JÄLEEN HESARISSA VIIKON NAURUPIERU

TURVAPAIKKAUTOPIA

Poliitikot vetosivat kansaan viikonlopun Hesarissa
Mikä tässä tekstissä poliitikkojen tekstissä meni pieleen ?
Onko kansalta koskaan kysytty haluammeko tänne kaikkia näitä ihmisiä ?

Joidenkin kantaväestöön kuuluvien vastaanottokeskuksiin kohdistamat väkivaltaiset iskut ovat vakavia rikoksia.
KOMMENTTI: ELI SUOMALAISET ON JO TUOMITTU ?

Myös joidenkin turvapaikanhakijoiden epäillään syyllistyneen erittäin vakaviin rikoksiin.
KOMMENTTI: TURVAPAIKANHAKIJOIDEN VAIN EPÄILLÄÄN ? ENTÄ JO TURVAPAIKAN SAANEIDEN ?

Rikokset ovat yhtä lailla tuomittavia, ovat ne sitten kantaväestön tai turvapaikanhakijoiden tekemiä. Rikokset tutkitaan ja syylliset saatetaan oikeuden eteen tuomittaviksi riippumatta taustasta.
KOMMENTTI: TOIVOTTAVASTI, JOLLEIVAT ILMAN PAPEREITA OLEVAT VAIN HÄIPPÄSE MAASTA

On tärkeää, ettei kokonaisia ihmisryhmiä leimata tai syyllistetä siitä, että vakavia, vastenmielisiä ja täysin tuomittavia rikoksia ovat tehneet jotkut yksilöt. Vastakkainasettelua väestöryhmien välillä ei pidä lietsoa. Myös sosiaalisessa mediassa käytävässä keskustelussa on pyrittävä ihmisiä ja oikeaa tietoa kunnioittavaan keskusteluun.

KOMMENTTI: JOSPA SE POLIISIHALLITUS KERTOISI MONTA TURVAPAIKAN SAANUTTA ON SYYLLISTYNYT VIIME VUOSIEN AIKANA RIKOKSIIN..MUTTA AI NIIN SEHÄN ON SALAISTA

Me suomalaiset olemme maltin ja tolkun kansaa. Me olemme aina muistaneet kunnioittaa lakia ja oikeutta, yhdenvertaisena kaikille. Muistetaan se nytkin.
KOMMENTTI. KOSKEE SIIS VAIN SUOMALAISIA ?

Vain osa turvapaikanhakijoista tulee saamaan turvapaikan Suomesta. Puhutaan joka tapauksessa suuresta joukosta ihmisiä. Tarvitsemme siis pitkäjänteistä työtä, jotta Suomeen asumaan jäävät pakolaiset saisivat mahdollisimman nopeasti koulutusta ja pääsisivät mukaan työelämään.
KOMMENTTI: ENSISIJAISESTI TARVITSEMME NYT KOTIUTTAMISOHJELMAA EI KOTOUTUSOHJELMIA

Suomalaiselle yhteiskunnalle on suuri haaste onnistua kotouttamaan uudet ihmiset osaksi yhteiskuntaa. Kielen, kulttuurin ja tapojen oppiminen on ensiarvoisen tärkeää. Tässä työssä tarvitsemme jokaista suomalaista mukaan. Ilmapiirillä on suuri merkitys.


KOMMENTTI: SUOMESSA JO KOHTA 400000 ILMAN VAKITUISTA TYÖTÄ.... JA ENTISETKIN PAKOLAISETKIN OVAT SUURIMMAKSI OSAKSI ILMAN TYÖTÄ
HALOO !!!! MISSÄ JÄRKI. MILJARDIN YLIMÄÄRÄISET VUOSIKUSTANNUKSET OVAT TULOSSA JA SIPILÄN HALLITUS VAIN LEIKKAA....KENELTÄ ?

Maassamme on aina asunut ihmisiä, joilla on juuria eri maissa. Myös maahanmuuttajat rakentavat Suomea. Kysymys on joka tapauksessa vuosien työstä, johon tarvitaan jokaisen puolueen yhteistä panosta.

KOMMENTTI: VAIN PUOLUEIDEN ? KANSA VOIDAAN SIIS UNOHTAA ?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HallaAHOonHOMO

      Ei kiinosta paskan vertaa sun kommentti, Halla Ahon sivari munaa imevä hompanssi. Mene takasisin hommarfoorumille rinkirunkkaamaan.

      • jos.jotain.oppisit

        Olis sinunkin luuserin hyvä syventyä kommentteihin jotka olivat todella järkeviä, toisin kuin sinun ymmärtämättömän luuserin asiaton aivopieru.


      • aloittaja2015

        em hompanssin kirjoittajan kommentti viittaa alhaiseen sivistystasoon joka on syntynyt kaljakeissien innoittamana liiterin takana.....taitaa olla varsinainen seksuaaliperverssi ?


    • Äänirunko

      Ei auta HUUTAA, kun kansantalous ajetaan tietoisesti vararikkoon päättäjien & heidän taustavoimiensa toimesta. Se vatii kuulemma ihan tekojakin, jos se halutaan estää. Äänestämälle et voi tähän vaikuttaa.

    • TÄSSÄESIMERKKIÄ

      16-vuotiasta nuorukaista epäillään teinitytön raiskauksesta, mikä sattui kioskiryöstön yhteydessä Oslossa viime sunnuntaina.

      Bogstadsveienillä Oslossa sijaitseva kioski ryöstettiin viime sunnuntaina iltakahdeksalta. Viime päivät poliisi on intensiivisesti yrittänyt saada tekijät kiinni.

      ”Ryöstö oli hyvin törkeä. Sen yhteydessä raiskattiin vielä nuori tyttö”, Grete Lien Metlid Oslon poliisin väkivalta- ja seksuaalirikosyksiköstä kertoo.

      Teinityttö oli ollut yksin kioskissa töissä, kun nuorukaiset painoivat veitsen hänen kurkulleen. Sattumuksen jälkeen poliisi etsi johtolankoja kioskista. Paikassa oli myös hyvä videovalvonta, minkä ansiosta poliisi sai ryöstäjien naamataulut talteen.

      Eilen poliisi otti kiinni kaksi Oslon Suurtorilla Glasmaganiset-tavaratalon edustalla notkunutta nuorukaista, jotka vartija oli tunnistanut. 16-vuotiasta nuorukaista epäillään raiskauksesta, kun taas hänen 17-vuotiasta rikostoveriaan epäillään toistaiseksi ainoastaan ryöstöstä. Nuorukaiset saivat kioskista mukaansa tuntemattoman summan rahaa.

      Tämän lisäksi molempia nuorukaisia epäillään toisen teinitytön raiskauksesta, mikä oli sattunut keskiviikon vastaisena yönä oslolaisessa hotelissa.

      Nuorempi epäillyistä on kotoisin kaukaa Tansaniasta. Toinen epäilty saapui Norjaan kahdeksanvuotiaana Afganistanista. Molemmat nuorukaiset asuvat Oslon alueella.

      • statistiikkaa

        Vastaanottokeskukset sitovat poliisivoimia: päihteitä, turhautumista ja välienselvittelyjä

        Poliisin tietoon tulee vuosittain noin 340 000 rikoslakirikosta ja 33 000–35 000 pahoinpitelyrikosta.

        Poliisin tietoon tulee vuosittain myös noin tuhat raiskausrikosta, joista poliisi on pystynyt selvittämään keskimäärin 70 prosenttia. Kuluvana vuonna ilmoituksia on kirjattu hieman enemmän. Ulkomaalaisten (4 % ) koko väestöstä rikoksesta epäiltyjen osuus kaikista raiskausrikoksissa (v. 2014 yht. 1010 kpl) on viime vuosina ollut noin 20–30 prosenttia (7 kertainen) Turvapaikan HAKIJOIDEN epäillään syyllistyneen tänä vuonna noin 10 raiskausrikokseen ja noin 15 seksuaaliseen ahdisteluun.

        http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/vastaanottokeskukset-tyollistavat-poliisia-turhautuminen-nakyy-vakivaltana/2188088


    • hienotunteisuutta

      Asenteemme mukaisesti emme saa pahoittaa vieraiden mieltä.

    • Atlaskikkle

      Mulle on henk. koht. ihan sama millä värillä kulkee naamat vierellä, mutta olisi kiva, jos sadan vuoden päästä olisi enemmänkin elonkirjoa, kuin yksi kulttuuri. Tällä menolla there can be only one.

      • tulevaisuuden.kuva

        Kannattais kiinnittää vakavaa huomiota siihen vierellä kulkevan naamanväriin koska sadan vuoden päästä:
        1) Sinut on aikoja sitten kuopattu.
        2) Jo sitä ennen Islam on valoittanut maan ja "vääräuskoiset", jotka ei ole onnistuneet pakenemaan, tapettu.


      • Comprende

        Olen kiinnostunut aidosta monikulttuurisuudesta, en tästä kaikkien kulttuurien yhteenliitoksesta, globalisaatiosta. Monikulttuurisuudessa katsos tarvitaan niitä eri värisiä naamoja, mutta omissa suvereeneissa kansallisvaltioissaan. Sieltä sitten matkoja toisiin kulttuureihin niitä rikastuttamaan aika ajoin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe