Mikä saa yksinäisen trollaamaan miestisseistä?

erkki_esim.erkki

Aihetta tuskin tarvitsee alustaa, niin selvää trollaus on kaikille palstaa vähänkin seuranneille. Mitä luulette, mikä moisen trollailun taustalla on? Parhaasta vastauksesta palkitaan lahjakortilla gynekomastialeikkaukseen. :D

104

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olopaha

      Paha olo

    • Ongelmat ihmissuhteissa ja politiikassa

    • bitch-tits

      Miestissit.

    • pahaolotaustalla

      Kirjoittaja on sekaisin ja voipi olla jopa oikea ongelma kyseessä. Kun ei ole parempaakaan tekemistä niin sitten purkaa pahaa oloaan.

    • idom

      Ei aavistustakaan. Liekö joku pakkomielle?

    • villi.veikkaus

      Miestissitrolleja on monta ja tällainen yhteinen trollailu on niiden ainoa tapa päästä juttelemaan muiden kanssa.

    • uteliasvilivilperi

      Yksinäisyys ja miestissit.

    • 12365478987

      Huomionhakuinen persoonallisuus.

    • LäyliänLyyli

      Olisiko jotain noista:
      Hän on oppinut tuommoisen sanan ja jankuttaa sitä nyt jatkuvasti kuin pieni lapsi?
      Hän luulee olevansa vitsikäs?

      Hänellä ei ole mitään muuta tekemistä tai ajeltavaa, kuin se mitä hän seuraavaksi kirjoittaisi miestisseistä.

      Hän haluaa täyttää koko ruudun omilla aloitteillaan hikisistä läskitisseistä? Itsepintaisesti tai jopa neuroottisesti jokaiseen aiheeseen täytyy saada miestissit ujutettua keinolla millä hyvänsä.

      Hän ei halua, että mistään muusta puhutaan kuin siitä aiheesta jonka hän määrää ja määrittelee? Hänelle kaiken alku ja loppu on miestissit?

      Hän haluaa tyrehdyttää tämän palstan, kyllästyttää ja tukkia yksinäisten turvat yksioikoisella ja naurettavuuksiin asti menevällä jankutuksellaan.

      Hänellä on todella suuri hätä ja murhe, mutta hän ei osaa sitä ilmaista tuon kummemmin tai toisin.

    • oma-veikkaukseni

      Eiköhän syynä ole se että sillä on miestissit ja se ei pääse breikkaaman pois siitä negatiivisuuden ympyrästä

      • profiler876

        Uskoisin myös, että miestissi-trollaajalla on kuin onkin oikeasti miestissit.

        Hän on turhautunut, kun ei saa niitä pois, muttei koe ongelmaa tarpeeksi suureksi, että kehtaisi mennä lääkäriin sen takia. Miestissi-ongelma pyörii hänellä jatkuvasti mielessä, minkä vuoksi hän kokee tarvetta purkaa turhautumistaan ja ahdistustaan.

        Hän kokee vakavan, kypsän avautumisen aiheesta liian vaikeaksi ja häpeälliseksi, heikkouden merkiksi, ja koska hän ei kestä haavoittuvuutta osana omakuvaansa, hän purkaa turhautuneisuutensa humoristisella, lähes pakonomaisella trollaamisella.

        Tähän purkautumiskanavaan hän turvautuu myös siksi, että se on hänelle luontaisin: hän rakastaa tarinoiden kertomista. Koska hän on estynyt sosiaalisesti, hän joutuu kertomaan tarinoitaan nettipalstalla, anonyymisti. Miestissi-trollaus iskee siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla: turhautuneisuuden purkamisen ja tarinoiden kertomisen.

        Tällaisen psykologisen profiilin rakensin muutamassa minuutissa.

        Olen itse humoristinen luonne. Olen usein nauranut miestissi-jutuille. Pakko myöntää, että muutaman kerran olen omalla kommentillani heittänyt vettä myllyyn, kun olen pitänyt miestissi-aloitusta niin hauskana.

        Olen ehdottanut, että miestissi-trolli keskittäisi aihetta koskevat viestinsä yhteen ketjuun. Aina kun hän kokee tarvetta miestissi-tarinointiin, hän jatkaisi samaa ketjua?


    • LäyliänLyyli

      Mitäpä tuosta!
      Jos hänelle on jotain iloa tai apua kirjoittelustaan, niin antaapa kirjoitella. Hyvähän se vaan on :-)
      Eihän niitä ole pakko lukea ja vielä pienempi pakko tai velvollisuus on niihin mitään kommentoida.

    • marjaleena_yksin

      Minä en halua nähdä täällä enää ainuttakaan viestiä niistä pahuksen miestisseistä. Nyt alkaa riittää. Tätä on nyt jatkunut jo toista vuotta. Välillä oli hiljaisempaa ja nyt on taas näitä viestejä koko palsta täynnä.

      Nyt riittää. Minä otan kohta yhteyttä viranomaisiin tuosta touhusta.

      • 1616111

        On se aika vuodesta kun "vedet" ovat korkealla.


    • Tissitön

      Tainnu tämänki ketjun itse alottaa.
      Ai mikäkö syy jauhaa samaa paskaa loputtomiin. Arvaisin, että hän hakee itselleen vertaistaan. Mainostaa läskitissejään hullun raivolla jos vaikka sattumalta löytäis partnerin tällä meiningillä.

    • Ykiyki

      Siltä puuttuu hovi ja alaiset - kumartajat, kiittäjät ja kiusattavat. Itkupotkuraivarin tavoin vaan yrittää saada edes jotain aikaiseksi elämässään, vaikka ei itsekään ymmärrä tai tiedä mitä se voisi olla. Jospa hän saa tästä "tyytytystä", kun ei muuhun parempaan pysty???
      Säälittävä tyyppi kumminkin. Otan osaa!

    • Veikkaaja

      Tyhmyys!

    • Veikkaaja
    • 12365478987

      Mikä saa yksinäisen trollaamaan miestisseistä: on aloittajan kysymys.

      Onko hän yksinäinen ja haluaako hän edes muuta? Tuskin! Käytös ei ainakaan muuhun viittaa. Ystäviä ei hän konstillaan saa, eikä niitä kait halua tai tarvitsekaan. Kunhan vaan trollaa.

      Miksi hän sitten on valinnut juuri tämän palstan????
      Eikös miesten vaivoista voisi keskustella muualla? Ei, hän ei voi! Eikä uskalla. Jostain syystä hän haluaa täällä pilkata ja haukkua, pahoittaa mieliä ja ottaa sen näennäisen ja kuvitteellisen vallan, jonka hän luulee saavuttavansa nimenomaan yksinäisten parissa tunkemalla itsensä joka rakoon tissiensä kanssa.

      Mitä enemmän hän luulee mieliä pahoittavansa, sitä tyytyväisempi hän on. Mitä useampi vastaa hänen trolleihinsa ja mitä useampi hänestä puhuu tai häneen hermostuu, sitä onnistuneemmaksi ja jotenkin enemmän olemassa olevaksi hän itsensä kokee! Ihmispoloinen.

      • pehmeät.arvot

        Etköhän ollut nyt liian ankara?


    • Arvaajaska

      Narsistinen persoonallisuus....

    • Löpöhölö

      Identiteettihäiriö.

    • Sleephorse

      Olisiko tuo vaikkapa luonteeltaan paatunut häirikkö tai joku huuhaapelle jolla tivolin levy jumittaa.

    • yksinäinenharakka

      Niinpä. Olisiko hänellä jokin miestissipakkomielle tosiaan ja on pakko lypsää ajatuksia aiheesta tänne foorumille. Henkilö voisi laajentaa ajatteluaan ja kirjoitella muistakin aiheista kuin niistä miestisseistä.. : ) Olenkin miettinyt onko miestissiheppu huomionkipeä nuori, joka ei saa ehkä vanhemmiltaan huomiota tai sitten jokin lievästi kehitysvammainen henkilö, jolla kielellinen puoli on hallussa, että pystyy vähän kirjoittelemaan tai sitten onko hän nainen joka kärsii tissikateudesta :) Narsisti, huomionkipeä tai ei, niin kummallista miten hän jaksaa tissitarinaa päivästä toiseen. Eikö tissimiestä koskaan uuvuta ?

    • kaksinainenkahakka

      Mm. lääkärikammo ;-)

    • ÅboÅke

      Patologinen valehtelu!

      • kshfdhf

        Kannatetaan!


    • 0123abcd

      Ilkeys!

    • Frocen

      Pakko-oireinen häiriö tullenee myös kysymykseen.

    • YksinSeilaan

      Jonkin asteinen aivovammako??? Semmoinen voi saada kummia aikaiseksi. Muisti ainakin on enemmän kuin surkeassa jamassa jopa oman identiteettinsä suhteen.

    • Tulkintarve

      Olkoon jätkällä vaikka peräpukamat. EVVK

    • Kostiander

      Ei nyt ainakaa pakko oire. Luulen, että Itsessään INHO jotain tyyppiä kohtaan, joka on tehnyt pahaa kirjoittajalle! Ehkä koulukiusaaminen, työpaikkakiusaaminen.. Katkeroitunut luonne jäänyt yksin! Pitäis päästä puhumaan paska asia pois.

      • Villilai

        Tunsin erään miehen joka kertoi oleensa koulukiusattu. Hänen oma käytöksensä oli muita ihmisiä, niin vanhempiaan, sisaruksiaan, vaimoaan ja ylipäätänsä kaikkia mahdollisia kohtaa sen kaltaista, että en voinut muuta kuin vaan mietiskellä että kukahan se mahtoi olla kiusaaja ja kuka se kiusattu. Kuulemani mukaan mikään hänen käytöksessään tai elämässään ei todellisuudessa ole edes viitannut siihen että häntä olisi kukaan kiusannut. Mut mistäs sen tietää.

        Joka Jumalan kerta kun hänen olisi nyt aikuisena (yli 40v.) pitänyt vastata törkeät huutonsa, hän vetosi siihen kuinka häntä on koulussa kiusattu.
        Aivan kuin se olisi meidän syytämme ja sokean koston oikeus on hänellä.

        Miten niin ei ole pakko-oire? En tiedä mikä pakko-oire varsinaisesti on, mutta aika pakonomaisesti hän joka asiaan sotkee miestissit ja pakonomaisesti suoltaa uusia ja uusia aloituksia plakioiden muiden keskusteluja ja toistaen itseään... vastaten jopa itse itselleen ja esiintyen aina eri persoonina. Eikä hän ota kuuleviin korviinsa, vai pitäisikö sanoa näkeviin silmiinsä, mitä hänelle vastataan ja ystävällisestikin neuvotaan. Jankutus senkun vaan jatkuu. Huomionhakuisuutta se ainakin on ja joku pakottava tarve on pelleillä... osaamatta edes sitä. Tai liekö jotain vielä pahempaa.


    • Kostiander

      Niin juuri ja vielä, saattaa olla lievä kehitysvamma kuten aspergerin syndrooma, osaa hyvin kirjoittaa, kuuluu siihen mm vaikka hyvin yksilöllisiä oirrehdintoja! Saattaa olla nainen tai mies , vaikka mies tulee ensin mieleen, mutta asperger ei tiedä kumpaa sukupuolta on... Vaan ikäänkui välimaastossa...

      • KyöstiLa

        Ite oon tässä aatellu jotta noita miestissikirjoittajia voi olla useampi kuin vaan yksi. Miten kukaan jaksaa noin paljon vaikka muute kerkiäiskin.

        Tuo aspergeri saattaa vaikka pitää kutinsa. Luin terveyskirjastosta oireyhtymästä. Se saattaa vissii aiheuttaa kiivasta monotonistapuhetta. Nii miks ei sitte jankutusta kirjottamalla, Sitä vaa jäin aattelemaan että aiheuttaako se tuommosta valehteluksi otettavaa ammatin ja semmosten vaihtelua.
        Sinällään hyviä ja aiheellisia aloituksia toisinaan tekee. Voisha nuista jotai keskustelua tullaki vaan kun aina pittää omaki asia ku asia torpetoija sillä tissitouhulla. Vai sikskö kirjottelee sillä tavalla ettei me muut vaa saatais niistä puhua kun homma on jo pilattu.

        Toivotaan että hänen asiansa kohentuvat.


      • oihiuyh

        Höpöhöpö! Ilkeä se on eikä mitään muuta.


    • javiisi

      Trollaaminen on huomionhakuista kiusaamista!
      Paras palkinto trollaajalle on se, että hän saa paljon kommentteja trollaukseensa.

      • lihliuh

        Kannatetaan!


    • Naahum

      Se on laaduton.

    • Ranisenleima

      Mikäs tuo? Tavallinen tuhnu.

    • tsihtsih

      Se raukka on nyrjähtänyt tai joku dolimiitti. Tai niinhä se jo sano iteki ja jäi sairauslomalle teinitytön vai olikose tuomarin vai juomarin virasta.

    • Uuvuttavaa

      Pakko oiretta en usko sen vuoksi, kun kokeneena niistä tiedän mitä se on. Mutta Ilkeys, panettelu, pientä piruilua muita kohtaan! Toivottavasti löytää elämäänsä järjestyksen. Tää palsta on monelle tärkeä.

      • Nääpikkä

        Hän haluaa vaientaa ja tuhota tämän palstan. Ihan niin kuin joku jossain jo sanoi jotenkin, että tissimies haluaa tukkia yksinäisten turvat.

        Hän on ottanut nimenomaan tämän yksinäisten palstan kohteekseen, eli meidät yksinäiset.
        Psykopaattisen sairasta!


    • Seonmorony

      Se nyt ainakin on päivänselvä asia, ettei kukaan terve ja täysijärkinen aikuinen edes jaksa moista pelleilyä pitää. Joku asia "tapauksella" on pahasti pielessä ja pallo hukassa, mutta hän ei sitä vaan itselleen myönnä. Äärettömän lapsellinen hän ainakin on.

      • HyväLiuotin

        "...ettei kukaan terve ja täysijärkinen aikuinen..."

        Myös terveillä lapsilla ja nuorilla on varmasti muutakin tekemistä ja parempaa aivotoimintaa kuin moinen pöllöily vaikka kuinka muka olisivat lapsellisia. Ei kukaan ja minkään ikäinen täyspäinen kertakaikkiaan jaksa moista huuhaata värkätä suunnilleen maailmaantappiin asti.


    • loputonväsymys

      loputon väsymys

      • Eikovin

        Ei tuo kovin väsyneeltä vaikuta.


      • Ranisenleima

        Pitkiä sepustuksia jaksaa värkätä tämä lopen uupunut. Monikaan ei varmaan enää edes lue noita jollotuksia (en minä ainakaan). Siinäpä kirjoittelee itselleen ja vastaileekin itselleen.


    • Päästäinen

      Luuseri se on. Syvältä koko tyyppi!

    • minä.myös

      En ole niitä juttuja lukenut enkä ole tullut katsoneeksi, onko nimmari rekisteröitynyt. Jos ei, niin aloituksia on tehnyt ehkä useampi.

      Haa, mikä idea! Taidan itsekin alkaa trollata miestisseistä! Tulettekohan huomaamaan eroa, täytyy vähän katsoa, mitä se on kirjoittanut, mikä on tyyli ja mitä se kitisee.

      • moobies69

        Näin se miestissimeemi leviää.

        t. yksi palstan miestissikirjoittajista, muttei ensimmäinen eikä ainoa


    • Tamminainen

      Mustasukkaisuus ja kateus siitä, että jokunen muukin yrittää täällä saada asiaansa esille, ääntää kuuluville ja keskustelua syntymään.

    • Miettikäästätä

      Jopa egatiivinen huomio on hänelle parempi, kuin se, ettei hän saa lainkaan huomiota osakseen.

      • pöllösti

        ..negatiivinen huomio..


      • HelluLei

        Kyllä! Negatiivinenkin huomio on hänelle mannaa! Huomion saaminen on hänen elinehtonsa ja sitä hän hakee keinoja kaihtamatta.
        Hänen tarinansa menevät aina vaan pimeimmiksi, brutaaleiksi! Ei kannattais kommentoida mitenkään hänen jorinoitaan.


    • Villirotta

      Kypsymätön tunne-elämä.

    • Mooby

      Hyvä tuo kateus siitä... Outo korjoittajan tyyli: ikäänkuin kirjoittaisi itsensä ulkopuolisena persoonana. Nuo nimmaritkin ovat niin haettuja.. Ilkeitä muureja ja pirun pinnallisia... Ilkeyttä on hällä päässään

    • Noidankehässä

      Ihmisillä on vaikeampiakin tilanteita ja mm. yksinäisyys koskettaa sairaita, vanhuksia ja vammaisia, jotka eivät tilanteelleen välttämättä paljon voi.

      On brutaalia jankuttaa miestisseistä. Niihin apu ja hoito on olemassa. Ainakin niitä kannattaisi yrittää.

      En ymmärrä miksi samasta ongelmasta täytyy tehdä lukuisia ketjuja jopa saman päivän aikana viikosta, kuukaudesta, vuodestako toiseen. (En ole seurannut palstaa kuin hetken.) Kertoo aika paljon hänen epäsosiaalisesta ja kypsymättömästä luonteestaan. Hän on semmoinen pikkuinen brutaali draamakuningas.

    • RaakaReino

      Se on yksinäisyys! Yksinäisyys saa ihmiset tekemään kaikkea epätoivoista ja ehkä vähän naurettavaakin. Toiset tarrautuvat kaikkiin ja kaikkialla kuin hukkuva. Toiset jumittuvat vaikkapa netin ääreen aikaansa kuluttamaan.

    • kutsetti

      Pakko-oireinen ajattelu! Päähänpinttymä!

      • Ei täällä enää edes uskalla avata mitään keskustelua, kun melkein kaikissa on sitä samaa törkyä. >:O


    • Olin siinä yksinäisten kik-ryhmässä ja lensin ulos sieltä, koska ilmeisesti joku jäsenistä oli se trolli. Halusivat sitten pistää hiljaisimmat kirjoittelijat ulos ihan vain varmuuden vuoksi, ja niinpä minäkin jouduin pois... Kuka sitten oletkin, lopeta se häiriköinti ja anna yksinäisten keskustella rauhassa!

    • kutsetti

      Samalla henkilöllä voi olla usein sekä pakkoajatuksia että pakkokäyttäytymistä, mutta ne voivat esiintyä myös erikseen.

      Ongelmana on rituaalien suorittamiseen pakko, joka menee kaiken ylitse.

      • Oireet

        No ei varmasti ole pakkomielle kyseessä. Tuo on enemminkin persoonahäiriöisen ihmisen käytöstä , ongelmaisen ja yksinäisen. Mistä tiedän? Kun minulla perkele on itsellä ocd, enkä ole kuullutkaan että tuo nettikirjoittelu liittyisi siihen. Ocd rajoittaa nimenomaan Rajoittaa elämää! Aika vapautuneelta tuo vaikuttaa. Eikä pakkotoimintoon kuulu kenenkään kiusaaminen, edes netissä!!! On väärin kun syyllistät mielipiteelläsi jos et tiedä!


      • RaakaReino

        Itseasiassa koko tämä ketju on pelkkää huuhaata, arvailua! No, eipä ole ainut semmoinen ketju jossa puretaan paineita aika kevyellä tietämyksellä.

        Voidaan aina arvailla mikä kenelläkin on kannustimena tehdä sitä tai tätä. Voidaan vaan kuvitella joidenkin tekevän jotain kiusallaan, trollatakseen, valehdellakseen, ajan kuluksi, tuskissaan, tosissaan, huumorilla... tms.. Totuus ei ainakaan tällä tavalla tule valmiiksi.
        Tämä ketju olisi aika kurjaa luettavaa, jos olisin itse sen kohteena ja minulla olisi oikeasti joku hätänä :-( Tämä ketju tuntuisi kiusaamiselta!
        Toivotaan, että tilanne rauhoittuu puolin ja toisin.


    • YksYkänen

      On empatiakyvytön ja kypsymätön! Joku onkiliero tms.
      Ei ne ainakaan mitään järkipuhetta tajua. MINÄMINÄMINÄ-tyyppejä.

    • 45789

      Elämän yksipuolisuus ja väsymys.

    • Sissus

      Parhaat trolliviestit ovat hauskoja ajankulu juttuja johon tarrataan ihan vaan ilosta... harva silkkaa tyhmyyttään ;-) Ne trollit ovat semmoisia joita on hauskaa vääntää ja kääntää puolin ja toisin hymyssä suin. Sen huumorin pitää näkyä!!!!!! Ei yksipuolista jollotusta ja suoranaista pilkkaa kanssaeläjiä tai ongelmaisia kohtaan... Ei huomionhakuista itsesääli jollotusta jolla sorretaan vain muita jne... Onhan tuota jo katsottu. Tiedätte selittämättäkin.

      Ihmisten sairaudet, yksinäisyys ja todelliset aidot ongelmat eivät kaikkia tai useampiakaan (ainakaan empaattisia, terveitä, paljon itse kokeneita ja näkeviä joita me suurimmalta osalta olemme) huvita. On tosi huono trollaus ja kanssaeläjiään aliarvioivaa jauhaa asiaa johon useimmat, elleivät kaikki, ole jo kyllästyneet ja sen selkeästi useita kertoja julki tuoneet. Semmoinen menee tuskaisen pakottavan jankuttamisen ja totaalisen mielikuvituksettomuuden saralle vaikka kuinka muka uutta juttua eri persoonina vääntäisi, kun kaava on aina vaan sama. Ei hyvä!

      • lautanainen

        Miten niin muka useimmat palstalaiset on kyllästynyt miestissijuttuihin? Itse uskon, että yksi miestissejään häpeävä nolife se spämmää noita miestissikeskustelujen vastaisia viestejä joka paikkaan. Taustalla on häpeä omista miestisseistä ja kyvyttömyys hyväksyä sitä että ne johtaa ikuiseen yksinäisyyteen. Tuntuu varmasti paremmalta ummistaa silmät totuudelta ja kuvitella voivansa saada kavereita, kuin hyväksyä oman tilanteen lohduttomuus. Harmi vaan, ettei sellainen todellisuuden pakoilu auta mitään.

        Onneksi palstalla on paljon tissimiehiä, jotka jaksaa kertoa totuuden sellaisena kuin se on.


      • öKLOTTÄÄ

        En eessss kehtaa sanoo mitä ajattelen. TAI EN KEHTAA EEEEES AJATELLA ....


      • revisiitä
        lautanainen kirjoitti:

        Miten niin muka useimmat palstalaiset on kyllästynyt miestissijuttuihin? Itse uskon, että yksi miestissejään häpeävä nolife se spämmää noita miestissikeskustelujen vastaisia viestejä joka paikkaan. Taustalla on häpeä omista miestisseistä ja kyvyttömyys hyväksyä sitä että ne johtaa ikuiseen yksinäisyyteen. Tuntuu varmasti paremmalta ummistaa silmät totuudelta ja kuvitella voivansa saada kavereita, kuin hyväksyä oman tilanteen lohduttomuus. Harmi vaan, ettei sellainen todellisuuden pakoilu auta mitään.

        Onneksi palstalla on paljon tissimiehiä, jotka jaksaa kertoa totuuden sellaisena kuin se on.

        Tämä on yksinäisten palsta!


      • manboobs69
        revisiitä kirjoitti:

        Tämä on yksinäisten palsta!

        Niin onkin. Ja juuri siksi tämä on täynnä tissimiehiä!


      • perseus
        lautanainen kirjoitti:

        Miten niin muka useimmat palstalaiset on kyllästynyt miestissijuttuihin? Itse uskon, että yksi miestissejään häpeävä nolife se spämmää noita miestissikeskustelujen vastaisia viestejä joka paikkaan. Taustalla on häpeä omista miestisseistä ja kyvyttömyys hyväksyä sitä että ne johtaa ikuiseen yksinäisyyteen. Tuntuu varmasti paremmalta ummistaa silmät totuudelta ja kuvitella voivansa saada kavereita, kuin hyväksyä oman tilanteen lohduttomuus. Harmi vaan, ettei sellainen todellisuuden pakoilu auta mitään.

        Onneksi palstalla on paljon tissimiehiä, jotka jaksaa kertoa totuuden sellaisena kuin se on.

        Menköön sitten muualle! Sorry vaan mut me yksinäisuuspalstalaiset ei olla minkään alan lääkäritä tai ehkä kirjoitustaitoa kummempia.


    • Gjkkhj

      Huomionhaku ja masennus

      • Kikkkki

        Semmoista se on.


    • aina.niitä.samoja

      Mielestäni kyseinen kaveri (ja mahdolliset muut jotka leikkivät olevansa hän) eivät osaa uusiutua. Jutut ovat niitä yksiä ja samoja. Heips ja haloo, pliis, pyydetään uusia ja hauskempia trollauksia! Miestissit jo aiheena on kulunut asia. Ja trollauksia saisi olla harvemmin eli määrä ei korvaa laatua.

      Vissiin minulla ja muillakin kirjoittamisen ammattilaisilla on halua osallistua ketjuihin ja pistää niihin aiempaa ääliömäisempää vipinää. Toistaiseksi olen kutakuinkin välttänyt sen, mitä nyt kirjoitin tämän ja tämäkin on tylsää asiaa, kun vain pyydän parempia trolleja.

      Yksinäisyys on joillekuille ihan oikea ongelma ja siitä syystä en lähde ketjuihin mukaan, koska kyseiset ketjut peittävät alleen ne muut, joissa on oikeaa asiaa.

    • perseestäsyvältä

      perseestäsyvältä!

      • 458787

        Provoilee!


    • 1.kerros

      Nettiriippuvuus. Aika menee koneella koheltaessa ja stooreja rustatessa, eikä muuhun enää kykene vaikka aihetta todella olisi.

    • 354456

      Paksukalloisuus.

    • stanastään

      Paremman tekemisen puute ja vahvat perslihat.

    • trollaan.minäkin

      Aihe on niin pepusta, että kun se jatkuu ja jatkuu, tulee monta seuraajaa.

      Toisaalta palstalla ei ole ehkä ollut riittävän paljon kiinnostavia oikeita aiheita.

      • jfldjfvldf

        Palsta kuihtuu! Ei tänne viitsi kukaan mitään kirjoittaa. Muiden aloituksetkin jää lukematta, kun ajatuksissa pyörii vain se, että joo joo, kuitenkin kyseessä on taas ne samat miestissijankutukset.
        Kaikki peittyy saman tien miestissikirjoittajien hirmuvaltaan. (Niihin ei pitäisi kenenkään kommentoida enää yhtään mitään! Saa vain lisää vettä myllyynsä, huomiota ja tilaa palstalta).
        Tissimies tekee hitosti töitä, kun samaa jankutusta on saman päivänkin aikana useita aloituksia.
        Eikä hän todellisuudessa mihinkään vuorovaikutteiseen keskusteluun edes kykene... jankuttaa vaan ja sitten leikkii marttyyria.


      • Jojojou
        jfldjfvldf kirjoitti:

        Palsta kuihtuu! Ei tänne viitsi kukaan mitään kirjoittaa. Muiden aloituksetkin jää lukematta, kun ajatuksissa pyörii vain se, että joo joo, kuitenkin kyseessä on taas ne samat miestissijankutukset.
        Kaikki peittyy saman tien miestissikirjoittajien hirmuvaltaan. (Niihin ei pitäisi kenenkään kommentoida enää yhtään mitään! Saa vain lisää vettä myllyynsä, huomiota ja tilaa palstalta).
        Tissimies tekee hitosti töitä, kun samaa jankutusta on saman päivänkin aikana useita aloituksia.
        Eikä hän todellisuudessa mihinkään vuorovaikutteiseen keskusteluun edes kykene... jankuttaa vaan ja sitten leikkii marttyyria.

        Joku kirjoitti tämän asian puitteissa jotain semmoista, että tissimies haluaa tukkia yksinäisten turvat! En vaan ymmärrä, miten hän sitten saa huomiota osakseen, jos tämä palsta urvahtaa. Ei kovin loogista, mutta näillä mennään.


    • Joulua.vaan

      Samankaltaisia arvailuja voinemme tehdä tästä "Sinde-82" nikkiä käyttävästä persoonasta, joka nyt on kilpailemassa tissikeskustelujen kanssa palstan, onneksi äärettömästä, tilasta.

      • onsepääpuupää

        Sinde on pelkästään jo tänään tehnyt tänne yksinäisyys-palstalle parikymmentä roskapostausta (spämmiä).


      • harkoitsu

        21 kpl!


      • harkoitsu
        harkoitsu kirjoitti:

        21 kpl!

        Siis tähän mennessä. Vielä on aikaa.


      • Arvaajaska

        Taitaa olla yksi ja sama henkilö. Ehkä vähän jakautunut persoona mutta sama tyyppi kumminki.


    • Kahvituttaa

      Tissimies on sairas p***** joka trollaa satuillen muiden ihmisten kohtaloista. Pilkkaa ja ivaa olevinaan peitellysti ja omina tarinoinaan. Kerää tarinoita toisaalta ja yhdistelee niitä. Hän lisää niihin sitten omat valheensa ja läskitissisepustuksensa ja pläjäyttää ne yksinäisten palstalle ja vetää käteen sen tehtyään.

      Pääasiansa on saada kaikki muut keskustelut peitetyksi ja pois näkyvistä. Hän haluaa riehua ykkösenä, eikä muulle ole sijaa.

      Jokaisesta ilkeästäkin vastauksesta hän saa sairasta nautintoa. Marisee sitten marttyyrina, kun häntä ei ymmärretä ja hanskaa samalla. (Ja joku onneton vieraileva ohi kulkija, menee aina säälimään häntä. Tai tissimies itse kirjoittaa myötätuntoisen vastauksen itselleen. Siinä on se hajota ja hallitse ajatus päällimmäisenä. Hän ei pidä siitä että yksinäiset kokisivat täällä pienintäkään yhteisöllisyyttä/yhteenkuuluvuutta! Vain hän on tärkeä valeineen!)

      PS. Huomasitteko kuinka se Sinde "tuurasi" tissimiestä joulun aikana spämmäämällä suut silmät täyteen houretekstejä, jotka nekään eivät millään tavoin kuuluneet tälle palstalle. Edes jouluna ei annettu rauhaa!

      • tissi-mies

        Kiitos viestistäsi. Ilahduin siitä enemmän kuin mistään muusta viestistä aikoihin. Olet hauska.


    • fjkljfl

      Lapsellisuus!

    • höröhiiru

      Puujalkaisuus! ;-) Vanhavitsi!

    • jaakoppiEe

      Narsismi!!!!!!

    • gghhrtg

      Se on kuulemma erittäin pitkään kestänyt maaninen vaihe! Yli kaksi vuotta on mania ollut jo päällä :-) Hurjaa!

    • pyhä_inkvisitio

      Narsistinen ja tyhmä kieroon kasvanut paskaa puhuva trolliluonteenlaatu yhdistettynä palstalaisten ja ylläpidon hyväuskoisuuteen ja naiiviuteen. Kusta päässä oleva kehityshäiriöinen sosiaalinen hylkiö saa riehua miten lystää samalla tuhoten muiden yksinäisten viimeisenkin tavan hakea apua. Palstalla riehuu pahuus, ei mikään muu.

    • einiinpahaaetteihyvääkin

      Osa tissimiesviesteistä on selvästi hyväntahtoista huumoria, jonka on tarkoitus ilahduttaa.

      • vidulus

        Paskanmarjat! Ne ilahduttavat korkeintaan kirjoittajaa itseään. No, onhan sekin tietysti jotain, mutta minkä ja kenen kustannuksella...
        Eikö tämän palstan nimeä millään saada muutetuksi tissipalstan-nimiseksi.


      • yzzzz

        Joo..hauskaa oli aikansa. Överiks meni.


    • jokin_on_pielessä

      Hoidon puute, muuta ei voi sanoa.

    • yksi_yksinäinen

      Musta miestissikirjoittajat tekee hyvää työtä mediakriittisyyden eteen. Luultavasti jopa tietoisesti. Pitkät miestissihuipennukseen päättyvät viestit on hyvä muistutus siitä, että jokainen uskottavalta tuntuva (tai uskottavasti alkava) nyyhkytarina ei todellakaan ole totta.

      • Haise.vaan.itelles

        Jaahas. Tissimieskö onkin meidän tuomarimme joka päättää ettei muiden tekemät "nyyhkyaloitukset" olekaan välttämättä totta ja voi nyt sitten rauhassa pilkata ja irvailla valheellisilla stooreillaan. Tekeepä tosiaan hyvää työtä!

        Kun nuori tai vanha purkaa sydäntään yksinäisyyden tuomista ongelmista, kun Taka-Hikiän keski-ikäinen henkilö avautuu, kun sosiaalisestapelosta kärsivä tai ujo kaupunkilainen, kun eronnut, karannut, leskeksi jäänyt, vammautunut, jne... uskaltautuu tänne kirjoittamaan,... väitetään täällä nyt sitten mediakriittisyyden nimissä ettei semmoisia ongelmia ole olemassakaan.


    • jhgjg

      Oikea vastaus on paha olo. Hän on jo kauan sitten ohittanut sen pisteen kun menetetään kaikki toivo. Jäljellä ei ole enää mitään muuta kuin tuskaa ja kun ei tiedä miten sitä pahaa oloa voi purkaa, niin sitten tekee vain jotain. Jotain järjetöntä kuten miestissipostukset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4359
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1819
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1560
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1335
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    Aihe