Matulla seisoi kanki uimahallissa

varokaalapsetnyt

Kaikkea sitä vanhat silmäni joutuvat näkemään.Paikka espoon keskuksen uimahalli tunti sitten! Ählämi seisoo suihkussa kanki 90asteen tanassa,ja katselee jätkien karvaisia perseitä! Ei näyttänyt olevan mitään häveliäisyyttä.Olikohan erehtyny hallista,ja luuli olevansa Yrjönkadulla?Suomalaiset naiset eivä näköjään ole ainoita jotka joutuvat kulkemaan peltihousut jalassa!

9

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiihmisarvoa

      Olisit vetänny mutiaista kunnolla turpaan

    • PeruutaAisaan

      Tasa-arvon vuoksi pitää niiden saada miehiäkin panna. Eli olisit vaan lähestynyt herraa,kun mielesi teki kumminkin. Siinä saa läheisen kosketuksen uuteen kulttuuriin, ja voi löytää itsestään ruskean reiän ritarin. Ruskean reiän ritarit menestyvät yleisesti ottaen hyvin, esimerkkeinä Freddie Mercury, Jari Sillanpää ja Pekka Haavisto.

    • kamelinnussijatuimassa

      Freddie Mercuryhan menestyikin niin hyvin homostelussaan, että henki lähti kun sai aidsin!

    • Veljeni_vartija

      Jaa, että oikein muna pystyssä. Siitä tulikin mieleen pari juttua. Toinen liittyi erään naispuolisen frendin latino kundikaveriin, tuli muistaakseni Kolombiasta. Oli täällä viettämässä kesää ja vietiin kundi tietenkin aitoon saunaan jätkien kanssa illanvieton lomassa.

      Kundia ei lauteilla kuitenkin näkynyt vaikka me muut oltiin ehditty istua jo pitkä tovi, ja ihmeteltiin minne kaveri jäi. Sitten hän ilmestyi saunaan, hepppi puoliojoon suurennettuna ja oli tainnut hieman punnertaakin että lihakset näkyisi paremmin. Alastomuus taisi olla aika iso juttu lopulta etelä-ameriikan pojalle. Machoilu oli sitten hänen primitiivireaktio tässä tilanteessa. Ei kuitenkaan jaksettu tehdä hommasta mitään numeroa vaan sivutettiin kukkoilu ja tarjottiin muutama naukku ensihätään. Istuttiin hiljaa ja heitettiin löylyä. Tajusihan kaveri lopulta että ei saunassa tarvitse jännittää. Ainakaan Suomessa. Lopulta hän hehkutti saunaa koko Suomen reissun hienoimpana kokemuksena.

      Toinen juttu liittyy taas tilanteeseen jossa olin 3,5 ja 9v poikieni kanssa Lohjan uimahallissa viime talvena. Siellä saunassa hieman häiriintyneen oloinen kotimaan poika tuijotteli häiritsevästi pikkupoikien jalkojen väliä. Kikkelikin näytti ottavan reaktiota tilanteesta. Epämiellyttävä tilanne. Varsinkin kun pojat ilmoittivat että lähtevätkin höyrysaunaan missä on hieman vilpoisempi. sanoin pojille että jään ottamaan vielä vähän löylyä, menkää vaan edestä. Siinä ei ovi ehtinyt edes mennä kiinni niin tama hyypiö oli poikien perässä menossa höyrysaunaan. Lähdin tikkana perään ja komensin pojat suihkuun. Onneton ihmiskohtalo jäi tuijottelemaan suihkuille pain. Olisi tehnyt mieli tinttasta saman tien. Mutta en halunnut hämmentää poikia vaan otinkin rauhallisesti, eiväthän he edes huomanneet mitään epäilyttävää, Ja kuka siinä olisi voittanut jos olisin purkanut tilanteen vetämällä kaveria nokkaan. Sairashan se oli, säälittävä ihmiskohtalo. Mina olisin ollut putkassa. Pojat olisi ollut ihmeissään mitä tapahtui, heillä olisi todenäköisesti ollut huomattavasti turvattomampi fiilis sen jälkeen kun olisivat joutuneet seuraamaan faijansa sekoilua yleisessä saunassa.

      Sunnuntain uimahallireissu loppuikin niin, että kävimme hampparilla, päästiin kotiin ja luin pojille iltasadut. Uiminen oli vienyt vastarinnasta tervävimmän kärjen ja saatiin kerrankin ne ajoissa nukkumaan. Seuraavana aamuna lähdin viemään poikia tarhaan ja kouluun, jonka jälkeen arki lähti jälleen kerran pienen maanantaisen alkukankeuden jälkeen vierimään eteenpäin.

    • Saa-lasettaa

      >>Ählämi seisoo suihkussa kanki 90asteen tanassa,ja katselee jätkien karvaisia perseitä!
      Tietääkseni arabikulttuurissa jos miesporukassa yhdellä on kanki pystyssä, niin se on merkki muille että tuota saa nyt mennä ottamaan takaapäin. Samanalinen merkki, kuin jos musliminainen katsoisi miestä silmiin, sitäkin saa panna.

      Ne on kiimassa silloin. Vakina ja peräsuoli on valmiiksi liukkaana, luistaa hyvin, useammankin suihkukaverin käydä keventämässä pussejansa.

    • ULKOISTAMAAN

      Kaysoin, kun tv kuvasi Suomeen tulleita, niin nuori ählämi silmät kiiluen lahkeessa pullottaen eteni kuin extaasisa ....riistaa hakien.
      Tämän kansan on ryhdistäydyttävä ja laitettava ojennukseen luikerot ja jos ei suostu maan tavoille , niin mitä täällä tekee ..
      ULOS

    • varmasti_teen

      Mua jos tulee hiplaamaan ,hakkaan niin kauan että on 6kk teholla...

    • Missä_voisi_uida

      Espoon keskuksen uimahallissa oli viime kesänä yksi, ehkä irakilainen, joka istui höyrysaunassa uikkarit nilkoissa ja sitten ennen suihkuun menoa nosti uikkareitaan. Sanoin hänelle englanniksi, että kyllä pitäisi peseytyä kunnolla eli uimahousuitta.
      Hän alkoi tingata, että kyllä hän tietää ja että miksi sanon hänelle niin. Sanoin, että hygieniasyistä. No, hän kyllä tietää sen ihan hyvin ja taas tinkaa vähän uhkaavastikin, että miksi sanon hänelle siitä kun hän kyllä tietää ja osaa... (eipä mielestäni osannut)

      Aiemmin siellä joku vastaava kaiveli suihkussa ollessaan uikkarien sisällä muniaan. Ja jotkut uivat housuissa, jotka ovat selkeästi alushousuja. Tai urheilushortseissa.
      Olkoon... en ole siellä enää käynyt uimassa...

      Eivät ymmärrä tai edes halua ymmärtää puhtaudesta ja säännöistä.

    • KovaksiKeitetty

      Jollakin tapaa ne on lähempänä apinaa ja se on loukkaus apinaa kohtaan.Munien räpläys on koko ajan menossa, eikös se ole aika lähellä sitä mitä me suomalaiset olemme tottuneet näkemään eläintarhassa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1254
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1082
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      867
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      751
    Aihe