kymmenen raiskausepäilyä, joissa epäitynä on

KokemustaOn

http://yle.fi/uutiset/oikeusministeri_lindstrom_turvapaikanhakijat_ovat_turvallisuusuhka/8486407
27.11.2015 klo 12:59 | päivitetty 27.11.2015 klo 14:05
Oikeusministeri Lindström: Turvapaikanhakijat ovat turvallisuusuhka
Poliisin mukaan tutkinnassa on tällä hetkellä noin kymmenen raiskausepäilyä, joissa epäitynä on turvapaikanhakija, toteaa Lindström. Oikeusministeri kuitenkin vetoaa kansalaisiin, ettei kaikkia turvapaikanhakijoita saa leimata rikosepäilyjen vuoksi.


Sipilä: Arvio turvapaikanhakijoiden raiskausepäilyistä oli jo aiemmin tiedossa
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/sipila-arvio-turvapaikanhakijoiden-raiskausepailyista-oli-jo-aiemmin-tiedossa/2182795?pwbi=74ae0d761f51a55bb99d43dee2533425

14:58
Arvio turvapaikanhakijoiden kymmenestä raiskausepäilystä oli jo aikaisemmin pääministeri Juha Sipilän tiedossa.
Ensi viikolla tiedotetaan lisätoimista.
STT

Eli kansa voisi sulkea suunsa.
Ja turhaa niitä vastaaottokeskuksia on polttaa ne maksaa ja yllöpitää valtio verovaroista.
Tervetuloa Suomeen kutsussa ob Sipilän talo ei yksikään vastaanottokeskus.
http://www.alarabiya.net/ar/last-page/2015/09/07/الرئيس-الذي-تنازل-عن-منزله-ليستضيف-لاجئين-سوريين.html

SAMA SUOMEKSI http://www.turkulainen.fi/artikkeli/318498-naiden-kaunotarten-kuvilla-suomesta-kerrotaan-turvapaikanhakijoille

9

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naisiataimiehiä

      Viro aikoo kieltää burkan käytön
      Viron oikeusministeriö suunnittelee burkan ja niqabin käytön kieltämistä lailla, koska niiden käyttö on vierasta virolaiselle kulttuurille.

      27.11.2015 16:53, 1120 lukukertaa


      Viron oikeusministeriössä valmisteilla oleva burkan ja niqabin kieltävä laki koskisi yleisiä paikkoja, valtion virastotaloja, kouluja ja sairaaloita,

      http://static.mvlehti.net/uploads/2015/03/Burqas.jpg
      Uudet missiehdokkaat! Kukahan voittaa?

    • Beetlejuice

      Kun ollaan korvia myöten kusessa on paras pitää suu kiinni. Nyt ollaan tilanteessa jota ei kukaan hallitse eikä kukaan tunnu ymmärtävän. Suomea kohtasi luonnonkatastrofiakin pahempi onnettomuus, nämä mustat ylipainoiset huijaripakolaisläskiperseet määrää nyt mistä kana kusee ja muut vikisee paskat housuissa. Nuoriin naisiin ja tyttöihin ja alaikäisiin tyttölapsiin kohdistuu suoranaista uhkausta ja häirintää ja mitä nyt kuvitella voi, kaikkea saastaista ja pervoa ja irstasta maan ja taivaan väliltä, mitä nyt läpeensä mätä ja sairas ähly vain puutteessa ukkoporukassa keksii. Ja mitä tekee tästä vastuussa olevat viranomaiset,,,,ei mitään..valehtelee, vääristelee, vaikenee, peittelee....
      Kuka takaa kantasuomalaisen perusturvallisuuden kaikissa olosuhteissa?
      Tehdään sitä ja tehdään tätä ja mistään ei tule mitään kun ei osata eikä ole resursseja enää mihinkään, epäusko ja väsymys valtaa superhyysärinkin pään. Valtavan rajun humaanin kiiman nostattama voimakas auttamisen tahtotila ja pyrkimys johonkin kansainväliseen hyysäriskeneen on surullinen muisto vain..selitellään itselle että miten tässä näin kävi. Nämä nuoret mustat elukat ovat syöneet ja juoneet vatsansa täyteen ja nyt alkaa sitte saalistus..ei mikään kiinnosta eikä ole mitään tekemistä, norkoillaan ja kytätään ja kinataan ja opetellaan kiskomaan keppanaa ja nuuskaa, huudellaan ja rähistään kaikesta,, voi saatana. Katsokaa mitä olette saaneet aikaan kun näitä hulluja elukoita Suomeen päästitte. Voiko nyt sitten nauttia Linnan juhlien antimista hyvällä omalla tunnolla kun suomen kansalaiset vaativat päättäjien päitä vadille..
      Perään yhä tämän paskalle haisevan katastrofin ja suuren kusetuksen aikaansaaneita virkamiehiä juoksemaan siperiaan ja helvetin äkkiä.
      Vaikka olisi mitä kansainvälisiä sopimuksia niistä ja näistä ja nuista ja milloin mistäkin asioista ei ne saa mennä minkään itsenäisen valtion sisäisen rauhan ja turvallisuuden edelle, nämä sopimukset eivät saa olla minkäänlainen uhka itsenäiselle valtiolle. Mutta perkele näitä suomalaisia nykyajan poliittisia vuohia ja oikeita typeryyden ja tyhmyyden kuvatuksia jotka päättävät Suomen asioista. Ei edes presidentti älyä arvovallallaan puuttua ja ohjeistaa näitä sopimuksien laatijoita ja kaikenmaailman poliittisia tyhjäpäitä. Kuinka monta suomalaista nuorta neitoa poliitikot vielä uhraavat näille mustille apinoille ja valehtelevat pää kusen värisenä suomalaisille yhdessä yleläisten sensuuriarkkitehtien kanssa. Ostan kermakakun itselle kun viimeinenkin mamuhuijarisiipeilijä poistetaan Suomesta. Sitä kakkuaen taida koskaan maistaa.

      • likainenhymy

        Köyhänä, koko työelämäni 32v palkkani mukaista työeläkettäni 14 040 € / v. ansainneena, ole pikkuisen vahingon iloinen.
        Media ja Some parkuu Suomen köyhistä ja vikisee eläkkeistä…
        Työeläkeet ovat työeläkekassoissa ja ehdin multiin ennekuin ne lopuvat.

        Koko työelämä aikani toimin aktiivina sosiaaliturva luomiseen kehittämiseen ja sopimiseen. ( manattu kolmikanta SAK STK VALTIOVALTA)
        Tiesimme jo silloin että aina jää porsaanreikiä heille joilla ei ole vastuuta eikä moraalia, Mutta toimimme ja ajoimme asiat eteenpäin ja laeiksi ja asetuksi.
        Nykyinen työssä oleva vastuun ja moraalin kantajat, eivät halua antaa mitään suomalaisille heikompiosaisille.
        No nyt on pakko, kun tuo globaalimaailma astui Suomen pikkuruiseen kansankotiin ja ilmoittaa MINULLA on OIKEUS ja nämä oikeudet annoitte Te globaalinmaailman suuri sydämmiset veronmaksajat, joilta puuttuu suhteelisuuden taju. (Kansainväliset sopimukset)
        Ette halua itse maksaa päätöksienne laskua, joten se pitää ottaa pois köyhiltä suomalaisilta: lapsilta koulutuksesta, vammaiset, sairaat sekä vanhuksilta jotka ovat avun varassa.
        Joudutte oppimaan vanhan sanonnan uudelleen nykykielellä:
        " lapsi tuo leivän tullessaan."
        Niin ennen ehkäisyjen kehittämistä lohdutetiin köyhiä perheitä, kun äiti pusassi saunan lautella lapsiluvun kaksinumeroiseksi. Viikatemies hävisi terveydenhuollolle ja lapsikuoleisuus kuoli.
        Nyt alatte kaiken alusta.
        Samat taudit uusilla vastustuskyvyillä sukulaisillaan, tuliaisina mailta vierahilta...
        Omistamattomat ilmastoon sopimattomat vaatteet, lukutaiottomat, kieltäosaamattomat, uudet kansalaiset sosiaaliturvalla elätettäviksi :D)
        juu ei ole kyse kansan elatsusuhteesta ikäluokat/elatussuhde: http://www.stat.fi/tup/suoluk/suoluk_vaesto.html#vaestorakenne
        1900 alle 14v. 35 %, yli 65v. 5,4 %, yhteensä 40,4 %.
        2014 alle 14v. 16,4 %, yli 65v. 19,9, %, yhteensä 36,4 %
        No tietysti myös siksi ettei tuo ikäluokka 15-64v. 63,6 % kokonaan ole maksajana, lusmuimmat ovat veroparatiiseissa, onnettomimat työttöminä.
        Liikunta kyvyttömät vanhukset siiretään yksityisasuntoin tekniikan 'valvontaan'.

        Ja asiosta päätäjät päätävät vai itselleen parempia etuuksia ja palkkoja.
        Kippis Suomi! vaikka olen alkoholiallerginen otan kuohuvan Sinulle.


    • Rajansakaikellaon
    • kyllälähteeliukkaasti
    • sensuuriyök
    • Beetlejuice

      Linnanjuhlat olivat ja menivät. Kaikki yhtä suurta tyhjää teeskentelyä ja väkisin hymyilyä. Ulkopuolella poliisi oli tyytyväinen ja radiossa tänä aamuna joku pollari oikein hyrisi tyytyväisenä uudesta aseesta ja että tehosi ja oli mukava välillä ammuskella kumiluodeilla omia ison maailman malliin. Voi saatana. Tähän on täälläkin Suomen pikku lintukodossa tultu nyt sitte viimein ja jonka olen tiennyt tapahtuvan yhtä varmasti kuin iän myötä tulevan seniiliteetin.
      Miten voi joku pystyä nauttimaan sitte samppanjalasin äärellä kun ulkona kumiluodit viuhuu ja nokikepit jahtaa suomalaisia naisia illat pitkät ja riehuu keskenään näissä vokeissa ja järjettömän pitkät leipäjonot pitenee yhä vaan.
      No just tämä pieni mutta saatanan rikas pieni Suomen puhtaaksi kupannut valtaeliitti muutaman pakollisen välttämättömän maakunnista hyysätyn vieraan kera jota on pakko sietää ja mielistellä muutama tunti vuodessa. Toki olihan siellä muutama ohiammuttukin vielä muistuttamassa menneestä jostaki pikku kärhämästä itänaapurin kanssa. Muuten ne on vaan paskaa rattaassa ja aina jotaki tyhjää raakkumassa ja kerjäämässä ja lakkoilemassa. Ja tämä nykyinenkin politiikassa vaikuttava apinalauma yhä haluaa kränätä venäläisten kanssa ja minkä ihmeen takia. Mitä ne luulee sillä saavuttavansa että kalistellaan sapelia jota ei ole olemassakaan. Ei vaan jostaki syystä kyetä minkäänlaiseen oman maan kehittämiseen ja kansalaisten hyvinvoinnin turvaamiseen, on tässä ollut aikaa tehdä vaikka minkälaista himmeliä ja härpäkettä ja laituria ja asemaa mutta ei vaan mikään tunnu mikään onnistuvan. Oma etu ja kauna ja kateus ja ahneus vaan vie voiton. Järkeä ei ole enää missään toiminnassa mukana.
      Nekin muutamat pikku ropposet mitä Suomineidon kotimaasta saadaan nyhdettyä, pikkubisnesjuoksupojat kärrää monimutkaisten vero-ja yrityslabyrinttien suojassa muualle, pois Suomesta eikä takaisin tule ikinä, ei koskaan kukaan saa selville missä fyrkat sitte on. Niin ja eihän suomalaiset enää Suomessa mitään omista, mitään sellaista jolla bkt:tta voisi luoda..
      Taas joku paskalientä ja myrkkyä vuotava laatokan kokoinen allas löyty,, no mitä sitte, viranomaiset kysyy...? No sitä sitte että voisko sitä mitenkään yrittää edes korjata..!!
      Sanon vaan että iso alue hukkuu paskaan ja kuka maksaa viulut ja kuka kärsii ja sairastuu ties mihin. Kuka tästä on vastuussa että näin kävi? No ei kukaan tietenkään, ja syyttely alkaa. Rahat on jo tässä vaiheessa realisoitu ja ne on kaukana. Se arpi jää taas suomalaisten mieliin ja suomalaiseen maahan. Taas meitä kusetettiin.
      Aikanaa Ile pikku hiivoissa pisti muutaman hauskan tekstarin niin kenkää tuli just, samoin kävi Annelille jostaki pikku jutusta. Mutta nyt sitte tälle stubakille ei kukaan mahda mitään. Miehellä on täydellisesti kaikki sekaisin, ja silti pitää kiinni kynsin ja hampain virasta. Kyselytunninkin eduskunnassa keskeyttää anteeksiruinaamisilla, voi helvetti tätä täydellistä tyhmyyttä ja mielen köyhyyttä. Totean taas että kansa saa arvoisensa johtajat.
      Ja mitä tekee Soini jonka varaan kansa halusi uskoa..mies alkaa ulkoministeriksi ja leikkii diktaattoriyksinvaltiasta omassa puolueessa, lentelee bisnesluokassa ja levittelee vaan sinappia makkaraan ja kinastelee jonku housuunpaskojanulikan kanssa. Siis mies ei kykene tuon kummempaan,,oma nykyinen virka ja siinä pysyminen on ykkösprioriteetti. Puolueella on vissiin tällä hetkellä gallupeissa joku 5-7 % kannatus. Just jetsulleen. Vertaansa vailla oleva romahdus. Soinin lähtölaskenta alkoi aikaisemmin kuin mies itse pystyi kuvittelemaan. Ei se ymmärrä vieläkään mitä o tapahtunut,,,ammattitaidottomuus paistaa,,ja näkyy.
      Köyhän mutta ei enää itsenäisen Suomen maakunnissa rapanaamojen mellastus ja öykkäröinti jatkuu ja kukaan ei tee mitään. Kukahan se tämänkin suuren kusetuksen viimein sitte maksaa ja kuka tästä eniten kärsii ja kuka eniten hyötyy.
      Näitä mustia hihhuleita lappaa jo idästä ja lännestä ja pohjoisesta ja kukaan ei mahda mitään. Mennä viikolla uutisoitiin että Suomessa olisi arviolta kolme tosi vaarallista terroristia soluttautunut näihin huijarisiipeilijöiden vastaanottokeskuksiin..no mitä luulette heillä olevan mielessä..? Ihastelevatko he neljää vuodenaikaa ja odottavat joulupukkia vai syövätkö aamupuuronsa tyytyväisinä ja halaavat heitä auttavia äärimmäisen typeriä suomalaisia kiimahyysäreitä,,ja miettivät siinä sivussa että voiko maailmassa tyhmempää kansaa ollakaan ja että kyllä tänne asti kannatti tulla kun ei murhista ja pahoinpitelyistä ja raiskauksista edes karkoteta vaan pääsee vielä parempaan ylöspitoon vuosiksi jossa sitte on todella upeat olosuhteet..on nettiä, puhdasta lakanaa, kuntosalia, kirjastoa, pleikkaria, teeveetä, suihkua, vaatetusta, liikuntaa ja kuntosalia, hammashoitoa, lääkäriä, pääsee iltalomailemaankin kun vähän aikaa leikkii kilttiä, voi kokea jopa kiihkeän romanssin naisvartijan kanssa ja tästä viiden tähden palvelusta voi nauttia aivan ilmaiseksi. Veronmaksajat maksaa kaiken. Näin meillä Suomessa vuonna 2015.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1666
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1295
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1158
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1146
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1055
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1041
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      957
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      834
    Aihe