Dokummetti syöpäsairaasta

EiApuEnääAuta

Sattumalta huomasin eilen illalla Yle FEM kanavalla dokumettiohjelman: Kunnes syöpä meidät erottaa, jossa seurattiin avioparin elämää miehen sairastuttua aivokasvaimeen ja päättyen kuolemaan.
Ohjelma oli koskettava, inhimillinen ja surullinen.
Samanlaiset tunteet ja kokemukset syöpäsairaan omaiset joutuvat käymään läpi.
Eräs asia jäi mietityttämään, nimittäin syöpälääkäreiden suhtautuminen, voitasiinko sanoa kylmästi syöpäpotilaita kohtaan.
Syöpäpotilaan vaimo oli saanut jostakin videonauhoja koskien miehensä syöpälääkäriä, jossa syöpälääkäri oli todennut, ettei koskaan määräisi omille läheisilleen syöpähoitoina sädehoitoja ja sytostaattihoitoja, joita syöpälääkärit yleisesti määräävät.
Sädehoito ja stytostaatit eli solumyrkyt heikentävät ihmisen immuunijärjestelmän, joten voikin kysyä johtuuko niin monen syöpäpotilaan enneaikainen heikkeneminen näistä syöpähodoista ja se, että joillakin syöpäpotilailla syöpä on räjähdysmäisesti lähtenyt kasvamaan esim. stytostaattihoidon seurauksena.

Harjoittavako syöpälääkärit siis tahallisesti sen, että syövälle annetaan mahdollisuus lisäätyä, koska ihmisen immuunipuolustus lamaannutetaan?
Ja miksi syöpälääkärit eivät ehdota vaihtoehtohoitoja, kuten kannabista, jos kerran siitä on apua vai onko taas syy, että syöpälääkärit rahoittavat lääkefirmoja, kun saadaan kaupaksi kalliita syöpälääkkeitä, joita hyötyvät pelkästään lääkefirmat ja syöpälääkärit.
Harjoitetaanko siis tavallaan eutanasiaa syöpähoidon nimikkeellä siihen perimmäistä lupaa kysymättä potilaalta ja hänen omaisiltaan.

11

983

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokuxx

      Mulla on kans ollu syöpä ja sytostaatit auttoi siihen hyvin. Ärsyttää tuo tietämättömyys. Mitä luulet; käytettäisiinkö solumyrkkyjä jos niiden tiedettäisiin lisäävän syövän leviämistä? Taatusti ei. Puoskarit tosiaan voivat kaupata ties mitä sontaa, jotka juuri voi heikentää varsinaista lääkehoitoa tai jopa kiihdyttää syöpäsolujen kasvua.

      Tuon dokumentin miehellä oli vaikea aivosyöpä. glioblastooma multiforme on pahimpia aivokasvaimia. Sen ennuste on huono hoidoista huolimatta. Sytot ei kovin hyvin pure, koska kasvain aivoissa ja vaan muutama sytostaati pääsee veri-aivoesteen läpi. siihen ei edes mikään hörhöhoito auta.

      • VeriAivoeste

        Isälläni oli lymfooma, joka aiheutti patin kainalon alle ja solumyrkyillä saatiin patti lähes katoamaan, mutta syöpä oli ollut jo senverran kauan, että syöpä oli päässyt leviämään aivoihin, vaikka tehtiin viipalekuvaus, mutta jätettiin pää kuvaamatta, mikä olisi ollut aiheellista kuvata.
        Kyllä sen oireiden perusteella tiesi, että syöpä oli levinnyt päähän, koska puhe, muisti ja yleiskunto heikkenivät muutaman stytostaatihoitokerran jälkeen.
        Loppuvaiheessa pahoinvointi kohtaukset lisääntyivät, eikä mikään lääke auttanut.
        Syöpä muutti myös isän persoonaa.
        Sitä vaan miettii millaisia tuntemuksia isä on joutunut käymään läpi, kun joutuu luovuttamaan sairauden edetessä ja sitä, kun ei enää parane, eikä voi hallita tilannetta ja edessä on kuolema.

        Miksihän sitten veri-aivoeste ei pysäytä syöpäsoluja, jotka ovat vahingollisia aivoille?
        Veri-aivoesteestä on myös haittaa syöpäsairauksissa, jos se estää stytostaattien pääsyn aivoihin.
        Jos stytostaatit olisivat päässeet aivoihin, niin olisivat tuhonneet etäpesäkkeitä aivoista.


      • jokuxx

        Jaa-a, lääketieteen ammattilainen en ole, mutta veri-aivoeste pyrkii estämään vieraiden aineiden pääsyä aivoihin. Ja se on tosiaan ongelmallinen lääkehoidon kannalta, kun syöpä pääsee aivoihin. Se voi kanssa olla syy, miksi aivosyövät harvoin leviää niiden ulkopuolelle. Jostain luin, että esim. Valkosolut pääsisi veri-aivoesteen läpi. Solun koolla on merkitystä. Ja kaipa tauti voi levitä myös luuston kautta päähän.

        Itsellä myös lymfooma ollut ja täytyy todeta, että on turhan moninainen sairaus.


    • hoit_su

      Nyt puhut taas suulla suuremmalla. Ihminen joka sairastuu syöpään, ottaa just sen lääkityksen joka on luotettavasti tutkittu. Näin tekee myös lääkärit. Minä olen käynyt läpi rintasyövän ja se hoidettiin sytostaateilla ja sädehoidolla.

    • mummelis

      Vanhin siskoni sairastui aivokasvaimeen. Se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta älytön päänsärky ja kuume. Tehtiin leikkaus kaikkea ei saatu pois oli lähellä aivoja ja kasvain agressiivinen. Joten vuosi elinaikaa annettiin.Siskoni sai hoitoja ihan turhaan, kun kuoli 4 -kuukauden päästä.Itkin kun katsoin dokumenttia , se toi siskoni tapauksen mieleen.

      • Anonyymi

        Oli aivokasvain ja oli lähellä aivoja...öööö.....?


    • 654

      Länsimainen lääketiede ei tue muualla maailmassa tämän sairaiden hoitoon käytettyjä keinoja: Suomessa tehdään vain yksi leikkaus, esim. USA ja Saksa leikkaavat tarv. Useammin. Kannabis öljyn on todettu pienentävän kasvainta USA:ssa, täällä ei käytössä.

      Isäni kuoli 52v tähän sairauteen ja vaikka olen hoitoalan asiantuntija niin pettymykseni länsimaiseen lääketieteeseen on valtava kun olen asiaa tutkinut.

      • Pelottavatotuus

    • jebs
    • Anonyymi

      Lääkeyhtiöt ovat globalistien käsissä. Tämä juuri estää kannabiksen saatavuuden sairauksien hoitoon, ja kasvista ei saa patenttia.

      Lääkkeissä on myös eristettyjä ainesosia luonnon aineista kuten inkivääristä. Alemman kilohinnan takia yrttiä tai kasvia sellaisenaan ei käytetä hoidossa, vaan siitä eristetään ne syöpäsoluja tappavat aineet synteettiseksi pilleripurkkiin voittojen tavoittelun vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe