Yksi Jämsän valtuutettu ymmärtää ja uskaltaa

Kylläihmetyttää

Vain yksi Jämsän kaupungin valtuutettu ymmärtää ja uskaltaa selvittää kaupungin päätännän "pimityksiä".

http://jyrkikokko.blogspot.fi/2015/11/kysymys-talousarviosta-ja-suunnitelmasta.html
http://jyrkikokko.blogspot.fi/2015/11/kylpylasta-ei-tulekkaan-kuivapesulaa.html
http://jyrkikokko.blogspot.fi/2015/11/himoksen-kylpylaasemakaavan.html
http://jyrkikokko.blogspot.fi/2015/11/valtuuston-vahvistamat.html
http://jyrkikokko.blogspot.fi/2015/11/mielipide-75-000-vs-225-000.html
http://jyrkikokko.blogspot.fi/2015/11/kysymysten-sunnuntai.html

Se koira älähtää, mihin keppi kolahtaa!

36

593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • räksyttäää

      Vain yksi valtuutettu on näin yksinkertainen, lapsellinen on parempi sana. Ei ole yhtään perehtynyt kaupungin konsernin rakenteeseen. Himos Infra ja liikelaitokset on taatusti esitetty valtuutetuille. Hävettää Kokon puolesta.

    • kakkukokko

      Hömppä mikä HÖMPPÄ

      • Minuakinihmetyttää

        räksyttäää
        29.11.2015 21:35

        kakkukokko
        30.11.2015 7:13

        Nyt on sitten kahden Himoksen kehittäjän kommentit nähty!!!


    • Pöyvöyristynyt

      Kyllä oikeasti valtuutetun pitää jostain ottaa selvää, kysyä vaikka kaupungintalolta. HIMOITTU VUORI- raamatusta ei näemmä kaikkeen vastauksia löydy. Pöyristyttävää tietämättömyyttä tuo ettei herra tunne edes Himos Infran tai Vesiliikelaitoksen olemassaoloa saati tehtäviä. Onko nukkunut koulutustilaisuuksissa vai kuis?

      • Tosipöyristynyt

        Pöyristynyt olen minäkin siitä, mitä Jämsän kaupungin valtuutetun täytyy tuoda blogissaan julisyhteisön julkisista asioiata esille, kun niitä muuten pimitetään.

        http://jyrkikokko.blogspot.fi/2015/12/ruoska-vain-pumpulihanskat.html

        Valtuutettu on ottanut tiedot "kaupungintalolta", eikä "HIMOITTU VUORI- raamatusta". Eikä tämä Himos Resort Oy:n "velkajärjestely" ole ko. historiikissä. Eikä tämä velkajärjestely ole ollut paikallisessa lehdessäkään, kun se ei ole koskenut rinneyrittäjää.


      • Pöyristynyt

    • Vuorensyrjä

      Kokko toimii erään Himoksen yrittäjän etäpäätteenä, yrittäen kylvää yksinkertaisten kaupunkilaisten mieliin epäluuloja kaikkien muiden hankkeita kohtaan.

      • Asiakommentti

      • Haiskanpittoon

        Kokon nyt esille nostamaa asiaa voi kommentoida toteamalla, että kaupunki pyrki hyödyntämään Kokon kysymää rakennusoikeutta mm. myymällä tontin kylpylää varten. Hankkeen kaatoi kuitenkin Ojala Himoshuippu Oy valittamalla rakennusluvasta. Raukkamainen valitus. hallinto-oikeus totesi, että valitusoikeutta ei ole. Kokko voisi joskus muistella asioita totuuden näkökannaltakin.


      • Näinkaimeni

        "Hankkeen kaatoi kuitenkin Ojala Himoshuippu Oy valittamalla rakennusluvasta."

        Rakenusluvasta valitetaan Hallinto-oikeuteen ja mahdollisesti Korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Jos valittajalle ei ole valitusoikeutta, niin rakennuslupa vahvistuu ja voi rakentaa. Eihän rakentaminen silloin "kaadu".


      • hämmäskummas

        Kyllä se siihen kaatui. Keskimaa ymmärsi että rinneyrittäjän kanssa ei voi toimia. Lähes puoli vuotta halinto-oikeudessa teki tehtävänsä.


      • Kannattilukea
        hämmäskummas kirjoitti:

        Kyllä se siihen kaatui. Keskimaa ymmärsi että rinneyrittäjän kanssa ei voi toimia. Lähes puoli vuotta halinto-oikeudessa teki tehtävänsä.

        Kyllä nyt piti ottaa Himottu vuori kirja esiin ja vaivatua kopioimaan;
        Sivu 225

        "Keskimaan hallitus matkusti huhtikuun alussa Saariselälle päättämään kylpylän kohtalosta. Toimialajohtaja Pasi Kuneliuksen esittelyn perusteella hallitus päätti yksimielisesti, että hankkeesta luovutaan. Torstaina 10. huhtikuuta lehdistötiedote kertoi: ”Keskimaa ei rakenna kylpylähotellia Himokselle.” Kylpylähotellisuunnitelma oli liian laaja ja kallis eikä noudattanut S-ryhmän matkailu- ja ravitsemistoimialan kannattavan kasvun strategiaa. Keskimaa vetäytyi ainoastaan kylpylähotellin rakentamisesta ja uskoi vahvasti Himoksen kilpailukykyyn ja kehittämismahdollisuuksiin matkailukohteena."

        "Kaupunki myönsi YIT:lle kylpylän rakennusluvan kevättalvella 2008. Himos-Huippu Oy valitti siitä Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen, joka jätti valituksen tutkimatta. Rakennuslupa vahvistui, sillä päätöksestä ei valitettu korkeimpaan hallinto-oikeuteen. ”Prosessilla ei ole ollut tarkoitus missään vaiheessa estää kylpylän rakentumista Himos-alueelle”, Juhani Ojala, Himos-Huippu Oy:n hallituksen puheenjohtaja, totesi yhtiön tiedotteessa. Yhtiö pyrki tuomaan toimenpiteellä julki sen, että sillä on Himoskylän ydinkeskustassa rakennusoikeuksia, joista ei edelleenkään ollut tehty lopullisia kolmikantasopimuksen mukaisia kauppoja. "

        Mistä "hämmäskummas" olet tietosi ammentanut?


      • kummastusko

        Jaa että perusteettomalla valituksella ei ollut tarkoitus estää hanketta. Vain aivopesty pöljä tuon uskoo.


      • Uskonollinen
        kummastusko kirjoitti:

        Jaa että perusteettomalla valituksella ei ollut tarkoitus estää hanketta. Vain aivopesty pöljä tuon uskoo.

        Entäs tuo sinun uskosi?


      • Muistelenminäkin
        kummastusko kirjoitti:

        Jaa että perusteettomalla valituksella ei ollut tarkoitus estää hanketta. Vain aivopesty pöljä tuon uskoo.

        Ja eihän se valittaminen siihen loppunut. Viimeinen niitti oli Ojalan valitus Euroopan Unionille. Ei niin tyhmää Jämsästä löydykään (paitsi Kokko), joka ei ymmärrä hankkeen kaatuneen hänen toimiensa takia. Nyt sitten ottaa aivoon raskaasti, kun Himoksen keskus lopullisesti rakentuukin Haljalan yritystoiminnan ympärille.
        Ojala luuli jallittamalla saavansa omat rakennusoikeutensa aktivoitua, mutta nyt se peli on lopullisesti pelattu.


      • Toteanminäkin

        Ei saanut omia rakennusoikeuksiaan aksivoitua, mutta Haljala sai.


      • Näinhänseon

      • kaameetakattoo

        Kyllä yksinkertainen kaupunkilainen Kokko voisi perehtyä asioihin muutoinkin kuin saturomaanin perusteella. Oikeasti.


      • Nimetesille

        "kaameetakattoo
        4.12.2015 9:51"

        "Kyllä yksinkertainen kaupunkilainen Kokko voisi perehtyä asioihin muutoinkin kuin saturomaanin perusteella. Oikeasti."

        On kyllä, kun kommentoidaan blogin kirjoittajaa, eikä asiaa.

        Eikös Kokko ole bloginkin perusteella perehtynyt tämän illan valtuuston esityslistaan;

        "Himosalueen kehittämisen taloussuunnitelma vuosille 2016-2018 ja
        talousarvio 2016 sekä investointisuunnitelma vuosille 2016-2019"

        Missä "saturomaanissa" on kerrottu ko. aihepiiristä?


    • tervemenoa

      Nyt Kokko lobbaa Pirkanmaan suuntaan.

      Itse muutin pois jo Jämsästä aikaa sitten Jyväskylään, ja toivon sydämestäni, että Jämsä vie ongelmansa Pirkanmaalle ja siirtyy sen reuna-alueeksi ilman juurikaan vaikutusmahdollisuuksia, ja toivottavasti myös se menee niin, että jämsäläiset tosiaan hakevat esim sote-palvelunsa Tampereen suunnasta eikä heitä oteta vastaan enää Keski-Suomessa.

      Ja hyvä, että vaalipiirikin vaihtuu, niin voidaan unohtaa jämsäläiset kansanedustajat tulevaiduusessakin, yksihän siellä hetken oli, mutta ei mennyt ihan putkeen se...

      • HämeenPohjoinenRintama

        Tampereen suuntaan juu mielellään kyllä täältä Jämsästä mennään... mutta se Kökkö (sattumakorppi nimimerkkiä myös tällä foorumilla käyttää) saisi kyllä painua sinne Jyväskylään. Maakunnan Maurilla on nyt kova huoli kohta menettämistään Jämsän äänestäjistä. Kiitos Maurille vaan siitä Kärkisten sillasta, mutta kyllä me muuten ollaan jo ihan täynnä Maakunnan Mauria. Jyppilä on jo tarpeeksi ryöstänyt Anita Mikkosen aikaan jämsäläisten rahoja. Huonompi sairaalakin Jyväskylässä on = pelkkä hidaste on Jyväskylän sairaala vaikeissa tapauksissa ennen potilaan Kuopioon siirtämistä. Nääsvillessä on sentään yliopistollinen keskus-sairaala. Ihmisetkin on Tampereella ihan eri luokkaa, kuin Jyväskylän juntit.


    • pekkaroija

      No jos Kokko lobbaa tuonne, pysytään vamuudella Keskusta-Suomessa-

    • Joutavaakyselyä

      "Onko kaupunki tehnyt päätöksen, ettei se tee yhteistyötä Hiihtokeskus Himosvuori Oy:n kanssa Himoskylä alueen ja samalla koko Himoksen kehittämisessä?"

      Tuskinpa tuommoista päätöstä on tehty. Jos olisi, niin kai Kokkokin sen kaupunginvaltuutettuna tietäisi, koska valtuustohan ne päätökset siunaa. Tuskin kuitenkaan aikaisempien kokemusten nojalla se yhteistyö kovin houkuttelevaa kaikkien oikeudenkäyntien jälkeen on. Siitäkään huolimatta, että ne jutut on tuomittu kaupungin voitoksi.

      • Toteamuksia

        "Tuskin kuitenkaan aikaisempien kokemusten nojalla se yhteistyö kovin houkuttelevaa kaikkien oikeudenkäyntien jälkeen on. Siitäkään huolimatta, että ne jutut on tuomittu kaupungin voitoksi."

        Onko kaupungilla sellaiset kokemukset? Hyvä, että kaupunki voitti oikeudenkäynnin vuokrasopimuksen optioikeudesta, niin kuin kirjastakin selviää. Kaupungin varmaan kannatti voittaa? Senhän todistaa nämä viimeiset eletyt vuodet. Oli vahinko, että Jämsän kaupungin kohdalle osui näin huono yrittäjä.


    • Onläpinäkyvää

      Olen samaa mieltä.

      "Tiettyjen totuuksien kirjoittaminen aiheuttaa sen, että Suomi 24 sivulla ruoditaan tekstiäni. No siellä voi aivan vapaasti asioita retostella nimettömänä. Pidän tietyn linjan. Insinööri tietää, että on olemassa voiman ja vastavoiman laki. Ja ne vastavoimat ovat niitä, jotka Suomi 24 sivulla riepottelevat minua. Joku selkeästi ohjaa vastavoimia, ja niiden toimista ei kannata yöunia menettää."

      http://jyrkikokko.blogspot.fi/2015/12/blogin-kirjoittamisen-arkea.html

      • Retosteluaseurannut

        Minun mielestäni tiettyjen totuuksien kirjoittaminen ei aiheuta ruotimista, vaan se, että kirjoittelu poikkeaa totuudesta. Esimerkiksi usein lähteenä ja todistusvälineenä käytetty Himoittu vuori -kirja on subjektiivinen yhden näkökulman teos, eikä sitä voi käyttää faktatietona.

        "Kertomus on tallennettu sivuille niin kuin he (Ojala, Kuokkanen) ovat tapahtuman tunteneet, kokeneet sekä halunneet tuoda esiin", kirjoittaa Timo Siukonen alkusanoissaan.

        Ilmeisesti juuri tästä lauseesta väännettiin kättä, koska Siukonen on toisessa yhteydessä maininnut, että jossakin vaiheessa näytti siltä, että kirjaprojektia ei viedä päätökseen. Kokenut toimittaja pesee tuolla lauseella kätensä, kuten aivan oikein onkin.


      • Moniaonväittämiä

        Kirjan monelta osin useaan kertaan lukeneena kysyn, että onko kaikki kirjassa olevat siteeratut toimitusjohtaja Pitkäniemen sähköpostit Ojalan ja Kuokkasen tuntoja. Kyllä kait ne on sähköpostiarkistosta, sillä tavalla "kokenut toimittaja pesee tuolla lauseella kätensä, kuten aivan oikein onkin."


      • Palkintoprojektit
        Retosteluaseurannut kirjoitti:

        Minun mielestäni tiettyjen totuuksien kirjoittaminen ei aiheuta ruotimista, vaan se, että kirjoittelu poikkeaa totuudesta. Esimerkiksi usein lähteenä ja todistusvälineenä käytetty Himoittu vuori -kirja on subjektiivinen yhden näkökulman teos, eikä sitä voi käyttää faktatietona.

        "Kertomus on tallennettu sivuille niin kuin he (Ojala, Kuokkanen) ovat tapahtuman tunteneet, kokeneet sekä halunneet tuoda esiin", kirjoittaa Timo Siukonen alkusanoissaan.

        Ilmeisesti juuri tästä lauseesta väännettiin kättä, koska Siukonen on toisessa yhteydessä maininnut, että jossakin vaiheessa näytti siltä, että kirjaprojektia ei viedä päätökseen. Kokenut toimittaja pesee tuolla lauseella kätensä, kuten aivan oikein onkin.

        Mikäs totuus tämä oli? Näin vaivan ja kirjoitin sanasta sanaan kirjan tekstiä;

        ”Jorma ei ollut rehellinen”
        Pohjois- ja Luoteis-Himoksen alueilla Tuomo Rinteen ja Piispaloiden asemakaavat etenivät ja tekninen johtaja Jorma Lehtonen rakennutti vapaa-ajallaan niiden kunnallistekniikkaa. Keväällä 2006 Lehtosen ja Pitkäniemen välit kiristyivät vuotta aiemmin tehdyn Lehtoniemen sopimuksen tulkintaerimielisyyksien vuoksi. Lehtosen selityksen mukaan Tuomo Rinteellä ei ollut riittävästi käteistä rahaa, minkä vuoksi hän oli omalla kustannuksellaan hankkinut tavarat ja hoitanut projektin alusta loppuun. Pitkäniemi kertoi tapahtumat Ojalalle, joka otti asian esille yhtiön omistajien keskuudessa. Jutussa alkoi maistua petoksen maku.
        Lehtosen käyttäytyminen oli vaikea pala toimitusjohtajalle, joka pohdiskeli tapahtumien kulkua 14. toukokuuta sähköpostissa Ojalalle ja Kuokkaselle. Pitkäniemen mukaan Lehtonen oli todennut aiemmin, että maanomistajat eivät luota hiihtokeskusyhtiöön. Hän ja Jussi olivat kuulleet sen. Nyt olisi mietittävä, miten asian voisi tarkistaa Tuomo Rinteeltä.
        Jatkoksi Pitkäniemi totesi sähköpostissaan 25. toukokuuta Lehtosen harhauttaneen työnantajaa saadakseen mieleisensä sopimuksen. ”Jorma ei ollut rehellinen minulle ja Jussille kun teimme sopimuksen 30.6.2005.” Toimitusjohtajan mielestä Lehtonen olisi silloin jo voinut kertoa koko kuvion. ”Tiesi sisimmässään että, jos olisi puhunut noin monesta tontista, sopimus ei olisi mennyt läpi.” Tilanteen kärjistyttyä Päivi Kuokkanen haki kassakaapista sopimuksen, johon olikin lisätty omistajien hyväksymisen jälkeen neljä ”väärää” sanaa. Lehtonen oli sopimuksessa luvannut, ettei ostaisi työsuhteensa aikana ilman kirjallista sopimusta tontteja muuhun kuin omaan tai perheensä käyttöön ”Lehtoniemen aluetta lukuun ottamatta”.

        Nämä Pitkäniemi ja Lehtonen ovat nyt yhtiökumppaneita ja heidän yhtiötä koskevat kaupungin investoinnit Kokokon Blogissa;

        http://jyrkikokko.blogspot.fi/2015/12/himosalueen-kehittamisen-talous-ja.html


      • Copycopy

        "Näin vaivan ja kirjoitin sanasta sanaan kirjan tekstiä"

        Tuskin sentään. Etköhän saanut sen suoraan koneesi muistista kopioimalla. :>)


      • Lukeakannattaa
        Copycopy kirjoitti:

        "Näin vaivan ja kirjoitin sanasta sanaan kirjan tekstiä"

        Tuskin sentään. Etköhän saanut sen suoraan koneesi muistista kopioimalla. :>)

        On muuten Himottu vuori kirjassa sivuilla 195-196 ja paljon lisää Jorma Lehtosesta.


      • Kukakohanseon
        Lukeakannattaa kirjoitti:

        On muuten Himottu vuori kirjassa sivuilla 195-196 ja paljon lisää Jorma Lehtosesta.

        No mitäköhän sitten? Ketäköhän kiinnostaa?


      • Lukevatietää

        Kannattaa lukea ko. historikki, niin selviää:
        - "Kukahanseon" Jorma Lehtonen
        - "No mitäköhän sitten" teki se Jorma Lehtonen
        - "Ketäköhän kiinnostaa" tietää, niin lukee kirjan.


      • Bukstaavi
        Lukevatietää kirjoitti:

        Kannattaa lukea ko. historikki, niin selviää:
        - "Kukahanseon" Jorma Lehtonen
        - "No mitäköhän sitten" teki se Jorma Lehtonen
        - "Ketäköhän kiinnostaa" tietää, niin lukee kirjan.

        Ei taida kirjakauppa käydä, kun pitää näin mainostaa?


      • Lukisinkyllä
        Bukstaavi kirjoitti:

        Ei taida kirjakauppa käydä, kun pitää näin mainostaa?

        Mistä niitä kirjoja saa?


      • Lukuhetkiä
        Lukisinkyllä kirjoitti:

        Mistä niitä kirjoja saa?

        Hiihtokeskuskuksen shopista ja lipinmyynnistä.


    • Pokuran_viinuri

      UJ = Uusi Jämsä... buaaah,hah,haa... mitä pelleporukkaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe