nuorelle miehelle.

      Sitten piti vielä illat treenata.Halu oli kova,koskaan en ollut lihava.

    • calle06

      HAH HAH MITÄ PASKAA SYÖN TALIPALLOJA JA VOISULAA RASVAPROSENTTI 2% PENKKI ENKKA 285KG RAAKAPEKKI MAASTAVETO 402KG OLEN TREENANNUT 2KUUKAUTTA

    • Diädemiäs

      No nii, pieni referaatti.
      Eli sä pärjäät kuukausia 3 tunnin yöunilla kepeästi tehden silti ruumiillista työtä ja käyden salilla. WOW, Jenkkien armeija olisi kateellinen. Se kuitenkin kouluttaa tuhansia ja taas tuhansia sotilaita vuodessa, eikä tuollaista ole vielä löytynyt. Lisäksi pystyisit treenaamaan helposti 2 kertaa päivässä ja vielä palautumaan tästä, vieläpä ilmeisen vähillä ruokavalion hiilareilla. Sen lisäksi, että ilmeisesti poltat tupakkaa.
      Eikä siinä vielä mitään, yläasteella olit nilkkapainot jalassa koko päivän, lisäksi teit muita töitä, eikä siinäkään vielä mitään, mutta kävit tämän jälkeen 50kg:n säkki selässä lenkillä. 15 vuotiaana sinulla oli rasva% ~6 ja olit kovemmassa kunnossa kuin Stallonen Rambo 2:n aikaan.

      http://s2.dmcdn.net/IkYhr/1280x720-VaZ.jpg

      Ei mitään, fine. Eiköhän jokainen osaa nyt laittaa nämä sun jutut oikeaan mittasuhteeseen... Että sellanen tapaus tällä kertaa.

    • ex-voimailija

      Tunnetusti steroidit polttaa rasvaa ja lisää lihasmassaa, joten aineiden avulla keskinkertainenkin tyyppi voi päästä kireeseen ja lihaksikkaaseen kuntoon.

      Naturaalina taas täytyy treenata hullun lailla pitkän aikaa ja syödä 8-10 ateriaa päivässä, että kaikki ravinto varmasti menee lihaksiin, eikä muutu läskiksi. Tästäkään huolimatta ei ~5% rasvaprosenteilla olla massamonstereita.

      Treenatkaa natuna. Yleinen totuus on, ettei aineita kannata käyttää, jos ei aio kilpailla, sillä käytöllä on aina hintansa.

      • Diädemiäs

        Höpöti löpöti löö. Tuo on 25 vuotta vanhaa tietoa.
        Mutta bodarit on tunnetusti vähän yksinkertaisia ja vietävissä.
        Parhaaseen natukuntoon ei todellakaan pääse treenaamalla "helvetin kovaa" vaan viisaasti. Lukisit joskus sinäkin nykyaikaisesta valmennuksesta, etkä lisäravinnemarkkinamiesten höpötyksiä tai pakkisteinien neuvoja.
        Ja tuo ravintoneuvo on suoraan 80-luvun bodauskirjoista.
        Mut ei mitään, toiset voi treenata treenaamisen ilosta. Toiset haluaa kehittyä.


      • kehonrakentajavoittaa

        Joo ei kuule mittään kerro vaan niin kuin olet nyt kaiken ymmärtänyt itsekseen.

        Sinä tuolla ylempänä kirjoitat ettei voi kahdesti treenata,todistin sinulle että voi,toki nykyisin en enään halua välttämättä nyt siihen lähteä,yksikin kerta tai sanotaan 4 kertaa enintään 5 riittää viikkoon natulle ja nyt puhutaan ihan tasosta joka ei ole oikea kehinrakentaja kilpalavoilta.

        Tässä nyt sun mietteitä mikä on ruvennut ottamaan slle päähän esim:tämä...

        "Eli sä pärjäät kuukausia 3 tunnin yöunilla kepeästi tehden silti ruumiillista työtä ja käyden salilla"

        Tässä noudettuna vastaus ylhäältä......

        "minä pärjään liki 3 tunnin yö unilla jos tarvis vaatii siis ihan vaikka kuukausia,en tarvitse unta 8 tuntia kun olo on kuin teräsmiehen ollut aina,syön siis voita kaikkea sitä mitä sinä kauhistut."

        Sielä ei lue (tehden silti ruumillista työtä) mutta tosiaan en nuku useinkaan kolmea tuntia enempää,joskus alle kaksi tuntia vuorokaudessa siis nyt aikuisena ja olo on kuin teräsmihen.

        Sitten jatkat samalla tyylillä jonka aivosi sinulle suolti....

        "Lisäksi pystyisit treenaamaan helposti 2 kertaa päivässä ja vielä palautumaan tästä, vieläpä ilmeisen vähillä ruokavalion hiilareilla. Sen lisäksi, että ilmeisesti poltat tupakkaa."

        Väitökset tuli taas oman mieltymystesi mukaan, esim:lisäät ja vielä palautumaan tästä.En puhele palautumisesta.

        On hyvin todennäköistä että voin treenata tällä ikää vieläkin kaksi kertaa päivässä,mikäli tarvis olisi,mutta ei ole,eli jos pitäs saavuttaa jotain niin estettä ei ole kahteen kertaan päivässä. tätä toki teinkin nuorempana(eli vastaus on,pystyn kahdesti päivään treenaamaan jos tarvis on vieläkin)

        Eikö olekkin ihmeellistä kuinka sinun oppimasi ja imemäsi paskan tieto oli huuhata eli vähän kuin pekkapuskan paskajutut,täyttä tuubaa suolti.
        Pekka huuteli 1985 puolivälin jälkeen margariiniä niin söin voita vaikka kaksi senttiä paksulti leivän päällä nuorenpana,katos kun teoria ja käytäntö on niin eriasia.

        Sitten tuohon tupakkaaan jota kuvittelet minun polttavan,en polta joten se kin kumottiin,mitäs nyt jää vielä?

        No viinan perkele ja kaljan juonti ja huumeet?

        Niitäkään en käytä,tosin pontikkaa huorempana pikkasen tirpasin siis sellaista 70% -90% väliltä olevaa,pitihän sitä miestä väkevämpää olla eikä leikkiä kurien kanssa.(tehtiin muuten ihan itse niin tiedettiin mitä juotiin).


        Tuosta rasvoista sen verran tuo 6 % on arvio että parhaillaan ehkä oli mutta mittattuna 8-10 välillä.

        Tuohon aikaan kun arvelen tuon 6% rasvan oleen niin en tosiaan käynyt enään lenkillä 50kg kanssa ,maksimi paino jonka mittasin oli voholaissäkkiin märkää hekkaa,säkin paino oli 87kg jonka nostin vuonna 1990 auton takakontista ja kannoin sen vr vaakaan ,miksi kannoin sen siine?

        Oli nuoria miehen alkuja noin 5 henkeä jotka eivät uskoneet paljonko säkki ehkä painaa kun nostelin sen selkään ja siihen autoon ja takakontista vielä(huom ei ollut farkku vaan vanha 1980 luvun sedanauto ja korkeat reunat josta tuo säkki piti nostaa niskaaan.

        Näin todistin pojille ja kannoin sen vaakaan jossa välissä oli portaita ja kaupungin keskustassa vielä,ei siis mitään kymmentä metriä vaan kymmeniä keskellä kaupunkia.

        Semmosta se harrastelijan elämä ollut muun muuassa,olihan noita muitakin juttuja toki mutta tuo nyt oli mielessä.

        Otathan vielä huomioon että olin todella kova kuntoinen ja nuoruuden voimissa,10 km lenkki 42 asteen pakkasella ei monilla tahdo enään onnistua mutta minä sen vielä tein vuosi oli 1985 tai 86 tuolloin ei monet enään ulkona rajalla liikkuneet,minä vielä hiihdin koulussa välitunnitkin pakkasen olessa 42 astetta,kilometrin pituinen latu tätä kierettiin kaikki välitunnit,tuo pakkanen kesti noin kuukauden se siis jäi mieleen,(asuna koulussa oli vain veryttelyasu ja monot,mitään muuta ei ollut vaateina koko talvena vain sama veryttely asu ja pahin 42 astetta pakkasta todella kaikki välitunnit hiihdettiin,viimeistä kilometriä ei voitu hyväksyä jos ei ollut pulpetin vierellä seisomassa ennen kuin opettaja astui luokkaa.

        Tämä oli koulun rehtori,2 opettejaa ja 12 oppilasta.

        Saamani varhainen karastus oli 15v ikäisenä punttia nostellessa luonut teräsmiehen kunnon.

        Nostin opettajan valvonnassa 13vuotianna leukaa 27 kertaa mutta tipuin tangolta huolimattomuttani,juoksin myös erään toisen koulun 10 luokalla sen koulun ennätyksen sadalla metrillä jne.....pohja kuntoa oli.

        Joten kun massani nousi 103 kiloon niin kannoin yksin suurempia pesukoineita (hankalia kantaa kun ovat leveitä)

        Valtavasti töitä,niin että useinmiten hommat tuntui lasten leikiltä jahka kasvoin mieheksi.

        Tälläistä se on harrastelijana olo,mitään ei oteta liian tosissan mutta riittävän tosissaan,viimekesänä olin tosiaan taas aikas tiukka,tein niin sanotun camebäcin,rasvoja pois ja 67-68 kiloon,kyllä siinä oli ihmettelyä monissa paikoin,nyt taas massaa ja paino 78kg,silti on aika kiree kunto,ei pärjää moni kaveri pitää olla kehonrakentaja rasvojen suhteen.

        No pätin nyt kirjoittaa kumminkin koska en nuku öisin kun muutaman tunnin.


    • joulupukky

      Mitäs vaikeeta tossa on? Mulla oli 21v juoksijana rasvat alle 6%, riitti kun juoksi sen 90km viikossa ja osan niistä aika lujaa. Eikä syöny liikaa. Tohon pikkusen prodee ja salille, niin se on siinä. Opetelkaa treenaamaan.

      • kehonrakentajavoittaa

        "Joulupukky"

        Niin ei se ole kovinkaan vaikeaa ainakaan tuo 8-10 jonka itse näin mittanuna.

        Juoksee ja liikkuu ja nostelee mitä nostelee omiksi iloikseen.Toki ikä vaikuttaa,40-50 ikäinen ihminen on erinlainen,sen elimistö ei ole kuin nuorenmman, syöipä mitä vaan niin painoa ei tullut koska liikkui niin paljon.


    • kehonrakentajavoittaa

      Tänään illalla nostelemaan,minulla on onnellinen tilanne siinä mielessä kun nyt kaikki on hyvin,eli saan keskittyä treenaamiseen joka hyvin olennainen tekijä melkein puolet liikeiden kanssa,keskittyminen on tärkeä kuinka vie liikeen loppuun ja miten vie.

      Minulla luontaisia etuja,teen hyvinkin lyhiä toistoja nykyäänmaksimisssan 8 toistoja ,usein vaan 6 toiston sarjaa.

      Silti pysyn hyvässä kunnossa siis siihen nähden mitä useimmat 43 vuotiaat ja vanhemmat ovat,ei ole rasvaa hirviästi,eilen oli salilla treenaaja joka teki pohkeita,minä noita ole tehnyt pitkilleen mutta nostin lahkeita kaverille näyttääkseni niin tuumas onpa lihaksikkaat,ja kun niissä ei ole rasvaa pahemmin,verisuonet kaikkialla näkyvillä reisiä myöten.

      Mahtaa tätä Diädemiäs :tä ottaa kupoliin kaikki tämä,mies joka syö juuri niin kun häntä ei ole opettettu ja muutamilla liikeillä on huippukunnossa kun hän taas joutuisi repimään verissäpäin,no geenit on geenit ja jne.

      Ei riitä että kroppa on otollinen tai massakas,pitää olla veistoksellinen kuten entis ajan kehonrakentajat,olihan noita,lihakset voivat olla suuria mutta mitä niistä hyötyy jos ne ei ole kaunista katsottavaa.

      Joka tapauksessa treenaan muihin nähden vähän,ne vaan veivaa sielä salilla ja se pitää minun hyäksyä,minulle riittää alta tunti tai enin 1.5 jos on vaikka jalka treenit.

      Alle tunnin selviää 45 minuuttia ja se on siinä,pysyy kunnossa vielä,mutta monet ovat sielä salilla kun tulen ja kun lähden niin jäävät myös.

      Tämän vuoksi voisin treenata ammulla ja ilalla,koska tunnen itseni.

      Näin taas täältä pienten /vähäisten rasvojen keskeltä,muistakaa kumminkin syödä jonkin verran voita.

      Älkää uskoko terveysintoilijoihin ja noihin vatipäihin,pekka puskat on pahinta laatujaan,staanit mäkeen jne.....ne on huijareita ja kyykyttää suurinta osaa (lääketeollisuus) rahastaa ihmsiä ja saavat entistä sairaamaaksi,monesti myös mielenterveyspuolellakin,kaikki on lääketieteessä pitkälti petosta,yksinkertaiset tollot kävelee miinaan ja joutuvat noiden orjiksi,silti sairastelevat usein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2663
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1432
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1431
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1189
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1070
    Aihe