Miksi minua kiusataan?

Tomaai

Minua kiusataan. Minua syrjitään enemmän kuin muita aina sosiaalisissa tilanteissa ja se väsyttää minua. Tämä on ollut ongelma jo pitkään. Ihmiset vain nauravat kaiken lisäksi. En tiedä miten aloittaa aamua kuin tietää olevan vain kiusattu aamuisin kuin herää.

12

206

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ktmpus

      Joo mya ala-aste viitone kuutone kiusattii pääsin just tläkouluu se pahenee sillo mut vedin turpaa nii kazhika pus pis ää

    • truudat

      odota pari kuus vuotta ainoo keino joka toimii

    • Ronjass

      Hei! Minulla tuo sama juttu. Haaveilen muuttavani siitä koulusta jos tämä jatkuisi vielä pahemmaksi. Ei täys järkinen nuori tyttö jaksa tuollaista paskaa joka päivä koulussa! Olen aika lyhyt joten kääpiökshän mua sit pitää alkaa haukkua. Ja truudat! Niitä keinoja on enemmän kun luuletkaan:D Mutta minulla ne ei toimi. Uskon kyllä teille toimivan ja toivottavasti toimivatkin koska mulle tulee paljon parempi olo jos jollain toisella on kaikki hyvin:) Noh ottakaa mallia tästä!!

      Kirjoittelee kiusattu tyttö helsingistä.

    • täältäpesee

      koveta itses kiusaajien edessä ja naura takas,päätä että suahan ei enää kiusata.tsemii!

    • Väsyttää

      Puhutko sä kirjakieltä?

    • Hei Tomaai!

      Onpa kurjan kuuloinen tilanne sinulla. Olisiko sinun mahdollista puhua porukan kanssa tuntemuksistasi? Tai oletko jo puhunut aiemmin muun porukan kanssa tilanteesta? Voi olla, että he eivät välttämättä ole huomanneet sinun kokeneen nämä tilanteet kiusaamiseksi. Jos kuitenkin selvästi huomaa, että syrjintä on tahallista, olisi sinun hyvä jutella myös jonkun luotettavan aikuisen (esim. terveydenhoitajan, kuraattorin tai opettajan) kanssa.

      Todellinen syrjintä ja kiusaaminen on aina väärin, eikä se ole kiusatun vika. Kuitenkin on joskus hyvä tarkistaa, että porukan kaikki osapuolet kokevat tilanteen samalla tavalla. Tärkeintä siis on, että puhut muiden kanssa, etkä jää ajatuksinesi yksin.

      Terveisin Titta ja Kati Jyväskylän NettiSaappaasta

      • VoiLuojaw

        Olipas neuvo. Annat ymmärtää, että oma syysi, että koet noin. Jos ottaa porukan kanssa asian puheeksi, siitähän seuraa vaan lisää kiusaamista. Ei nuorten maailmassa selviä tuolla tavalla.


    • keepyaheadup

      Moi! Ex kiusattuna annan sellaisen neuvon että älä välitä. Tiedän että se tuntuu hankalalta, mutta ne nimenomaan haluaa että reagoit siihen, joten älä anna niille sitä. Näytä niille että niillä ei ole mitään vaikutusta sun elämään.Loppujen lopuksi ne kyllästyy siihen kun huomaa ettei niiden touhulla ole mitään vaikutusta ja jättää sut rauhaan. Itseäni on kiusattu ala-asteen lopulta ylä-asteeen loppuun. Lukiossa se loppui kun porukka alkoi aikuistumaan ja sen jälkeen kun aloitin kehonrakennuksen ja yrityksen perustamisen omat kiusaajani ovat jopa ruvenneet arvostamaan minua, ja sen lisäksi oon huomannut niiden eleistä että ne katuu sitä suunnattomasti. Mutta ensimmäinen askel tähän on ettet välitä.

    • Keepyaheadup

      Miksi ylipäätänsä haluaisit mukaan sellaisien ihmisten piireihin jotka syrjii sinua? Älä välitä niistä ja perusta oma kaveripiirisi tutustumalla uusiin ihmisiin. Aluksi se voi olla vaikeaa etenkin huonon itsetunnon takia mutta mieluummin kai olet hetkellisesti yksinäinen kuin jatkuvasti syrjitty?

    • Lighty

      sama asia täällä sama henkilö jatkaa ja jatkaa kunnes saa minut suuttumaan. en pidä semmoisista ihmisistä. Olen kokenut ihmisten kanssa keskustelun aiheesta hyväksi ratkaisuksi. Koita etsiä joku semmoinen ihminen joka oikeasti välittää sinusta. Tämä on yksi vaihe elämässäsi ja pääset siitä kyllä eroon. Itse en ole viellä päässyt kyseisestä tilanteesta mutta usko minua! Tiedän tunteesi !

    • Vanha.opetus

      Sellaista kiusataan joka ei puolusta itseään. Minuakin kiusattiin ja vielä useamman toimesta. Ilmoitin saiasta opettajalle jolle sanoin vetäväni turpaan jokaista joka vittuilee minulle. Opettaja tietenkin vänkäs vastaan mutta kun pyyhkäisin päin näköä paria ensimmäistä vittuilijaa loput lähti karkuun. Tästä on kulunut vuosia ja vieläkin siis vieläkin tuo turpiinveto on asettanut pojat arvojärjestykseen jos vaikka kadulla kohdataan. Pitää muistaa että kertaus on opintojen äiti ja yleensä riittää kun mainitsee asiasta. Nuo kiusaajat oli muuten aika suosittuja kouluaikoina mutta nyt useimmat on rupujuoppoja.

    • apua22

      Vika ei ole sinussa. Kerro opettajalle ja vanhemmillesi, niin saat apua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe