Kulttuurimarxismi hallitsee maamme viestintää

KovaaPeliäLintukodossa

Tiedotusopin professori Nordenstreng johti Tampereen yliopiston marxilais-leniniläistä koulukuntaa, joka ajoi valtion viestintämonopolia. Tavoitteena oli valtion kontrolli kaikessa viestinnässä.

http://www.reporadio.fi/video.php?id=3

9

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Silloin ennen kun Suomessa oli jopa 2 kpl Yleisradion TV-kanavia ja samat uutiset tulivat niiltä molemmilta yhtaikaa, niin olihan se huvittavuuden huippuja.

      • kylvituttaa

        Nythän kaikki "tiedotus" tulee samaa kanavaa pitkin - vertaa ylen teksti-uutisia maikkarin vastaaviin - lähes sanasta sanaan samaa schaissea ovat.

        Ja tämä vasta huvittavuuden huippua "vapaan tiedotuksen" ja "tsurnalistiikan" kentässä on ja tähän kun lisää "soittolistat" niin miten yhdenmukainen maailma onkaan - kyllä kaipaan 80-lukua, jolloin eri mediat sentään tekivät edes näennäisesti omia arvioita maailman tilasta - nykyään kaikki ovat sitä samaa sontaa, jolla vain kyllästetään äänestäjäkunta.

        Yksikään puolue ei voi faktisesti olla kantamatta vastuuta valtakunnan huonosta tilasta - sixpackin kautta nykyisen "oppositio" valtuutti hallinnon nykyiselle linjalle ja kolmeässää jatkaa samaa huijausta - köyhältä kupataan, jotta isorikas voi kantaa verosuunnittelun kautta omaisuutensa veroparasiittien kautta verottajan ulottumattomiin ja samalla nämä kehtaavat mainita isorikkaiden palkkaveroprosentin olevan Euroopan korkeimpia aivan kuin isorikkaat ottaisivatkin tulonsa normaalina palkkatulona - tyhmiähän he olisivat.

        Itse maksan työmarkkinatuestani 20 prossaa veroa (en vieläkään ymmärrä miksi) ja samalla Alahuhta maksaa kokonais-ansioistaan takuulla vähemmän kuin minä eli ketä kusetetaan - no teitä wannabee-äänestäjiä, jotka niin kovasti haluavat olla "voittajien" puolella ja irti viiteryhmästään "parempien" toimijoiden joukossa.

        Pahaa tekee jonkun toimistosihteerin tai sairaanhoitajan leimaantuvan kyykkyjen mukaan "valkokauluksiksi" vaikka duunareista heistäkin on kyse.

        Demokratia onkin itse asiassa itsensä huijaamista eli sui fallendi ja siitä moni äänestäjä voikin repiä tuhkat päälleen. Suomessa on kansanvallan sijasta käytännössä vallassa puoluediktatuuri, mutta eihän sitä saa sanoa - se voi repiä hallinnon auki, joka taas perustuu hyvä-veli järjetöjen keskinäiseen sopimiseen.

        Meni niin tai näin niin aina ne kusee äänestäjää.


      • maallikkoapuri

    • maallikkoapuri
    • freechoise

      Huvittavaa kutsua bilderberg-mediaa kulttuuri-marxismiksi - eihän näin pitänyt käydä vaan "vapaata" informaatiota kaikelle kansalle.

      No tosiasiassa kaikki länsimainen uutisointi on harvojen hallussa ja kapitalistisessa järjestelmässä voi havaita kommunistia piirteitä eli kansalle jaettu tieto suodattuu tiettyen kriteerien kautta ja kaikki media suoltaa sitä sammaa eli schaissea.

      Elämme keskellä suurta tsoukkia, jonka ainoa tarkoitus on yhteneistään ajattelu yhteen ja hyväksytteen - voit toki hiplata kapulaasi miten vain ja aina sama schaisse tulee esiin ensimmäisenä.

      Tämäkö on sitä "demokratiaa" tai edes vapaata valintaa?

      • NäinMeillä

        "kansalle jaettu tieto suodattuu tiettyen kriteerien kautta ja kaikki media suoltaa sitä sammaa eli schaissea."

        Niiin, kunnollisten medioiden tieto tosiaan suodattuu sellaisten suodattimien läpi kuin vaikkapa journalistiset ohjeet hoiden mukaan ei saa kirjoittaa mitä sattuu vaan asiat pitää voida tdsistaa, lähteet mainita yms. Tämä pakostakin johtaa siihen että oikeat kunnolliset mediat kirjoittavat asiosta aika lähelle samalla tavalla, vain hieman erilaisin painotuksin.
        Onneksi tämä suodatus ei koske tätä kaikkea netissä leviävää tietoa vaan täällä saa rauhassa julkaista ihan mitä vain ja ilman mitään kritiikkiä tai totussvaatimuksia, vaikka omasta päästään keksimää asiaa totena.


    • EiPalaTulessakaan

      Sivu kaatunut, liikaa liikennettä tämän ketjun johdosta, aika hurjaa.

    • OikeistokusetusHallitsee

      Mikä taantuma? – suomalaisten tulot kasvoivat miljardikaupalla
      http://yle.fi/uutiset/mika_taantuma__suomalaisten_tulot_kasvoivat_miljardikaupalla/8504336
      "Henkilöasiakkaille kertyi lähes 123 miljardia ansiotuloja vuonna 2014, nousua kolme miljardia euroa. Kovatuloisimmat ovat Uudellamaalla, köyhimmät Kainuussa.

      Suomalaisten henkilöiden tulot kasvoivat viime vuonna kolme miljardia euroa edellisvuodesta, selviää juuri valmistuneesta verohallinnon tuloverotilastosta.

      Henkilöasiakkaille kertyi vuonna 2014 veronalaisia tuloja yhteensä 131,8 miljardia euroa ( 2,4 % edellisvuodesta), joista ansiotuloa oli 122,7 miljardia euroa ( 1,8 %) ja pääomatuloa 9,1 miljardia euroa ( 13,1 %).

      Ansiotuloista 66 prosenttia oli palkkatuloja, eläketuloja 24 prosenttia ja työttömyysturvaetuuksia 4 prosenttia".

      -

      Tämä todistaa sen taas, Suomessa ei ole taantumaa vaan se on SSS-porvarihallituksen varsinkin kokoomuksen ja keskustan sekä EK:n luoma kusetus jotta Suomen EU:n vasta kahdeksanneksi korkeimpia työkuluja ja jopa alle EU-keskitason olevia työn sivukuluja leikattaisiin elinkeinoelämän ja omistajien voittojen kasvattamiseksi. mm. listaamattomat yritykset tekivät Suomessa viime vuonna kaikkien aikojen osingot, tänä vuonna tässä lienee vielä nousua. Tämä näkyy myös pääomatulojen kasvussa ( 13,1 %).

      -

      Suomalaisen työ vasta kahdeksanneksi kalleinta EU:ssa
      http://yle.fi/uutiset/suomalaisen_tyo_vasta_kahdeksanneksi_kalleinta_eussa/6568591
      "Vastoin kuin yleensä luullaan, suomalaistyöntekijöiden työ on halvempaa kuin kilpailijamaa Saksassa. Saksan tilastoviranomaisen uusimpien tilastojen mukaan työn sivukulut, kuten sosiaalimaksut, ovat Suomessa jopa alle EU:n keskitason".

      -

      Meilläkö liikaa liksaa? Suomen työvoimakustannukset ovat kaukana Euroopan kärjestä
      http://www.talouselama.fi/uutiset/meillako-liikaa-liksaa-suomen-tyovoimakustannukset-ovat-kaukana-euroopan-karjesta-3468444

      -

      Sipilän, Stubbin ja EK:n valheet ja pakkolakivaateet ovat siis täyttä kusetusta, jolla kansaa jaetaan kahtia jotta omistajaluokan voitot ja tulot kasvaisivat entisestään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4214
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1789
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1331
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      202
      1318
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe