Mies lähti kuukaudeksi Thaikkuihin yksin

juupaseipas

Mulla heräs epäilykset tänään kun juttelin erään miespuolisen kaverini kanssa.. hän kertoi että miehet menee Thaikkuihin vain huoriin koska siellä se on halpaa ja jokaiselle löytyy jotakin.. nyt aloin miettimään että sitäkö toi mun mies puheistaan huolimatta siellä duunailee.

Lähti viime viikolla, ei osannut sanoa milloin tulee takaisin, buukkaa lipun kun kyllästyy.. Pahemmin ei ole kuulunut sieltä suunnasta.

Aiemmin matkustanut Thaimaaseen kolme kertaa, yksi kerta niistä yksin.. toiset oli kaveriporukalla polttarit ja synttärit.

Onko syytä huoleen? En halua sänkyyni maksullisissa käyvää äijää.. Mies on nuori komee ja hyvännäkönen, saisi naisia siis helpomminkin kuin toiselle puolelle maailmaa menemällä.. Ja minulle selitti matkan "ennen inttii hermolomalla"

28

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kakkossmiess-

      On syytä huoleen. Voi hakea muutakin kuin naisia. Pikkutyttöja tai poikia tai transuja yms

    • pitäätyhmänä

      itse kyllä katkaisisin välit tyystin. Seikkailuja se poikanen sinne on mennyt metsästämään. Mitä muutakaan siellä voisi yksin olevalle miehelle olla tarjolla?

      • ainakonäitä

        Jos nainen lähtee ugandaan yksin niin tottakai hän menee vaan leijonia katsomaan. Ei tulisi pieneen mieleenkään paikallisväestön metrikullit. Kun mies lähtee thaikkuihin niin ilmanmuuta lähtee nussimaan. Ei tulis mieleenkään että se on suomalaisten ihan perheidenkin suosiossa oleva matkakohde. Itse en siellä käydessä tullut edes ajatelleeksi että nussisin jotakin paikallista akkaa. Suomesta kun saa ihan samaa kieltä puhuviakin sänkyseuraksi.


    • Syytä.epäillä

      Varmastikaan ei ole uskollinen siellä. Thaimaan naiset tiedetään. Älä usko mitä hän itse kertoo!

    • Et kai oikeasti kuvittele meidän tietävän? Ainoa, joka voi vastata kysymykseesi, on mies itse.

      • Mies30v

        Aii..eikö täällä olekkaan jollain kristallipalloa mistä katsoa? :D


    • Käsittämätöntä

      Kaikkea naiset sietävätkin. Mun mies jos tekis noin, niin saisi jäädä kyllä sille reissulleen. Takaisin ei olisi tulemista.

    • ymmärrystähi

      Mies ei ole pettämässä heti jos matkustaa yksin, Haloo. Olen käynyt etelän reissulla ilman avopuolisoa, katselin kyllä naisia ja tansittuakin tuli baareissa mutta seksiä en harrastanut saahan sitä kotonakin kun haluaa.

    • juupaseipas

      Lähinnä kysymykseni esittäisin Thaimaassa käyneille.. itse kun en ole käynyt.

      Tuntuu vaan oudolta lähteä yksin noin kauas noin pitkäksi aikaa vaan rantalomalle. On kai niitä halvempia ja kivoja paikkoja muuallakin. Epäilykset herää.

      Mutta en varmaan koskaan saa sitä selville koska tyyppi ei ainakaan semmoista myönnä tai välttämättä myöntäisi. Pitäisi varmaan luottaa enemmän mutta näin elämää nähneenä ei sitä aina tiedä kuka on narsisti, kuka narkkari, kuka terroristi yms. kyllähän nää hullut yleensä jälkensä osaa peittää.

      -ap

      • eipasjuupas

        Jos olisin nainen ja olis tommonen äijä niin ainakin laittaisin sukupuolitautitesteihin ennenkuin koskisin pitkälläkään tikulla äijän vehkeeseen.

        Olen käynyt Thaimaassa ja kyllä, maksullinen seura miehistä transujen kautta naisiin on todella halpaa ja helposti saatavilla (ja eiköhän niitä lapsiakin sieltä löydy). Varsinkin noissa turistipaikoissa eli Phuket, Pattaya, Krabi ja Bangkokista nyt puhumattakaan. Kaikenlisäksi jotkut transut ovat todella hyvännäköisiä.


    • TODELLAluupääkö

      mahdatko tajuta edes sitten kun saat taudin tuliaisiksi?

    • ösöldld

      Sitä että mitä mies siellä tekee, tietää vain mies itse. Täältä sitä on turha kysellä. Osa miehistä pettää reissuillaan ja osa on erittäin uskollisia. Osa käy huorissa, osa ei. Me emme sun miestä tunne, joten paha sanoa.

      Mutta se että mies menee jo kolmatta kertaa yksin, siis ilman sinua, reissuille kaukomaihin, pistää vähän miettimään, että millainen suhde teillä oikein on? Ymmärrän jos on jokin aivan erityinen syy (työmatka, harrastusreissu, kisamatka...), mutta kun sun mies tuntuu käyvän vain hermolomilla. Oletteko koskaan suunnitelleet reissuja yhdessä? Pyytääkö mies sinua mukaan? Onko se sulle ihan ok, että mies ei edes ilmoita koska palaa? Henkilökohtaisesti en tuollaista katselis -riippumatta siitä onko uskollinen vai ei. Suhteeseen ei kuitenkaan ole sitoutunut.

    • tuulenteilll

      Laita tekstari että jos viettää siellä tyttöjen kanssa niin onko tietoinen että 97 prossaa turistin mukaan lähtevissä naisissa on hiv positiivisuus. JA kerro ystäväll. että ennen sukupuolitautitestejä et tule oleen sen kanssa. Pistää miehen ainakin miettimään mitä tekee ja mitä jättää tekemättä. Mies kävi myös siellä yksin ja laiton ko tekstin. Oli hemm. pahallapäällä kun saatoin noin pelätä mutta en antanut periksi. ei tullut tauteja. MUTTA totesin muuten että ko. herra ei ollut minun mies. Nykyään matkustetaan yhdessä jos matkustetaan yksin matkailu johtaa aina eroon. miettisin vakavasti mitä mies viestittää jos ei edes tiedä sanoa milloin tulee takaisin. Tuo kertoisi minulle ainakin että haluiaisi erota mutta ei kehtaa sitä sanoa.

    • Pillunviilaaja

      On , tuskin miehesi siellä yksin istuu ja käteen vetää

    • Nähtyjä

      Et kai oikeasti ole noin hyväuskoinen hölmö.Miehesi peuhaa aivan varmasti naisten kanssa reissullaan,kuinka voit edes kuvitella ,että hän olisi pettämättä sinua,kun lähtee yksin reissuun,.
      Kannattaisi erota mahdollisimman pian ,ennenkuin älyät mitä kaikkea hän on puuhaillut,ja siten saat todella kokea rankkoja pettymyksiä.

    • thaimaanReissaaja

      Tottakai lähti naisiin. Thaimaassa maksullinen seura on halpaa ja niin houkuttelevaa. Naiset ovat hoikkia, kauniita ja todella osaavat hommansa. Eräs kokenut mies kertoi miten se homma siellä toimii. Kun häntä kuuntelin, niin saatoin ymmärtää, että monelle miehelle houkutus on liian suuri. He eivät pysty sitä vastustamaan.

      Monet miehet ovat pettyneet parisuhteissaan. Kun he menevät Thaikkuihin, niin siellä he ovat haluttuja. Baarissa monta kaunista tyttöä tulee heti kylkeen ja juttusille. He tekevät täysin selväksi, että ovat saatavilla. Tämä on kuin unta tavis suomi miehelle, joten eipä siinä paljon naisen tarvitse enää suostutella. Tavis mies kulkee rinta rottingilla, kun pitää kädestä nuorta thai naista.

      Jotkut naiset ovat kyllä todella hyvä uskoisia. Tiedän tapauksen, jossa reissuun lähti kaksi nelikymppistä miestä, toisen isä ja appiukko. Ja kaikki he menivät huoriin!!! Ja kotona naiset uskovat, että mitään ei tapahdu, koska miehet lähtivät keskenään. Kyllä siinä minunkin silmäni taas aukenivat.

      Thaimaa on todelliseen rakkauteen kykenemättömien miesten seksiparatiisi.

    • Rekkul

      Joskin todennäköistä, niin ei välttämätöntä. On meitä miehiä edelleenkin sellaisiakin, jotka menevät niille kulmille ihan vaan loman ja matkailun vuoksi. Miksi se on sitten hyväksyttävämpää mennä vaikka työkeikalle aasiaan? Pitääkö vaimo ottaa aina sinnekkin mukaan. Jos ei jaksa paria viikkoa pidättäytyä niin on suhde aika heikolla pohjalla. Toki luottamus on oltava kotiinjäävällä aika vahva, tosin mistä sitä siellä reissussakaan tietää jos toinen päättää tehdä jotakin. Tuo Thaimaa on kyllä maineensa veroinen, tosin vain osittain. Siellä on niitä muutamia ryyppääys ja huoraus keskittymiä, joihin en kyllä usko normaalin matkustavaisen edes haluavan. Huoria löytyy kyllä kotimaastakin, jos siihen on taipumusta.

    • taikkuuu

      No joko se tuli takas..? Ja yhdessä edelleen??

    • leevilevoton

      Siinä nähdään....heti mielessä et mies pettää, et kai pidä sitä puutteessa, anna pimssakkaa niin mies pysyy kotona.

    • Outojajuttuja

      Kannattaa nyt varoa ettet saa tauteja. Mä en hyväksyisi tollasta.

    • Avaasilmäsi

      Jos miehellä tarve mennä kuukaudeksi ilman sinua lomalle ja tuollaiseen paikkaa niin ei hän sinua rakasta. Lähde kävelemään ja kunnioita itseäsi.

    • äläAnnaKusettaa

      ...ei osannut sanoa milloin tulee takaisin, Aiemmin matkustanut Thaimaaseen kolme kertaa, ei osannut sanoa milloin tulee takaisin, buukkaa lipun kun kyllästyy..,,EIKÖ nämä kuulemasi lauseet herättäneet minkaanlaisia hälytyskelloja? Jos itse lausuisit noita lauseita jollekulle,
      mitenkähän asianlaita silloin oikeasti olisi? Mietipä sitä?

    • salaisetperversiot

      Sinne on hyvä mennä transuja panemaan, Suomi on niin pieni maa että joku vois tunnistaa jossain tai jos juttu lähtee kiertämään.

    • 7268

      Huolenpitoa vähemmästäkin.
      Uskoakseni meillä on vaimoni kanssa ehdottoman luottamukselliset välit joten viimeisen Tallinnan reisuni voinee laittaa huolenpidon piikkiin.

      Noin kaksi vuotta sitten varasin Virosta, Vimsistä yksityiklinikalta kolmannen peräsuolen syövän leikkauksen joka oli eräänlainen jälkileikkaus.
      Lääkäri ja labra Tallinnassa ja leikkaus Vimsissä.

      Varain menomatkalle laivapaikan itselleni ja autolle.
      Pari päivää ennen lähtöä vaimoni ilmoitti lähtevänsä mukaan.
      Miksikö?
      Joko hän ajatteli, ettei niin huonokuntosta ukkoa voi laskea yksin Tallinnaan.
      Toinen vaihtoehto on ajatus, etten ollut riittävän huonkuntoinen mennäkseni yksin.

      Uskon tuhon ensimmäiseen vaihtoehtoon.

      Jos olisin lähdössä yksi kuukaudeksi ThaimaaHAN niin ennen lähtöä minun olisi syytä tehdä pankkitilemme ja säästöjemme uudelleen järjestely koska muussa tapauksessa vaimoni tyhjentäisi ne ja jättäisi minulle sen verran kuin hänen moraalinsa siinä tilanteessa antaisi aihetta.

    • luottamus_kunnossa

      Voi hirveetä...mun vaimo on ollut kahteen otteeseen pari viikoa lomalla kaverinsa kanssa Italiassa...ei ollut mitään ongelmia sanoin että tottakai voit mennä.

      • hgfdsert

        Mun muija oli lomalla Turkissa kesäkuussa naisystävänsä kanssa ja palattuaan takaisin ei halunnut seksiä kanssani ja kun sitten viime kuussa taas halusi, ja harrastettiin sitä, alkoi heppi kutiamaan ja menin testeihin ja tulos oli positiivinen klamydialle. Sen jälkeen on muija asunut saman ystävättärensä luona ja on varmaan saanut maistraatista tiedoksiannon toimittamastani avioeroilmoituksesta. Onneksi on avioehto.


      • bimbot
        hgfdsert kirjoitti:

        Mun muija oli lomalla Turkissa kesäkuussa naisystävänsä kanssa ja palattuaan takaisin ei halunnut seksiä kanssani ja kun sitten viime kuussa taas halusi, ja harrastettiin sitä, alkoi heppi kutiamaan ja menin testeihin ja tulos oli positiivinen klamydialle. Sen jälkeen on muija asunut saman ystävättärensä luona ja on varmaan saanut maistraatista tiedoksiannon toimittamastani avioeroilmoituksesta. Onneksi on avioehto.

        Varatut naiset antaa pillua mokkiksille ilman huolenpäivää...sitte pidetään omaa miestä puutteessa ettei käy käry ennen sukupuolitauti testejä ja mahd. lääkekuuria. Sitten parutaan ettei merkinnyt mitään ja oli humalassa ja kävi vahinko, joo niin varmaan.


    • ihminenonsitämitäon

      Tota sinä itse tunnet miehesi. Itse lähetin miehen thaikkulaan ja kerroin että jos käyttää naista miestä siellä se on 95 prosentin varmuudella sukupuolisairaus . En siis tule koskemaan häneen ennen testejä. 2 matkalla vein äijän niihin tyttöbaareihin että nyt tutustutaan yhdessä. Miehestä kaivautui sorjempi ja puhtaampi hlö kun itse olen.
      Jotkut ihan oikeesti menee sinne harrastamaan rentoutumaan tms. Jos vähänkin tuntuu että jätkä tekee tyhmyydet siellä niin älä jää odottamaan.
      Kyllä ihmisestä tietää onko tarkoitus kokeilla kaikki seksivariaatiot mitä tuo maa tarjoaa vai tutustuuko se ihan vaan normaalisti ihmisiin ja kulttuuriin tai kenties Thaimaan käsittämättömään luontoon. Sitten on vielä nämä jotka haluaa kokeilla vapaata päät sekaisin huumeilua sen kk. Se on jo toinen tarina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe