Casio G-Shock

CG-S

Avataan nyt uusi ketju aiheesta: On alkanut kiinnostamaan G-Shock. Sain sellaisen kauan sitten lahjaksi (mallia en muista). Kiinnostaisi tietää onko ominaisuuksia kehitetty ja miten kestäviä ne todellisuudessa ovat. Tarvitsisin vähän ja huolettomamman kellon harrastuksiin ja matkailuun. Mitä katselin, niin ominaisuuksia ja malleja on pilvin pimein. Onko mallistossa paljonkaan laatueroja? Hinnat näyttävät vaihtelevan kympeistä useisiin satoihin euroihin. Jos G-Shock -kellot kelpaavat astronauteille, sotilaille, ym. niin eivät ne ihan pilipalikelloja voi olla. :D Nyt käytössä on Tissot PRC 200 metallirannekkeella, mikä on todella hyvä ja tyylikäs kello normaalissa käytössä.

86

7943

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiPystyKehumaan

      Samaa kuraa, mutta paksussa muovikuoressa joka kestää iskuja jonkin verran. Lähinnä lastenmielisten "action manien" kelloja.

      • ammattikelloja

        Ei ole vaan ammattilaisten kelloja. G-shockia käyttäävät suomessa poliisit, ensihoitajat, metsästäjät, vartijat, järjestyksenvalvojat, rajavartijat, puolustusvoimien henkilökunta, vapaapalokuntalaiset, SPR:n ensiapuvapaaehtoiset, urheilijat, lääkärit ja lentäjätkin. G-Shockia käyttävät kaikki ryhmät joiden työssä vaaditaan kellolta sitä äärimmäistä kestävyyttä kaikissa oloissa.


      • Hyväostostaas

        Onhan tuolla titaani runkoinen mrg g shock analoginen Keskisellä tarjouksessa 3000€ ja rapiat päälle ja ominaisuuksia avaruus sukkulan verran..


    • casiogshock

      Mulla on Casio G-Shock GA-100-ML-1AER Nato-rannekkeella, voisn suositella lämpimästi kellomallia koska tiedän omakohtaisessa käytössä sen loistavan hyväksi.

    • tietoakysyjälle

      G-Shockit on nykyään paitsi erikoisiskunkestäviä (koneistö jousipatjalla ja kellon paksu resiinikuori suojelee) niin myös magneettisuojattu ja lasi kestää lähes mitä vaan ellet nyt rälläkällä vetele. Malliston useimmat mallit ovat ainakin 200m vesitiiviitä G-Shockien ominaisuuksista hyvä juttu tässä:

      https://en.wikipedia.org/wiki/G-Shock

    • eiPystyKehumaan

      Samanlaisia leluja kuin vastaavat muutkin. Hieman pehmustetta halvan kvartsikoneiston suojana, lasike syvällä muovireunojen suojassa tietyn suuntaisia iskuja. Ei mitään ihmeellistä eikä poikeavaa, hemmetin lohmoja ja rumia.

      • särmänoloisia

        Minun silmääni Casio G-Shock ei ole millään tavalla ruma. Tietyt G-Shock mallit muistuttavat jossakin mielessä F117 Nighthawk tai B2 Spirit stealth-pommittajaa olemalla hyvinkin stealth-näköisiä. NATO-ranneke antaa vielä lisää jämäkkää sotilaallisuutta G-Shockille. Militäärikello on aina särmän näköinen.


      • CasioROX

        Ite oot lohmo ja ruma ja et selvästikkään ymmärrä mitään mistä puhut, luulet vaan tietäväsi jostain jotain ja haluat päteä täällä muka asiantuntiana. Sulle sopii selkeästi joku pinkki naisten kello viisari koneistolla ja kukkahattu päähän juu ja unohtamatta isoa valkoista helminauhaa "päivi räsänen" mallia


    • CG-S

      Kiitos vastauksista. G-Shock on muovia ihan kätännöllisistä syistä, eikä tee siitä lelukelloa. Sitä ei voi mielestäni verrata kalliisiin arvokelloihin koska käyttöympäristö -ja tarkoitus on eri.

      • työkalukello

        Casio G-Shock on järeä ja kestävä työkalu, nimenomaan työkello ja paljon ulkoilevan ihmisen kello myös. Arvokellot ovat sitten erikseen niille käyttäjille jotka pukeutuvat yleensä tummaan pukuun ja kravattiin aina. Minun hommissani arvokellolla ei tekisi mitään kun ei se kestä rajua menoa eikä Suomen sääolosuhteita. Casio G-Shock hoitaa työkellona asiansa enemmän kuin aivan loistavasti. Jotkut tällä palstalla eivät ymmärrä, että toisten elämäntapa ja työ vaativat sitä rujoa työkalukelloa eikä jotain arvokelloa.


    • kellotyönmukaan

      Haluaisinpa nähdä sen miehen joka uskaltaa uittaa arvokellonsa antiseptisessä disinfektionesteessä useita kertoja päivässä kun kellon päälle on ensin roiskunut verta tai muita ruumiinnesteitä. Casio G-Shockille tuon voi tehdä eikä se mene siitä miksikään, mutta mikä tahansa arvokello tai muu teräksinen arkikello hajoaisi. Epäilen vahvasti sitäkin, että arvokellot eivät kestä kovaa menoa kun potilasta viedään paareilla tai hoidetaan tapahtumapaikalla, eikä kestä arkikellot metsäolosuhteitakaan kun ihmistä haetaan maastosta keskellä yötä 30 asteen pakkasessa tai kun yömyrsky raivoaa ja vettä tulee kaatamalla.

    • yksivaihtoehto
    • pukinkonttiin

      ihan kiva muovikello lapsille.

      • eilapsille

        Lapsille? Meinaatko, että ensihoitoitajat, USA:n sotilaat, astronautit, lääkärit, metsästäjät, rajavartijat, poliisit, SPR:n vapaaehtoiset, palomiehet jne ovat lapsia? He kaikki käyttävät G-Shockia.


    • Iso_Pate

      Kyllä tuo G-Shock kestävän kellon maineessa on, ei siitä mihinkään pääse. Versatiili tiuku se myös on: sama kello löytyy yhtä hyvin suojatiellä mopolla keulivan teinin kuin häntä pysäyttämään menevän poliisinkin ranteesta.

      Itse en tuollaista kelloa ranteeseeni laittaisi. Jos haluaisin halvahkon äärikestävän kellon, hankkisin todennäköisesti Luminox Navy Sealin. Duunikellona olen jo vuosia käyttänyt Seiko SKX009:ää, joka on erittäin kestävä ja halpa automaatti, vaikkei mikään superkarvarinta-ammateissa toimivien valinta olisikaan.

      • navysealeista

        Ne se Luminox navy SEAL on kestävä kello kanssa, vaikka sehän ratsastaa väärin perustein sillä "Navy SEAL käyttää tätä!"-leimalla. Navy SEAL on maailman kovin ja maailman parhaiten koulutettu erikoissotilasyksikkö, mutta se ei käytä Luminoxin kelloja aidossa elämässä. En kiistä, etteikö Navy Seal tekisi hyvää työtä, nämä jätkät käyvät hakemassa tarvittaessa kenet tahansa mistä tahansa, olipa kohde millainen Osama tahansa ja se on maailman roistoille ihan oikein, että joku tuo oikeuden 9 mm nappina otsaan. Navy Seal sotilaat käyttävät Casio G-Shockia hyvin usein.


      • terminaattirillaPanerai

        Voihan Navy siilit. Hienoa kun tavis dallaaja on innoissaan jostain elokuvien luomasta glooriasta ja kovasta ammattisotilaasta.
        Melko lapsenmielistä juttua, vai mitä Breitlingman?


      • syytäkunnioittaa

        Onko sinun mielestäsi jotenkin väärin osoittaa kunnioitusta maailman parhaiten koulutetulle kovan luokan eliittisotilasyksikölle joka kävi tappamassa Osama Bin Ladenin? Navy SEAL on se maailman sotilasyksiköistä kovin ja taitavin. Juuri sopiva työkalu muslimien kurmottamiseen ja kollektiiviseen rangaistukseen lähi-idän terroristikansoille. Navy SEAL edustaa länsimaista kulttuurillista ja sotilaallista ylivoimaa.


      • halvatun_pelle

        Loistavaa, Breitlingman.


    • hienovalinta
    • yhdenkellonmies

      Ihmiselle joka haluaa mennä vain yhden rannekellon politiikalla Casio G-Shock on äärikestävänä kellona se paras ratkaisu. Silloin on yksi hyvä kello, eikä tarvitse puljata useiden kellojen kanssa päivän aikana. Kello on käyttöväline, joten yhden kellon pitää riittää.

      • lastenSodatJaleikit

        Aika harva kehtaa tuollaista renteeseensa laittaa ja harva tarvitsee mitään NavySeal kestoa kelloltaan. Sinäkin ilmeisesti joudut myymään ainoan kunnon kellosi ja nyt kotat päteä tuon "katastrofikellon" kanssa.


      • yhdenkellonmies

        Kyllä se on kovassa käytössä täällä hälytyskeskuksessa!


      • yhdenkellonmies
        lastenSodatJaleikit kirjoitti:

        Aika harva kehtaa tuollaista renteeseensa laittaa ja harva tarvitsee mitään NavySeal kestoa kelloltaan. Sinäkin ilmeisesti joudut myymään ainoan kunnon kellosi ja nyt kotat päteä tuon "katastrofikellon" kanssa.

        Satun tekemään töitä joissa tarvitsen kellolta sitä äärimmäistä kestävyyttä ja vielä kaiken lisäksi mihin vuorokauden aikaan tahansa. Teen töitä kaikissa luonnon olosuhteissa pelastustehtävissä ja potilastyötä akuutisti ensiavussa sekä erikoistehtävissä tarpeen mukaan. Tarvitsen siis sen katastrofikellon enkä jotain arvokelloa.


    • eikömenekaaliin

      Ei vaan tunnu palstan arvokellomiehille menevän millään ymmärrykseen, että toiset tarvitsevat työnsä luonteen vuoksi sen Casio G-Shockin eikä sitä arvokelloa. On se vaan kova kolaus arvokellomiesten itsetunnolle kun muovinen iskusuojattu kello on kovassa käytössä helvetin paljon kestävämpi ja toimintavarmempi kuin joku arvokello pukumiesten ranteissa. Turha yrittää leimata G-Shock jotenkin lasten kelloksi, noko ne rajavartijat, pintapelastajat, ensihoitajat, lentäjät, sotilaat, astronautit, poliisit, metsästäjät, SPR:n ensiapuvapaaehtoiset, vapepan vapaaehtoiset, palomiehet ja vapaapalomiehetkin lapsia kun kaikki käyttävät Casio G-Shockia? Näiden karpaasien ranteista ei niitä arvokelloja löydy vaan rujo ja kestävä G-Shock.

      • YMCA

        Ai vähän niinku Village People?


      • muukalaislegioonapoika

        Tottakai tuollainen kvartsi on kestävämpi, varsinkin kidenäytöllä. Mitä eritysominaisuuksia tarvitaan ensihoitajat, lentäjät, SPR:n ensiapuvapaaehtoiset, ym..... Kyllä ihan mikä tahansa kello kestää suurintaosaa noista esimerkin töistä ja harrastuksista. Mikä into sinua ajaa tuollaiseen ristiretkeen yhden merkin kellon vuoksi, sillä muitakin kestäviä löytyy ja ovat vieläpä kellon näköisiä noihin hirvityksiin verrattuna. Ymmärrän, että sinä arvostat kovasti noita arjen raskaan ja vaativan työn sankareita, mutta eiköhän tuo hypetys mene jo lapselliseksi.


      • GayShottiaHanuriin
        YMCA kirjoitti:

        Ai vähän niinku Village People?

        jurikin noin.


      • yhdenkellonmies
        muukalaislegioonapoika kirjoitti:

        Tottakai tuollainen kvartsi on kestävämpi, varsinkin kidenäytöllä. Mitä eritysominaisuuksia tarvitaan ensihoitajat, lentäjät, SPR:n ensiapuvapaaehtoiset, ym..... Kyllä ihan mikä tahansa kello kestää suurintaosaa noista esimerkin töistä ja harrastuksista. Mikä into sinua ajaa tuollaiseen ristiretkeen yhden merkin kellon vuoksi, sillä muitakin kestäviä löytyy ja ovat vieläpä kellon näköisiä noihin hirvityksiin verrattuna. Ymmärrän, että sinä arvostat kovasti noita arjen raskaan ja vaativan työn sankareita, mutta eiköhän tuo hypetys mene jo lapselliseksi.

        Satun olemaan yksi vaativan työn sankari itse ja kokenut Casio G-Shockin parhaaksi valinnaksi. Teen akuuttia ensiaputyötä ja pelastustöitä maastossa. Lisäksi liikun luonnossa muutenkin harrastuksissani. Ihan kokemuksesta tiedän G-Shockin toimivan kovissa oloissa kaikkein parhaiten. Ja toisaalta inhoan pukumiesten kelloja muutenkin sekä sitä elämäntapaa, että halveksitaan ylimielisesti niitä joilla sitä rahaa ei ole kuin roskaa ja sikaillaan kapitalismin keinoilla muilta vääryydellä varastetuilla rahoilla.


      • BreitlingmanLeikkii

        Hehee mikä pälli, jatkaa ja jaksaa vääntää jostain halpislelusta. Tosimiehet raskaissa töissä käyttää Q&Q kelloja ja kun vanha pettää niin uutta putkeen.


      • äitiAuttaaIskäKuuntelee
        yhdenkellonmies kirjoitti:

        Satun olemaan yksi vaativan työn sankari itse ja kokenut Casio G-Shockin parhaaksi valinnaksi. Teen akuuttia ensiaputyötä ja pelastustöitä maastossa. Lisäksi liikun luonnossa muutenkin harrastuksissani. Ihan kokemuksesta tiedän G-Shockin toimivan kovissa oloissa kaikkein parhaiten. Ja toisaalta inhoan pukumiesten kelloja muutenkin sekä sitä elämäntapaa, että halveksitaan ylimielisesti niitä joilla sitä rahaa ei ole kuin roskaa ja sikaillaan kapitalismin keinoilla muilta vääryydellä varastetuilla rahoilla.

        Ja kaikki rahamiehet ovat ahneita rikollisia, hienoa poika. Ehkä oletkin vaan kovasti kateellinen ja vielä kovin yksinkertainen tavis. No ehkä tuo menee joskus ohi kunhan hieman kasvat ja toivottavasti viisastut.


      • gsfdgdgfds
        BreitlingmanLeikkii kirjoitti:

        Hehee mikä pälli, jatkaa ja jaksaa vääntää jostain halpislelusta. Tosimiehet raskaissa töissä käyttää Q&Q kelloja ja kun vanha pettää niin uutta putkeen.

        Q&Q on ihan hyvä kello ja jos tykkäät kyseisestä kellosta, niin älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa. Voit kantaa sitä ylpeydellä yläasteen käytävillä tai amiksen tupakkapaikalla. Omistin sellaisen itsekin joskus yläasteella, mutta nyt aikuisena panostan laatuun, kestävyyteen ja varmuuteen. Käytän Casion G-Shockia.


      • tosimiestenkellot
        BreitlingmanLeikkii kirjoitti:

        Hehee mikä pälli, jatkaa ja jaksaa vääntää jostain halpislelusta. Tosimiehet raskaissa töissä käyttää Q&Q kelloja ja kun vanha pettää niin uutta putkeen.

        Tosimiehet raskaissa töissä kylläkin käyttävät Casio G-Shockia, Luminoxia ja Timexin Ironmania, joissakin tapauksissa Seikon kenttäkelloja. Kukaan ei käytä tositöissä mitään Q&Q leluja. Ihan jo googlella vilkaisu osoittaa faktat, että kovan työn sankareilla on loputtomasti niitä G-Shockeja ranteissaan.


      • GayShockpoikaTaistelee

        Kyllä juuri noita Q&Q kelloja on suurimmalla osalla arjen raskaas raatajilla, koska ne ovat todella halpoja ja kestävät lähes saman kuin rujo muovinen "SRP:n vapaaehtoistyöntekijän" GayShock, mutta Q&Q on paljon paremman näköinen ja pienempi.


      • yhdenkellonmies

        Ei niitä Q&Q kelloja ole kenelläkään raskaan työn tekijöillä, johan minä sen kertaalleen todistin linkittämällä kuvatkin ihmisryhmistä jotka käyttävät G-Shockia. Tarvitseeko se tehdä uudelleen ennen kuin saan pakotettua toduuden vaikka väkisin kalloosi? En tule neuvottelemaan totuudesta kanssasi enkä kenenkään muunkaan kanssa, koska tiedän olevani yksin oikeassa ja rinnallani kaikki G-Shockia käyttävät arjen sankarit ovat oikeassa. Minä en neuvottele kun faktat kerran ovat minun käsissäni ja olen ne jo jakanut. Tässä maailmassa ei pitkälle neuvottelemalla pääse vaan pakottamalla asiat tapahtumaan.


      • kansaloinen
        GayShockpoikaTaistelee kirjoitti:

        Kyllä juuri noita Q&Q kelloja on suurimmalla osalla arjen raskaas raatajilla, koska ne ovat todella halpoja ja kestävät lähes saman kuin rujo muovinen "SRP:n vapaaehtoistyöntekijän" GayShock, mutta Q&Q on paljon paremman näköinen ja pienempi.

        En soisi kenenkään SPR:n vapaaehtoisen tai palkkalaisen kantavan ranteessaan Casio G-Shockia ja näin häpäisevän laadukkaan kellomerkin. Heille sopii hyvin Q&Q, jolla ei hyvää mainetta ole ollutkaan.


      • g-shock-ranteessa

        Casio G-Shock on SPR:n ensiavussa ja vapepa porukan yleisen kello juuri sen ylivoimaisen kestävyytensä takia. käytän itsekin SPR:n ensiapupäivystäjänä ja vapepalaisena sitä G-Shockia työkellona. Ensiavussa varusteiden laatu ratkaisee taitojen lisäksi.


    • Vatsmään

      Näyttää siltä että yleinen palstahäirikkö Prolo-poika on vaihtanut edustusta Q&Q:hun. Yhtä typerää juttua ainakin.

      • TaistelijaJaEräpelastaja

        Väärin, prolopoika on GayShockpoika ja Breitlingman.


      • yhdenkellonmies

        Kyllä se prolopoika on edelleen prolopoika sen prologuensa kanssa. En ole mikään Breitlingman enkä prolopoika ja käytän ihan työkellona sekä kaikkien paikkojen yleiskellona Casio G-Shockia, myös puvun kanssa. En kunnioita vaatimuksia pukeutumisesta ja pukukelloista vaan pyyhin perseeni sellaisiin vaatimuksiin.

        Voit tunkea harhaluulosi persereikääsi ja niin voivat kaikki muutkin jotka luulevat, että olen prolopoika. En neuvottele tästä asiasta teidän kanssanne enkä ole prolopoika. Asioista ei neuvotella vaan minä pakotan ne tapahtumaan oman tahtoni mukaan.


    • G-shock-leffoissa

      Kevennyksenä ketjun aiheeseen: käykääs katsomassa monessako tunnetussa toimintaleffassa Casio G-Shock on näkyvästi esillä. Esimerkiksi Kevin Costnerin "Guardian - meripelastaja" on leffa jossa kaikilla pelastussukeltajilla on se G-Shock ranteessaan.

      http://forums.watchuseek.com/f94/g-shock-movie-tv-appearance-5001.html

      Kyse on usein tuoteseijoittelusta, mutta myös realismista koska juurikin pelastussukeltajat käyttävät Casio G-Shock Frogmania tai Mudmania ja myös sotilaat ja ensihoito sekä palomiehet jne. käyttävät oikeastikin Casio G-Shockia.

      Pitipähän tuoda viihteellinen puoli tähän ketjuun mukaan.

      • Submariner

        Koko tää ketju on kyllä viihteellinen, suorastaan naurettava :D


      • rikkaatpilaakaiken

        Kuten kaikki kello-palstan ketjut ovat. Raharikkaat Rolex-miehet vastaan tavallinen kansa jolla ei ole rahaa tuhansien eurojen Rolexiin ja sitten sama vääntö jatkuu joka helvetin ketjussa kun jonkun rikkaan kusipään pitää tulla elvistelemään arvokellonsa kanssa vaikka puhutaan ihan muista kelloista. Palstan ongelma ovat nämä omahyväiset raharikkaat urvelot jotka pitävät kaikkia alle 5000 euron kelloja romuina eivätkä ymmärrä erilaisten kellojen käyttötarkoitusta ja kohderyhmiä. Nämä Omega ja Rolex-pellet saisivat painua vittuun pilaamasta kaikki keskustelut arvokellojensa kanssa. Saatanan raharikolliset isokenkäiset rantaruotsalaiset! Suksikaa vittuun!


      • toinenAjatteleeTaiEI

        Ei varakas tai duunari joka sijoittaa rahansa ennemmin arvokelloon kuin johonkin muuhun leluun kutev vaikka moottorikelkkaan tms. ole välttämättä kusipää.
        Näköjään vähävaraisella ja rahansa turhiin leluihin tuhlaava on kovin ahdistunut ja kapeakatsantainen luuseri, joka luulee olevansa fiksukin, vaikka i ole oasannut edes hankkia ammattia josta saisi rahaa tai leikkii leluilla kuten kelkat ja jetit ym..


      • rolexit_turhakkeita

        En näe mitään järkeä ostaa tuhansien eurojen kelloa, ei se kello mikään sijoitus ole. Kellolle omassa käytössäni ehdoton hintakatto on 150-200 euroa. Ja ostan sillä hinnalla mieluiten sitten sen äärikestävän kellon enkä niinkään ulkonäöltään "hienoa" kelloa. Omissa työtehtävissäni ja omassa käytössäni olen havainnut Casio G-Shockin parhaaksi ratkaisuksi. En tee mitään millään Rolexilla.


      • breitlingGayShock

        GayShock on hirvittävän kokonen ja naurettava köntti, miksi? Saman sisuksen saisi mahtumaan paljon pienempään ja kestävämpään kuoreen, mutta teineihin vetoaa tuollaiset NavySeal ja muut action-sankari jutut, melkoisen naurettavaa ja lapsellista. Rolex on näppärän kokoinen ja sen voi realisoida hyvään hintaa rahaksi jos sattuu joutumaan maailman katastrofeihin pelastustehtävissä ja tulee äkkinäinen käteisen tarve ja pystyy pelastumaan ja pelastamaan maailman siinä samalla.


      • suunniteltukoville

        G-Shock on suunniteltu yhteistyössä ammattilaisten kuten rajavartioiden, pelastussukeltajien, sotilaiden, palomiesten, ensihoidon ja poliisin kanssa. G-Shock on iso ja syystäkin, taulu on selkeälukuinen, lisäksi koneisto on erittäin hyvin suojattu paksulla kuorella ja jousipatjalla. G-Shock on juuri sellainen kuin sen käyttäjät sen haluavat olevan, se on kello kovien ammattien ihmisille eikä siinä haeta mitään esteettisiä arvoja. Rujo kuin mikä ja toimii aina ja kestää kaiken. G-Shockin käyttäjä on kovan ammatin mies jolle tärkeintä on kellon ehdoton kestävyys työtehtävissä. En saisi itsekään ensiaputehtävissä enkä pelastustöissä mitään muuta kelloa kestämään käyttöä kuin G-Shockin. Aivan saatanan hyvä työkello.


      • Breitlingman

        Wauhh, kova poika! Ei voi muuta sanoa.
        Vai käyttää sukeltajat, ei siis sukeltajan mittareita ja tietokoneita?
        G-Shock on hirveän kokoinen klunssi ja hankalittaa tekemistä. Työnnä sitten käsi jonnekkin ahtaaseen väliin jne...


    • katsokaatämä

      Tämä kannattaa käydä katsomassa. Liki kaikilla pelastussukeltajilla, sotilastoimijoilla ja vastaavilla todella kovilla karpaaseilla on tosiaan se Casio G-Shock:

      https://www.ar15.com/archive/topic.html?b=10&f=18&t=641814

      Äijiä on kuvattu tehtävissään ja G-Shockit niillä on kaikilla ranteissaan.

      Siinä on palstan prolopojalle mietittävää, että niin missäs sitä paskaa Prologueta muka käytetään? Ei missään!

      • Prologue

        Tuo on totta. Myös sillä Isiksen Bulldozerilla on G-Shock ranteessa. Se se vasta hurja karpaasi onkin!


    • casioon
    • ei-aihetta-valittaa

      Mulla on arkikellona Casio G-Shock. Huoleton, takuuvarmasti aina toimiva kello. Ei valittamisen aihetta.

    • titaanien_taisto

      Titaanien taisto keskustelufoorumeilla: Casio G-Shock vs. Timex Ironman Shock. Kaksi äärimmäisen kestävää kelloa vastakkain samalla areenalla:

      http://forums.watchuseek.com/f2/timex-ironman-shock-resistant-vs-casio-g-shock-32756.html

      http://forum.multitool.org/index.php?topic=32989.0

      http://www.thewatchsite.com/19-casio-g-shock-reviews/270-timex-ironman-shock-proof-verses-casio-g-shock-dw-5600e.html

      http://www.freerepublic.com/focus/chat/3037421/posts

      Hyvää vääntöä kahden äärikestävän kellon käyttäjien kesken. Kumpi on parempi, Timex Shock vai Casio G-Shock? Päättäkää itse.

      • halpaaElektroniikkaa

        Sanotaanko, että aivan sama.


      • eiolesama

        Ei se nyt vaan ole ihan sama niille jotka tekevät valintaa kahden äärikestävän kellon väliltä. Timex Shock täyttää samat kestävyyskriteerit kuin Casio G-Shock, mutta on eri valmistajan hiukan erilainen kello. Idea on sama, kaiken kestävä ääriolojen kello kovaan työhön. Timex on muuten kopioinut ideansa suoraan Casiolta Timex Ironman Shockiin ja myös kellon ulkoasun.


    • Bossx

      Ja kun muovilelusta loppuu patteri, voi kysyä ajan pomoltaan, jolla on mekaaninen kello :D

      • firmavaihtoon

        Pomoa käydään leipomassa vain lättyyn jä kätellään hyvästiksi ja vaihdetaan firmaan jossa on vähemmän kusipää pröystäilevä pomo.


      • duunarinUhoaHehee

        Kaikkea se kateus teettää. Voi olla ettet pääse enää töihin, etkä pysyt ostamaan edes GayShockia


    • käyttökello

      Itsellä tuollainen gayshock Initial Blue Limited Edition -sarjaa käyttökellona
      GW-9330B-1JR Initial Blue Limited
      http://www.shoppinginjapan.net/gw-9330b-1jr

      ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, tuntuu, että tuota ei hajalle saa. Vaikka saanut iskujakin, ei näy missään. Toimintojakin on jopa ylikin oman tarpeen. Kevyt(hiilikuiturunko) ja mukava kädessä, 200m vesitiivis, lataa auringonvalosta. Hyvä ostos. Maksoin jotain päälle 400 euroa 2014 kesällä.

      • vainhyvääpalautetta

        Minä olen saanut Casio G-Shockista vain hyvää palautetta. Ihmiset ovat sanoneet kelloani komean näköiseksi, vakuuttavan sotilaalliseksi, jämäkän näköiseksi, hienoksi jne. Kukaan ei ole antanut missään kasvotusten huonoa palautetta. Edes joulujuhlassa joka sattui olemaan järjestöetiketin mukaan pukukoodilla, niin kukaan ei huomauttanut vaikka pidin tumman puvun kanssa Casio G-Shockia ranteessani. Pidän myös ensi joulun joulujuhlassa G-Shockia puvun kanssa.


      • G-kuumotus

        Toimiiko muuten se Wave Ceptor-toiminto täällä Suomessa? Olen itse harkinnut vastaavan G-shockin ostamista mutta Casion sivujen mukaan ne radioaallot eivät välttämättä kulje Suomeen asti


    • G-shock_käytössä

      Oma arkikelloni/työkelloni on Casio G-Shock GA-100MC-1A Mustan harmaalla "Bond" NATO-rannekkeella joka on huomattavasti mukavampi kuin muoviranneke. Hintakaan ei päätä huimannut, vain 159 euroa ja kivijalkaliikkeessä Suomessa!
      Olen kelloon ihan täysin tyytyväinen, ei hajoa mitenkään eikä edes naarmuunnu edes kovassa käytössä. Toimintoja on ihan riittävä määrä, eniten arvostan kuitenkin isoa ja luettavaa analogista kellotaulua sekä päivämääränäyttöä. Bonuksena kello on magneettisuojattu ja 200m asti vesitiivis.

      http://www.reddeerwatches.com/media/catalog/product/cache/3/image/650x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/g/a/ga-100mc-1adr_06_9.jpg

    • casiokestääkaiken

      Casio G-Shockilla on Suomessa enemmän käyttäjiä ja vieläpä täysin kelloonsa tyytyväisiä käyttäjiä kuin palstan röllit haluaisivat edes tunnustaa. G-Shock on äärimmäisen kestävän kellon maineessa eikä suotta.

      Tässä muutama testivideo, jotka todella osoittavat G-Shockin maineensa veroiseksi:

      https://www.youtube.com/watch?v=FHXOxZoM8S0

      autolla yli ja kello kestää:

      https://www.youtube.com/watch?v=jKLT-0BONTo

      Casio G-Shock kidutusta osakseen:

      https://www.youtube.com/watch?v=PrYQmRRmCOM

      Caso G-Shock laadunvalvonnan kestävyystestit

      https://www.youtube.com/watch?v=LV4B1FGJvWU

    • Tikitaali

      Gshokeissa lienee normaalit tappileveydet? 20-24 mallista riippuen? Jos haluaisi vaihtaa tilalle perinteisen nahkahihnan. Ja tappi lienee perusmallinen vaikkakin päistä vissiin ruuvikiinnityksillä?

      • helpostivaihtuu

        Päissä on tosiaan ruuvikiinnitykset ja standardit maallikohtaiset tappileveydet. Ihan kotikonstein saa hihnan helposti vaihdettua. Yleisin vaihto on muovinen rannehihna pois ja tilalle NATO-ranneke. Jopa rannehihnan vaihto-ohje ja tutoriaalit löytyvät googlella.


    • ohjeettässä
    • gsteelolemassa

      Teräskelloista pitäville on olemassa kohtuullisen vakuuttavan näköinen Casio G-Shock G-steel teräsmalli. Menee juhlavammissakin tilanteissa ranteessa.
      Kuvaa katsoessani aloin heti miettimään, että tuo kello joutuisi heti kättelyssä käsittelyyn jossa rannehihna vaihtuu samantien 22mm NATO shark-hihnaan.

      http://www.gshock.com/watches/G-Steel/GSTS110D-1A

    • G-shockeeraa

      G-shock kellothan ovat monien testien perusteella lajissaan markkinoiden kestävimmät. Mitä näistä selkeistä asioista vääntämään, jos rantaruottalainen pukupelle haluaa ostaa omegarolexin ja elvistellä sillä nii sehän tekee sen koska on vaan niin dille ettei tajua asioiden oikaa laitaa ja ei vaan ymmärrä mikä kello on tarkoitettu kestämään kovissa olosusteissa.

      • koviakelloja

        Tottapa tuo. Kun Casio G-Shockit on sertifioitu ja testattu mm. ympäri maailmaa poliisivoimien, armeijoiden, ensihoidon, ammattilentäjien, palomiesten, sekä kolmannen sektorin vapaaehtoisten pelastajien käyttöön niin silloin se on kestävä kello. Lisäksi NASA on sertifioinut digitaali G-Shockit oikein lentosertifioidusti avaruuslennoille ja ISS-asemalle astronauttien käyttöön. NASA:n kellotestit ovat äärimmäisen kovat ennen kuin mikään rannekellotyyppi pääsee avaruuteen. Tyhmä pitää olla, jos väen väkisin yrittää tarjota Omegaa tai Rolexia ihmisille jotka hakevat kellolta sitä aivan äärimmäistä kestävyyttä ja huolettomuutta käytössä.


    • Anonyymi

      Mää oom miälenterveys potilas ja hoopolassa lepo siteissä, mut KeeShokista en luavu. Vaiks mummoni myyn ennämmin AmpoKavankoon kun kellon hukkaan.

      Nyt tuli päivä lääkkeet. Kohta taas liha pullii ja muussii, mut Kasio pysyy rantees. Oli lääkitys mikä tahansa. Vittuperkelesaatana.

      Yst. terv. Hoopolan kunkku

    • Anonyymi

      Teen metallialan töitä ja työmaalla minulla on käytössä Casio G-Shock. Muoviranneke on ilmiselvästi hitsaushommiin parempi valinta kuin metallinen. Ihan kelpo työkaluhan tuo on, ei työmaalla tarvitse näyttää edustavalta. Ja jos tuo hajoaa niin ei niin paljon harmitakaan. Työpaikan ulkopuolella en tuota kuitenkaan kehtaisi pitää, se jää haalareiden kanssa kaappiin odottamaan seuraavaa työpäivää.

      Vapaa-ajalla käytössä on Rolex Submariner, jota arvostan aivan eri tasolla. Vaikka olenkin duunari, en ole juntti joka kävelee vaikkapa hyvään ravintolaan tai taidemuseoon sisään muovinen työkalu ranteessa.

      Kaikille kelloille on paikkansa ja tilanteensa. Toiset ovat työkaluja, toiset taas horologian taitoa ja taidetta, joiden käsityön laatua voi ihailla ja arvostaa.

      • Anonyymi

        On totta että vaikkei kellot lähellä sydäntä olisikaan, rannekellon pitää silti jollain tavalla sopia yleiseen habitukseen. Vähimmillään se tarkoittaa sitä että käyttää halpaa, mutta kohtuullisen tyylikästä metalli- tai nahkarannekkeista kelloa joka paikassa sen kummemmin pohtimatta. Tämä lienee yleisin kellonkäyttötapa.

        Toinen, ajattelevampien yksilöiden tyyli on käyttää eri tilanteisiin sopivaa kelloa: Liikunnassa iskunkestävämpää mustaa mohlaakia ja toimistolla vaikkapa metallista Omegaa, tms.

        Junttimaisin tapa on käyttää pukukellona ja aina muutenkin kaikissa tilanteissa vaikkapa sykemittaria. Tällainen henkilö kuuluisi hoidon piiriin. Sama on jos katsoo ajan kännykästä eikä edes omaa minkäänlaista rannekelloa.

        Tilanteen mukainen pukeutuminen miehellä kattaa vaatteiden lisäksi myös muut asusteet, kuten rannekellon.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe