1.4TSI ei kestä 100tkm

kjauna

13

894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Öljypoltin

      Tähän pitäisi varmaan entisenä wwkuskina ja nykyisenä tojokuskina jotain kommentoida, mutta jätämpä kommentoimatta.

      • Kiinnostaaaaa

        Miltäs tuntuu tojo tien päällä ajella Volsuun verrattuna? Rehellisesti.


      • TässäSeKuuluisaEro
        Kiinnostaaaaa kirjoitti:

        Miltäs tuntuu tojo tien päällä ajella Volsuun verrattuna? Rehellisesti.

        Tuntuu ihan helvatan hyvältä ajella, kun tietää pääsevänsä kotiin saunaan, ja takan ääreen pitkän päivän jälkeen. VW:llä ajaessani oli aina kutina persreijän ympärillä, että toivottavasti ei sammu mihinkään korpeen 200 kilometrin päästä lähimmästä asutuksesta......


    • nytponnahtijulki

      Samoja kokemuksia noista volkkarin diisseleistä, 1.9 olivat ainakin melko luotettavia ja pieni ruokaisia.

      Mutta TSI moottorit eivät todellakaan ole mistään kestävimmästä päästä ja selvähän se on kun pienistä koneista otetaan paljon vääntöä ja tehoa, hunolaatuisilla osilla. Loput sitten voi lukea netistä tai ulkomaisista autolehdistä, suomalaiset autolehdet ovat olleet tähän asti melko hiljaa asiasta.

      Ei todellakaan hyvää mainosta ja kun useilla käyttäjillä alkaa koneet hajoamaan niin kyllä se tieto vääjäämättä etenee. Tässä tapauksessa huonosta laadusta.

      • Tarkennusta

        Vielä mitä? Tsi-koneita on enemmän säilynyt ehjänä kuin porsinut. Näin kommentoi VW huoltaja. "Eikä me aleta laskemaan mitään määriä." On se luotettava ja kestävä!


      • VWFanatic

        Sitäpaitsi nuo ovat yksittäistapauksia. VW:n laatu on korkeata luokkaa noista huolimatta.


      • Täytyy_enää
        Tarkennusta kirjoitti:

        Vielä mitä? Tsi-koneita on enemmän säilynyt ehjänä kuin porsinut. Näin kommentoi VW huoltaja. "Eikä me aleta laskemaan mitään määriä." On se luotettava ja kestävä!

        toivoa että vaimon Polo säilyy ehjänä seuraavaan autonvaihtoon saakka. Muuten joudun kuljettamaan sitä töihin ja takaisin 20 km päähän eikä huvittaisi yhtään.


      • Ex-VW-kuski

        »Mutta TSI moottorit eivät todellakaan ole mistään kestävimmästä päästä ja selvähän se on kun pienistä koneista otetaan paljon vääntöä ja tehoa, hunolaatuisilla osilla.»

        Ei ole mitenkään itsestään selvää. On aivan eri asia pultata ahtimia pienille tehoille ja väännöille mitoitettuun, alun perin ahtamattomaksi suunniteltuun koneeseen kuin suunnitella ja mitoittaa moottori alun perin ahdetuksi ja tehokkaaksi eli näitä tehoja ja vääntöjä silmällä pitäen, mutta iskutilavuudeltaan pieneksi.

        Ainoat tietooni tulleet TSI-moottoreihin liittyvät laajamittaiset ongelmat ovat olleet jakopäässä: jakoketjun venymisiä ja ketjunkiristimen toimintahäiriöitä. Näillä ei ole mitään tekemistä iskutilavuuden pienuuden kanssa.

        Eipä ole minullakaan juuri mitään tekemistä VW:n kanssa – enää. Lähes 7 vuotta uudesta saakka pitämäni Golf Variant tupla-ahdetulla 1.4 TSI 118 kW (160 hv) -moottorilla meni kuluneena kesänä vaihtoon yli 100 tkm ajettuna ja täysin kunnossa olevana. Olin jo keväällä tehnyt tilaussopimuksen toisesta merkistä, eikä syynä suinkaan ollut tyytymättömyys Volkkariin vaan halu kokeilla edes kerran eläessään sen toisen (kalliimman, takavetoisen) kehuttua kyytiä ihan omistajan ominaisuudessa.


    • TSI2012

      Vokkelon tekniikkaa mitenkään erikseen kehumatta, olisi mukava jos aloittaja malttaisi mainita otsikossa, että kyseessä ON Multifuel-malli. Sillä s a a t t a a olla asiassa jotain merkitystä. Ja uskottavuus lisääntyy. Eihän Volkkarin vikoja sentään yksityiskohtia pimittämällä suurennella tarvitse...;)

    • Jääkääkuulolle

      Kymmenen vuotta ajeltu noilla koneilla ja ensimmäistä vikaa edelleen odottelen. Raportoin jos tapahtuu jotain dramaattista.

      • KestävätVehkeet

        Kohta sata vuotta ajettu perinnöksi saamallani A-Fordilla. vielä ei vian vikaa, mutta raportoin sitten, kun sellaisia alkaa tulemaan.


      • TSI2012

        SItähän tässä olen lupaillut myös, palaan asiaan, jos aihetta ilmenee. Näillä palstoilla se onkin jo hyvä syy väittää , ettei merkkiuskovainen julli halua myöntää vikoja ja siksi valehtelee. Koska kaikki TSI:t hajoo. Joopa, joo...


      • ota_jo_opiksesi
        TSI2012 kirjoitti:

        SItähän tässä olen lupaillut myös, palaan asiaan, jos aihetta ilmenee. Näillä palstoilla se onkin jo hyvä syy väittää , ettei merkkiuskovainen julli halua myöntää vikoja ja siksi valehtelee. Koska kaikki TSI:t hajoo. Joopa, joo...

        Jaa, tulit välillä tällekkin palstalle jauhamaan paskaa. Joko Skodistit nöyrryttivät sinua tarpeeksi? Saa sitä täältäkin, sitä nöyrryytystä, jos sitä halajat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe