Milloin laitetaan matut ulos SUOMESTA?

3542532235

Hei kaikille.

Milloin laitetaan yhdessä maahantunkeutujat ulos Suomesta, ja samalla heitä hyysänneet hyysärit ja heitä avustaneet yritykset ja järjestöt myös samalla. Itse olen 110% mukana, mitta on niin täynnä että teen mitä tahansa rakkaan Suomen puolesta.

Itsestäni en enää niin välitä mutta lapsille haluan jättää aidon ja Suomalaisen Suomen.

Mitä mieltä muut? Joko ryhdytään toimeen? Ei poliisi tai muukaan viranomainen mahda suurille väkijoukoille mitään. Ja veikkaampa että poliisi seisoo meidän puolella, armeijasta puhumattakaan!

28

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cossu

      Juuri tuollaisten ihmisten takia minä muutin Suomesta. Keskikaljavetoisten persujen.

      • pysy.poissa.täältäkin

        Suomi ei merkitse sinulle mitään, vain oma napasi. Muutit kun halusit huomiota ja luulit tulevasi maailmankansalaiseksi, mutta tulitkin katkeraksi luuseriksi. Älä pura sitä meihin vaan katso peiliin ja häpeä! Älä tule ikinä takaisin, emme tarvitse vellihousuja.


      • Menolippu-Belgiaan

        Ensin pitää laittaa persumaahanmuuttajan poppoo kuriin.


    • ErkkiEe

      Järjestelmämme on rakennettu Itsenäisyydellämme , työllä, veronmaksulla.
      Näitä kolmea ei voisi oikein rikkoa.

    • yksjakaks

      Katsokaa Kouvolan Sanomat (tänään 29.11) Irakilainen toivoo että tapetaan jos tulee karkoitus maasta. Laitetaan nämä armeijalle harjoitusmaaleiksi niin saa sotapojat realistista oppia tulevasta. Kun maastapoistamiset alkaa niin ei sitten ole aikaa harjoitella, 20 000 saa ainakin häädön ja ne ei suosiolla sitä noudata. Me ollaan kusessa näiden kanssa......

      • hommahoituu

        Ja patologisella laitoksella on puute ruumiista, jotta tulevat lääkärit pääsisivät operoimaan.


    • voivoivoi1

      Ruotsissa kateissa vain 14000 palautettavaa mamua. Nämä varmaan palanneet vapaaehtoisesti. Ei siis vaikea ennustaa mitä Suomessa tapahtuu käännytysten jälkeen.

    • tulevaisuus1

      Mukana ollaan!!!

    • armeijaoma

      Olen myös mukana. Tänne otetaan aina vaan lisää uhkatekijöitä ja SPR on pääsyyllinnen .

      • omamaaniompi

        Hyysäreiden mukaan näistä mamuista ei ole mitään ongelmaa kunhan ei lasketa isisin joukkoihin radikalisoitumaan. Kansalaisia kusetetaan tuutin täydeltä, rosvoja on "minkkitarhoissa" majoittuneena riittävästi.


      • suurkarkotukset

        Sisäministeriö on vastuussa. Petteri Orpon ollessa sisäministerinä tämä hulabaloo sallittiin. On huomioitava, että Orpon vaimo on maahanmuuttovirastossa lakinaisena. Tämä on outoa, että tällainen kytkös sallitaan. Sen lauluja laulat kenen leipää syöt.


    • Kotka4ever

      Kotka alkaa olla jo matujen osalta valloitettu. Pasaati on koko aukioloajan täynnä matuja. Pakko alkaa jotain tekemään. Kirjoittajahan on oikeassa että kun meitä on satoja niin sitten aletaan katsomaan mitä tapahtuu ja tehdään se mitä pitää. Yksin tai kaksin kun menee tekemään niin viharikoksesta syytteet jne.

      • oiniitäaikoja

        On se kumma, että meidän kantasuomalaisten pitää olla koko ajanvaruillaan näiden matujen takia. Kun vastaan tulee kadulla tällainen kantaväeststä poikkeava, niin heti alkaa herätyskellot soimaan ja pitää olla varuillaan. Tämä aiheuttaa ylimääräistä stressiä ja siitä seurauksena verenpainetta jne.. Eli suomalaisille tulee sairauksiakin näiden matujen takia. Ulkona ei uskalla yksin iltaisin enää lenkkeillä kuten ennen. Nyt on mittari niin täynnä.


    • Parta-baby
    • vaikkapa-mamuja

      "ErkkiEe" on täysin väärässä, järjestelmämme on nykyään rakennettu Euroopan unionin mukaiseksi joten meidän on otettava vastaan kaikki mitä unioni tänne syytää!

    • JyrkkaEImutakuonoille

      Pysykää vahvana VELJET JA SISKOT! Pian tulee aika jolloin me kansalaiset ja veronmaksajat laitamme tunkeutujat ulos Suomesta, koska valtio ei meitä halua suojella. Siinähän sitten miettivät että millä saavat meidät kaikki vankiloihin ja rangaistuslaitoksiin. Jotenkin luulen että meitä oikeasti vihaisia Suomalaisia kun on satojatuhansia jotka alkavat vastarintaan niin valtiolta loppuu keinot.

      • vastarintainen

        ja ketkäs sitten tätä sirkus Suomea pyörittää, kun työntekijät ovat kaltereiden takana.


    • Vesuri_ja_maila

      Minä tulen mukaan, vaikka tuliaseita en valitettavasti omista.

    • Kotka4ever

      Ruotsissa n.22000 kielteisen päätöksen saaneesta 14000 teillä tietämättömillä. Loput odottavat poliisin huostassa karkoitusta = maksaa ihan saatanasti. Nuo 14000 tulevat elättämään itsensä rikoksilla ja tyydyttämään itsensä raiskaamalla.
      Tätäkö meidän suomalaisten pitää odottaa?? Poliisi ei meitä auta, enemmän me saadaan tuomioita ja vielä viharikoksen syyttäjä kaivaa sieltä niin tulee ehdotonta kaupan päälle. Mamu nauraa kun taas menee hakemaan avustuksia ilmaisen oikeudekäynnin, tulkkien ym. jälkeen. On varmaan SPR:stä neuvottu hakemaan myös henkisestä kärsimyksestä suomalaiselta rahaa. Mitä tekee poliisi kun meitä on tuhansia liikkeellä ? Jopa satojatuhansia. Sytytyslanka palaa kokoajan loppuun sitäkö hallitus odottaa että kunnolla räjähtää ? Raiskauksethan eivät ole vielä mitään asetusta tai lakia muuttaneet.

      NYT RIITTÄÄ. Kyllä meidän isien ja äitien on yhdistettävä voimamme ja unohdettava suomalainen ujous(ilman känniä). Sotaan on ennenkin lähdetty kun on tarvittu, että lapsemme edes saisivat elää rauhassa ilman pelkoa.
      Tämän maan ja kantaväestön raiskaaminen on loputtava. Keinolla millä hyvänsä!!

      Kyllä meidän sotaveteraanit HÄPEÄVÄT nykysuomea minkä eteen he taistelivat! Me päästimme heidät tänne ja pääministeri jopa antoi oman asuntonsa ja sateenkaari lipulla heiluttaen "Tervetuloa, meillä on teille rahaa, yhdistäkää perheennekin"

    • tyhjättynnyrit

      Paljon puhetta mutta vähän villoja. Luuserit uhoaa mutta ei teistä ole mihinkään.. :)))

      • Ja_nettivideolla

        "Suomalaisen lapsiperheen elämä Pietarissa" lisää tyhjästä tynnyristä ja skitsofreniansa syistä lapsuudesta alkaen.


    • marinkylä

      Juuri näin.suomalaiset itkee ja valittaa mutta kun pitäisi tehdä jotain niin ollaan hiljaa kuin kusi sukassa.kovasti puhutaan ja isketään nyrkkiä pöytään.sitten kun olis jotain mielen ilmaisuja niin istutaan kotona ja päivitellään miksi on noin vähä paikalla porukkaa.ja päättäjät nauraa vesisä silmin tyhmälle kansalle.se ois niin kiva kun toiset uhrautus asian puolesta eikä tarvis itseään laittaa likoon.kaikilla on oma perse lähimpänä.en sano että olisin sen kummempi itsekkään.jätetään se tyhmä uho pois ja mennään yhdessä mielen ilmasuun.jos niitä joku vielä järjestää.ja jätetään keppanat kotia ja ollaan selvin päin.olen itse ollut 30v.työelämässä ja vielä pitäisi 15v. Jaksaa.en hyväksy nykyistä maahan muutto politiikka.enkä politiikkojen sekä päättäjien kieroiluja.mutta turhalla uhoamisella emme saa mitään aikaseksi.

    • Nomoiii

      Miekkareita on pidetty pitkin syksyä, ne ei tuo mitään tulosta. Tekoihin ryhtyminen tuo varmaan paremmin tulosta.

    • talmud

      Milloin juutalaiset ulos jotka ovat tämän takana! Voi aivokuolleet raukat'!!!

    • waffen

      Olen mukana!

    • Talvisodanhenki

      Ei tämä ollutkaan ihan niin selkeä juttu mitä esim. "tyhjät tynnyrit" noissa joulukuun alkupäivien viesteissä vouhkoilee. Suomi sanoo EI KÄY! Hitaasti syttyy vaan sammu ei ollenkaan. Sellaisia me ollaan.

    • TiiviTaavi2

      Lukekaas kymäri 31.8. Hyvin tuntuu Pakoloisilla menevän. Lapset käy päiväkodissa, vaikka perhe asuu VOK:ssa ja siellä he odottavat asunnon löytymistä. Hankkisivat nyt itse edes asuntonsa. Kuvassa Osmanin perhe uusissa vaatteissa yms. Kyllä elämä on heille tehty helpoksi. No mitäpä minä muuta kuin jatkamaan tätä yövuoroa vaipan vaihdon merkeissä:/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe