Kun voisin kertoa tunteistani

AnnikaHh

En oikein edes tiedä miten pitäisi aloittaa, olen 26v nainen aloitin noin 3kk sitten uudessa työpaikassa, minun pomo on pikkasen päälle 50v nainen ja olen ihastunut korviani myöten häneen, hän hymyilee aina minulle kun nähdään. Hän on yksinhuoltaja mutta en tiedä onko hän bi tai tykkääkö edes naisista, Itse pyöräilen töihin ja hän kysyi muutaman kerran että ku asutaan lähekkäin ni tulisitko kyyttiin, pari kertaa sanoin että matka on lyhyt ni kuntoilun takia pyöräilen sen, viime viikolla sitten menin hänen kyydissä töihin ja hän sanoi minulle, mukava kun uskalsit minun kyytiin, nyt olen viikon ajan tullut töihin hänen kyydissää ja yhden kerran käytiin kaupassa yhdessä, hän antoi henk koht känny numeron minulle ja sanoi että voin soittaa koska tahansa hänelle. Aina kun näen hänet tulee minulle perhosia vatsaan :) en vain uskalla sanoa sitä, en tiedä mitä pitäis tehdä, kuitenkin hän on minun työnantaja

19

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pöljä22

      Voit todeta hänelle aamulla automatkalla, että hän näyttää sinusta upealta. Katso miten hän reagoi. Pyydä kuin ohimennen elokuviin. Ymeensä tuollaiset jutut päättyvät huonosti, jote n jos työpaikka on tärkeä niin jatkat ku tlilun merkeissä aamuisin.

      • AnnikaHh

        Haluisin todella kertoa hänelle tunteistani mutta pelkään että jos sanonkin väärin ja menetän ystävyys suhteeni häneen


    • Autonkyytiinvaan

      No, soita hänelle tai lähetä vaikka tekstiviesti... tai ota vaikka autossa käsistä kiinni ja kehu hänen sormiaan ihaniksi ja suutele häntä. Kyllä se siitä, ei kannata pelätä turhaan;)

      • aikaRohkeaa

        Anteeks mitä? :D Olenko jotenkin übervarovainen mutta ei tulisi ikinä mieleen pomoa käsistä kiinni ja suudella :D Ei edes työkaveria.


      • taassevalehtelee
        aikaRohkeaa kirjoitti:

        Anteeks mitä? :D Olenko jotenkin übervarovainen mutta ei tulisi ikinä mieleen pomoa käsistä kiinni ja suudella :D Ei edes työkaveria.

        Tainnut jonkun pomo itse kirjoitella nämä tekstit lauantaiaamuyön humalassa, mutta aamulla sitten taas pää pensaaseen, pupu pöksyyn ja juostaan karkuun takaisin kaappiin, vai mitä?;)


    • ajankanssapikkuhiljaa

      Ota ihan rauhallisesti. Anna kaikin tavoin ymmärtää, että pidät hänestä ja hänen seurastaan, tee itsekin joku ehdotus tai aloite (pieni), mutta älä hätiköi. Jos jotain on tullakseen, niin kyllä se sieltä tulee ajan kanssa.

      • Tartuhetkeen

        Toivottavasti heillä sitä aikaa on, kaikilla kun ei ole. Elämässä kun voi tapahtua äkillisesti mitä vain... Tuossakin tapauksessa jos ap on toistaiseksi voimassaolevassa työsuhteessa ja näin ollen todennäköisesti koeajalla, joten työt voi lähteä alta milloin vain (samoin sillä toisellakin), äkkiä voi sairastua tai tulla siirto toiseen kohteeseen ja näin ollen työkaverit vaihtua tms. eli ei kannata luottaa liikaa siihen aikaankaan. Kannattaa tarttua hetkeen silloin kun se mahdollisuus on. Nettipalstoilla asian jaarittelu ei oikein auta jos ei ole käytännössä valmis tai tarpeeksi rohkea tekemään irl mitään asian eteen.

        Itselläni on useasti käynyt näin, että kun on juuri aivan rakastunut niin jommalle kummalle tai kummallekin tulee jokin este; pitkäaikainen matka, siirto toiseen kohteeseen, eri työvuorot tai työt lähtevät syystä tai toisesta alta tai sitten koku kade tai mustis tulee pilaamaan kaiken tavalla tai toisella. Nykytyöelämä on raadollista ja nopeasti muuttuvaa, kilpailu on kovaa, harva työpaikka on ikuisesti pysyvä ja osa aloista kun on läpikulkuammatteja monille....


    • Samatilannetoisinpäin

      Itse en kyllä suosittelisi mitään niin suorasukaisia toimenpiteitä, kuin suuteleminen yhtäkkiä. Ihmisiä kun on vaikea tulkita, ja jotkut voivat olla perusluonteeltaan helposti lähestyttäviä ja silloin väärinkäsityksen vaarakin on suuri. Mitä jos aivan yksinkertaisesti hymyilisit ja kertoisit, että olet kiinnostunut hänestä. Tai jos sen sanominen vaatii liikaa, sanoisit vaikka, että pidät hänestä ihmisenä ja viihdyt hänen seurassaan, tai että hän on mielestäsi mielenkiintoinen ihminen. Se olisi ensimmäinen askel. Ja vieläkin helpompaa on ehkä sanoa, että pidät uusiin ihmisiin tutustumisesta ja häneen on mukava tutustua.

      Itselläni on tarkalleen päinvastainen tilanne... Aion kyllä ilmaista kiinnostukseni, kun eteen tulee rauhallinen tilanne, jossa olemme kahdenkesken. Eli laitan asiallisen korrektin treffipyynnön kehiin ja jos hän siitä kieltäytyy, asialinjalla jatkaminen on helppoa, eikä minua syytetä työntekijän ahdistelusta.

    • Lesbian35

      Täällä eräs pomon kanssa naimisissa ilmoittautuu ;)
      Eli voi käydä näinkin.
      En suosittelee näin aluksi mitään "iskuja" ap:lle. Otat nyt hetken ihan rauhallisesti. Katselet vähän sivusta tätä hommaa. Todellakin voi tulkita asioita/ihmisiä väärinkin. On olemassa kaikenlaisia "kaikkien kavereita" ja muuten vaan ystävällisiä ihimisiä;)
      Meillä meni 2 vuotta ennen kun mitään tapahtui. Sähköä.. katseita.. oli ilmassa.
      Nyt en jaksa naputella miten kaikki meni.. mut nyt ollaan oltu 8v yhdessä, onneksi pian sen jälkeen kun alettiin olemaan yhdessä sain toisen työpaikan. Nykyään meillä on lapsia ja koiria;) Vieläkin muistelemme tätä ihanaa "alkuaikaa". Sen verran vielä että hänkin oli sinkku, tosiaan ilman lapsia.. ja meidän ikäero oli melkein sama kuin ap:n jutussa.
      JOTEN.. ota nyt iisisti. Kyllä ne asiat loksahtaa.. jos näin pitää käydä. Ja älä unohda kertoa meillekin mitä jatkossa tapahtuu!!! Sen verran jännä juttu tää kuiten on;) NIIIIIN ja pikkujoulukausihan menossa.. Voisi jotain selviääkin!!??

    • neuvontapalvelu

      Hoppuilemalla ei saa kuin rakkausarpia sydämeensä.
      Nauti ja kuulostele miltä mikin tuntuu hänen kanssaan.

    • hkit

      Älä missään nimessä tee mitään suorasukaista ja äkkinäistä! Älä sano että ''olen ihastunut ja kiinnostunut sinusta''. Tuollaisen vuoro tulee myöhemmin jos kaikki etenee suotuisasti.
      Kulje hänen kanssaan edelleen, ja tehkää yhdessä kaikenlaista pientä . Ja koska hän antoi numeronsa sinulle, voit ilman muuta soittaa. Katso silmiin ja hymyile, ja tarkkaile miten hän reagoi. Kyllä hän vastaa myönteisesti jos on kiinnostunut. Ja siitä se etenee luonnollisella tavalla!

    • Uskonko_sittenkin

      Voi kerro lesbian 35 miten kaikki meni!

      • keskiviikko0915

        NIin, kerro tosiaan miten lähestyit ihastustasi. Nimim. omaan naispomooni ihastunut


    • AnnikaHh

      Kerroin hänelle mitä tunsin häntä kohtaan, tuntuu että ymmärsin väärin merkit, eilen palautin pukukopin avaimen ja minut on irtisanottu, ainakin hän tietää kuinka paljon häntä rakastan :)

      • aikapläjäys

        Mitä ihmettä?! Oliko irtisanomisella ja tunteiden tunnustamisella joku yhteys? Hymiöstä päätellen et ota tilannetta kovin raskaasti, vai oliko hymynaama sarkasmia. Voimia joka tapauksessa!


      • ihmejuttua
        aikapläjäys kirjoitti:

        Mitä ihmettä?! Oliko irtisanomisella ja tunteiden tunnustamisella joku yhteys? Hymiöstä päätellen et ota tilannetta kovin raskaasti, vai oliko hymynaama sarkasmia. Voimia joka tapauksessa!

        Sai potkut koska ilmiantoi itsensä pomolleen. Aika paskamaista. Vai oliko niin huolimaton työssään ihastuksen takia, että kävi noin. :D
        Ei muuta ku seuraavaan seikkailuun.


      • narsistinsepittelyä
        ihmejuttua kirjoitti:

        Sai potkut koska ilmiantoi itsensä pomolleen. Aika paskamaista. Vai oliko niin huolimaton työssään ihastuksen takia, että kävi noin. :D
        Ei muuta ku seuraavaan seikkailuun.

        "...aloitin noin 3kk sitten uudessa työpaikassa..."

        Ilmeisesti 4 kuukauden koeaika tuli täyteen, vai mitä? Sillä koeajallahan ei voi irtisanoa, puolin tai toisin. Silloin se on koeajan purku. Anyway, kannattaisi tuollaisissa tilanteissa odottaa sen koeajanloppuun ja sitten edetä asiassa, ihan varmuuden vuoksi, ellei sitten itse toivo itselleen koeaikapurkua.

        Toki jollekin voi oikeasti käydä noin. Uskon kuitenkin, että kukaan, jolle oikeasti on noin käynyt, kirjoittaisi tänne tai ylipäätänsä nettiin. Aikuiset ihmiset hoitavat ihmissuhteensa ihan kasvotusten, paitse ne henkisesti keskenkasvuisiksi jääneet työntekijät tai pomot tai narsistit, alistajatyöpaikkakiusaajapomot tai sellaiset, jotka eivät ole sinut itsensä ja seksuaalisuutensa kanssa. Asia saattaa olla jollekin niin arka, että ei kykene kunnolla sitä mielessään käsittelemään saati sitten muille puhumaan asiallisesti. Tämä sitten voi purkautua piilovittuiluna, kerskailuna, leventelynä, väritettyinä tarinoina, pahana olona ja kiusaamisena. Uskon, että tämäkin teksti on täynnä pelkkää piilovittuilua. Sellainen ihminen, joka vittuilee, kiusaa ja piikittelee, sellaisella on itsellä oikeasti paha olla tai sitten kyseessä on persoonallisuushäiriöinen ihminen.


    • AnnikaHh

      Hymiö naama ei ollut sarkasmia.. ehkä hankala teidän on kuvitella mitä minun päänsisällä juuri nyt tapahtuu.. mutta olen tavallaan helpottunut, kerroin hänelle avoimesti tunteistani ja ihan yhteis tuumin me päätettiin että parempi kun kun lopetan töissä. Ei haittaa vaikka lopputulos oli tämä ainakin sain sanottua hänelle ja tunteeni ei ole kadonnut mihinkään häntä kohtaan

    • AnnikaHh

      ai niin ei se loppu tulos ollu niin paha kuin voisi kuvitella hän antoi minulle suudelman :) ei niin pahaa eittei jotain hyvääkin, ja nyt laitan pisteen tällä viestiketjulle. Loppu hyvin kaikki hyvin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3411
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      173
      1449
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1228
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1112
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      795
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      757
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      41
      739
    Aihe