Antti Rinne on ottanut jämäkät otteet

AnttiTenPoints

Meinaa pistää Postin asiat kuntoon vuoden siirtymä ajalla. Erittäin varteen otettava ehdotus tähän umpikujaiseen neuvottelutilanteeseemme. Saapas nähdä saako pakit Juha Sipilältä ja hänen kööriltään. Kööri meinaa hallita Suomea pakkomeiningillä kriisistä toiseen. Näinhän sitä maatamme hallittiin Matti Vanhasen II-hallituksen ajoiltakin kriisistä toiseen. Siksipä nämä laman syöverit ovat lähtöisin tuolta ajalta.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • räyhärinne

      Valtakunnasovittelija on jo toiminassa, kas kun ei entinen vakiasiakas Rinne ei ole tietoinen asiasta.

      • nähtäväksijää

        Joo,,on, mutta parempi olisi viheltää peli poikki ja neuvotella työrauhan vallitessa. Mutta ensi viikolla tilanne ratkeaa, suuntaan tai toiseen, saattaa olla että siihen toiseen ja lakot laajenevat, koska Paltalla on sipilän täysi tuki ja duunarilla vain liittonsa ja toisen duunarin. Sipilä ei ole kiinnostunut tavallisen duunarin hyvinvoinnista.


    • huh-huh

      Yrittääkö demarit joka puolelta kerätä pisteitä itselleen, vaikka heillä ei ole mitään vaikutusvaltaa asioiden hoitamiseen.
      Eikä edes älyä ja taitoa mihinkään.
      Suurella äänellä vaan huutavat sitten, me saimme aikaan sitä ja sitä, vaikka eivät todellisuudessa ole olleet missään tekemisissä asian kanssa. Toiset ovat hoitaneet hommat.

      • uteliassss

        no, kyllä demareilla on oikeus ajaa asiaansa siinä missä muillakin, tuo tyyli johtaa vääjäämättä suurimman puolueen asemaan seuraavissa vaaleissa, harmittaako se sinua?


      • huh-huh
        uteliassss kirjoitti:

        no, kyllä demareilla on oikeus ajaa asiaansa siinä missä muillakin, tuo tyyli johtaa vääjäämättä suurimman puolueen asemaan seuraavissa vaaleissa, harmittaako se sinua?

        Harmittaisi jos tuolla tyylillä pääsisi suurimmaksi puolueeksi, mutta ei kansa niin tyhmää kumminkaan ole, että demareita äänestäisi:)
        Sitten olisin myös tosi pettynyt suomen kansan älylliseen tasoon, mutta ei mun maailma kaatuisi tai muuttuisi mihinkään suuntaan...kun en ole himopolitiikko tai minkään puolueen jäsen ollut ikinä.
        Demareissakin ovat nuo Antit, Heinäluoma, ja Urpilainen niitä, jotka ällöttävät minua olemuksellaan... nuo pilaavat koko puolueen kuvan. Ja Halonen...huh...mikä lässyttäjä, onneksi on pois päivänpolitiikasta. Lipponen oli oksettava myös...eli eivät osaa johtoonsa valita oikeita henkilöitä, vaan kaikkein epämiellyttävimmät tyrkyt.
        Ja ay-liikkeet siihen mukaan änkyröineen...voi luoja.


      • uuteliajnen
        uteliassss kirjoitti:

        no, kyllä demareilla on oikeus ajaa asiaansa siinä missä muillakin, tuo tyyli johtaa vääjäämättä suurimman puolueen asemaan seuraavissa vaaleissa, harmittaako se sinua?

        Pisteet jakaa nyt hallitus, heidän toiminta puhuu puolesta.Demarit nousee.......ykköseksi


    • sorivaanStubb

      En kyllä äkkipäätänsä muista yhtään SDP:n kansanedustajaa tai ministeriä, jotka olisivat Eduskunnassa valehdelleen niin hävittömästi, kuin Stubb teki edellisellä viikolla. Sitten vielä yrittää selvitä sanonnalla sori siitä. Ei kait tuollainen sori siitä ole mikään anteeksipyyntö ainakaan ministerin palkkaa kiskovalle. Suomen perustulain mukaan ministeriksi pitää nimittää hyvä maineisia, rehellisiä Suomen kansalaisia. Ministerinä valehteleminen Eduskunnassa kansanedustajien edessä ei ole rehellistä touhua. Anneli Jäätteenmäki sai nopeat lähdöt juuri ministerinä ja pääministerinä valehtemisesta. Nyt katsotaan ovatko miesministerit ja naisministerit Suomessa saman arvoisia, vaikka Juha Sipilä ehti jo Stubb:n valehtemista vähättelemään. Mitähän tästä Stubb:n valheen suoltamisesta mahtavat tuumia valtiomiestasoiset kepulaiset ja vallankin Paavo Väyrynen?

    • huolestuttaa

      Todella yhteiskuntamme tarvitsisi näitä jämäköitä otteita, koska mistään ei tule mitään. Yhteiskuntasopimustakaan ei todella saada aikaiseksi, koska sen estää kokoomuksen Jyri Häkämies. Kohta Suomi on polvillaan, koska yleislakko näyttää olevan väistämätön tosiasia. Miten hirvittävää jälkeä nämä porvarihallituskoalitiot Suomessa saavatkaan aikaan? Persut ovat sokeita kaikelle ja ovat joutuneet myymään nahkan puutteessa jopa esinahkansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe