Rovaniemen Punavihreät ry

hienoa

Nostan peukkua teille rohkeat ja ahkerat nuoret toverit! Korjonen puheenjohtajana varmasti mies paikallaan. Juuri tätä olemme kentällä kaivanneet. Entinen puheenjohtaja näivetti koko toiminnan kaupungista. Miksi pitää haalia luottamustoimia jos ei tehtävään pysty?

24

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TsemppiäPunavihreille

      Hienoa, pitääpä liittyä tuohon porukkaan ja pistää mainosta menemään muillekin. Tervejärkisiä ihmisiä on aina mukava jututtaa.

    • Kysynvaan

      Onkohan Saapasjalkaminihame-Marketta sihteerinä?

      • Mervitapolakakkonen

        toivottavasti ei.


      • Jaakkofani
        Mervitapolakakkonen kirjoitti:

        toivottavasti ei.

        Olispa Portin Jaakko mukana? Liittyisinkin heti!


    • kivaasakkiaovat

      Fiksua porukkaa nuo punavihreät. Ja kauniita naisia mukana porukassa.

      • jumpatkaa

        Onhan nuo vasuri naiset aika kypsiä.. Varmaan aikanaan kauniitakin mutta aika jättää. Varsiinkaan kun ei pidetä itsestään huolta. Lihotaan ja rypistytään.


    • NäinSuomessa

      Näin Suomessa:

      Seksuaalinen väkivalta

      Seksuaalinen väkivalta ja hyväksikäyttö on aina rikos. Asia ei muutu, vaikka tekijänä olisi uhrin puoliso, erossa asuva puoliso tai muu läheinen. Kun seksuaalista väkivaltaa, pakottamista ja hyväksikäyttöä tapahtuu parisuhteessa, ei ole kyse seksistä. Silloin kyse on vääristyneestä vallankäytöstä ja alistamisesta. Rajan vetäminen on joskus vaikeaa.

      Raiskaus avioliitossa muuttui rikokseksi Suomessa vuonna 1994. Tämä lainmuutos tapahtui myöhään verrattuna muihin EU-maihin. Esimerkiksi Ruotsissa raiskaus avioliitossa on ollut rikos vuodesta 1962 lähtien.

      Väkivaltaisessa liitossa elävän naisen voi olla vaikeaa tunnistaa sellainen seksuaalinen kanssakäyminen, joka ei kuulu hyvään suhteeseen. Rajan vetäminen toivotun seksuaalisen kanssakäymisen ja pakotetuksi joutumisen välillä ei ole helppoa. Naiset eivät useinkaan määrittele kokemaansa seksuaalista väkivaltaa raiskaukseksi. Näin voi käydä, vaikka he tiedostaisivat, etteivät ole ryhtyneet seksuaaliseen kanssakäymiseen vapaaehtoisesti.

      Parisuhteessa nainen voi ryhtyä seksiin myötäilläkseen väkivaltaista kumppaniaan. Näin hän yrittää välttää pahemmat riidat ja seuraukset. Mitä läheisempi tekijä on, sitä vähemmän fyysistä voimaa hän tarvitsee pakottaakseen naisen seksuaaliseen kanssakäymiseen. Parisuhteessa seksuaalinen väkivalta johtaakin useammin henkisiin seurauksiin, ei fyysisiin vammoihin

      Kaikilla oikeus omiin päätöksiin

      Jokaisen ihmisen perusoikeuksiin kuuluu oikeus henkilökohtaiseen koskemattomuuteen. Tämä tarkoittaa myös seksuaalista itsemääräämisoikeutta. Jokaisella on oikeus päättää omasta ruumistaan ja seksuaalisuudestaan. Tämä pätee myös avio- ja avoliittoon ja seurustelusuhteeseen.

      Seksuaalirikokset loukkaavat jokaiselle ihmiselle kuuluvaa oikeutta määrätä omasta seksuaalisuudestaan. Seksuaalirikoksia ovat mm. raiskaus, pakottaminen seksuaaliseen tekoon, lapsen tai aikuisen seksuaalinen hyväksikäyttö ja seksuaalipalvelujen ostaminen nuorelta.


      Ilmoittaminen harvinaista

      Seksuaalisen väkivallan yleisyyden arviointia vaikeuttaa se, että huomattava osa uhreista ei tee ilmoitusta poliisille. Raiskauksien vuosittaisista määristä on esitetty erilaisia arvioita, jotka perustuvat Suomessa tehtyihin uhritutkimuksiin, Raiskauskriisikeskus Tukinaisen saamiin yhteydenottoihin ja poliisin tekemiin arvioihin. Esimerkiksi Tukinaisen tilastoinnin mukaan soittoja ja soitonyrityksiä on kuukausittain 1000–1200. Suomessa kynnys ilmoittaa seksuaalisesta väkivallasta poliisille vaikuttaa viime vuosina madaltuneen. Tapauksista kuitenkin vain joka viides johtaa oikeudenkäyntiin

    • vladimirri

      Niin, tasa-arvoa(ko) lie tämäkin: "Miesuhritutkimuksen mukaan myös miehet joutuvat parisuhteissaan väkivallan uhreiksi. Sukupuolten välillä ei ollut juurikaan eroa parisuhdeväkivallan kohteeksi joutuneiden määrässä: naisista 17 ja miehistä 16 prosenttia oli kokenut fyysistä väkivaltaa tai sillä uhkailua jossain vaiheessa nykyistä parisuhdettaan. " todetaan THL:stä

      Tämä oli nyt, mutta miltä näyttävät tilastot v. 2026...

    • mugawaa

      Kyllä Suomi rikastuu vielä tällä(KIN) saralla... mm Egyptissä, Palestiinassa, Israelissa ja Tunisiassa tehtyjen tutkimusten perusteella 1/3 miehistä hakkaa vaimojaan - säännöllisesti. Turha narista, aivan kun se olisi jotenkin suomalainen ilmiö.. muualla siihen ei edes kiinnitetä huomiota.

    • sain_sinusta_kuvan
    • totuuskuvina

      http://mvlehti.net/2015/12/02/iltalehti-poisti-jutun-lue-se-taalta/
      Näin suomessa! Miten venäjällä?

    • kiinnijäiturpo
    • eatshitanddie

      Punakaartilaiset joutaa saunan taakse ja Lapissa on syvät suot noille anarkisteille, jotka völjää noita matuja tänne Lappiinkin!!!! Husu Husseinin terveisin teille: "Syökää paskaa ja kuolkaa!"

    • varojenkuluttajat

      Risuparta kommarit ja tuppisuuna istuvat sekumukavain päättäjävasurit eläkkeelle!

    • SeuraaAsialehtiä

      Aatos on kuule saanut enemmän aikaan asioita köyhien puolesta kuin koko persujen valtuustoryhmä Roissa. Lue, opi ja viisastu.

    • syrjäkylänmies

      Aatos on tosiaankin pitänyt aina syrjäkylien ja köyhien puolta valtuustossa ja hallituksessa. Hän on fiksu Vasemmistoliittolainen täytyy myöntää, erittäin fiksu.

      Yksikään Perussuomalainen ei pysty siihen nyt eikä koskaan.

      • aatosonhyvä

        Aatoksen ottaisinkin myös seuraavaan kuntavaltuustoon. On näyttöjä aktiivisesta toiminnasta. Muut sahanjauhopäät vaihtoon.


    • jokivarrenmies

      Näinhän se on, minkäpä sille tottuuele voi.

    • VL_paras_puolue

      Vasemmistoliitto on aidosti työväen ja ennenkaikkea köyhien asialla toisin kuin nämä vale-työväenpuolueet Kokoomus ja Persut.

    • samaasiahantuo

      Persujen nimittäminen työväenpuolueeksi on sama asia kuin nimittäisi Hitleriä rauhanenkeliksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe