Naisen temperamenttisuus tuhoaa seksielämämme

StressaavaMies

Seurustelen todella miellyttävän naisen kanssa jonka miinus puolia on äärimmäisen temperamenttinen luonne ja toinen vakava piirre mustasukkaisuus. Muuten hän on juuri se jota olen koko ikäni etsinyt. No itse olen aika avoin ja pyrin heti alkuunsa kertomaan naiselle millainen olen koska avoimuutta pidän tärkeänä ja samaa sanoo naiseni. Meillä on ollut todella hyvää seksiä ja pidän tärkeänä tuottaa naiselle hyvän olon itsestäni niinkään välittämättä mutta jokatapauksessa olen tuntenut ja tunnen äärrimmäistä himoa häntä kohtaan. Hänen vartalonsa on niin syötävän hyvä että en voi pitää hänestä näppejäni erossa.
Itseni huono piirre taas on se että olen liian tunteellinen ja herkkä. Esim seksiin vaadin oikeanlaisen tunnelman. Jos olen humalassa, kipeänä tai tunnen stressiä en onnistu seksissä. Muuten kyllä aina mutta tilanteen pitää olla sellainen että en jännitä. Olen tämän kertonut jo alusta asti naiselleni ja hän väitti ymmärtävänsä asian ja on luvannut että ei ota itseensä jos en joka kerta onnistu. Toisin on mennyt. Meillä kun on ollut seksiä päivittäin niin kolmeen kertaan ei ole mulla ollut fiilistä ja juttu on epäonnistunut. Tästä on noussut joka kerta hirveä meteli ja tappelu että mä en muka halua häntä ja hän olisi epämiellyttävä mikä ei todellakaan pidä paikkansa koska olen mies joka ajattelee liikaa ja tarvin oikean fiiliksen. Tiettyjä seksiin liittyviä asioita ujostelenkin ja sekin jännittää mua liikaa.
Kuitenkin nyt olen tilanteessa että seksi jännittää hänen kanssaan jo liikaa että se ei onnistu koska pelkään joka kerta siitä nousevaa mekkalaa joka kestää lähes koko seuraavan yön aina. Miksi naiset ei ymmärrä että mieskään ei ole kone joka jaksaa jokapäivä vaan miehistä ajatellaan aina että me halutaan 24/7 ja naisella vaan saa olla ne hetket jolloin seksi ei kiinnosta. Eniten harmittaa että meidän alun aivan mahtava seksielämä on nyt siinä pisteessä että jännitän koko juttua ja mahdollista epäonnistumista niin paljon että se ei enään suju alkuunkaan. Jos joku nainen lukee näitä juttuja täällä tosissaan niin vinkkinä kerrottakoon etää haluttomuus ei ole haluttomuutta kyseistä naista kohtaan vaan monille jännitys käy ylivoimaiseksi jonka takia koko homma menee puihin. Tässä tilanteessa jos päälle saa vielä haukut niin sitten pian jotain yhteistä suurta tuhoutuu.

13

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannattaajutskata

      Hieno kirjoitus sinulta aloittajamies. En nyt puhu sen enempää parisuhteesta kuin sinkuistakaan, mutta tietysti mietityttää nyt nämä seksijututkin parisuhteen lopputaipaleella, että miten sitten löytää uusi suhde ja ihminen, sillä minusta elämä kaikkialla on mennyt hirveän seksistiseksi. Eli itselleni seksi on tärkeä asia, mutta pelkkä seksi ei saa olla päällimäinen asia. Välillä kun tulee yökerhoissa, baareissa tms. käytyä niin seuraa löytyisi, mutta jotenkin sellainen humalahakuinen, pelkkä seksinkipeä ilmapiiri noissa paikoissa ahdistaa. Edes hauskuus ei näytä monellakaan olevan aitoa tai mikään tarkoitus. Toki joukossa on positiivisia poikkeuksia ja kohteliaita ja aidosti hyväntahtoisia ja hilpeitä ihmisiä, mutta vähemmistö. Vaikka musaa tykkään lähteä kuuntelemaan ja tanssimaankin niin aika vaivalta sekin tuntuu nykyään.
      Niin seksin lisäksi läheisyys ja hellyys ovat tärkeitä ja olen aivan varma ap, jos kerrot puolisollesi tuosta jännityksestä, hän kyllä ymmärtää. Minusta kuulostaa ihanalta tuollainen ihminen, joka noin paljon välittää kumppaninsakin hyvästä. Naisena voisin sanoa, että yhtälailla naisetkin varmaan ainakin jonkinverran jännittää kelpaavuutta ja kroppaansa ja mitähän tuokin luulee ja onko pettymys toiselle. Mutta toisaalta iän myötä sitä oppii erilailla arvostamaan kroppaansa ja sitä, että tietää mitä haluaa ja mistä tykkää.

    • Suukädetapuvälineet

      Naisesi saattaa tuntea itsensä vähemmän haluttavaksi jos et pysty. Hän saattaa tuntea, että syytät häntä. Tästäkin huolimatta, kerro ihan pohjamutia myöten, miltä sinusta tuntuu, miten hyvää seksi hänen kanssaan on ollut, miten ihana hän on. Entäpä jos tyydytät hänet muulla tavoin ja tulet sisään, jos pystyt? Jos olisikin sovittu, että teet kaikkea muuta paitsi käytät penistäsi, ei tulisi kummallekaan pettymystä eikä sinun tarvitsisi jännittää.

      • StressaavaMies

        Ei ole kyse siitä ettenkö olisi puhunut. Olen alusta asti halunnut tehdä hänelle selväksi että olen tunteella pelaavaa sorttia enkä esim stressissä pysty sekstaamaan ollenkaan. Töissä on kiireitä ja stressiä sitäkin kautta joka vie päivällä mehut koko touhusta. Koska olen asian hänelle kertonut luulin että hän ymmärtää koska näin on minulle vakuuttanut. Silti hän ei vakuuttelusta huolimatta ymmärrä vaan joka kerta nousee asiasta niin älytön riita että uskallus seksiin on hiipunut aikalailla nolliin. Tyydytän hänet mielelläni muuten ja kuulemma teen sen taitavasti mutta nainen vaatii että minäkin tulen koska luulee että en koe häntä haluttavana. Hän vaan valitettavasti on todella väärässä. En halua ketään muuta naista kuin häntä. Umpikuja tässä todellakin on niin suuri nyt että pää hajoaa. Kun en muuta vaatisi kuin ymmärrystä joka tarkoittaisi että oma stressini seksiin vähentyisi koska silloin tajuan että naiselle asia ei olisi niin suuri ongelma kun nyt on.


    • 349883

      "jos päälle saa vielä haukut niin sitten pian jotain yhteistä suurta tuhoutuu"

      Niinpä. Vahinko on jo tapahtunut, eikä tehtyä saa tekemättömäksi. Naisesi voi olla ihana, mutta hän polttaa sielusi karrelle.

    • JätäSeSika

      Joo, naisesi on vissiin tooosi miellyttävä ihminen, kun huutaa koko_yön! Asiasta jolle et voi mitään ja joka on paljon ikävämpi sinulle kuin hänelle. Hänhän voi helposti tyydyttää itse itsensä. Ei sinulla ole mitään velvollisuutta harrastaa seksiä joka ikinen päivä, eikä sinulta voi vaatia enempää kuin mihin pystyt.

      Mieti nyt vähän, jos saatte vaikka lapsia, ja äiti huutaa kuin hinaaja iltaan asti joka kerta, jos mukelo vaikka vahingossa läikyttää maitoa ruokapöydälle.

      Mistä te ihmiset oikein kaivatte näitä psykoja? Ja älä vain luule, että tuollainen olisi tavallista naisilla.

      • eijenna

        Miehet rakastuu juuri noihin jännäjennoihin ja luulevat sitten että kaikki naiset on samanlaisia...


    • JollyBob

      "temperamenttisuus" ja mustasukkaisuus ovat just about niitä nounou-piirteitä. Turha riehuminen ja sykkiminen on vaan ajattelun vähyyttä, ja omien selvittämättömien tuntemusten purkua,, ei sellaista jaksa kuunnella pitkään, se ei ole mikään ominaisuus, se on asia joka ihmisen pitäisi kyetä tunnistamaan ja korjaamaan parhaansa mukaan.
      Sanoisin muutaman kerran asiasta, ja jos ei mene perille, niin etsin parempaa seuraa.

    • Sattuulukea

      Missä naisesi miellyttävyys tulee esiin? En ikävä kyllä sitä puolta kirjoituksistasi näe.
      Voiko toista syvemmin loukata kuin seksuaalisesti? Mielestäni ei.
      Kauanko yhteistä elämää teillä on takana ja minkä ikäisiä olette?

      • StressaavaMies

        Kiitos vastauksistanne. Hänessä on hyviä puolia enkä tuonut niitä tähän esiin koska aihe käsitteli vaan sitä ongelma kohtaa. Arki sujuu meillä mukavasti ja meillä on paljon yhteisiä asioita elämässämme esim vapaa ajalla harrastuksellisesti yms. Paremmin en niistä halua puhua koska en halua tekstistä tunnistettavaa. Yhteistä elämää toki ei ole vielä hirveän kauaa sanotaanko näin että olemme tämän vuoden puolella vasta tavanneet. Ikää meillä on kolmenkympin paremmalla puolella.
        Sitä en usko loukkaako hän tarkoituksella minua tuon seksin suhteen. Mutta toisaalta halusin kertoa nämä mahd ongelmat hänelle etukäteen jotta ne ei tulisi yllätyksenä. Mutta näköjään ne on tulleet silti yllätyksenä. Siksi koen asian loukkaavaksi koska hän on ollut tietoinen asiasta mutta on silti suuttunut minulle. Tämä suuttuminen useasti on valitettavasti tehnyt minusta pelokkaan seksin suhteen. Ei todellakaan ole kyse että en häntä haluaisi sillä hänen seksikkyytensä on minun mielessäni jatkuvasti mutta sen seksin harrastamisen pelko riitojen takia saa aikaan sen että en ns toimi. En haluaisi verrata muita suhteita mutta esim edellisessä suhteessani sanoin yhtälailla asiat naiselle etukäteen ja hän oikeasti ymmärsi minua. Jos en stressin takia jonakin iltana halunnut seksiä hän ymmärsi asian täysin. Koska tajusin että nainen ei syytä minua tiettyjen aikojen toimimattomuudesta olin rento seksin suhteen ja meillä oli aktiivinen ja määrällisesti runsas seksielämä. Asia voi olla näinkin pienestä kiinni jos vastapuoli vaan haluaa ymmärtää.
        No edelliset suhteet päättyy ja sanon että nykyisessä naisessani on niin paljon edellistä parempia piirteitä muiden asioiden suhteen joten siksi näen hänet parhaana enkä halua vertauksia muihin. Meidän ongelma on vaan tämä. Tosin viime riidan jälkeen hänen pyydellessä anteeksi vannoi hän että ei koskaan enään asiasta suutu. Silti se pelottaa mua koska niin hän on sanonut aiemminkin ja silti suuttunut. Toinen asia on mustasukkaisuus. Hän saattaa kysellä menneestä elämästäni tai on joku asia elämässäni joka liittyy jollain tavalla edellisiin suhteisiini ja kerrottuani siitä sitten suuttuu koska puhun existäni. En välttämättä suoraan mutta kauttarantain muiden asioiden takia mennyt on tullut tietyn tapahtuman puheeksi. Tarkoitus ei todellakaan ole häntä loukata vaan kyllä meillä jokaisella tämän ikäisellä on historiassa sellaisia tapahtumia jotka väkisin ovat yhteydessä edellisiin suhteisiin. Mielestäni näistä voi puhua koska olenhan valinnut menneisyyttä tärkeämmän ihmisen elämääni. Senkin pitäisi kertoa hänelle että mennyt ei ole uhka. Nyt olen ottanut asenteen että en mitään kiertoteitäkään pitkin puhu muista menneestä elämästäni tai naisiin viittaavastakaan mutta vaadin sitä myös häneltä. Mielestäni on sitten tasa arvoista että hän ei puhu existään ja miehistä yhtälailla. Minullakin on oikeus olla mustasukkainen mutta en silti kiellä kenenkään menneisyyttä. Asia on näiltä kohdin yllättävän vaikea.


      • Sattuulukea
        StressaavaMies kirjoitti:

        Kiitos vastauksistanne. Hänessä on hyviä puolia enkä tuonut niitä tähän esiin koska aihe käsitteli vaan sitä ongelma kohtaa. Arki sujuu meillä mukavasti ja meillä on paljon yhteisiä asioita elämässämme esim vapaa ajalla harrastuksellisesti yms. Paremmin en niistä halua puhua koska en halua tekstistä tunnistettavaa. Yhteistä elämää toki ei ole vielä hirveän kauaa sanotaanko näin että olemme tämän vuoden puolella vasta tavanneet. Ikää meillä on kolmenkympin paremmalla puolella.
        Sitä en usko loukkaako hän tarkoituksella minua tuon seksin suhteen. Mutta toisaalta halusin kertoa nämä mahd ongelmat hänelle etukäteen jotta ne ei tulisi yllätyksenä. Mutta näköjään ne on tulleet silti yllätyksenä. Siksi koen asian loukkaavaksi koska hän on ollut tietoinen asiasta mutta on silti suuttunut minulle. Tämä suuttuminen useasti on valitettavasti tehnyt minusta pelokkaan seksin suhteen. Ei todellakaan ole kyse että en häntä haluaisi sillä hänen seksikkyytensä on minun mielessäni jatkuvasti mutta sen seksin harrastamisen pelko riitojen takia saa aikaan sen että en ns toimi. En haluaisi verrata muita suhteita mutta esim edellisessä suhteessani sanoin yhtälailla asiat naiselle etukäteen ja hän oikeasti ymmärsi minua. Jos en stressin takia jonakin iltana halunnut seksiä hän ymmärsi asian täysin. Koska tajusin että nainen ei syytä minua tiettyjen aikojen toimimattomuudesta olin rento seksin suhteen ja meillä oli aktiivinen ja määrällisesti runsas seksielämä. Asia voi olla näinkin pienestä kiinni jos vastapuoli vaan haluaa ymmärtää.
        No edelliset suhteet päättyy ja sanon että nykyisessä naisessani on niin paljon edellistä parempia piirteitä muiden asioiden suhteen joten siksi näen hänet parhaana enkä halua vertauksia muihin. Meidän ongelma on vaan tämä. Tosin viime riidan jälkeen hänen pyydellessä anteeksi vannoi hän että ei koskaan enään asiasta suutu. Silti se pelottaa mua koska niin hän on sanonut aiemminkin ja silti suuttunut. Toinen asia on mustasukkaisuus. Hän saattaa kysellä menneestä elämästäni tai on joku asia elämässäni joka liittyy jollain tavalla edellisiin suhteisiini ja kerrottuani siitä sitten suuttuu koska puhun existäni. En välttämättä suoraan mutta kauttarantain muiden asioiden takia mennyt on tullut tietyn tapahtuman puheeksi. Tarkoitus ei todellakaan ole häntä loukata vaan kyllä meillä jokaisella tämän ikäisellä on historiassa sellaisia tapahtumia jotka väkisin ovat yhteydessä edellisiin suhteisiin. Mielestäni näistä voi puhua koska olenhan valinnut menneisyyttä tärkeämmän ihmisen elämääni. Senkin pitäisi kertoa hänelle että mennyt ei ole uhka. Nyt olen ottanut asenteen että en mitään kiertoteitäkään pitkin puhu muista menneestä elämästäni tai naisiin viittaavastakaan mutta vaadin sitä myös häneltä. Mielestäni on sitten tasa arvoista että hän ei puhu existään ja miehistä yhtälailla. Minullakin on oikeus olla mustasukkainen mutta en silti kiellä kenenkään menneisyyttä. Asia on näiltä kohdin yllättävän vaikea.

        Uskon kyllä että tunnet häntä kohtaan suuria tunteita mutta mun mielestä hän käyttäytyy julmasti ja itsekkäästi. Taustalla voi olla pelko kelpaamattomuudesta mutta täysin ylimitoitettua reagointia.
        Tietenkin vaihtoehtoina on Viagra, stressin salailu ja jokaisen sanan tarkkaan miettiminen, että naisesi kokee olevansa hyväksytty. Kaikkien ongelmien korjailu jäisi sulle ja totta on, että se olisi täysin epäreilua ja kohtuutonta sua ajatellen. Se olisi vain lisää stressiä stressien päälle.
        Anteeksi suoruuteni mutta kun tähän liittyy myös tuo hänen mustasukkaisuutensa..ei hyvä alkuunkaan :(.
        Kaikilla on mennyt elämä ja se on jo eletty, eikä sitä saa muutettua kenellekkään upeammaksi. Miksi hän kyselee, kun kuitenkin reagoi noin vahvasti? Tuli mieleen epävarmuus eli heikko itsetunto. Kenties menneessä on huonoja kokemuksia, en tiedä.
        On hänelläkin menneisyys elettynä, miksi sä et ole mustasukkainen hänen existään?
        Mulla hyviä kokemuksia parisuhde neuvonnasta. Saimme työparin, mies nainen. Mieheni oli haluton ensin mutta kuultuaan työparista, kävimme monta kertaa.
        Kannattaako nyt odotella että makkarissa naisesi saa mitä hän itse haluaa? Jatkatko yhteiseloa varuilla ollen, varoen mitä voit hänelle sanoa?
        Mitäpä jos vain varaisit teille ajan ja ilmoitat hänelle ajan saatuasi? Kerro että olet tosissasi hänen kanssa suhteessa ja nyt molemmilla on paha olla. Jos hän ei lähde, mene yksin. Et menetä mitään.
        Anteeksi suorat naisen sanat.
        Toivon teille vain hyvää.


    • jenniina111111

      Te seurustelette ja seurustelun tarkoitus on opetella tuntemaan toinen ihminen. Tuohon pakettiin kuuluvat niin hyvät kuin huonot piirteet. Seurustelun aikana katsototaan, olisiko toinen ihminen sellainen, jonka kanssa voisi viettää pidemmän aikaa, ehkä loppuelämän.

      Sinä olet nyt alkanut näkemään koko paketin. Toisaalta hyvä arki ja yhteiset mielenkiinnonkohteet, toisaalta mustasukkainen itsekäs ja ajattelematon persoona, joka on loukannut sinua pahasti ihmisen yhdellä herkimmällä alueella, sekauaalisuudessa. Onko tuo sellainen ihminen, jonka kanssa voisit elää seuraavat 10, 20 tai enemmän vuosia?

      Minusta kuulostaa siltä, että kaverina voisi olla OK, mutta en haluaisi jakaa arkea hänen kanssaan. Mustasukkaisuus ja typerä turhanhuutaja on minulle NO GO. Tosin kaveria et hänestä enää saa. Eli on valinnan paikka, jos ei puhumalla saa selväksi (Uskon ettei saa)

    • 2202

      Temperamenttisuus pitäisi erottaa loukkaavasta ja alistavasta käytöksestä. Moni ihminen perustelee voimakkaalla tahdolla, tulisella temperamentilla tai muulla piirteellä loukkaavaa, alistavaa tai väkivaltaista käytöstään.
      Sama kuin mustasukkaisuutta perustellaan rakkaudella.
      Sanottu sana ei suuhun palaa. Loukkaus on tapahtunut, vaikka mustan selittäisi valkoiseksi. Mikään ei muutu ja kaava toistuu.
      Run Forrest, run

      • Moonastiina

        Samaa mieltä olen! Temperamenttinen kuulostaa paljon paremmalta kuin ajattelematon, itsekäs, loukkaava, helposti suuttuva, väkivaltainen (henkisesti tai fyysisesti) ihminen. Mielestäni tuollaisesta kauheasta ihmisestä ei pitäisi käyttää sanaa temperamenttinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe