Ristiriitaista logiikkaa

Tasa-arvoine

En sano että kaikki naiset näin toimivat.

Monet naiset kannattavat miesten ja naisten tasa-arvoa. kuitenkin nämä aivan samat naiset ovat valmiita päästämään ison joukon potentiaalisia raiskaajia ja rikollisia Suomeen täällä jo ennestään olevien rikollisten lisäksi, maista ja kulttuureista, joissa naista arvistetaan vähemmän kuin Suomessa.

17

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jhgjjfnkjnk

      Kaikki ihmiset ovat potentiaalisia raiskaajia, varsinkin miehet. Jos kerrot millä tavoin alttiutta syyllistyä raiskaukseen voisi seuloa, olisi tällä keskustelulla jokin pointti.
      Ei ole moraalista tuomita kokonaisia kansanryhmiä muutamien ihmisten rikosten vuoksi. Ei tuomita siis suomalaisia raiskaajien vuoksi, ei hollantilaisia, eikä irakilaisia. Tuomitaan sen sijaan ne raiskaajat.

      • Tasa-arvoine

        Haluat siis päästää lisää tulevia raiskaajia Suomeen? Eikö olisi vastuullisempaa olla päästämättä heitä Suomeen ja estää näin raiskaukset Suomessa?

        Tilastojen perusteella voi seuloa. Tietyt kansallisuudet raiskaa Suomessa 17 kertaa useammin kuin kantasuomalaiset. Tilastoja käytetään yhteiskunnallisessa päätöksenteossa laajasti hyödyksi muissakin asioissa.

        En tuomitse, mutta hallituksella on osavastuu näistä maahanpäästetyistä laittomista tulijoista.


      • tarralenkkari666

        Tulevia raiskaajia tulee Suomeen jokatapauksessa. Joko syntymällä tai muutoin.


    • hohhoijaaaa

      Hohhoijaa... pikkasen väsynyt aihe jo.

      • kgdhhs

        Miten voit älyllisesti pitää väsyyneenä aiheena sitä, koskien naisten logiikkakin, että Suomeen on tullut lyhyessä ajassa kymmeniä tuhansia miehiä, joista ei tiedetä keitä he ovat ja rikokset ovat sen takia lisääntyneet. Tilanne on Suomessa poikkeuksellinen ja erittäin aktuaali. On harmi etteivät yhteiskunnalliset asiat kaikkia kiinnosta.


    • logiikkaerot

      Erilaiset logiikat.
      Suomalainen tosimies tekee, ei lepertele eikä häpeä mitä tuli tehtyä.
      ”Tasa-arvonaiset” haluaa miestä joka lepertelee eikä ole suomalainen.

    • Löysit sentään hallituksenkin kanssasyylliseksi naisten lisäksi.

      Tuo naisten raiskaaminenhan ei oikeastaan ole sinun henkilökohtainen ongelmasi. Joten pitäisikö nyt uskoa, että olet vain niin empaattinen ihminen naisia kohtaan vai pelkäätkö, että joku saattaisi antaa pakolaisille ilman pakottamistakin?

      • Tasa-arvoine

        Totta kai minä tiedostan, että joku nainen antaa ilman pakottamistakin pakolaisille ja en asiasta sinänsä iloinen ole, mutta tätä suurempi ongelma on ne häiriköivät ja rikolliset turvapaikanhakijat.

        Ei hallitus ole rikosoikeudellisesti syyllinen raiskauksiin, mutta hallituksen toiminta on mahdollistanut ne turvapaikanhakijoille Suomessa.


    • Mitä.häh

      Mites tämä nyt liittyy tasa-arvoon?

    • Tarkisteleomiasi

      Voisitko jo takoa kovaan kalloosi, että siellä ei ole sen enempää raiskaajia kuin täälläkään. Eikä heistä tule raiskaajia sen takia, siitä syystä, että Suomijunttien paksuihin kalloihin ei niin yksinkertainen asia mahdu.

      Logiikasta puhuminen kuulostaa idioottimaiselta sellaisen 'suusta', jolla se ei toimi vähässäkään määrin eikä tiedon murujakaan aiheesta ole.

      • älkäänytolkotyhmiä

        Sinä sinisilmäinen tollo luulet että jossain hiekka-aavikon alikehittyneessä maassa ajatellaan samalla tavoin kuin täällä. Erehdyt pahasti, siellähän naisilla ja lapsilla ei ole mitään arvoa, heidät saa raiskata ja kunniamurhata, kasvot on peitettävä, ainoa sallittu vaate on burkha, naiset ei saa ajaa autoa, aikuisilla miehillä on alle 10 vuotiaita vaimoja, yms.
        En jaksa käsittää että tuollaisen porukan saapumista tänne puolustellaan??!! Ja vielä kehdataan polkea maailman tasa-arvoisimman maan kantasuomalaisia miehiä naisten huonosta kohtelusta??!! Ei ole minkäänlaista järjen häivääkään tällaisessa asenteessa!! Tuo on vain äärifeministien sokeaa raivoa ja silkkaa vihapuhetta suomalaisia miehiä vastaan, tämä aiheeton suomimiesten mustamaalaaminen on mennyt jo niin pitkälle että olisi jo korkea aika rueta haastamaan femakkoja oikeuteen ja tuomitsemaan vihapuheista sekä syrjinnästä!!


      • Revisiitä

        Etkö lue näitä palstoja? Täällä on pilvin pimein niitä suomalaisia mieähiä, jotka olisivat ikionnellisia jos tämänkin maan naiset pukeutuisivat säkkeihin ja pysyisivät kotona hellin ja nyrkin välissä. Kuulunet samaan ryhmään.

        "Hiekka-aavikoilta" tulleissa on paljon kouluttautuneita, jotka katselevat ja tietävät että maailma on erilainen muualla kuin aavikoilla. Ehkä he haluavat myös siitä syystä poistua hiekkaisista erämaista, joilla ei ole elämisen edellytyksiä missään suhteessa.

        Olen myös mieltä, että Arabijuntti ei juurikaan poikkea Suomijuntista. Molemmat tykkäävät alistaa, hallita, omistaa ja käyttää väkivaltaa jos muuten ei jutut onnaa.


      • älkäänytolkotyhmiä

        Sokea miesvihasi osuu jälleen kerran harhaan mutta kaltaisillesi kiihkofemakoille on turha yrittääkään selittää järkevästi mitään, asennevamma on niin jyrkkä ja ehdoton että kaltaisesi laittaa aina miehille sanatkin suuhun jo valmiiksi, valitettavasti ne eivät vain osu oikein eivätkä ole heidän mielipiteensäkään, pelkkiä femakkojen ennakkoluuloja ja vihapuhetta vain.


      • Revisiitä

        Näkökykyni on erinomainen, myös se, johon ei käytetä silmiä. Saatan olla hieman feminismiin taipuvainen, mutta kiihkoilija en ole missään aiheessa, inhoan sellaista. Oma asenteeni kumpuaa kaikesta siitä, mitä omassa elämässäni olen nähnyt, kuullut ja kokenut.

        En pane kenellekään sanoja suuhun, sovinistisiat saavat ja voivat sikailla mielensä mukaan, kunhan ei tarvitse olla aiheen kanssa missään tekemisissä. Silti en vihaa ketään, edes possuja ja luulot korvaan faktatiedoilla.


      • älkäänytolkotyhmiä
        Revisiitä kirjoitti:

        Näkökykyni on erinomainen, myös se, johon ei käytetä silmiä. Saatan olla hieman feminismiin taipuvainen, mutta kiihkoilija en ole missään aiheessa, inhoan sellaista. Oma asenteeni kumpuaa kaikesta siitä, mitä omassa elämässäni olen nähnyt, kuullut ja kokenut.

        En pane kenellekään sanoja suuhun, sovinistisiat saavat ja voivat sikailla mielensä mukaan, kunhan ei tarvitse olla aiheen kanssa missään tekemisissä. Silti en vihaa ketään, edes possuja ja luulot korvaan faktatiedoilla.

        Niinhän te aina sanotte mutta käytännön teot on ihan erilaisia.


    • Eroaon

      En minä ainakaan ole "valmis päästämään" rikollisia maahan eikä se ole edes minun vallassani, en vain halua heitellä polttopulloa, rikkoa kansainvälisiä sopimuksia, levittää MV-lehten valheita ja tekaistuja profiileja Facebookissa tai osallistua äärioikeistolaisiin tapahtumiin.

    • yleinensyntipukki

      En voi puhua kuin omasta puolestani mutta minä ja moni muu tuntemani ihminen olemme huolissamme yhdestä ja toisestakin asiasta tässä maassa, ei pelkästään tästä. En kuitenkaan koe voivani vaikuttaa yhtikäs mihinkään kerrassaan mitenkään. Näyttää siltä että tässä mennään tiettyyn suuntaan vaikka vängällä ja ihan sama mitä kansa vikisee. Ja siitä vikinästä otsikoidaan aina siihen sävyyn ja ne tempaukset jotka ei ehkä järjen kirkkainta valoa loista ja loputkin soraäänet voidaan joko vaieta kuoliaaksi tai haukkua pystyyn. Kukaan ei mielellään kuule olevansa rasisti ja sivistymätön moukka ihan vaan väärän kysymyksen vuoksi joten luulen että osa on hiljaa ihan siksikin. Ja osa taas tosiaan sortuu ylilyönteihin mutta eipä tässä tunnu kukaan asiallista puhettakaan kuuntelevan joten jotenkin ymmärrän jos hermot alkaa pettää...

      Itse toivoisin saavani edes jonkun järkevän yhteenvedon miksi me tarkalleenottaen halutaan asioiden menevän näin. Voin olla vaikka se rasisti mistään ymmärtämötön junttikin vastapalvelukseksi, mutta se tarkoittaa vastuun siirtymistä myöskin fiksummille. Selittäkääpä olkaa niin hyvät että maassa, jonka joillain alueilla aurinko ei nouse talvikuukausina ollenkaan, käsketään nykyään koulussa olla katsomatta vastaantulijaa silmiin tai kielletään liikkumasta yksin pimeällä. Ja mitenhän se edes onnistuu?

      Niin tai näin, enpä koe olevani erityisen arvostettu suomalaistenkaan taholta. Sainhan juuri näköjään vastuulleni maamme pakolaispolitiikankin. Melko usein myös saa lukea täyslaidallisen käsittämätöntä kuraa ja ihan puhdasta vihaa jota en ymmärrä ansainneeni ja jossa ei tuntuisi olevan juurikaan mitään logiikkaa. Pahimmat eivät kuulosta enää laisinkaan terveen ihmisen jutuilta enkä yleisesti ottaen jaksa myöskään uskoa että tässäkään maahanmuuttaja-asiassa hirveästi myötäntuntoa liikenee jos tulee vahingossa katsottua vastaantulijaa silmiin pimeällä heikoin seurauksin. Saan varmaan lukea täältä ihan suomalaisen näppikseltä sitten kuinka olen kantasuomalaisena naisena tätä kerjännyt kaikin tavoin joten sain mitä ansaitsin. On ollut jo vuosikausia maan tapa henkisesti kivittää uhri jos jollekin tehdään jollain tapaa pahaa. En tiedä mikä järki täällä on enää roikkua mutta en oikein tiedä mihin tästä pakenisikaan. Turpiin tulee joka leiristä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe