Pieksämäenkin pelastus?

Tänään uutisoitiin että matulat suljetaan paikoista, joita poliisi ei pysty valvomaan.

32

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loisetpois

      Eipä täällä ole kokoaikaista poliisivalvontaa joten ei kun tervemenoo mutakuonot!!!! Menkööt varkauteen jos ei pois niitä saa ajettua suomesta! Ois kiva hengittää ilmaa ilman näitä ärsyttäviä loisia.

      • lillerilallerilällää

        Varkauteen otetaan koulutetuimmat henkilöt että saataisiin jalostettua työvoimaa metallialalle , roskat korjaa Pieksämäki näin vaan on .


    • näinsevaanmenee

      Kyllä se on paremminkin niin, että Kempeleen kaltaisilta pikkupaikkakunnilta vastaanottokeskuksia suljetaan ja porukkaa siirretään Pieksämäen kokoisiin kaupunkeihin. Valmisteilla lienee uusi vastaanottokeskus tännekin.

      • asioistaperilläoleva

        Vahva huhu on että konttariin tulee n.180 vetävä vastaanottokeskus.


      • kylläsesiitä

        Pieksämäellähän voi tehdä asemalla rikosilmoituksenkin peräti keskiviikkoisin :)


      • kyläkalle

        Netissä aina paitsi viikonloppu öinä kun tulee humalan aiheuttamia turhia juttuja niin paljon , sitä en tiedä joko käytäntö jo voimassa , siis sähköisesti vaan hoidellen asiat hoituu kyllä.


    • ML65

      Iltalehdessä oli tänään kartta kunnista, joita asia koskettaa. Siinä Pieksämäki oli merkitty kunnaksi, jossa poliisi on läsnä eli tänne voidaan siirtää VOKkeja lisää niistä kunnista joissa poliisi ei ole paikalla edes keskiviikkoisin.

      • Vallatonmedia

        Miten lehdessä voi olla jo nyt kartta, kun telkkarissa Migrin johtaja sanoi että vasta ensi viikolla rupeavat selvittäään mitä paikkakuntia koskee? Taisi taas valtamedia jäädä kiinni valehtelusta...!?


      • ML65
        Vallatonmedia kirjoitti:

        Miten lehdessä voi olla jo nyt kartta, kun telkkarissa Migrin johtaja sanoi että vasta ensi viikolla rupeavat selvittäään mitä paikkakuntia koskee? Taisi taas valtamedia jäädä kiinni valehtelusta...!?

        Siis kartta kunnista joissa on poliisiasema tai poliisin päivystyspiste. Ei siihen Migri liity millään tavalla.


      • EIei

        Kyllä se paremminkin menee, että suomalaisilta pääsy kielletty kaikkialle missä mamut liikkuu. Kaupat suljetaan pariksi tunniksi, että mamut saa asioida rauhassa. Jos paikalla on punainen matto niin se ei missään nimessä ole meille veronmaksajille tarkoitettu.
        Nyt näistä on vielä tulossa lisää työttömiä jotka hakevat KELA- korvausta ja sekin meidän veroeuroista pois, koska eihän nämä työllisty koskaan.


    • vaimitensemeni

      Siis uutisissahan oli että turvapaikat siirretään sieltä pois missä poliisi ei pysty heidän turvallisuutta takaamaan.. Eli pitääkö tämä nyt ymmärtää silleen että näistähän vois päästä täälläkin eroon jos olis pientä kansalaisuus aktiivisuutta. ???

    • kaikkikiinni

      Eihän se poliisi pysty takaamaan millään paikkakunnalla turvallisuutta, joten jokainen Suomen tuholaiskeskus on suljettava.

    • ParastaAluokkaa

      Vasemistovaltaisiin kuntiin pakolaiset!

      • eiaitojapakolaisia

        Kuinka niin?
        Minusta pakolaiset pitäisi siirtää kuntiin, jossa on kepulais, kokoomuslais ja persuvaltaisuus. Pitää katsoa näiden poliitikkojen asuinalueen lähistöt joista hätämajoituksia etsivät. Suosittelen kyllä, jos heillä on yli 10 (noin) vuotiaita tyttöjä, niin siirtäisivät heidät vaikka mummoilleen.
        MInä olen joskus kuvitellut, että pakolaiset olisivat kiitollisia, nöyriä kun heidät pakolaisiksi otetaan. Olenpa ollut väärässä. He määräävät mitä he syövät ja kaikkea sellaista. Suurimpia rikollisia ovat. Kohta meillä ei ole mitään sanavaltaa. Odotanpa mielenkiinnolla joulua. Kerkeävät vielä määrätä, että Suomessa ei kinkkua saa syödä, kun se on sianlihaa. Mitähän mahtaa Sipilän joulupöydässä olla? Ilmeisesti ei kinkkua!
        sitten vielä tuosta rasismista. Keväällä vielä en juuri ajatellut mitään pakolaisista. Nyt kesän aikana mieleni on muuttunut aika tavalla, ihan vaan sen takia kun änkeävät tänne elätiksi ihan vain elintason vuoksi. Syksyn aikana on mennyt niin, etten siedä silmissäni heitä. En millään usko, että todella olisivat turvapaikan tarpeessa. Loisimaan vain tulevat. Todella hätää kärsivät ei kotimaastaan minnekään pääse


      • oikeustajukoetuksella

        Miksi kaikki ovat miehiä..?!


    • Yes_WeCan

      Mitä pitäisi ajatella isästä, joka jättää perheensä? 5 vuotias tyttö videolla pyytää isää tulemaan kotiin. Sitten vetistellään täällä porukalla miten surkeaa on.


      Lähtikö Suomalaiset miehet v. -39 karkuun kun Venäjä hyökkäsi. Ei tullut kuuloonkaan, vaan tiukka puolustus pelasti maamme, jossa nyt vielä ainakin toistaiseksi on ihan hyvä asua.

      Kuinkahan monessa kaupungissa tuotakin videota esitellään Suomalaisille nuorille? Ei tiedä vaikka joku suvakki olisi kehoittanut ja jakanut videon ja vielä opastanut miten se kannattaa esittää.


      Valitettavasti nämä pedofiili raiskaukset alkavat lisääntymään Suomessa. Näistä on ollut varoituksia pitkään, mutta en ymmärrä miksi suvakit haluaa tämän roskaväen pilaamaan Suomen. Maahanmuutto ei auta ketään, ainoastaan sotkee meidän jo raskaasti ylivelkaisen maamme. Todelliset apua tarvitsevat ovat kotimaassaan ja ainoastaan suurvaltioiden päätöset voivat auttaa tilannetta. Pölhösuvakkien touhu auttaa vain rikollisia.

      • Suvakitpois

        Asiaa puhut! Suvakit ja mamuloiset pois niin hyvä ois!


      • suvakitlinnaan

        Niin miten puolustautuu "isi" tähän, ei mitenkään vaan odottaa että suvakit hoitaa heille (pakoloisille) hyvät olot täällä! Mitä vitun vetistelemistä siinä on? Pakoloisen luulis menevän kotomaahansa kiireen vilkkaa ku tytär itkee mut ei, ei voi ku itellä menee hyvin, pääsee mahdollisesti yhteiskunnan elätiks Suomeen! Voi pe.kele!!!


    • änkyrät

      Vasemistolaisillekkaan ei kelpaa pakolaiset? Helsinkiin alkaa lähiaikoina muodostumaan pakolaisleirejä romanialaislerien viereen? Pakolaiset hakevat kansalaisjärjestöjen ruoka-apua ja yrittävät päästä töihin "halpapalkka-aloille." Vihreät näkee varmaankin pakolaiset varmaakin eläinsuojeluasiana ja vaativat tuleville leireille parempia oloja hallitukselta? Elämä on kylmää Suomessa vähäosaisille jokatapauksessa, vaikka resurssit annettaisiin vasemistolle järjestää haluamansa asiat parhalla mahdollisella tavalla. Rahaa ei pitäisi antaa vasemistolle ilman humanitaaristavastiketta asioiden järjestämiseen, koska kolmasosa katoaisi politisiin tarkoituksiin. Oikeistolle kyllä pakolaiset käy tekemään töytä ja he maksaisivat vastikeen rahana pakolaisille suoritusten mukaan. Tämä ei käy taas vasemistolle, koska se pitää yllä palkkamalttia.

      • lakkomurretaan

        Oikeessa oot. Postin lakkoa pyrittiin kusettamaan SOLlin väkeä koulaamalla. Laivalla kun on lähössä Hesasta, niin kun laiva tulee laituriin, niin SOLlin väki oottaa että pääsis siivoamaan. Kaikki järestään mutakuonoja. Kyllä taas suvakkisanomien eukko hehkutti että posti ei muka sais lakkoilla. Kaitpa ne mutiaiset on jo koulattu tekemään työt kun jounalistit menee lakkoon.


    • 1-15

      Tässä kaupungissa on poliisiasema ja poliisipartio 24/7 joten keskus on ja pysyy!

    • lwjehGWEGUKYWEG

      VOK keskus todennäköisesti pysyy. Poliisi ei ole 24/7 paikalla.

      Suvakit: Kun rikoksia alkaa tulla, niin arvatkaapa kenen on syy. Se on teidän. Jo nyt poliisi on helisemässä niillä paikkakunnilla joissa matuja on ollut ennen Pieksämäkeä. Hesassa tilanne on ollut ihan mahdoton jo vuosia, Ruotsin Malmösta puhumattakaan. Poliisilla ei ole enää tilanne siellä hallinnassa vaan muslimijengit hallitsevat kaupunkia. Se on tällä menolla meidänkin suunta.

      • rfgeeswlcme

        Höpöhöpö. Sitä on taas luettu MV-Lehteä ja lietsottu itsensä pelkoon ja epätoivoon.

        Todellisuudessa kantasuomalainen mies raiskaa, hakkaa ja varastaa paljon enemmän kuin maahanmuuttajat. Sitä ei käy kiistäminen vaikka kuinka Espanjaan veropakolaiseksi lähteneen natsirasistin nettilehteä lukisitte ja uskoisitte siihen kuin Jumalan sanaan.

        Ottakaa pää pois pensaasta ja tutustukaa muihin kulttuureihin avoimin mielin. Pieksämäelle on suorastaan siunaus saada uutta verta ja toimeliaisuutta näiden nuorten turvapaikanhakijoiden muodossa.


      • plz

        Kysy uhrin mielipidettä


      • 12-6

        Poliisi on 24/7 paikalla!

        Ei asemalla, mutta partioauto on ympäri vuorokautta töissä.

        Poliisin työ on erilaista kuin palomiehen. Keikkaa ei odoteta asemalla, vaan aluetta partioidaan autosta käsin.


      • Oijojilib

        Pieksämäellä on päiviä, jolloin päivystetään Mikkelistä.


      • Yes_WeCan
        rfgeeswlcme kirjoitti:

        Höpöhöpö. Sitä on taas luettu MV-Lehteä ja lietsottu itsensä pelkoon ja epätoivoon.

        Todellisuudessa kantasuomalainen mies raiskaa, hakkaa ja varastaa paljon enemmän kuin maahanmuuttajat. Sitä ei käy kiistäminen vaikka kuinka Espanjaan veropakolaiseksi lähteneen natsirasistin nettilehteä lukisitte ja uskoisitte siihen kuin Jumalan sanaan.

        Ottakaa pää pois pensaasta ja tutustukaa muihin kulttuureihin avoimin mielin. Pieksämäelle on suorastaan siunaus saada uutta verta ja toimeliaisuutta näiden nuorten turvapaikanhakijoiden muodossa.

        Ihme, että Optulan tutkimukset osoittavat kiistatta näiden muslimi miesten johtavan raiskaustilastoissa ylivoimaisesti. Nythän noita mamujen tekemiä raiskaus/tappo uutisia on joka päivä iltapäivälehtien sivuilla. Ei ollut ennen. Hesari ja Yle luonnollisesti vaikenee.


      • 1-13
        Oijojilib kirjoitti:

        Pieksämäellä on päiviä, jolloin päivystetään Mikkelistä.

        Liikkuvapoliisi eli nykyinen liikennepoliisi päivystää Mikkelistä.

        Päivystys ja partiointi ovat eria asia.


      • rfgeeswlcme kirjoitti:

        Höpöhöpö. Sitä on taas luettu MV-Lehteä ja lietsottu itsensä pelkoon ja epätoivoon.

        Todellisuudessa kantasuomalainen mies raiskaa, hakkaa ja varastaa paljon enemmän kuin maahanmuuttajat. Sitä ei käy kiistäminen vaikka kuinka Espanjaan veropakolaiseksi lähteneen natsirasistin nettilehteä lukisitte ja uskoisitte siihen kuin Jumalan sanaan.

        Ottakaa pää pois pensaasta ja tutustukaa muihin kulttuureihin avoimin mielin. Pieksämäelle on suorastaan siunaus saada uutta verta ja toimeliaisuutta näiden nuorten turvapaikanhakijoiden muodossa.

        Oletpa tietämätön, tietyt matut raikaavat 17 kertaa useammin kuin Suomalaiset! (Optulan tutkimus)


    • Illuminati143

      Nimimerkki rfgeeswlcme taitaa ollakkin itse Sakarias Sammakko

      • rfgeeswlcme

        JUON LÄMMINTÄ MAITOA OTAN NAPPINI SAMMUTAN VALOT MENEN PEITON ALLE


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      279
      4619
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2498
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2166
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe