Selvinnyt säikähdyksellä

Selviytynyt

Hetki sitten olin n. 6000e peliveloissa (pelasin vanhempieni takaaman pankkilainan). Oli jo itsetuhoisia ajatuksia, ja otin lisää velkaa ja löin vetoa niillä. Kuin Jumalan siunauksesta sattui päivän voittoputki ja voitin kaiken takaisin, maksoin velat pois ja olen omillani. Uskomaton tunne, kun koripallon ottelussa sekunti ennen loppua heitetty epätoivoinen 3p heitto osui ja käänsi todennäköisesti mun koko elämän suunnan positiivisesti. En haluaisi lopettaa urheiluvedonlyöntiä koska se tuo jännitystä elämään, mutta haluaisin pelata niin ettei se aiheuta taloudellisia ongelmia. Viime aikoina panokset ovat olleet jopa tuhansissa euroissa joka on aivan järjetön summa 21vuotiaalle, työttömäksi jääneelle ihmiselle. Olisi kiva jos voisi nauttia vedonlyönnistä esim 5-10e panoksella. Ja kaikille peliongelmaisille: Älkää IKINÄ pelatko velaksi. Se tuhoaa elämänlaadun.

9

615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PaffiaJaHedelmäpelejä

      Kovin tutulta kuulostaa.Pelasin Paffin pelejä aikoinaan,myös vedonlyöti ja tappioita tuli runsaasti,pahimmillaan n.1500e viikossa,työttömänä ja pikavippejä tuli otettua ja tappioita yritin kuitata tietysti uusilla pikavipeillä ja ulosottoon menivät lopulta ja ulosotto jatkuu edelleen.Kerran voitin Paffin pelissä n.3200e,mutta eipä siitäkään summasta mennyt hankintoihin kuin muutama satanen,loput Paffiin meni.Kelan työmarkkinatuesta pelasin aina heti kun maksupäivä koitti,kyttäsin yöllä milloin Kelan rahat tulee.Potissa ja kaupoissakin saattoi mennä satanen.Vuosia ja vuosia oli tarkoitus lopettaa,mutta pelit ja vedonlyönti veivät aina voiton.Eräänä päivänä n.vuosi sitten päätin pyytää,että sulkisivat mun Paffin pelitilin,sain 5vuoden eston.Netissä on toki valtavasti näitä pelipaikkoja ja muutaman kerran olen niihin sortunut.Ray nettipeliä menin pelaamaan vähän aikaa sitten ja tarkoitus oli pelata vain 20e,mutta tappioita tuli ja lopulta Kelan rahoista oli mennyt 200e,oli enää vähän jäljellä pelirahaa,sain omat 200e takas ja lopetin,nyt harkitsen estoa Rayllekkin.
      Viikonloppuna menin pottiin ja hävisin yli 200e,en koskaan ollut pottiin noin paljon hävinnyt.Alkuviikosta menin pottiin koittamaan saada osan takas ja ihmeen kaupalla sainkin.Ihmeellisintä tässä on se,että pystyin lopettamaan tupakanpolton kerralla,poltin n.askin päivässä ja n.10vuotta,mutta pelejä en pysty lopettamaan.

    • varoituksensanaa

      En aloittajalle suosittelisi normaalia enempää pelaamista jos yhtään. sinulla voi olla luonnolisesti hiukan pelionnea rahapeleissä. Aivoissa ei tarvitse tapahtua pienen solu kuoleman suurempaa kun pelaamisesi on hana auki tuli voittoa tai ei. Sitä ei saa katkaistua kuin CIAn guantamon vankileirillä. Opettavat perusteellisesti hysteerisesti pelkäämään sanaakin rahapeli.

      Pelionnen lisäksi osittain voittosi voi selitää varsinkin jos tapahtumat oli sama pelipaikka. Olet lyhyessä ajassa hävinnyt paljon jolloin ohjelma saattaa reagoida siten et jakaa voittoa sinulle enempää tähtimerkkeihin katsomatta. Ohjelman tarkoitus ei ole ollenkaan ilahduttaa sinua voittamisella vaan päin vastoin, ohjleman kelaus suorituksella saada sinut pysymään tempossa missä hävisit. Rahapelit on suunniteltu tuomaan vähintään toimeentulo järjestäjälle. Tänään illalla häviät äkki satasen, huomenna heti aamusta pari kymppiä talletuksen jälkeen.

      Tää on minun näkemys asiasta,

    • ryhmätyö

      Haluaisko kukaan kertoa enenpään anonyymisti tai omana itsenään, koska olen tekemässä työtä koulun juttuun

      • chop78

        Minä voisin kertoa mielelläni.
        T:peliriippuvainen jo 10vuotta


    • appostt

      Terve, oon aloittaja ja nyt tilanne on se että voitin vielä lisää, noin 5000e. Sitten hävisin kaiken ja otin lisää velkaa ja hävisin taas. Nyt velkaa 2500e. En voi ku syyttää itteeni, mua oksettaa. Tää on saatanallinen sairaus. Pahempi ku huumeet.

    • Uskomatonta

      Ja nyt vielä lisäystä edelliseen: Velat paisuivat jo 8000euroon. Ja tilillä oli 300euroa ja ajattelin että mitä väliä, jos 300euroa lisää velkaa. Tuloksena oli 12 000euron voitokas päivä. Velat kuitattu ja 4000euroa plussaa.. Mutta eihän tässä oo mitään järkeä. Oon väsynyt elämään veitsenterällä.

      • varoituksensanaa

        Mitä enää odotat sieltä online rahapeleistä. Hae apua pelaamiseesi jos ei muuten lopu. Osta voitto rahoilla sivuleikkurit. Katko kaikki johdot tietokoneeseen sentin pätkiksi. Mokkulaa jäytää niillä kans. Maksa laskut pankin laskupalvelussa.


    • Hei.

      Peliriippuvuus on tuhoisa sairaus. Se vie ihmisen niin monella tavalla "turmioon"; tuhoaa itsetunnon, talouden, ihmissuhteet, voi viedä kodin ja työpaikan ja perheen ja jopa hengen. Tarinat ovat surullisia. Mutta peliongelmasta voi päästä eroon vaikkei se ole helppoa. Yksin se on vielä vaikeampaa. Kannattaa hakea apua itselleen, kannattaa pelastaa itsensä. Apua on saatavissa. Netistä löytyy tietoa, mutta esim. Peluuriin voi soittaa maksuttoman puhelun arkisin klo 12 - 18 ja sieltä saa neuvoja mihin kannattaa ottaa yhteyttä ja sekin jo auttaa, kun voi puhua asiasta, josta ei kehtaa eikä voi puhua missään (omasta mielestä). Apua kannattaa hakea ennen kuin ongelmat ovat liian suuria. Itselle voi etsiä/saada tukihenkilön.

      Tsemppiä jokaiselle tämän kavalan ja kamalan ongelman selättämiseen,
      Pirkko-pappi

    • Aloittaja12

      Moi, ihmiset.

      Olen aloitusviestin kirjoittaja ja voisin hieman päivitellä kuulumisia.

      Elikä tuosta viestistä, jossa kerroin että jouduin 8000e velkoihin jotka kuittasin 12 000e voitokkaalla päivällä, ja jäin 4000e plussalle, kului muutama kuukausi kun olin jälleen 10 000e veloissa. Eli kierre vain jatkui.

      Siinä hetkessä havahduin oikeasti tilanteeseeni. Itkuisesti sain kakistettua asian ulos tyttöystävälle, joka ei aluksi meinannut ymmärtää koko asiaa. Hän kuitenkin pakotti minut kertomaan asiasta vanhemmilleni. He olivat, totta kai, järkyttyneitä.

      Onneksi vanhempani suostuivat ottamaan pankista 10 000e lainan, jolla sain maksettua pikavipit pois. Ehtona oli se, että lopetan pelaamisen, laitan itselleni estot joka paikkaan, ja hakeudun terapiaan. Vanhemmat saivat myös katsoa tilitietojani.

      Maksoin velat isälleni kovalla työllä lyhyessä ajassa. Joka ikisen sentin maksoin takaisin. Tämä oli minulle hyvä oppikoulu. Tajusin, että velkaantuminen ei ollut kenenkään muun syy, kuin itseni. Tajusin myös, että uhkapelit eivät voi kuulua elämääni enää koskaan. Hyväksyin asian, ja en ole pelannut 2 vuoteen sentilläkään. Kaikista hauskinta on se, että nykyisin en ajattele koko hommaa enää. Pelaaminen tuntuu absurdilta ajatukselta kaiken sen jälkeen, jota olen joutunut sen takia kokemaan.

      Lopetin myös nuuskan käyttämisen. Se tuntui naurettavan helpolta, kun vertasi tähän prosessiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe