14-vuotias raiskattu Raisiossa

Saatananannana

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448591077262.html

Taas 14-vuotias raiskattu ja kukapas muu asialla kuin TURVAPAIKANHAKIJA.

99

755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kattu

      Älkääs nyt vielä repikö pelihousujanne. Odottakaas kun kesä tulee ja naisilta vaatteet vähenevät, niin oletettavasti tulette vielä kaipaamaan näitä aikoja kun "vain yksi raiskattiin".

      • turvaetäisyys

        Näinhän tuo menee. Mitä pitää oikein tapahtua, ennenkuin hyysäri tajuaa, ettei tuo paska lähi-itäläinen ja afrikkalainen muslim-kehitysmaa-kulttuuri sovi tänne? Suomalaiset tytöt ja naiset pitää tehdä täysin tietoisiksi, ettei noiden vuohennussijoiden, pedofiilien, mekkaperseilijöiden kanssa pidä olla missään tekemisissä. Kahta metriä lähemmäs ei tule olla mitään asiaa noilla puoliapinoilla. Miksi nämä ylipäätään saavat liikkua ihmisten keskuudessa? Internaatioon vaan odottamaan turvapaikan käsittelyä.


      • Informaationakin

        - Kansalaisaloite -

        Eläimiä teurastetaan monella tavalla, mutta eläimen elävänä teurastaminen on raakalaismaista. Suomessa on meidän kulttuuri ja tavat.

        "Lakialoite uskonnollisten teurastuksien kieltämiseksi"

        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1697


      • MamuRaiskaus

      • MuslimsAfganAut
        MamuRaiskaus kirjoitti:

        Saksassa ja Ruotsissa
        http://vidzone.org/watch/70y0ARhs4NM Saksa 7 vuotias tyttö

        CRININALS AFGAN !!! CRIMINALS MUSLIM !!!

        Fucking disaster. Every single political party supports this immigration. It will always continue as long as we remain in the E.U.

        FACK. AFGAN ! FACK AFGAN ! FACK AFGAN ! FACK AFGAN !

        CANCEL ALL VISAS FROM ISLAMIC STATES. DEPORT. 

        https://m.youtube.com/watch?v=ZFg8oBrQ0Hg

        Afghan Refugee Assaults 7 Teen Girls at Water Park

        Muslims are the problem everywhere. They keep cursing, abusing and teaching Hatred against other CRIMINALS AFGAN !!!!!!


    • pappamies

      Voi perkele sentään.joutuuko näin vanhamies menemään lakanakauppaan ja ostamaan polttopullon..mistä vittu näitä matuja riittää..

      • HYSHYSKERHO

        Poliisi on ottanut kiinni rikoksesta epäiltynä 19-vuotiaan Suomessa noin vuoden turvapaikanhakijana olleen miehen. Epäillyn teon uhri on 14-vuotias tyttö.


        19-vuotiaan miehen epäillään raiskanneen 14-vuotiaan tytön Raisiossa. Epäilty törkeä lapseen kohdistunut seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaus tapahtuivat poliisin mukaan 24. marraskuuta. Teko tapahtui yksityisasunnossa. Asianomistajana on 14-vuotias tyttö.

        Poliisi otti tapahtumaa seuraavana päivänä kiinni rikoksesta epäiltynä 19-vuotiaan Suomessa noin vuoden turvapaikanhakijana olleen miehen. Epäilty vangittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeuden perjantaina tekemällä päätöksellä todennäköisin syin epäiltynä edellä mainituista teoista.

        Poliisi tutkii asiaa, mutta on kieltäytynyt tiedottamasta siitä enempää.

        Yle Turku


    • 5terafsd

      Odottakaahan vain kun näitä mamuja on tarpeeksi he perustavat puolueen ja sitten se piru on oikeasti merrassa! Mamut ovat ylimielisiä, eivät kunnioita tipan vertaa suomalaisia, mutta suvakit eivät tajua että heitä pilkataan ja heille naureskellaan hölmöydestä.Nuo lasten raiskaukset kertovat juuri siitä ylimielisyydestä mitä mamut tuntevat suomalaisia kohtaan. He tulivat tänne kuin kuninkaat ja odottavat kantasuomalaisten palvelevan heitä maailman tappiin asti. Heillä ei ole tarkoitustakaan olla hyödyksi yhteiskunnalle, sehän on jo nähty aiemmin tulleiden mamujen osalta, ja miksi olisi kun kaikki tarjotaan ilmaiseksi. Toisin on suomen oman vähävaraisen kansanosan kohtalo. Asuntoja ei saa, leipäjonosta on haettava ruoka, terveydenhuoltoon ei ole varaa, mutta mamuille kaikki annetaan ilmaiseksi. Onko ihme että suomalaiset ovat niin mamu vastaisia, ei tässä tarvitse olla rasisti kokeakseen käittämätöntä eriarvoisuutta näiden muukalaisten rinnalla.

      • Ärsyyntynyt

        Ja jo lyhyen oleskeluajan jälkeen nämä täysin eri kulttuurista tulevat alkavat neuvomaan, miten täällä pitäisi elää ja olla, kyllä on röyhkeys huipussaan.


      • yhbnmm
        Ärsyyntynyt kirjoitti:

        Ja jo lyhyen oleskeluajan jälkeen nämä täysin eri kulttuurista tulevat alkavat neuvomaan, miten täällä pitäisi elää ja olla, kyllä on röyhkeys huipussaan.

        Esimerkkinä fade hetemaj.


      • dfekip
        Ärsyyntynyt kirjoitti:

        Ja jo lyhyen oleskeluajan jälkeen nämä täysin eri kulttuurista tulevat alkavat neuvomaan, miten täällä pitäisi elää ja olla, kyllä on röyhkeys huipussaan.

        Suomalaisten pitäisi ottaa norjalaisista mallia. Eivät he ainakaan sydämellisen vastaanottavilta vaikuttaneet Pohjois-Norjaan tulleita maahantulijoita kohtaan olleet.
        Tyttöjen pitäisi suhtautua varauksella kaikkia näitä maahantulijoita kohtaan. Lähi-itäläiset ovat kovin arrogantteja. En tiedä mistä he nyt ovat ylpeitä. Siitäkö, että sai saapua paperittomana Suomeen
        Maassa maan tavalla.


      • yöööök
        yhbnmm kirjoitti:

        Esimerkkinä fade hetemaj.

        ..a abdula Hussein ja natsima rasima ...en todella jaksa tarkistaa noitten nimien oikeinkirjoitusta, kun en ole somaliassa tai muussa afganistanissa


    • Raisiolainenvanhempi

      Tämän viikon 14-vuotiaiden saldo siis: Kempele, Pietarsaari, Raisio.

      Yläastelaisten vanhempainyhdistyksille ehkä nyt vihdoinkin jotain järkevää tekemistä paskanpuhumisen sijaan?

      Tehtävä numero yksi: laatikaa pelisäännöt ja ohjeistukset nuorille, jotta osaavat varoa muslimiturvapaikanhakijoita.

      Tehtävä numero kaksi: jos koulu jotenkin yrittää saattaa yhteen turvapaikanhakijoita ja omia nuorianne kouluaikana tai kehottaa siihen vapaa-ajalla, laittakaa asialle välitön stoppi. Tyttärenne ovat suuressa vaarassa! (Näin kävi Kempeleessä).

      Tehtävä numero kolme: vanhempien organisointi lasten turvallisen liikkumisen puolesta esim. iltaisin harrastuksiin

      Kaikenlaiselle kukkahattuperseilylle pitää tulla loppu, se on sellaisen turvallisen Suomen loppu, johon olemme tottuneet ja josta olemme saaneet nauttia. Mitään hyvää nistä turvapaikanhakijoiksi tekeytyvistä islamisteista ei meille seuraa, ja kulut heistä romahduttavat senkin vähän, mitä vielä hyvinvointivaltiostamme on jäljellä.

      Lisää kulttuurivalmennusta ja koulutusta sekä opetushenkilökunnalle että oppilaille.
      Ei tajuta, ettei se vuosien islamilaisen aivopesun tulos, "turvapaikanhakija", muutu arvoiltaan samanlaiseksi kuin me, sillä hetkellä kun saapuu Suomeen.

      Me olemme heille vääräuskoisia, alempaa palvelijaluokkaa, ja naiset ja tytöt huoria joita saa ja kuuluukin raiskata, kun eivät ole pukeutuneet burkhaan.

      Kunnon muslimi ei saa tehdä mitään, mikä hyödyttää vääräuskoista, esim. tehdä työtä tai opiskella kieltä.

      Kaikki muut aikoinaan pakolaisina Suomeen tulleet ovat tänne sopeutuneita, kiitollisia ja ahkeria.

      Muslimeista saamme vain ikuisen riesan, järjettömät määrät rahaa kulutetaan "kotouttamiseen", joka ei koskaan onnistu, ei ole missään onnistunut, koska muslimit itse eivät halua.

      • Htjv

        Hyvä kirjoitus.


      • Tupasvilla_

        Hyvä kirjoitus. Peukutan! Haluan myös lisätä: nämä raiskaukset on saatava kertakaikkiaan aisoihin! Niitten raiskattujen nuorten tyttöjen elämä on pitkäksi aikaa pilalla ja toivon heille sekä läheisille parasta mahdollista hoitoa, jota yhteiskuntamme voi heille tarjota. Mutta nyt tälle hommalle on laitettava piste. Jos poliisi ei pysty siihen, löytyy varmasti ratkaisu jostain muualta. Eiköhän ne perinteiset lääkkeet löydy näihin tilanteisiin, ja ovat muuten sitten aika tehokkaita.


      • Yks_vaan

        Mielestäni nämä perusoikeudet, ym ihmisoikeudet on määritelty joskus melko pieleen. Se miten omalta kannaltani asian näen, niin kyllä seksi on yhtälailla ihan perusoikeus, että sitä tulisi jokaisen saada tasan juuri silloin kuin tekee mieli, vaikka keskellä yötä. Seksiä ei koskaan ole liikaa. Aliarvostettu, liian tabu asia, vieläkin. Olen joskus katkeruuksissani tullut, ennenkuin esim. löysin satunnaisesti käyttämäni maksulliset naiset (ilmainen seksi olisi paljon parempi) helpottamaan sitä muutoin suurtakin puutosta, että tytöt, naiset ovat aivan liian pihejä seksin suhteen, minun mielestäni tulisi olla anteliaampia, helpompia muutenkin. Välillä ajatellut jopa, että nainen joka ei pidä seksistä, niin sellainen nainen on turha, en arvosta yhtään. Vaikka toisaalta sitäkin pikkuisen alkanut ymmärtää, jos varsinkin hyvä syy, hyviä perusteita yleensä asioihin nimittäin arvostan muutenkin, melko paljon.


        No, tuntuu jotenkin kuitenkin siltä, että naisille on annettu liian paljon oikeuksia ja noin yleensä, on pieni virhe, että tuokin asia on kriminalisoitu. On tasan yhtä törkeää ja väärin, pakottaa lainsäädännöllä olemaan ilman seksiä, yhtä pahaa se nimittäin tekee mielelle vähintään, että jos ei saa, aitoa seksiä, oikealta naiselta, kuin naiselle raiskatuksi tuleminen (näin ainakin mitä olen kuullut, lukenut), näin mä olen sen ainakin kokenut. Se tunne, että mikä minussa on vikana, kun minua ei hyväksytä "siinä mielessä", että miksen saa. Se mitään itsemääräämisoikeutta edes ole, tai no, yksipuolista sellaista. Että jos saa kieltäytyä, mutta ei saa päättä, että milloin saa ottaa, milloin saa. Ja siihen (raiskaukseen) ei kuitenkaan kuole, se ei ole hengenvaarallista. Ennemmin tuomitsen henkirikoksen kuin raiskauksen. En toki nimittäin hyväksy väkivaltaa (se on sitä kun tehdään jotain suuttuneena, raivostuneena ja pyrin välttämään sitä noin yleensä ainakin omakohtaisesti), mutta nimenomaan kun en ajattele raiskausta väkivaltana, vaan miellän sen seksiksi. Minulla on ollut 13 vuotiaasta asti raiskausfantasia, fantasia raiskaamisesta, mutta en siltikään ole sitä toteuttanut ja mikäli minusta riippuu, niin en toteutakkaan. Ellei sitten jonkinlaisena sovittuna seksileikkinä, olen ymmärtänyt, että ns. rankemmasta seksistä pitäviä naisiakin on olemassa, ei vain ikävä kyllä ole vielä vastaan omalla kohdalla tullut, joskin edellisestä kerrasta muutenkin on taas jo hieman liian kauan aikaa. Tilanteeseen sopisi tulla muutosta jossakin vaiheessa. Näin edellytän. Se on sanana jo, jollain tapaa itselle kummallisen viehättävä, kuulostaa seksikkäältä, siis raiskaus, sekin vaikuttaa suhtautumiseeni aiheen kannalta. En osaa tarkemmin sanoa, että mikä siinä, mutta no, sen hempeämmän seksin lisäksi tosiaan minua kiinnostaa myös tosiaan siis rajumpi, alistava seksi, siis että nainen alistuu, eli toimisi varmaan sellainen ns. dominajuttukin, jos se menisi toisinpäin kuin yleensä, ja jos siinä saisi vielä siis seksiäkin. Yleensä kyllä aika monenlaisetkin jutut, eri asennot, julkiset paikat, jne, jne, sisällä, ulkona, mutta niin, siis kun tuntuu siltä, että yleisessä keskustelussa tuomitaan jo ajatuksen tasollakin oleva mieltymys ko. tyyliseen seksiin, yleensä aiheeseen, niin ei sekään ole minun mielestäni mitenkään oikein. Epäoikeudenmukaiselta hieman tuntuu. En tiedä, jotenkin tuntuu siltä, että oikeasti jos on potentiaalinen raiskaaja, joka ei osaa lopettaa, että jollei olisi esim. vankilassa niin saattaisi uusia teon, ja toinen, jotenkin olen päässyt käsitykseen, että eivät pahemmin valikoi kohteita. Tätä tarkoitan, ok, kyllä minäkin sitten kuitenkin sorrun siihen valikointiin hieman, vaikka myös aika monenlainen vastakkaisen sukupuolen edustaja kelpaisi, kunhan ei liian nuori, eikä liian vanha, mutta muutoin, ja kuinka monta kertaa onkin tullut kadulla kävellessä mielessään riisuttua hyvännäköisiä tyttöjä, naisia, mutta en siltikään ole mennyt pidemmälle. Mutta että, en tiedä, kyllä joku seksinmyynnin laillistaminen/bordellit saattaisi jonkinlainen ratkaisu näihin asioihin olla, ellei juuri sitten ole kyseessä henkilö joka ei ajattele asiaa tältä kannalta, raiskausta seksinä, vaan jostain toisesta syystä, niin siinä tapauksessahan ei toki välttämättä toimi. Siis yeensä se, että kysyntä ja tarjonta tulisi saada paremmin kohtaamaan. Ja kuitenkin sitten, maksullinen on toki vaihtoehto, mutta ilmainen on aina parempi. Sen saamisen mahdollisuutta tulisi lisätä. Itselläni on melko vahva omatunto, joka estää muutenkin iheuttamasta itselle tarpeettomia ongelmia, joten kait sekin auttaa siihen, että olen saanut pidettyä tuon fantasiankin hallinnassa. Ja se mitä siis tiivistettynä kans haen tässä, niin on se, että yleinen keskustelu on sen verran yksipuolista ja siltä kohtiilta itseäni loukkaavaa taas, että kun ei paljon tämäntyylisiä näkökulmia, mielipiteitä esille tule, että katsoin nyt tässä siitä syystä tarpeelliseksi edes jollekkin avautua näistä näkökannoista, suhtautumisestani asiaan.


    • eihyvä

      Eikö näitä mutakullia saada oikeasti vaikka Venäjälle täältä? Kohta niitä vain alkaa joku lahtaamaan kun mitta tulee täyteen.

      • poistäältä

        Niinpä, Siperiassa on tilaa rällätä.


    • Ullaliina

      Harmillista että näin pääsi tapahtumaan. Onneksi näin ei ole tapahtunut aiemmin. Voidaan siis puhua yksittäistapauksesta

      • vihainenmies

        Lue vaikka viikon lehdet!


      • mietinythei
        vihainenmies kirjoitti:

        Lue vaikka viikon lehdet!

        Ymmärrä sarkasmi.


      • Vihaaja77

        Paskaa huumoria.


      • polkasenko

        ullaliina, vai yksittäistapaus?Niitä taitaa vaan olla jo kymmenkunta mikäli poliisiin uskominen.
        Noille pitäisi pesäpallomailalla takoa kalloon että maassa maan tavalla tai jos ei käy niin potku perseelle ja ulos maasta.Veikkaan että jos homma näin jatkuu alkaa kohta tapahtumaan vähän siellä sun täällä.Taidan alkaa katselemaan naispuolisia mamuja sillä silmällä,kait niitäkin saa vapaasti polkasta ohimennen jos tuo heillä on tapana.Tietysti ikään katsomatta.


    • tahdittomat

      Joko Sipilä tuominnut teon mediassa ?

      • ählämpää

        Paskat välittää, kun ei ole omalta kylältä eikä liippaissut tarpeeksi läheltä. Suomen nuoret tytöt uhrataan rikastuksen alttarille, että suomi nousee lamasta näiden moniosaajien takia. Millainen sukupolvi kasvaa meidän nuorista, kun saavat elää pelon keskellä nuoruutensa.


    • Lkbljbkjvjv

      Täytyy alkaa vahtimaan suloisen 13-vuotiaan tyttäreni menoja enemmän, varoitella, ettei ala minkäänlaisiin puheväleissä näiden mamujen kanssa.

    • järkikäteen

      Kyllä nuo kymmenet kirjoittajat täällä jotka ovat huolissaan Suomen ja etenkin suomalaisten naisten ja tyttöjen puolesta ovat täysin oikeassa! Ne jotka koittavat täälläkin puolustaa maahanmuuttajien tekemisiä ovat väärässä! Yhteiskuntamme tulee kokemaan radikaalin muutoksen jos maahanmuuttajat ja etenkin pakolaiset tulevat hallinnoimaan sitä? Kaikenlainen varovaisuus ja rajoitukset ovat paikallaan maahanmuuttajien suhteen, valvonta tulee kalliiksi yhteiskunnallemme, mutta se on välttämätöntä ja yleisen turvallisuuden edun mukaista! Koettakaapa itse miettiä itseänne suomalaiset pakolaiseksi kauaksi vieraalla maalla? Ei siellä mitään sossupalveluja tai kuntosaleja ja sählypelivuoroja oltaisi ensimmäiseksi pakolaiselle tarjoamassa? Tai paikallisia bordellipalveluja? Kyllä olisi ennemmin varsin totiset paikat ja huoli ruoasta ja elinoloista päivästä toiseen? Kepillä hakattaisiin, porkkanaa tuskin tarjottaisiin, edes ruoaksi?

    • showw

      Minulla on pari suvakkia fb-tuttuina. Ovat linkittäneet juttuja, että kyllä suomalaiset on rasisteja, kun ei sitä Kempeleen raiskaustakaan varmaan tapahtunut. Mutta kas kummaa, kun näistä Kempeleen ja Raision tapauksista tiedetään tekijän nimikin, niin ollaan hiljaa. Korkeintaan huudetaan, että raiskaa ne suomalaisetkin. Mutta kumpikin asuu paikkakunnalla, missä ei ole vokkeja. Eikä kummallakaan ole tyttölapsia. Miten sokeita ihmiset voivat olla, ellei se tapahdu heidän lähipiirissään.

    • streetwisdom

      Valkonaamat raiskaa eniten Raisios ja koko Suomes. miettikää sitä natsiapinat!

      • ota-naru-ja-kiiku

        tukehdu munaan kusiaivo tampio imbesilli!


      • mitchelle

        Ja sen lisäksi vielä mamut. Lapset ja naiset saavat aina kärsiä.


      • Tyhjää-täynnä

        Just tätä.. titityyy


      • sdfghjkuytrfd

        Ei kun sinä ARI olet itse tyhjää täynnä!


      • Tammisiltalainen

        Emerita rikosoikeuden professori Utriainen juuri tällä viikolla sanoi että ulkomaalaistaustaiset tekevät Suomen raiskauksista 20-25 %, joka järkyttävän paljon verrattuna heidän prosentuaaliseen osuuteensa Suomessa. Turha on vihervassujen manunnuolijoiden trollata...


      • KusipääSuvakki

        Kun perustan leirin niin sinä "natsiapina " pääset ekojen joukossa testaamaan sitä mukavuus puolta....


    • uskomatonta

      Kävin iltasanomien sivulla lukemassa. Samalla luin toisesta tapauksesta jossa mamu oli ensin raiskannut, sitten rukoillut ja taas raiskannut vääräuskoisen. Raiskaaja 45-vuotias, uhri huomattavasti nuorempi.

      • en_ostaisi

        Rukoilijamies oli luvannut naiselle huumeita jos tämä tulee hänen kämpilleen. Tuomiosta ei käynyt ilmi, miten nainen oli alun perin ajatellut maksavansa ne huumeet.


    • turhaa-valitusta

      Mitä itkette netissä. Toimikaa.

      • mikä-ei-ole-turhaa

        Mitä toimintaa ehdotat? Eli mitä sinä teet?


      • roimahousu

        Ei viitsi lähteä linnaan tuollaisten paskojen takia.


    • Syystäkö

      Ruotsissa poltetaan vastaanottokeskuksia

      • enolerasisti

        Suomalaiset on aina naureskelleet ruotsalaisten tyhmyydelle ja kertoneet niitä vitsejään, mutta tämä yllä kuvatun lainen toiminta ja suomalaisten hyysärien toimet osoittavat että ruotsalaiset ovat paljon viisaampia kuin suomalaiset.


    • DAWQ

      NO JOO, MUTTA TUOHAN ON VAIN YKSITTÄISTAPAUS. WELCOME REFUGEES!

      • p......kele

        kuulehan yön timo.Noita tapauksia jo KYMMENKUNTA joten revi siitä huumoria.


      • DUUDII

        Sarkasmi on joillekin ihmisille vaikea asia...


    • welcomeRefugees

      Meille muuten vakuuteltiin että " ei turvapaikkakeskus naapurustoon tuo mitään pelkoja" . Mites ne summukat nyt laitetaan? Haluan selityksiä ja VASTUUTA NÄILTÄ HENKILÖILTÄ jotka noin vakuuttelivat.

      • riittävästikö

        Eihän nämä tänne tulleet kuulu tänne sivistyneeseen maailmaan, teot sen on jo liian monesti näyttäneet, kukaan vaan ei tunnu uskovan ennen kuin tapahtuu vielä kauheampaa. Nämä pitävät oikeasti Suomen hölmöjä päättäjiä pilkkanaan. Pelottaa vain, miten pitkään kansalaiset katsovat tätä sivusta.


      • ruotsissakin

        Tässä olisi työtä jollekin pätevälle lakimiehelle. Kai nämä virkamiehet jotka ovat lupailleet ettei turvapaikanhakijoista ole haittaa eikä vaaraa saa vastuuseen lupauksestaan. Itse ihmettelen etteivät he ole edes epäilleet haittoja tulevan,
        Ruotsissa näitä raiskauksia ja myös joukkoraiskauksia on tapahtunut koko ajan. Suosittelen ruotsia osaavia katsovan uutisia sieltä. Löytyy tekoja, tekijät eivät ole tosiaan nimeltään Andersson, Larsson tai edes Virtanen, kyllä ne viittaavaat paljon eteläisimpiin valtioihin. Löytyy muuten kuviakin, eiväthän oikeuden päätökset ole salaisia muuten kuin uhrin osalta. Ruotsissa muuten linnakundeista alkaa jo puolet olla maahanmuuttajia/toisen polven maahanmuuttajia.

        Siellä on myös n. 50 kpl no-go-zonea. Eli kaupunginosia joihin poliisilla ei ole juuri asiaa ilman suurta joukkoa ja järeitä aseita. Muuten heitä kivitetään, autoja yritetään sytyttää jne. Ja jos rikos niillä alueilla todetaankin voi olla lähes mahdotonta saada ketään todistamaan oikeuteen. Kuulostaaka Pohjoismaalaiselta hyvinvointivaltiolta? Olen asunut itsekin Ruotsissa, muuten vielä Trollhättänissa. Tulin sieltä pois v.1986, tänä päivänä minua ei saa sinne kilon kappaleinakaan.

        Nämä ylläolevat esimerkit löytyvät kaikki netistä, ihan normaalien päivä- ja iltapäivälehtien kirjoittamina, lisääkin olisi, mellakat, autojen polttamiset, ammuskelut, murhat jne.
        Tämäpä se taitaa olla Suomenkin tulevaisuus jos asialle ei oikeasti tehdä mitään. Kotoutuksesta vielä, voiko joku kertoa maan missä kotoutus on oikeasti onnistunut kun maahan on tullut huomattava määrä eri uskontoja edustavia maahanmuuttajia??


    • terveisiästtybidillekin

      "Maailmassa ei ole reiluutta". Tilastokeskus oletettavasti julkaisee tuoreat tilastot, kun reiluus on ylittänyt suomalaisen uutiskynnyksen.

    • Rules45

      Ei pidä yleistää. suvaitsevaisuutta

    • täämenee

      Tää alkaa menee ihan päin peetä vanhan äijän ohje nuoret likat ottakaa ne kuulokket pois korvista ja pitäkää käsi taskussa ja siinä mora eli puukko siinä tokenee musukin

    • Odotettavissa

      Tämä ei ole vielä mitään, mitä on tulossa verrattuna Ruotsin raiskauksiin. Lukekaa tilastot googlaamalla raiskaukset Ruotsissa ja huomioikaa tekijät!

    • Hermotpalaa

      kansalaispartiot toimintaan. ei poliiseilla ja päättäjillä ole minkäänlaisia keinoja puutua mihinkään. jatkuvasti pakolaiset huutelevat ja ahdistelevat naisia kadulla. Kelle siitä voi ilmoittaa ja kuka ottaa vakavasti. ei kukaan muu kuin tavallinen kansalainen.

    • GutaleGetale

      Raisiosta ei tule ketään merkittävää ministeriä, niin ei voi vähempää ketään kiinnostaa.

    • gameoverdead

      Toimiiko turku raisio jokin katupartio..ei matu partio.

    • alkaa-riittäää-tämä

      Eikö ne suvakki ämmät voisi mennä levittämään sitä värkkiään joka ilta vok:n oleskelutiloihin ja jono pystyyn. Niin kauan kun on tarvetta, niin jalat levällään että saava tarpeekseen! Ei tästä saatana tule mitään ja hermot menee kun pikku tyttöjen elämän pilaavat lopullisesti!

    • kuohittakoon

      Ne ei tienny vielä et suomessa ei saa raiskata.eikx se opetus video julkastu vasta loppuviikolla missä kerrottii ketä saa täälä panna ja koska?Luulis tietävän jos vuoden on jo suomessa ollu et täälä ei ol tapana lapsia nussia väkisi!

      • tyttökatu

        Suomeen bordellit ....


    • exkokkari

      Eiks tää urpo vai oliko orpo turusta tai jostain läheltä

      • Fuckracism

        Toisaalta epävirallisen kyselyn mukaan osa poliisille ilmoitetuista raiskauksista on keksittyjä ja niiden taustalla on vahvan humalatilan aiheuttamat muistikatkot sekä "alibin" rakentaminen puolisoa tai poikaystävää varten. Helsingin poliisille vuonna 2008 tehdyistä raiskausilmoituksista yli 20 % johti "ei rikosta" -päätökseen. Viranomaisten arvion mukaan 2010 yli joka viides poliisin tietoon tulleista raiskausväitteistä osoittautui perättömäksi. Nämä tapaukset eivät johtaneet syyteharkintaan tai oikeuskäsittelyyn. Helsingin poliisilaitoksen mukaan aiheettomien ilmoituksen määrä oli kasvanut samaa tahtia naisten alkoholin kulutuksen kanssa. Vuonna 2014 Helsingin poliisi kertoi julkisuudessa, että jopa kaksi kolmasosaa heidän saamistaan raiskausilmoituksista on tutkinnan edetessä osoittautunut kokonaan vääriksi tai niihin ei liity rikosta tai asianomistaja on luopunut vaatimuksistaan. Poliisi valitti perättömien ilmoitusten vievän kohtuuttoman osan heidän työajastaan, mutta painotti ettei halua syyllistää raiskauksen uhreja, vaan suhtautuu vakavasti kaikkiin todellisiin tapauksiin.

        Poliisi-tv:n mukaan osa Suomessa joukkoraiskauksiksi väitetyistä tapauksista on joko liioiteltuja tai kokonaan keksittyjä. Poliisi-Tv:n kyselyn mukaan paristakymmenestä ilmoitetusta joukkoraiskauksesta annettiin tuomio kahdesta tai kolmesta. Lisäksi Poliisi-TV toteaa että "Uhrit ovat olleet lähes aina eriasteisesti päihtyneitä. Poliisille on jäänyt kuva, että tarinaa on usein väritetty ja asianomistajan omaa roolia kaunisteltu"

        http://nettles-and-slime.ghost.io/raiskauksen-tekopyhat/


      • lumeetta

        näin se menee


      • TotuuttaPeliin

        Ja toisaalta poliisille asti päätyy vain murto-osa raiskauksista.


      • jjuuiiikksopsos

        totta, ei kaikki raiskatut kehtaa/välitä tehdä rikosilmoitusta-vaikka pitäisi


    • sesiittä

      Yrjö Rautio kirjoittaa: "Rasisteja ja vihanlietsojia ei ole tarpeen edes yrittää ymmärtää. He ovat enimmäkseen tietämättömiä ressukoita, joista on yhteiskunnalle enemmän kuluja ja haittaa kuin kaikista maahanmuuttajista yhteensä."

    • perkule

      Tänä aamuna monikulttuuriakka puhui maikkarin aamutv ssä, että RAISKAUS EI OLE mikään kulttuuiin liittyvä ilmiö, täyttä paskaa. Seuraavassa lauseessa hän sanoi ettei naisten itsemääräämisoikeus tosin ole samalla tasolla ählämimaissa. Mitä jeesustelua ja puolustelua. Olen vihainen !!! Mitä pitäisi tehdä ? Mitä tekevät näiden nuorten tyttöjen isät ja äidit ? Poliisi tutkinnassa 10 ählämiraiskausta tänä vuonna.

    • LariJindström

      Madafakindarran tahdissa saatos ulko-ovelle vuan.

    • Asiil12

      Joku väitti että raiskaaminen ei ole missään kulttuurissa sallittua. Miksi Intiassa raiskataan? Tai raiskattu viaton tapetaan kun häpäissyt suvun? Ei taida länsimaat ymmärtää mistä kyse. Mikä on kunniamurha? Kyllä nämä eri kulttuureista tulevat liian erilaisista oloista olevat ihmiset eivät sopeudu länsimaihin. Miksi saisit ei ota pakolaisia?

    • saattan

      Että ottaa päähän Orpon selittelyt, hyvä poliisi kaikki raiskarit saatu kiinni. Kun hänen pitäisi uskaltaa erottua joukosta ja laitta RAJAT KIINNI!!!! MIKSI HÄN EI SANO, ETTÄ NOLLATOLERANNSI RAISKAUKSIIN JA JOKAINEN syyllinen MATU NISKAPERSEOTTEELLA MAASTA ULOS !!

    • fiksumpi
      • Kaikki_takas

        Olet jätkä jotenkin jälkeenjäänyt vai? Mamut ovat tulleet suomeen ,kun suomalaiset ovat syntyneet suomeen,onko eroa mitä? Suomalainen tuomitaan kovemmin kuin mamu,miksi? Näitä mamuja hyysätään ja paapotaan ja jätkät tekee rikoksia.miksi?Miksi siis näitä pitäisi sietää sekunttiakaan kun ovat maalle pelkkä rasite? Olet selvästi saanut joskus tällin päähän,ja sorry siitä.Mutta oikea paikka tämmöiselle roskasakille on merenpohja ja olla kalojen safkana.


    • opettajat22

      Ehkä fiksu voisi ajatella vähän fiksummin omilla aivoillaan. jokainen raiskaus on paha teki sen kuka tahansa. Ero on siinä että he ovat tulleet meidän maahamme ja olemme ottaneet heidät hyvin vastaan. Toivottaneet tervetulleeksi Suomeen. He ovat saaneet majoituksen, rahaa, ruokaa, vaatteita, lääkkeitä , neuvoa ja opetusta meidän verorahoillamme. Kiitokseki he käyttäytyvät näin, valittavat huonosta ruuasta ym. Se ei tunnu meistä mukavalta ja kohtuullisella.

    • jeesjeesmeininkiä

      "Suomi neuvottelee parhaillaan palautussopimuksista Irakin ja Afganistanin kanssa. Orpon mukaan myös Somalian kanssa aloitetaan neuvottelut."

      Oho, onpa todella kovaa kieltä. Nyt oikeen palautettas noita raiskaajia. Ei kai sentään nyt niin pitkälle mennä? Voi kauhea. Kyllä nyt on kovat piipussa päättäjillä.

      Kylläpä suomi nyt antaa oikeen "kovan" viestin maailmalle. Että oikeen neuvotellaan karkotuksista.

    • Vastaako_kukaan

      Kertokaapas poliisit:Mitä tekisitte jos teidän oma lapsi raiskattaisiin? Kertokaapas sitten ihan rehellisesti vaan....Ja muistakaa:Oman käden oikeushan on kiellettyä,eikös niin? Nyt olisi kiva saada poliisien henk.kohtainen REHELLINEN näkemys asiaan näissä raiskaus asioissa....Unohdetaan se poliisin virka hetkeksi sinne taustalle ja puhutaan henk.koht.tuntemuksista.

      • rikastaakulttuuria

        hölmö nuoren tytön lain mukaan pitää sanoo musulle hyi mee pois sehän suomen nykylain mukaan riittää isät ottakaa kovemmat " lait käyöttöön "
        oon vanhus jos musu tulee meidän ovelle niin lähtee hett allahin seuraksi


    • pettynny

      ihmettelen eikö nykynuorisosta oo mihinkään ottakaa nuoremmat homma hallintaan pitääkö meidän vanhojen ukkojen alkaa laittaa homma hoitoon
      ei 50-80 luvulla ollu tällaista vai onko nyky nuoriso samanlaisia pelkureita kun musut mitkä pakenee tänne KYLLÄ HÄPEEN NYKY NUORISOA
      näillä näkymillä musut määrää kohta täällä......

    • Kuka_tienaa

      Koska on seuraava vuorossa ja mikä saa olla tämä"onnellinen"paikkakunta?Paljonko tämän jälkeen nousi asuntosijoittajien kämppien hinnat raisiossa? Todellinen lämminhenkinen perheystävällinen kaupunki siis raisiokin nykyään...Sipilä romuttaa pakolaisilla kaupungin/kunnan kerrallaan.....hienoa hajota ja hallitse toimintaa...

    • Pyöveliu7yiofo

      Alkaa olemaan oikeiston teloituskomppanialle tarvetta.

    • Itselläeionneksitytärtä

      Täällä kirjoitettiin siitä, kuinka muslimi oli ennen raiskaamista rukoillut, sitten raiskannut ja sen jälkeen taas rukoillut.

      Hän oli oikea kunnon muslimi. Vääräuskoisen naisen raiskaaminen on kuin jumalanpalvelus. Tätä on tutkittu, ja jopa Ruotsissa valtamediaan kuuluva Svenska Dagbladet on julkaissut asiasta artikkelin.

      Kun lapsesta asti tulee aivopestyksi islamilaisella propagandalla, ei sitä voi esim. tanskalaisen psykologin mukaan minkäänlaisella terapialla parantaa.

      Mutta lyhytnäköisessä rahanhimossaan nämä vokkien perustajat ym. rahallisesti hyötyvät näitä tänne haalivat, vähät välittämättä auheuttamastaan peruuttamattomasta vahingosta.

      Tässä noita pyhiä raiskauksia valaiseva kirjoitus, jonka lähteet ovat ulkomaisista laatulehdistä, vaikka kirjoitus onkin julkaistu MV-lehdessä.

      http://www.mvlehti.net/2015/08/24/pyhat-raiskaukset-suomessa-vaiettu-nakokulma/

    • Suomi-Skini

      Nyt syttyy sota.Mamut raiskanneet jo ainakin 10 kertaa.
      Tätä me Suomalaiset miehet emme tule hyväksymään.
      Tämä loppuu nyt.Tai sitten käy huonosti raiskaajille.

      • linnut

        saahan sitt puhuu täällä eipähän oo mitään " Pulujen "häirintää näkynny
        hysyttelyllä se ei lopu TEHKÄÄ pojat jotain ettei varikset hyökkää nuppiin tai naakat ??

        ootan uutisii pulun munat leikattu sääli lintua..


    • härmäläinen

      Tämähän on vasta oopperan "Kusessa ollaan" vienoa alkusoittoa. Katsotaanpas sitten keväällä kun nuoret likat alkavat minimicrokuteissaan dallailla turuilla ja toreilla ja ottavat pikkupikkubikineissään aurinkoa puistoissa. Eipä taida koko talven keskuksissan liemissään kiehuneet matumiehet noudattaa katsoa saa muttei koskea sääntöä.

    • ent.keskustalainen

      kaikille mutiaisille ei muuta ruokaa kuin sianlihaa jos ne tajuaisivat lähteä pois suomesta ja tajuaisivat että eivät ole tervetulleita suomeen

    • Jäitähattuun

      Kylläpä täällä orgastiset väkivaltafantasiat ovat kukassaan. Kuinkahan paljon potentiaalisia raiskaajia, tappajia ja väkivaltarikollisia tämänkin viestiketjun kirjoittajista löytyy.

      • tikkakoskenmannekiini

        sinäkö hyväksyt lapsenraiskaajat taidat olla mutiainen


    • lisääPoliiseja

      Pakolaiset eivät usko mihinkään muuhun kuin voimaan. Suomeen pitää perustaa tuhansia uusia poliisin virkoja - nimenomaan näkymään kentällä.
      Poliisin pitää näkyä ja kuulua päivin ja öin.

    • pers

      Rikolliset pikimmiten kärsimään rangaistustaan yleiselle osastolle, niin palautuskin hoituu sujuvasti sinkkiarkussa.

    • Abdinusu

      Makkarassa on aina kaksi päätä, eli toinen pää ja se toinen pää. Ei ole sitten tullut mieleen että raiskaajakin voi olla kiimansa ja puutteensa uhri. Jos joku suomalainen kuvittelee että kiihottavilla muistoilla kiljuvasta elikosta ja lampaanpaskanhajulla kullissa afgaanipaimenpoika pötkii pitkälle niin hän erehtyy.

    • Vapauskohtakoittaa

      Joiltain pääsee lipsahtelemaan pikkuisen seksirikoksen puolelle, vaikka tietävät, ettei nyt ihan heti niin ole hyvä tehdä, ennenkuin maahankotoutuslupa ja isot kotoutumisrahat ja omat asunnot sun muut ajokortit on saatu kuitattua.
      Mitä mahtaakaan seurata sen jälkeen kun seksuaalinen vapaus ja maassaoleskelulupa taskussa polttelee ja voi päästää piilossa pidetyt seksihalut valloilleen.

    • mulkkutoimeton

      Tuli muuten mieleen yks juttu intin ajoilta musujen syöttäjät kysykää pyssyvaltiolta mikä on "JARRU " sitä ruokaan häipyy himot ......

    • Tähänköontultuhäh

      Jos ei kerran politiikot ja viranomaiset saa tätä asiaa järjestykseen niin on kait pakko perustaa omia kodinturvajoukkoja jotka partioivat iltaisin ja suojelevat kantaväestöä noilta alhaisilta raiskaaja mamuilta. Enkä tarkoita tällä sitä että pitäisi ryhtyä mihinkään väkivaltaisuuksiin vaan nyt tarvitaan vain näkyvyyttä että raiskaaja mamut tietävät että heitä tarkkaillaan. Enkä kyllä pistäisi yhtään pahakseni vaikka tulisi ihan h...vetin kylmä talvi meidän avuksemme.

    • edfgvb

      Häpeän suomalaisten tietämättömyyttä.

      Tähän ketjuun lainattu linkki tutkimukseen koski ISISIÄ, ei kaikkia muslimeja. Ei jehovan todistajatkaan edusta kaikkia kristittyjä. MENIKÖ NYT PERILLE?

      ISIS opettaa, että "vääräuskoisten" raiskaaminen on islamin mukaan hyvä teko.

      ISIS ei edusta kaikkia muslimeja, ei edes suurinta osaa. Tässä ote Wikipediasta koskien ISISIN käsitystä toisista muslimeista:

      "Isisin mukaan Jumalan käskyt tulee toteuttaa välittömästi eikä pitkän ajan kuluessa. Isisin ideologian mukaan kaikki maallista tai vaaleilla valittua hallintoa tukevat islamistit ovat vääräuskoisia ja ansaitsevat kuoleman."

      Koko teksti: https://fi.wikipedia.org/wiki/Isis_(järjestö)

      • edghiy

        >Islam löytyy vain Koraanista.
        Islam koostuu trilogiasta, johon kuuluu Koraani, Hadith ja Sira. Hadith ja Sira ovat yhtä pyhää tekstiä Islamissa kuin Koraani.

        >Hyvät muslimit reformoivat äärimuslimit.
        Ei ole mahdollista. Tästä lisää myöhemmässä kohdassa.

        >Islam on suvaitsevainen uskonto.
        Mihin hävisivät muut uskonnot Islamin tieltä? Miksi islamistiset maat ovat 100% islamistisia?

        >Islamissa on kultainen sääntö (tee toiselle niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän).
        Islam on dualistinen ja siinä ei ole kultaista sääntöä.

        >Islam on osa eurooppalaista kulttuuria.
        Islam ei ole lähtöisin Euroopasta.

        >Islam on oikeuden ja vapauden uskonto.
        Islam tarkoittaa alistumista ja muslimi tarkoittaa alistunutta. Onko tämä vapautta alistua?

        >Islam on vapautta.
        Islamissa ei saa harrastaa itse-ilmaisun vapautta, koska se tarkoittaisi että voi olla eri mieltä Islamista.

        >Islam on vapaa uskonto. Islam on suvaitsevainen.
        Islamissa ei ole uskonvapautta. Uskosta eroaminen leimaa yksilön apostaatiksi, mistä seuraa kuolemantuomio. Miksi islamistisissa maissa ei harjoiteta mitään muita uskontoja? Missä on vapaus ja suvaitsevaisuus?

        >Islamin laki on tasa-arvoinen.
        Kafir ja muslimi ovat eri asemassa oikeuden edessä. Kafir ei saa todistaa muslimia vastaan oikeudessa. Islamissa on eri lait muslimeille ja kafireille. Muslimi saa kafirin tappamisesta sakon. Kafir saa muslimin tappamisesta kuolemantuomion.

        >Islam on monimuotoinen.
        Mitä tapahtui buddhalaisille Afghanistanissa, koptilaisille Egyptissä, berbereille Pohjois-Afrikassa, kristityille Irakissa ja zoroastriaaneille Iranissa? Kaikki nämä kansat on hävitetty. Islam on ultramonoteistinen sivilisaatio, joka ei hyväksy muuta kuin itsensä.

        Mitä Islam sisältää?

        -Islamia ei saa kritisoida
        Lehdistöllä ei ole vapautta Sharian lain alla.

        -Etiikka.
        Länsimaisen ideologian mukaan jokainen on yhtä arvokas. Islamin doktriinissa kuuluu voimakkaasti eriarvoisuus. Islamin alla elävät muslimit ovat ensimmäisen luokan kansalaisia ja heitä kohdellaan eri tavoin kuin alempaan luokkaan kuuluvia kafireja. Länsimaissa on kultainen sääntö, Islamissa on dualistinen kansanjaottelu. Allah vihaa kafireita ja Mohammed on määrännyt kafirit hävitettäviksi.

        -Naiset
        Islamissa naiset ovat eriarvoisia miehiin verrattuna. Oikeudessa heitä kohdellaan miehen puolikkaina ja he ovat yhdenvertaisia miesten kanssa vain tuomiopäivänä. Koran ja Sunna sanovat että vaimoja pitää hakata. Shariassa on vieläpä tarkat ohjeet naisen hakkaamiseen.

        -Kidutus
        Kidutus on sallittua Sunnassa ja Koraani suosittelee käsien ja jalkojen irtileikkaamista sekä ristiinnaulitsemista. Mohammed kidutti usein Kafireita kuolemaan asti. Kafireiden kidutaminen on Sunnaa.

        -Usko ja Valtio
        Islamissa kirkko ei ole erillään valtiosta. Meillä länsimaissa kirkolla ei ole osuutta valtion päätäntävallassa. Toisin on Islamissa, joka vaatii uskonnon ja valtion olevan yhtä ja samaa. Sharia pitää uskonnollista ja sekulaarista lakia samana lukien ne yhdeksi laiksi. Islam on teokratia.

        -Orjuus
        Islam antaa vapauden omistaa orjia. Islam möi kaikki Amerikan orjat. Mohammedilla oli monta orjaa omassa käytössään ja hän oli orjakauppias. Hän myös kidutti orjiaan ja käytti heitä seksiorjinaan. Mohammed on täydellinen esimerkki muslimille (Sunna).

        -Ystävyys
        Koraanissa on 12 virttä, joissa kerrotaan että muslimi ei ole kafirin ystävä. Mohammed ei ollut ikinä Kafireiden ystävä. Hän myös kirosi kasvatti-isänsä tämän kuolinvuoteella siitä ettei hän ollut kääntynyt uskoon.


      • Yks_vaan

        Mmm...Seksiorja ei ois huono keksintö kyllä, kelpais ;)


      • Jhuuu
        edghiy kirjoitti:

        >Islam löytyy vain Koraanista.
        Islam koostuu trilogiasta, johon kuuluu Koraani, Hadith ja Sira. Hadith ja Sira ovat yhtä pyhää tekstiä Islamissa kuin Koraani.

        >Hyvät muslimit reformoivat äärimuslimit.
        Ei ole mahdollista. Tästä lisää myöhemmässä kohdassa.

        >Islam on suvaitsevainen uskonto.
        Mihin hävisivät muut uskonnot Islamin tieltä? Miksi islamistiset maat ovat 100% islamistisia?

        >Islamissa on kultainen sääntö (tee toiselle niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän).
        Islam on dualistinen ja siinä ei ole kultaista sääntöä.

        >Islam on osa eurooppalaista kulttuuria.
        Islam ei ole lähtöisin Euroopasta.

        >Islam on oikeuden ja vapauden uskonto.
        Islam tarkoittaa alistumista ja muslimi tarkoittaa alistunutta. Onko tämä vapautta alistua?

        >Islam on vapautta.
        Islamissa ei saa harrastaa itse-ilmaisun vapautta, koska se tarkoittaisi että voi olla eri mieltä Islamista.

        >Islam on vapaa uskonto. Islam on suvaitsevainen.
        Islamissa ei ole uskonvapautta. Uskosta eroaminen leimaa yksilön apostaatiksi, mistä seuraa kuolemantuomio. Miksi islamistisissa maissa ei harjoiteta mitään muita uskontoja? Missä on vapaus ja suvaitsevaisuus?

        >Islamin laki on tasa-arvoinen.
        Kafir ja muslimi ovat eri asemassa oikeuden edessä. Kafir ei saa todistaa muslimia vastaan oikeudessa. Islamissa on eri lait muslimeille ja kafireille. Muslimi saa kafirin tappamisesta sakon. Kafir saa muslimin tappamisesta kuolemantuomion.

        >Islam on monimuotoinen.
        Mitä tapahtui buddhalaisille Afghanistanissa, koptilaisille Egyptissä, berbereille Pohjois-Afrikassa, kristityille Irakissa ja zoroastriaaneille Iranissa? Kaikki nämä kansat on hävitetty. Islam on ultramonoteistinen sivilisaatio, joka ei hyväksy muuta kuin itsensä.

        Mitä Islam sisältää?

        -Islamia ei saa kritisoida
        Lehdistöllä ei ole vapautta Sharian lain alla.

        -Etiikka.
        Länsimaisen ideologian mukaan jokainen on yhtä arvokas. Islamin doktriinissa kuuluu voimakkaasti eriarvoisuus. Islamin alla elävät muslimit ovat ensimmäisen luokan kansalaisia ja heitä kohdellaan eri tavoin kuin alempaan luokkaan kuuluvia kafireja. Länsimaissa on kultainen sääntö, Islamissa on dualistinen kansanjaottelu. Allah vihaa kafireita ja Mohammed on määrännyt kafirit hävitettäviksi.

        -Naiset
        Islamissa naiset ovat eriarvoisia miehiin verrattuna. Oikeudessa heitä kohdellaan miehen puolikkaina ja he ovat yhdenvertaisia miesten kanssa vain tuomiopäivänä. Koran ja Sunna sanovat että vaimoja pitää hakata. Shariassa on vieläpä tarkat ohjeet naisen hakkaamiseen.

        -Kidutus
        Kidutus on sallittua Sunnassa ja Koraani suosittelee käsien ja jalkojen irtileikkaamista sekä ristiinnaulitsemista. Mohammed kidutti usein Kafireita kuolemaan asti. Kafireiden kidutaminen on Sunnaa.

        -Usko ja Valtio
        Islamissa kirkko ei ole erillään valtiosta. Meillä länsimaissa kirkolla ei ole osuutta valtion päätäntävallassa. Toisin on Islamissa, joka vaatii uskonnon ja valtion olevan yhtä ja samaa. Sharia pitää uskonnollista ja sekulaarista lakia samana lukien ne yhdeksi laiksi. Islam on teokratia.

        -Orjuus
        Islam antaa vapauden omistaa orjia. Islam möi kaikki Amerikan orjat. Mohammedilla oli monta orjaa omassa käytössään ja hän oli orjakauppias. Hän myös kidutti orjiaan ja käytti heitä seksiorjinaan. Mohammed on täydellinen esimerkki muslimille (Sunna).

        -Ystävyys
        Koraanissa on 12 virttä, joissa kerrotaan että muslimi ei ole kafirin ystävä. Mohammed ei ollut ikinä Kafireiden ystävä. Hän myös kirosi kasvatti-isänsä tämän kuolinvuoteella siitä ettei hän ollut kääntynyt uskoon.

        Kylläpäs puhut roskaa,puolet kirjoittamastasi oli paskaa, levität väärää tietoa islamista turhaan. Kaikki tietävät ettei pahuutta hyväksytä ollenkaan islamissa.


      • Islamsairasta
        Jhuuu kirjoitti:

        Kylläpäs puhut roskaa,puolet kirjoittamastasi oli paskaa, levität väärää tietoa islamista turhaan. Kaikki tietävät ettei pahuutta hyväksytä ollenkaan islamissa.

        Islam on sairas poliittinen ideologia joka hyväksyy valehtelun "vääräuskoisille" (Taqiyya). Kuten myös naisten kaikenlaisen alistamisen ja raiskaaminen.


    • STOPISLAMSTOPMIGRANTS

      CATEGORY ARCHIVES: CALIPHATE PLAN FINLAND Year 2000-2020
      FINLAND PLAN CALIPHATE !!!! STOP MIGRANS! STOP ISLAM !
      https://themuslimissue.wordpress.com/category/caliphate-plan/
      MAP https://www.islamism-map.com FINLAND !!!!!!!!!
      ISLAM CALIPHATE PLAN
      Right on Track: An Islamic Caliphate in Seven Easy Steps – Year 2000-2020
      https://themuslimissue.wordpress.com/2014/10/12/right-on-track-an-islamic-caliphate-in-seven-easy-steps/
      EUROPE STOP IJAD MIGRANTS !!!!!!!!!! EUROPE STOP MIGRANS!!!!!!!
      ! EUROPE STOP ISLAM !
      https://themuslimissue.wordpress.com/2016/02/23/austrian-trial-islamic-state-recruiter-traveled-through-europe-like-a-popstar-on-tour/
      http://www.gatestoneinstitute.org/7260/sweden-rape-afghan-migrants
      Migrants are alike barbarians ! Absolutely will not be for them tolerance in Europe!
      They never want to live in the European culture ! They are criminals !
      Fuck to their Islamic lands ! Europe is not for barbarians !
      WOMEN ARE READY FIGHT THE ISLAMIZATION !!!!!!!!
      ×
      Islamist organisations: Their global network and presence
      https://www.islamism-map.com
      STOP ISLAM!!!! STOP MUSLIMS!!!!!!STOP ISLAMIZATION !!!!!!
      https://themuslimissue.wordpress.com/category/caliphate-plan/
      FINLAND ISLAMIZATION PLAN FINLAND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      35 MILLION MUSLIM MIGRANTS MAY SET SIGHTS ON EUROPE
      http://www.wnd.com/2015/09/35-million-muslim-migrants-may-set-sights-on-europe/
      https://themuslimissue.wordpress.com/category/caliphate-plan/

      !!!!!!! FINLAND STOP !!!!!!!
      https://themuslimissue.wordpress.com/2014/09/17/the-caliphate-plan/
      THE CALIPHATE PLAN VIDEO !!!!!

      CATEGORY ARCHIVES: CALIPHATE PLAN Year 2000-2020 !!!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe