Nyt on alkanut alennusmyynti

HfffDDseWq

Selailin autokoulujen sivuja ja huomasin mukavan asian. Monet autokoulut antavat alennusta ajokortin suorittamisesta. Kannattaa vielä tinkiä vaikka alennus on annettu. Yleensä saa hyvän alennuksen. Täytyy vain tinkiä ja tinkiä. Jos ei alennusta tule, niin toiseen autokouluun mars!
Alennus johtunee siitä, että autokouluilla taitaa mennä heikosti? Ratti.fi on tehnyt tehtävänsä? Asiakas/oppilas kiittää!

14

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eihätiämitiä

      aivan normi talvitarjouksia, ratti ei vaikuta. Oplut pyörii kuitenkin, ratti on suuri huijaus tutkinto tuloksia odotellessa.

    • Mutta kannattaa musitaa että autokoulut eivät voi tarjota B-korttia alle 700 eurolla jos he hoitaa verot, vakuutukset, eläkemaksut, ja opettajalle vielä TES-palkan

      • meneekylläperille

        Mene sinä nyt lässyttämästä näitä ikuisia mantrojas johonkin muualle. Jos ei ole mitää uutta kerrottavaa, ei tarvitse jankata.


      • meneekylläperille kirjoitti:

        Mene sinä nyt lässyttämästä näitä ikuisia mantrojas johonkin muualle. Jos ei ole mitää uutta kerrottavaa, ei tarvitse jankata.

        Ei vaan se on hyvä muistuttaa kun taivastellaan hintoja että rehellisellä pelillä hinta ei voi mennä alle 700 euron


    • NäinSeOn421

      "Aivan normi tarjouksia?" Haloo pahvi! Kyllä autokouluilla on kato käynyt oppilaista. Ei ne muuten tarjouksia antaisi!

    • kerjäläiset

      Tuolla kadunkulmissa näkyy jo olevan näitä sun kavereitasi tinkimässä ja tinkimässä. Siellä ne kyköttää kerjäämässä muki kourassa

    • ByllyBoy

      Vaikka saa alennuksen niin kallista on silti!

      • syyrakki

        Köyhälle kaikki on kallista.


    • LapsensaOpettanut

      Kattokaas sitten myös ne 2- ja 3-vaiheen hinnat! Siis harjoitteluvaiheen palaute ja syventävä. Voipi tulla yllätyksenä sellainen yli 700 euron kustannus noista, varsinkin jos väliaikainen kortti on ollut taskussa jo lähes pari vuotta ja autolla ajeltu jatkuvasti.
      Siinä se rahastuksen paikka nyt vielä on, kun opetuslupalaiset pakotetaan tuohon. Toivottavasti Trafi ehdottaa tuohon muutoksia, kuten katsastustoimintaankin äskettäin.

      • maksapois

        eikäs sulla tullut säästöä 650€. Oput tarvitsee niitä vielä ennenmän kuin autokoulun käyneet.


      • Cluokka

        Trafi olisi jo poistanut harjoittelu ja syventävänvaiheen vapautuneen opetuslupaopetuksen yhteydessä, mutta koska Trafi tietää, ettei maalikko osaa kaikkea opettaa, niin harjoittelu ja syventävä vaihe autokouluilla säilytettiin. Koska autokoulun opettajat, kovista käskyistä huolimatta eivät ole ilman palkkaa töitä ruvenneet tekemään, niin kyseisistä kursseista pitää maksu suorittaa. Asiakas on se, joka päättää saako kursseilta oppia vai onko se pelkää kustannusta. Fiksu asiakas ottaa neuvoista oppia ja tulee paremmaksi kuskiksi ja B luokan asiakas kirjoittelee tänne kursseilla rahastamisesta. Ja sinun lapsenlapsensa opettaneelle voin sanoa, että koska tuon "itsensä kehittymättömyys" asenteen olet oppilaaseen asentanut, niin rahat menee hukkaan. Samalla kyllä estät oppilastasi tulemaan paremmaksi kuljettajaksi. Autokoulussakin asiakas saa poimia rusinat pullasta, kuulemalla eri opettajilta, keinot oikeanlaiseen ja fiksuun liikenne käyttäytymiseen.


      • Visionääri

        "Asiakas on se, joka päättää saako kursseilta oppia vai onko se pelkää kustannusta. Fiksu asiakas ottaa neuvoista oppia ja tulee paremmaksi kuskiksi ja B luokan asiakas kirjoittelee tänne kursseilla rahastamisesta".
        Tuon allekirjoittaminen edellyttäisi fiksua opettajaa - ei ainakaan edellisen säikeen teksti vakuuta. Eikä oma turhautuminen noissa pakollisissa vaiheissa.Turha kuvitella tietävänsä oplu-opettajien tason ja opetettavien taidot anonyymin keskustelupalstan perusteella. Suuri osa kuitenkin käy vielä autokoulun ja hyvä niin. Opetusluvalla mennään kun taidot opettamiseen riittävät ja inssiajojen hyväksymistilastojen perusteella aivan yhtä pätevää oppia saaden.
        Kehitys kehittyy ja 10...20 vuoden päästä meillä jo on täysin itsestään ajavat autot, jotka kulkevat virheittä. Ajo-opetuksen pitää jatkossa sopeutua digitalisaatioon siinä missä muutkin alat.


    • yrittäkää

      Luin Kauppalehdestä, että Helsingissä on n. 20% ravintoloista myynnissä. Mitenkähän tämä saataisiin autokoulujen syyksi?

      • Syy on verojen

        Esim olut maksaa tukussa euron litra

        Tuopillinen maksaa siis 0,5€

        Tuopin alkoholivero on 0,64€

        Muuta kulut tuoppia kohden, sanotaan 0,6€

        Koko könttä 2,15€

        Eli tuoppeja ei yksinkertaisesti voi myydä alle 2 eurolla = ei asiakkaita


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe