Seinäjoen nuorisovaltuuston Aisha Benahmed

Seinäjoen_Häpeä

50

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ettälleen

      Ei ole mitään syytä lopettaa MV-lehteä Suomesta.Emme asu Mekassa,sen Aisapuu
      pitää tietää.Totuus pitää tulla julki .

    • totuusesiinvaan

      Juu...... ei lopeteta

      • åöyghzick

        Menköön takaisin isiensä maahan, siellä olisi parempi olla


      • GuisnytNoin
        åöyghzick kirjoitti:

        Menköön takaisin isiensä maahan, siellä olisi parempi olla

        Sitä tässä on aina tullut ihmeteltyä, miksi ihmeessä jotkut tulevat ison matkan Suomeen loukkaantumaan meidän tavoista ja sananvapaudesta.


    • islamin-ihanuutta

      Vai tuollaisia muslimeja siellä Seinäjoella on? Varmaan uhannut haukkua rasistiksi jos ei valita valtuustoon?

      • nyteitotellameillä

        Lukekaa jo Martti Ahvenaisen kirja ISLAM RAAMATUN VALOSSA...siinä on erittäin seikkaperäisesti kerrottu mitä muslimit tekevät kun pääsevät enmmistön asemaan:::::nyt ei pidä kantaväestön perääntyä piirtoakaan vaan pidetään se mitä meillä on ....muslimit ovat vaara sananvapaudelle....jos heitä kritisoi, he syyttävät vihapuheista, mutta koko heidän Koraaninsa on täynnä kristittyjä jajuutalaisia parjaavia vaihapuheita....LUKEKAA SE KIRJA NIIN TAJUATTE LOPULLISESTI MITÄ ON MENEILLÄÄN! Muslimit osoittavat joka päivä omissamaissaan vihamielisyyttä Eurooppaa ja USA:ta kohtaan...kuolema USA:lle ja Israelille ja Euroopalle!


    • Lukisvaankoraaniaan

      Mikä se on määräilemään miten täällä eletään. Netti on täynnä vaikka mitä islamilaista paskaa ja tämä muslimi tulee sanomaan miten täällä pitäisi elää.

      • ei_kuulu_valtuustoon

        Nyt tarvitaan adressia jossa vaaditaan tämän muslimin välitöntä eroamista nuorisovaltuustosta. Kuka osaa tehdä. Minä allekirjoitan heti.


      • ei_kuulu_sivistykseen
        ei_kuulu_valtuustoon kirjoitti:

        Nyt tarvitaan adressia jossa vaaditaan tämän muslimin välitöntä eroamista nuorisovaltuustosta. Kuka osaa tehdä. Minä allekirjoitan heti.

        Islam ei kuulu sivistysvaltioihin.


    • anonyymiproxyilen

      vastaus aloitukseen, kyllä, aisha olin 56-vuotiaan profeetta Muahmmedin kihlattu 6-vuotiaana, jolloin tämä muutti Mohammedin haaremiin ja avioliitto laitettiin toimaan kun lapsi täytti 9.

      Mitä siis ajattelevat vanhemmat, jotka antavat lapselleen nimeksi aisha?

      Aishan ulkonäkö selittää aika pitkälti sen, miksi lähi-idän naisille hunnun käyttö on suotavaa.

      Toisaalta voihan tuolla lla suomalainen äiti. Nykyinen lasol-valas, vielä aishan syntymän aikoihin tämä:

      http://hikipedia.info/wiki/Siiderivalas

    • heiheiriittää

      Ilkka lopetetaan jos joku

    • LehtiJokaLoppuu

      Harmi että peruin Ilkan jo 2 kuukautta sitten. Olisi ollut taas iso ilo perus se uudestaan. Niin ja ette ikinä arvaa mitä lehteä luen nykyään? :)

    • maihmettelema

      Miksi ulkomaalainen muslimi on valittu suomalaisen kunnan nuosisovaltuustoon? Kuka valitsi??? Miksi ulkomaalaiselle annetaan päätäntävaltaa maassamme??? Saako Seinäjokinen noin vain kävellä Mekan nuorisovaltuustoon???

      • alla_hu_oli_pedo

        Ei sinne ketään "valittu" vaan kaikki ehdokkaat pääsi läpi... että sellainen vaali.


      • oliskoilkkarehellinen

        Ja tuollainen vatipää sinne tukkii joka ei ymmärrä tämän maan perustuslaista mitään.
        Ei niitä lehtiä niin vaan lopeta jos sattuu pyhään kohtaan.
        Vittu mitä mulkkuja.


      • dd3d3d3d3d

        ja heti kun päästään päättämään, ollaan muuttamassa suomi Mekaksi. Aloitettiin yrittämällä rajoittaa tai poistaa sananvapaus....


    • EiJumalautaSOPUVAALIT

      "Seinäjoen nuorisovaltuusto on itsenäinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimijataho. Siihen kuuluu kaksikymmentä 13-23 -vuotiasta nuorta, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamisesta ja omasta ympäristöstään. Vaaleihin saavat osallistua Seinäjoella asuvat, opiskelevat tai kirjoilla olevat nuoret. Toimintakausi on kaksi vuotta ja vaaleissa valitaan aina 10 uutta nuorisovaltuustolaista."

      Ikinä ennen tuollaisesta kuullutkaan ja siihen varmaan päässyt vain yhdella, omalla äänellään. Miksi ulkomaalaisetkin saavat päättää SUOMALAISTEN asioista. Ei ulkomaalaisilla pitäisi olla mitaan sananvaltaa mitä SUOMESSA tehdään.

      Löytyikin uutta tietoa:
      "Seinäjoen nuorisovaltuuston jäsenet ensi vuodelle on valittu. Kymmenen uutta jäsentä liittyy yhdeksän jo hommaa hoitaneen joukkoon päättämään nuorten asioista ja edistämään heidän kuulemis- ja osallistumismahdollisuuksiaan sekä demokratiakasvatusta kaupungissa. Sopuvaalien ansiosta kaikki hakijat pääsivät läpi."
      http://www.epari.fi/uutiset/online-uutiset/seinäjoelle-uusi-nuorisovaltuusto-1.1950499

    • 1215

      Hävetkää, täällä onkin niin helppo haukkua anonyymisti. Kuinka moni teistä uskaltaisi mennä suoraan sanomaan yhtään mitään vaikka Aishalle. Säälittäviä sontakasoja olette.

      • noKerrokuule

        Missäs hänen kanssaaan voisi keskustella julkisesti?


      • Ulkomaan_rasisti

        Meinaatko että tämä rasisti haluaisi keskustella ainoankaan suomalaisen kanssa julkisesti....älä unta nää JOS tämä Aisha Benahmed asiaan suostuisi niin tasan varmaan olisin yksi asioista kysyjistä, mutta eihän tälläiset paskiaiset uskalla keskustella julkisesti...se on niin hyvä julkistaa mielipiteitänsä ettei kukaan voi ottaa kantaa saati kysyä että "miksi"


    • Bronco_Billy

      Tämän Benahmedin kannattaisi harkita laihdutuskuuria ettei iske kakkostyypin diabetes.

      • rrghrrhrh

        Serkkuavioliittojen suosimissa muslimimaissa diabetes ja muut taudit ovat huomattavasti yleisempiä kuin Suomessa.


    • SuomiSuomalaisille

      Minkämaalainen tuo musulmaani on ja miksi tulee meille sanomaan miten meidän maassa ollaan???

    • röhhhhhhh

      röh röhhhhhh röööööööööööööööööhhhhhhhhhhhh

    • Pitäkää_varanne

      Minustakin olisi hienoa, jos valtamedia alkaisi välittää kaikista asioista uutisia rehellisesti ja salailematta. Silloin MV-lehteä ei tosiaankaan tarvittaisi ja se voitaisiin lopettaa. Mutta siihen asti toimintaa on jatkettava.

      Tässä Seinäjoen tapauksessa on tietysti kysymys siitä, että maahanmuuttaja yrittää saada oman kulttuurinsa voimaan myös täällä. Siis sen kulttuurin, jota niin monet pakenevat.

      • EiMuuullaMuuta

        Siinäpä pointti - Miksi se kulttuuri toimisi täällä Suomessa, jos ei näytä toimivan siellä mistä tulikaan?


      • PeeJiiPee

        MV lehti tarvitaan aina. Valtamediaan ei voi luottaa. Kun TV:ssä tervot ja stillerit ja muut puhuvat mitä kuultu on, tarvitaan vaihtoehtoja.


    • lexicon123

      Kyseinen nuori nainen on kyllä ihan syntyjään seinäjokinen, vanhemmat muualta tulleita. Eli ns. toisen polven siirtolainen. Henkilökohtaisuuksiin meneminen, ulkonäön haukkuminen jne. on vastenmielistä vaikka ajatukset olisivatkin ristiriidassa kyseisen henkilön kanssa. Itsekin olen eri mieltä kyseisen henkilön kanssa tästä asiasta. Ylen ja Hesarin uutisoinnista ei voi nykyään puhua, kun kyseessä on mamutuspropagandaa ja suoranaista valehtelua, kuten tämänpäiväisestä Helsingin poliisin tiedotustilaisuuden uutisoinnista on voinut seurata. Kun toimittaja tahallisesti vääristelee poliisin lausumaa omien näkökulmiensa mukaisiksi, on syytä miettiä, voiko kyseinen toimittaja jatkaa työssään. MV-lehti ym. on Muropalstan, Suomi24 ym. lisäksi ainoa keino saada tietää, mitä kulissien takana oikeasti tapahtuu. Toki juorut, valheet ja henkilökohtaisuudet pitää osata suodattaa mutta totuus on siellä jossain. Valtaosa suomalaisista vaan oikeasti uskoo Ylen ja Hesarin valkopestyyn (tai pitäisikö olla mamupestyyn) tekopyhään hyminään ja kulkee laput silmillä.

      • menissinne

        Se siinä kaikista eniten ihmetyttää, että miksi tämä suomessa koko elämänsä kasvanut haluaa sitä omaa maataan tänne, koska hän ei tiedä minkälaisia hirviöitä siellä on joukossa. Senhän takia monet on halunnut suomeen eikä ruotsiin, ettei täällä ole niin paljon VIELÄ niiden sairaita yksilöitä.


    • IslamPitääHävittää

      Islam pitäisi lopettaa EU:sta. Muslimit pitäisi karkoittaa maihinsa.

      Hitler pitäisi herättää henkiin jotta mutakuonot palautettaisiin armeijan voimin maihinsa.

    • MVlukija

      Ilkan määräaikainen tilaus loppuu mulla kohta ja odotan innolla että saan sanoa sinne että luen jatkossa vain MV-lehteä. Ilkkassa ihmettelevät punavihreiden lasiensda takaa miksei lehti myy. No ei se myy kun samaa mokutuspaskaa voi lukea joka kotimaisesta paperilehdestä. Jos haluaa tietoa jää vaihtoehdoksi vain MV...

    • siiskuihä

      Miten voi olla täysin seinäjokinen ja täällä syntynyt kun ei tääällä ole ollut tuollaisia pakolaisia vuosikymmeniä? Eihän täällä ollut 1990 luvulla kuin yksi musta mies ja sekin muutti pois.

      • maisterisputkimies

        1990-luvun alussa täällä oli mustia kaksi. Toinen fiksmpia ja toinen oli huommavan vaikempi tapaus, joka pahoinpiteli ja velehtelee minkä ehtii.

        Vasemmistoliitto otti tämän mustan jopa listoilleen kansanedustajaehdokkaaksi. Käykää lukemassa mitä mies väittää taustakseen, vaikka todellisuudessa tämä tapus oli ja opiskeli putkimieheksi EPAOL, siis tuossa keskustan ammattikoulussa vuosina 1992-1994:

        http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2011/04/sylvain-kipre-meet-barbra-streisand.html


    • tämä.MITÄVITTUA

      On ihan perseestä. Valetta pukkaa jatkuvasti aivopestyjen aterioiksi.
      Te olette itse vaarallisia kiihottajia!

      • pettuveeltäpäivää

        MV on ihan oikea lehti niille, joita ei ole aivopesty, ja jotka maksavat koko tämän muslimioperaation ja sen vahingolliset seuraukset


      • koraaniajakokaa

        Nämä muslimit on nähty.


    • pellervi000

      jos keskustellaan "miten täällä pitäisi elää" pitää muistaa maassa maan tavalla

    • pettuveeltäpäivää

      Me suosimme MV-lehteä entistä enemmän, meitä ei kukaan muhametti tuu määräämähän mitä luetahan -se on nyt selvä asia

    • I-lkka_peruttu

      Itse asiassa MV:n uutisointi monissa kotimaan asioissa on ollut hyvin nopeaa ja täsmällistä.

    • JoopaJooIlikka

      Ilkasta ei löytynyt uutista mistään puukotuksesta niin kuin iltalehdestä. Onkohan toimittajat lomilla?? PS. peruin lehden, mutta netistä vain kurkin. :D

      • 14vuotiaitauhreja

        Eikä ole löytynyt Pietarsaaren teiniraiskauksistakaan. Niitähän on jo kaksi.


    • rrwerwr

      Olen aivan samaa mieltä tämä sensaatiohakuinen valehteleva ja vääristelevä mvlehti
      mutta kukas sen lopettaisi persujen äänenkannattaja.

    • haloosinnejunttilaan
      • junttisiellähalooo

        MV-lehti on osoittanut tarpeellisuutensa. Sen avulla voidaan ylläpitää ettei kaikkia asioita sivuuteta suvakkikorrektiuden propagandalla.


      • fbbfbfbfbf

        Joo, kyllä media on kateellinen. MV-lehti on jo pelastanut ihmishenkiä paljastamalla tässä maassa olevia terroristeja. Image, no, ilman veronmaksajien tukea sitä ei olisi....


    • 24kertaa

      Sellainen meriitti MV-lehdelle, että ainut foorumi, josta on näkynyt videokuvaa VOK:in meinigistä on ollut ko. sivulla.

    • SuomiSuomessa

      Raskaiden turvatoimien vuoksi VOKeista ei ole saatavilla kuvaa vaan se on yleensä salaa kuvattu ja salakuljetttu alueelta pois. Suomen vastarintaliikkeen sissit kuulemma tekee niihin tiedustelumatkoja ja onnistuvat toisinaan salakuljettamaan videokuvaa julkisuuteen. Moni suomalainen on jäänyt sille tielle kun on joutunut vihollisen vangiksi eikä ole enää koskaan palannut Suomeen noilta erillisalueilta.

      • 411

        voi voi, näitä aivopesun uhreja. ei kukaan usko.


      • oletidiootti
        411 kirjoitti:

        voi voi, näitä aivopesun uhreja. ei kukaan usko.

        Noin tyhmä, joka ei ymmärrä sarakasmia lienee suvaitsevainen tollo?


    • vuotaakuseula

      Kuinkas nyt kun valtamedioissakin lööpit laulaa ja poliitikot selittelee käsittämättömiä mpkiaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4674
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1894
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      225
      1445
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe