Suvakkimuijat puolustaa raiskaajia

jiihaadvaanteillekin

Ei voi kuin ihmetellä että mitä näiden päässä liikkuu. Joko uhri on keksinyt koko jutun, kyseessä on rasistien tai mv-lehden salajuoni, tai sitten syyllinen onkin tyttö joka on johtanut viatonta muslimipoikaa harhaan esim. hymyilemällä tai katsomalla silmiin.. sehän on muslimimiehelle lupaus intiimistä kanssakäymisestä. Miten mamukiimaisia voi jotkut olla?

19

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muslmaan_raiskaa
    • muslmaan_raiskaa
    • lkjdfkljlkjfd
    • IslamLeviää

      Oikeusministeri Lindström: Turvapaikanhakijat ovat turvallisuusuhka.

      Kerrankin ovat asian ytimessä!

    • suvakkilogiikka

      Suvakkinaiselle kulttuurierot on riittävän hyväksyttävä peruste raiskaus- ja ahdistelukulttuurille. Mitä enemmän ongelmia ilmenee, sitä kovemmin suvakkinainen suvaitsee partalapsosia.

      • pohdinpatässänäin

        Suvakkinainen haluaisi itse uhrin tilalle? Kateusko se panee laukomaan mitä sattuu...


      • Unionikin

      • SeksituristinaSuomeen
        pohdinpatässänäin kirjoitti:

        Suvakkinainen haluaisi itse uhrin tilalle? Kateusko se panee laukomaan mitä sattuu...

        Ehkä suvakilla on raiskausfantasia


    • ertryfghfry

      Nyt alkaisi olla hyvä hetki pitää televisiossa pakolaisilta. On jo ehtinyt tapahtua jotain suuntaa-antavaa. Suvakkien puolustelut kiinnostaisi kuulla.

      • Voin_kertoa

        Näin suvakki vastaa, vaikka olisi miten raakaa tilastodataa naaman edessä.
        -Raiskaavathan suomalaisetkin
        -kun ne on varmaan syrjäytynyt(maturaiskaajat)
        -lisää rahaa kotoutukseen
        -eivät ole kotoutuneet
        -ongelma on suomalainen mies
        -tästä aiheesta puhuminen on rasismia

        Näitä matuja kun on tullut Suomeen 5-10% Suomen väkilukuun nähden, niin suurinosa raiskauksista tulee olemaan ulkomaalaistaustaisten tekosia, eli lähinnä muslimien, kun jo edellisinä vuosina taustaiset ovat tehneet kolmasosan raiskauksista. Eiköhän tilastot kielletä siinä vaiheessa rasistisina ja suvakit laukoo yhä päättömiä lauseitaan.


    • suvasuva

      Kyllähän nämä Mikkelin suvakitkin on aika hyvin tiedossa. Sekalaista vihervasemmistotaiteilijoista koostuvaa järkensä menettänyttä porukkaa, johon kuuluu pitkä joukko näitä Setalaisia ja muita 'maailman parantajia' Joukkoon kuuluu myös opetuskunnan edustajia, jotka haluavat ihmisyyden nimissä pakkosiedättää kansaa vieraan islamilaisen kulttuurin kanssa, mistä tulokset alkavat nyt näinkin lyhyellä ajalla näkyä. Sääliksi käy näitä tavallisia ihmisiä jotka ovat hairahtuneet tähän monikulttuuriongelmaan mukaan ja ovat paasanneet rasismista facebookeissaan. Ei tällaisiin oman kansan halveksujiin voi valitettavasti luottaa enää missään tilanteessa.

    • hdfhkjrtlktri

      Mikkelin mamut on pitkälti keskitetty Urpolan kouluun. Opettajat siellä ovat muuten kaikkea muuta kuin suvakkeja. Ymmärtävät kyllä mitä monikulttuurisuus parhaimmillaan on, ja se mitä nyt on tapahtumassa ei sitä todellakaan ole.

    • suvakintyhjäpää

      Sairainta noissa suvakeissa on vielä se, että samanlaista uhrin haukkumista ja raiskaajan puolustelua ei olekaan, jos raiskaaja onkin valkoinen suomalaismies. Eli täysin rasistista meininkiä suvakkitaholta. Minkäköhänlainen tilanne syntyisi, kun suvakki joutuisi matun raiskaamaksi ja sen jälkeen toinen suvakki haukkuisi tämän suvakin ja puolustaisi raiskaajaa. Olisi varmaan suhteellisen vähä-älyinen keskustelu.

      Sitten tuo suvakin yleisin puolustus, että Suomessa suomalaiset tekee eniten rikoksia. No mitä sitten, Somaliassa somalit tekee eniten rikoksia. Onko se siis jonkinlainen tavoite, että Suomessa suomalaiset eivät tekisikään enää eniten rikoksia. Suvakkia voin lohduttaa sillä, että tällä matujen tulo tahdilla, ainakin seksuaalirikoksissa suomalaiset ovat vähemmistönä viimeistään parin vuoden päästä ja miltei kaikissa rikoksissa viimeistään sitten, kun Suomen väkiluvusta 20% on näitä haittamatuja.

    • säälittävää

      Kenenkään tässä maassa ei pitäisi olla enää niin typerä, että puolustaa laitonta maahantunkeutumista tai tunkeutujia.

    • vajakkisuvakki
      • SuvakkiaKulmaan

        Voi vain kuvitella, mihin tähtäimeen nämä suvakit vielä tulevat joutumaan. Kunhan matut aiheuttavat ihan kunnon kaaosta täällä, niin ei kovin moni kansalainen enää siedä suvakin selittelyitä unelmastaan.

        He ovat oikein lällätelleet koko tämän katastrofin järjestelyn ajan toista mieltä oleville. Heillä on ollut hallitus ja valtamedia puolellaan, mutta nyt on jo onneksi alkanut näkymään pikkuhiljaa muutosta, kun ei enää voi hyssytellä.

        Toivottavasti on suvakeilla turvallisuusasiat kunnossa, sillä tulette saamaan tulevaisuudessa kansalta vähän palautetta. Suvakit ovat rikollisia.


    • Suvakkikivittäjät

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      304
      3381
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      52
      1361
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      158
      1053
    Aihe