Oma näkemys

Omanäkemys

Asiaa täälläkin seuranneena kerron mielipiteeni.Tämän ei ole tarkoitus satuttaa ketään eikä pudottaa korkealta.
Skoda.fi tapaus osoittaa sen miten valmistaja korvasi valmistusvirheen vuoksi rikkoutuneen auton miten tahtoi.
Tänä päivänä kuluttajavirasto tutkii miten kyseisiä asikkaita on kohdeltu.
Tämä skoda.fi auton omistaja olisi oikeutettu saamaan skodan jakopään rikkoutumisesta aiheutuneet maksamansa tuhannet eurot takaisin korkoineen.
Perustelut.
Kriteerit 7 vuotta tai 150 00 km alittuivat kiistatta.
Auto huollettu asiaan kuuluvasti
Tapauksesta vain 2 vuotta aikaa
Julisuuden vuoksi tuosta teapauksesta löytyy varmasti kaikki dokumentit.
Eikä tämä ole ainoa tapaus jossa asiakkaalla on maksatettu suuria summia kyseisestä viasta.
Nämä kaikki olisi oikeutettuja saamaan rahansa korkoineen.
TÄSTÄ OLEMME VARMASTI KAIKKI SAMAA MIELTÄ.
Puolueeseen ja vakaumukseen katsomatta.

32

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ohhohhhoijaa

      "Tapauksesta 2 vuotta aikaa"

      - ja vielä traumat vaivaa -

    • jormazzz

      "Oma näkemys" :D

      • ihanhyväkirjoitus

        Kyllähän ihmisellä tulee olla oma näkemys. Skoda-untamoilla ei ole ollut omaa näkemystä, kun ovat skodan sisään joskus joutuneet. Sen me tiedämme. Silti on ryhdikästä esittää oma näkemys asioista. Arvostan sitä. Toki meidän muidenkin näkemys on sama. Skoda-untamolla joka kävelee ajatukset kuutamolla, ei ole tietotaitoa puhuttaa skodaliikettä oikeilla termeillä ja asenteella. Pahimmillaan skodaliikkeen myyntipäälikkö laittaa käteen laskun vietetystä ajasta skoda-untamolle. Hyvä näistä on puhua täällä suomi-kanavalla?


    • Golfisti08

      Olen samaa mieltä että kaikkia asiakkaita tulee kohdella tasavertaisesti. Ja että tuo jakopääremppa tulee korvata kokonaan. Minulle se korvattiin 7v vanhaan autoon ilman mitään neuvotteluja. Näin pitäisi asian olla kaikissa tapauksissa joissa asiakas on huolehtinut huolloista.
      Hämmästyttää jos osaa asiakkaista on kohdeltu toisin.

    • Osapuilleennäin

      Kun lukee nuo linkit jotka löytyy tuolta skoda.fi sivuilta niin ei voi kun nauraa vw.n kootuille selitksille.mm.ei näitä ole kuin muutama ja vain 1.2tsi.Tl.n ketonenkin yritti jo tuolloin selvittää asiaa vw.ltä.ei tullut vastausta.Noistakin linkeistä löytyy kymmeniä vag auton omistajia jotka on joutuneet maksamaan tuhansia euroja.Ääni muuttui kellossa kun jakopää vikoja ilmeni kaikkialla ja kaikissa tsi moottoreissa.Suomessa ongelmia ollut ainakin 50 000 tuhannessa vag autossa sisältäen myös öljynkulutus vaivan.Nyt vasta vw myöntää ja lupaa korjata omaan piikkiin.Tämä tuli vain muutama vuosi liian myöhään.Olisikohan autoliitolla ja kuluttajavirastolla osuuttaa myönteiseen vastaukseen

      • jovuodesta2012näin

        Ei tämä kovin uusi asia ole. Heasrissa oli juttu reilut kolme vuotta sitten 2012:"Aluksi Volkswagen noudatti korjauksissa normaalia takuukäytäntöä eli takuunajan jälkeen auton omistaja joutui maksamaan korjauksen.

        Tapausten lisäännyttyä maahantuoja on sopinut valmistajan kanssa laajemmasta korvauskäytännöstä. Volkswagen maksa korjauksen joko kokonaan tai

        osittain. Mahdollinen asiakkaan osuus korjauskustannuksista riippuu auton käyttöiästä ja kilometrimäärästä. Volkswagen myös edellyttää, että auto on huollettu valmistajan huolto-ohjeiden mukaisesti."

        Ja näin se on kokemukseni mukaan mennytkin. Ainoa muutos tänä vuonna on ollut se että korjauspaketti on laajempi kuin aikaisempina vuosina. Ajoitukseen liittyvät osat ovat nykyään osa pakettia kun ennen se osuus 600€ jäi asiakkaalle jos asiakas halusi vaihtaa myös ajoitukseen liittyvät osat. Tämä ei ollut pakollinen toimenpide, mutta huolto suositteli että myös nämä osat kannatti vaihtaa kun kone oli avattu.


    • Tiesuolaa

      Sama juttu dsg vaihteiston mekaniikka ongelmien kanssa.aluksi jopa syytettin virheellisestä käytöstäkin.suomeen kiinan takuut 10v tai 160 th
      Audi seat vw ja skoda

    • Kauheanpahoillani

      totta kai olisi oikeus samoihin korvauksiin,vika on vaan siinä kun skodamyyjä ja politrukki nauraa partaansa ja vähät välittää skeidaajien tuskasta ja rahanmenosta. suomalaiset huonoja vaatimaan oikeuksiaan yleensäkin. skeidaajien puolellahan tässä ollaan. ongelmakipat tuottavat suuren harmin ja riesan omistajilleen. julkiset tahotkin vaihtaneet muihin merkkeihin suuri osa. jopa dacia dusterkin luotettavampi kuin skeida.

    • Luulisiselviävän

      Lähettäkää autoliiton pasi nurmiselle linkki www.skoda.fi ja kehoitus lukea nämä sivut.
      Ei voisi olla helpompaa tehtävää kuin selvittää jakopää ja dsg korjauksien tasapuolisuus.

    • samma.bo.svenska

      tsi ja dsg ongelmien lisäksi on kolmas nyt kunnolla julkisuuteen noussut ongelma.öljynkulutus.Hyvin hyvin harvat ovat saaneet vag autonsa korjattua maahantuojan piikkiin,suurin osa ostaa ja lisää öljyä skodaansa omalla kustannuksellaan maailman tappiin.

    • autoliitto

      Lähettänyt 27.03.2014 - 23:24 käyttäjä Turaan vw (ei varmistettu)

      "Voidaan tulla vastaan TSi-moottorin korjauskuluissa", mutta mikä on oikeasti käytäntö. VV-auton kanssa muutaman kerran keskustelleena, eivät myönnä mitään, minkäänlaisia ongelmia ei ole ollut,viimeksi tällä viikolla näin sanottiin. Jakoketjun kanssa tulivat muutaman satasen vastaan, itse piti maksaa muistaakseni noin 1000€. Syynä "vastaantuloon" oli kuulemma se, että kokivat auton omistajan jo joutuneen maksamaan kohtuuttomasti auton korjauksesta. Aiemmin samana vuonna oli maksettu polttoainepumpun, turbon, ja dsg-vaihteiston vaihdosta töineen n. 9500 €. Auton korjannut valtuuttama liike kertoi, että VV-autolla oli "kampanja" jakoketjussa, minkä takia tapahtui vastaantulo, VV-auton mukaan heillä ei ole koskaan mitään kamjanjoita ollutkaan. Ja huomenna saaga jatkuu, dsg todennäköisesti taas rikki, 5 kk uusimisesta.

      niemiselle terkkui

    • öljynpolttimoita

      näin se vaan on.päästö ja kulutuksen manipuloinnit päälle

    • Voivoivaan

      Onneks on alla aito Japanilainen. Eipä tarvii tommosista murehtia. Bensaa vaan tankkiin ja menoks!

      • takatakataka.kutsu

        Olethan kuitenkin muistanut käydä tarkistuttamassa autosi turvatyynyn sekä ikkunoiden moottorit... Ettei räjähdä...


      • eituukutsuavai
        takatakataka.kutsu kirjoitti:

        Olethan kuitenkin muistanut käydä tarkistuttamassa autosi turvatyynyn sekä ikkunoiden moottorit... Ettei räjähdä...

        Skeidailijoita kai harmittaa kun korjauskutsuja ei kuulu eikä näy :D
        Selvästi jotakin kaivelee takaisin kutsut. Joillain merkeillä homma toimii, joillain ei.


    • vielä2014brakaa

      Ruotsissa viesti on lähetetty pian sen jälkeen, kun Ruotsin autoilijoiden etujärjestö Motormännens Riksförbund julkaisi kohutun listan niistä automerkeistä ja malleista, joissa mahdollisesti voi olla 1,2- tai 1,4-litrainen TSI-moottori, joita jakoketjuongelma koskee. Autojen mallivuodet ovat 2006–2014.

    • myös1.8tsi

      onneksi vääryys skodan omistajia kohtaa oikaistaan nyt jos luoja suo.

    • jormazzz

      Onhan se hyvä, että tiedetään, missä autoissa on mahdollisesti TSI 1.2 tai 1.4. Toki.

    • outolintuSkottarainen

      Minua vähän säälittää nämä skodailijat. Kun katselee liikenteessä näitä, niin tietää, että ovat köyhiä halpuutuslaadun uhreja tahtomattaan tai tahtoen. Sitten kaikkien ketju yms. ongelmien lisäksi tulee vielä pakokaasu huijaukset, jotka ei ole enää edes diesel moottoreiden vaan lähes kaikkien näiden autojen ongelmia. Tehtaat ja maahantuojat ovat politrukin hymyn takana kylmiä ja kovia (kuten imagoon kuuluu) ja jormat kärsii. Sitten näillä röppösillä ajelevat urheilee huonon näkyvyyden ja jatkuvien kyykytysten turmelemina liikenteen seassa henkensä kaupalla. Milloin skeidasta irtoaa rengas, milloin syttyy palamaan. Milloin öljytikku on noussut ja tippunut itsestään ja bensakorkkikin ponnahtelee itsekseen pois. Veivi näytti löytyvän talvirengasvaihtovideossa tunkin kampenakin.
      Silti skeidalaisilta löytyy jotakin käsittämätöntä pakonomaista toimintaa, jotta voivat päästä liikenteen joukkoon meidän muiden naurettaviksi. On se hei melko ihmeellistä. Ihmeellisiä kaistanvaihtoja, huojahtelua ja pompottelua, jonkun hauskasti ilmaisulla " kommariloota, venäläinen kaalinkuljetuskärry" jne.

      • skottaraiset.humalassa

        Skottaraiset seilaa kaistan laidasta laitaa, klappia ratissa. Ihme että kun jopa vw.ssä vakaa ja tarkka ohjaus,niin näissä skeida ongelmakipoissa vuodesta toiseen klappia ja vaappumista. Henkensä kaupalla siellä skeidailevat länsiautojen seassa.


    • skodisti1

      ei näitä juttuja ainakaan skoda.fi sivuilla. Ne on virallisest maahantuojan sivut. Asiakas saa varmasti myös oman käyttäytymisensä mukaan j´kohtelua

    • Sylkykuppi

      Puhuvatko tsekit tosiaan noin paljon pelin aikana?

    • Kuukausimaksu

      Kansaa voi tietyn aikaa kusettaa.Mutta kiehumispiste löytyy aina.Nyt se tuntuu löytyneen vag autojen osalta.suomessa meni vaan aikas kauan.johtunee siitä ettei skodiakaan kukaan omaksi halua.halpoja leasing sopimuksia ja sulattoon.

    • juttu_on_sillai

      Ihminen, jolla on omatunto, ei ole koskaan soveltunut hevos- tai autokauppiaaksi, eikä muuten vieläkään.

    • Viisastuu

      Kansa tietää tsi ja dsg ongelmat nyt.

    • Tasapuolisesti

      Eiköhän autoliiton niemisellekkin skeidajullien muita huonompi korvauskäytäntö selvinne.

    • Omaanpiikkiin

      Ei nää mitään ymmärrä.Nöyriksi nuijittuja häpeileviä skodisteja

    • Syvästipettynyt

      Ongelmia skoda octavian vaihdossa.2014 tdi dsg.ajettu 17.000 kilometriä ja tehtaan takuuta vielä jäljellä.En ymmärrä miksi liikkeet tarjoavat aivan naurettavia hyvityksiä skodastani.Ei voi olla oikein että autoni arvo on pudonnut jo alle 15.000 tuhannen euron

      • katsontoiseensuuntaan

        Tavallaan hyvä hinta, kun ajattelee että se on VAIN skoda. Itse en ottaisi ollenkaan moista laitosta, kun sen naamioiminenkin veisi vaan turhaa aikaa. Kukaan ei uskoisi, että se on passatti vaikka vaihtaisi merkit.


    • Romutusrahatloppu

      No nyt ei saakkaan skeidasta enää mitään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe