Rovaniemi on

aceace

täynnä MATUJA!!! Ei ole mitään paikkaa minne nämä TERRORISTIT EI TULIS KYYLÄÄ....
Muistakaa myös se että sitten kun "he"saavat turvapaikan Suomesta/Rovaniemeltä niin senjälkeen alkaa tapahtumaan kaikkea pahaa...Kuka olikaan oikeassa!? Kaupoissa ja muuallakin enimmäkseen näitä Terroristeja.Suomea he vihaavat,joten saamme varautua pahimpaan"kohtapuolin". Joulu eikös se ole hyvä aika iskeä länsimaitten iloiseen tapahtumaan!? Mihin Suomi onkaan joutunut kun tälläistä paskaa/pelkoa joutuu vaan ajattelemaan..!

25

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • popilli

      Onpahan naiset oppineet nöytyyttä. Enää ei kuljeta selkä suorana ja katse eteen päin suunnattuna kauppaan, vaan kyyryssä, katse maahan luotuna pujotellaan miesjoukon läpi, jos lidlissä haluat käydä. Lenkkeilyt yksin iltaisin on lenkkeilty ja nuoriso kasvaa pelon ilmapiirissä. Ei mene kuin parikymmentä vuotta, niin Suomessa on maahanuuttajia pari miljoonaa ja meidän on sopeuduttava heidän tapoihinsa. Olemmehan kansainvälisiä. emmekä mitään rasisteja, jotka haluamme ehdoin tahdoin pitää naisilla vapauden kulkea yksin ja ajaa autoa yksin.

      • Ahmedin-kanssa

        Kuljemme siskot ulkona hunnutettuina miehen tai pojan saattamana silloin harvoin, kun on välttämätöntä kotoa poistua. Lääkäriinkin menemme miehen kanssa. Ja
        lääkäri kysyy mieheltä mikä minua vaivaa. Minä korkeintaan nyökkään.
        Synnytämme vähintään 10 lasta ja miehen muut 3 vaimoa ainakin samanverran.

        Ei ole sitten yksinäistä.


    • totuusakanhakkaajista

      Lääkäriin sinun pitääkin mennä kun oma ukkosi hakkaa sinua jatkuvasti. Mutta hei, sinähän vain kompastuit pöydänkulmaan jo neljänen kerrran kuukauden sisällä...

      Suomalainen mies pahoinpitelee vaimoaan jatkuvasti, siinä olemme maailman ykkösmaa!

      • MuslimiMulkkus

        Pijä turpa kiinni Apina!


    • isissiä

      isis on tehnyt tehtävänsä oikein , koska toimitti 10 tuhansia pommittajia tänne eurooppaan , toi Ranskan juttu ihan ymmärrettävää koska eihän isis ole hyökännyt Ranskaan vaan Ranska hyökkäsi arabimaahan ilman mitään syytä , mutta syyhän on USA joka määrää ja näinollen jokainen osallistuja maa saa kärsiä ennenmmin tai myöhemmin...

    • iissaa

      Ranskassahan kuoli tavallisia ihmisiä!!!! ISIS ON KUOLEMA JOKA LEVIÄÄ JOKA PAIKKAAN. ! Katsokaas ympärille kun "teinejä"Raiskataan ja poikiakin on jo hättyytelty"jossakin päin"...SUOMI ON TURVATON MAA. Hyrylän tappajakin näyttää Matulta !! Helvetti on päässyt irti ISIS-joukot valtaa paikkakuntia kokoajan.

    • vvvvvvvvvvvyyyyy

      Suomessa voi tehdä törkeän rikoksen ja saada turvapaikan, Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo sanoo Ilta-Sanomille.

      Revon mukaan edes murha tai raiskaus eivät olisi este turvapaikan myöntämiselle, jos kyseiset rikokset olisi tehty Suomessa.

      Mitä vittua!

    • siperiaanko

      Taas valheelinen höhöhöpö-juttu. Törkeän rikoksen tehnyt pakolainen karkoitetaan kotimaahansa, tilanteesta riippuen voi joutua istumaan linnassa ensin Suomessa jonkun aikaa.

      Ulkomaalaiset murhaajat ja raiskaajat joutavatkin pois maasta mutta mihin helvettiin karkoitamme oman maamme kansalaiset, ne ihan vitivalkoiset suomalaiset jotka raiskaavat ja tappavat?

      Mielestäni törkeän rikoksen tehneen ihmisen kansalaisuus pitää voida riistää ja ajaa maanpakoon. Esimerkiksi Venäjä voisi toimittaa ne Siperiaan pakkotyöhön loppuelämäksi, myös siis suomalaiset rikoksentekijät.

      • Lue-tarkemmin

        Poliisi ehdotti viimevuonna 400 karkoitusta. Vain 150 karkoitettiin. Tai yritettiin. Jos kotimaa ei ota vastaan, niin se sitten siitä karkoituksesta.
        Ja vankeusaikana voivat olosuhteet muuttua. Naimisiinmeno tai lapsen syntymä. Nämä voivat muuttaa karkoituspäätöstä vankeuden päätyttyä.


    • Kjullijohtayy

      Iloitkaa Rovaniemen asukkaat, Venäläiset turistit ovat poissa ja tilalla rikkaita Arabi miehiä joulumaassa.

      • rollfank

        Joo kyl ne venäläiset rikkaat turistit oli kiva kattoo. Mie köyhä katoin joku kerta ko laskin et kykenen alennusvatetta ostaan anttilasta niin vitsi vidut venäläinen mies maksaa tyttärelleen vaatteita jollain 500 eku setelillä . Ja oli aikaste hyvän näkönen mieski kyllä joo.


    • etkötiedäsyytä

      Venäläiset ovat kyllä ihan muista syistä pois. Lue muutakin kuin satulehti MV:tä.

      Ja kauppiaallehan on ihan sama minkä värinen ihminen lyö taalat tiskiin.

    • loukkupyyntiä

      Laitoin eilen näätän loukkuun syötiksi kiimaiset pikkarit niin johan oli aamulla patu liskussa. Pumpattavan barbaran laitoin kaupungilla pensaaseen niin yön tuli riistakamera kuvaa ku pojat puksutti....

      • rotat-loukkuun

        kyllä repes... : ) jus noin.....


      • Mitensiesillälailla

        Painoitko kovasti sitä pumpattavaa barbaraa kun se kerran repes?

        On sulla poika kummat harrastukset, etkö saa naisia?

        Ulkonäkö suojelee sinua naisilta ilmeisesti.


    • svusakki

      Kyllä ne matut raiskaa vaikka jaan neljän seinän sisällä. Turha huutas, että suomalainen mies sitä tekee. Heillehän se ei ole rikos, niin hunnutetut vaimot ei tee ilmoitusta. Ommellut pikkuvaimot saa kokea kauheuksia juu oka yö

    • MuslimiMulkku

      Tuo onkin hyvä idea,tuollainen lisku tai raudat.Niin ja syötiksi pumpattava barbara sitte riistakamera päälle,varmaan jää rotta liskuun.MV-lehden sivulla tänään on video jossa räpläävät Kissan sukupuolielimiä.Näköjään kaikki kelpaa,niin ja tapporaha niinkuin kaikista pikkupedoista!

      • MiksiTeetNoin

        Onhan siinä se vaara tietysti että sinä löydyt niistä raudoista nalkissa kun aamu koittaa. Ja sullahan kiinnostaa aika oudot asiat kun kissan sukuelimiä netissä kyttäät. Hae ajoissa apua, tuo on ihan sairasta toimintaa sinulta!


    • Hyväämatkaakaveritmukaan

      Iso osa syksyllä Suomeen tulleista irakilaisista turvapaikanhakijoista on viime viikkoina päättänyt lähteä takaisin Irakiin. Esimerkiksi syys-lokakuussa turvapaikkahakemuksen on perunut yli 700 irakilaista.

      Maahanmuuttovirastostosta arvioidaan, että ilmeisesti irakilaisilla on ollut vääriä oletuksia Suomen turvapaikkapolitiikasta.

      – Monella on ollut Suomeen tullessa kuva, että kaikki järjestyy nopeasti ja perheenyhdistäminenkin olisi helppoa. Monelle on voinut olla totuuden paljastuessa järkytys, kuinka kauan turvapaikkaprosessi kestää, Maahanmuuttoviraston tiedottaja Kaisa Härkisaari sanoo.
      Passijonossa ruuhkaa
      Irakin Helsingin suurlähetystössä Kulosaaressa onkin käynyt viime viikkoina kuhinaa, kun palaavat irakilaiset ovat jonottaneet väliaikaista passia, jolla he voivat matkustaa Suomesta pois.

      Yksi passia jonottavista on Irakin Bagdadista kotoisin oleva Walaah Ala-Hassan. Hän tuli Suomeen, koska ajatteli saavansa täällä turvallisemman ja paremman elämän. Suomea ennen hän asui kaksi vuotta Turkissa.


      – Nyt äitini on sairas Bagdadissa, joten palaan hänen luokseen. Hän tarvitsee minua. Lisäksi vastaanottokeskuksen olosuhteet Jyväskylässä olivat kamalat. Se ei ollut viihtyisä paikkaa, Ala-Hassan sanoo.

    • eisuvakki
    • hyisaatananpervoa

      No miksi sinä kissoja raiskaat? Jätä eläimet rauhaan kaljupää!

    • pseudomaali
    • uudet.ek-vaalit2016
    • oikeaahommaa

      Nimimerkkisi kertoo paljon. Haluat uudet vaalit siinä vaiheessa kun persujen kannatus on pudonnut alle 10 %. Sopii toki järki-ihmisille oikein hyvin.

      Sipilä on paras pääministeri moneen vuosikymmeneen. Tervetuloa kaikki pakolaiset Suomeen!

    • siemensyöksyssä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe