Lindorffilla / tappajan vaistot

pk-yritysTapettavaksi

On se vaan käsittämätöntä että Lindorff saa jatkaa toimintaansa. Todella röyhkeää rosvousta. Valehtelevat esim ettei asiakas halua antaa viikkoa enempää maksuaikaa kerrallaan. Ei muuten saisi kerran viikossa tehdä uutta maksusopimusta ja laskuttaa siitä 50€. Soitin suoraan velkojalle eivät olleet kuulemma antaneet mitään siihen viittaavaakaan ohjeistusta. Sovittiin suoraan puolen vuoden maksusuunnitelma rästistä ilman korkoa. No tottakai Lindorff silti lähettää laskuja tekemästään hyvästä työstä. Sai taas yhden asiakkaan vaihtamaan toiseen firmaan joka ei käytä Lindorffia.

Osaavat myös tehdä velallisen asioista todella vaikeita hoitaa järjestelmällisellä sotkemisella. Ja postia tulee enemmän kun meidän pönttöuuni pystyy polttamaan.

Jos hallitus haluaisi PK-yrityksiä auttaa niin lopettaisi tuon laittoman koronkiskomisen. Mutta taitaa provikat mennä sen verran korkealle ettei haluta lypsävää lehmää tappaa. No onneks meitä PK yrittäjiä on vielä paljon tapettavaks.

Menisin todella paljon mieluummin vaikka velkavankeuteen kuin maksaisin noita Lindorffin järjettömiä laskuja.

22

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lindorffindirica

      Onko tuo asiasi Lindorffin vika? Onko he jättänyt sinun laskusi maksamatta? Luuletko että Lindorff on hyväntekeväisyys yritys? Ensin jätetään laskut maksamatta ja sitten valitetaan. Jos elämä tuntuu ylitsepääsemättömiltä, kukaan ei kiellä sinua tekemästä itsellesi pahaa.

      • pk-yritysTapettavaksi

        En todellakaan luule vaan rikollinen järjestö joka ei hoida edes verojaan Suomeen vaan kierrättää niistäkin suurimman osan muualle. Jos mä jätän 10 senttiä maksamatta joudun siitä maksamaan 200€ Lindorffille. Mutta kiva että meillä on Suomessa noinkin järkeviä ihmisiä kuin sinä. Minä menen vaikeuksien kautta voittoon mutta sinä pyörit jatkossakin vain omassa haavemaailmassasi. Olet varmaan kuningas tai kuningatar siellä. Nöyrä kumarrus.


      • höhhöhhöh

        kerro vielä miten lindorff on rikollinen järjestö?


    • RöihinMeet

      AP maksa ne laskusi ja mene röihin niin kuin vanhempasi, muut aikuiset ja sotaveteraanit.

      Tosi nolo juttu sun kannalta, että itket täällä, koska et osaa huolehtia asioistasi!!!111 Kuulikko, nyt meet röihin!11

      • pk-yritysTapettavaksi

        Toisaalta mitä tässä muiden toimeen tuloa murehtimaan. Pistetäänkö loputkin työntekijät pihalle miettimään että mites niitä laskuja nyt maksais?
        Tuollaisten idioottien kommentointien jälkeen tuntuukin että antaa teidän järkevien ihmisten tulla toimeen omillaan. Mihin te niitä liittoja tarvitsette? Ai niin teillä ei ole omissa aivosoluissa toimintaa. Ette ymmärrä omaa napaanne pidemmälle.


    • 6-4

      Laitapa pientä laskelmaa mitä kaikkea tuo 10 senttiä > 200 euroa on pitänyt sisällään ja kuinka kauan tuo kesti.

    • kohtuutta

      Laki määrää, minkä verran perintäkuluja voi vaatia. Lindorff ei siitä piittaa. Aina joku menee vipuun ja maksaa. Itse olen tehnyt niin, että maksan velkapääoman ja lain mukaisesti kohtuulliset kulut alkuperäiselle velkojalle. Lisäksi maksan Lindorffille kohtuulliset perintäkulut, paljon vähemmän kuin Lindorff laskussaan käräjien uhalla vaatii. Eipä ole näkynyt haastetta, toisin sanoen L tietää, että häviäisi jutun.

      • PK-YT

        Enpä ole tuota edes tullut ajatelleeksi :) Pitääkin ottaa selvää paljonko lain määrittämät perintäkulut ovat.


    • PK-YT

      10 > 200 oli lähinnä vertauskuvallinen. Mutta useassa laskussa pääomasta riippumatta ensimmäinen perintäkulu on esim 197€. Sen jälkeen tulee 5€ joka lapusta ja 50 € puhelusta etc. Olen lopen kyllästynyt niiden toimintaan enkä halua itteäni lisää vihastuttaa tutkimalla heidän laskujaan. Yleisesti ottaen toiminta on täysin kohtuutonta.

      • jokurotinyhei

        Nyt on kyllä hiukan vaikea uskoa noita sun kulujas. Aikana, jolloin AVI hengittää tasan tarkkaan perintätoimistojen niskaan ja käräjäoikeudet tutkivat viran puolesta luotonantajien (pikavippifirmojen ja kulutusluottojen myöntäjien) korkoja, on hiukan vaikea uskoa, että Lindorffi lätkäisisi perintäkulua 197€, kun asia tulee perintään. Oletko varma ettei kyseessä ole nyt joku luotonantajan eräännyttämiskulu, tai luoton käsittelykulut tai mitä nyt ovatkaan (ei ole kokemusta moisista), jotka erääntyvät maksettavaksi, kun asia siirtyy perintään?. Yli 1000€ pääomasta saa periä ekasta maksuvaatimuksesta 50€, tokasta puolet tuosta eli 25€. Maksusuunnitelmasta 50€, eikä niitäkään saa tehdä kulujen kera niin monta kuin huvittaa.

        Vai puhutko nyt jostain yritysperinnän kuluista, jotka ovat vähän erilaiset? Ei sielläkään kyllä mitään kahtasataa tule kulua ekasta kirjeestä tai viittäkymppiä yhdestä puhelusta. Tai sitten sun laskut on ajalta ennen uutta perintälakia, eli ennen 16.3.2013. Miten on?


    • speksaver

      Tiesitkö, että emojit saivat alkunsa mamujsta..-Se ei ehkä kiljuisi vaan pajattaisi taukoamatta.
      http://www.esaimaa.fi/Online/2015/11/12/Minkälaiseen Facebook-viestiin laittaisit lappeenrantalaisten oman emojin /2015119847674/4

    • Turjakkeenraivo

      Köyhältä jolta jo kaikki on viety ja sitä ahdingossa olevaa ihmistä kiduttaessaan ja laskuja tekiessään maksimoidakseen omat voittonsa on lindorff ja sen työntekijät ottaneet tietoisen riskin. Riskin siitä että nurkkaan ahdistettu ja alistettu sekä nöyryytetty ihminen on eläimellinen raivossaan tällaisen kohdatessaan.

      • playandpay

        kuitenkaan unohtamatta, että hyvä käytös on kaikille itseoikeus


    • lkhlkhlkjhlkj

      Mitä olet velkaa! Just oikein..

    • kansallinenkok

      Huijarifirma En saannut sovittua laskua. Mutta perintäyhtiö keksi oman. Sitä pommitti ahkerasti. Ilmoitukseni oikeasta summasta aiheutti kahden viikon tauon. Aika hyvin, kun välillä tuli perättäisinä päivinä. Tuota tekaistua laskua tarjosivat osamaksulla, jopa ilman korkoa. Jokaisen maksulapun ohessa pari kymppiä tilinhoitoa. Ja oleellisin. Kun sovitte tuosta niin myönnätte laskun oikeellisuuden.

    • samallamitallatakaisin

      Minä hoidan asiani Lindorfin kanssa näin:
      Kun sen näköinen kirje tulee että arvioin sen olevan Lindorfilta, raaputan hieman osoiteikkunan reunaa ja varmistan että se on sieltä.
      Muutoin en sitä avaa. Sitten vedän paperinteipillä palan osoitteeni ja nimeni päälle, kirjoitan Lindorfin nimen ja osoitteen kirjeeseen ja isoin kirjaimin: Palautus.
      Samalla kirjoitan kirjeen taakse: Haistakaa vittu, saatan runkut.

      • takaisinpahyvinkin

        Ja ihan tosissasi uskot, että tällä tavoin ongelmasi vain katoavat? Velkasi lakkaavat olemasta?

        Mitä muuten ovat "saatan runkut"?


      • samallamitallatakaisin
        takaisinpahyvinkin kirjoitti:

        Ja ihan tosissasi uskot, että tällä tavoin ongelmasi vain katoavat? Velkasi lakkaavat olemasta?

        Mitä muuten ovat "saatan runkut"?

        Hyvin on onnistunut. Lindorf ei ole 10:een vuoteen saanut minulta senttiäkään eikä tule saamaan jatkossakaan.
        Mitä tulee kahteen viimeisimpään sanaani yllä, voit ihan vapaasti arvuutella mitähän sillä tarkoitin. No, sinun älykkyysosamäärälläsi joka on ilmeisesti samaa luokaa kun kengännumerosi (47) voipi olla ettet asiaa ymmärrä?


    • äaäaäaäkekek

      Pahin on Gothia maksoin yli puolen vuoden sopimuksen miúkaan korkoja n. 100 euro kuussa ja sitten yritin koulun aikanaan saada vähän pienempiä eriä, muttei onnisstunut. Olin ihan tyhmä maksoin heille reilusti Ovat jo rahassa saanneet alkuperäisen pääoman (oli aikona lainaston laina 2000e). Nyt on velka gothiassa vielä tasan 4000e. Silloin kuin korkeat korot olin maksanut se puoli vuotta se vaadittuaika eivät suostunut enää sopimuksiin vaikka monesti pyysiin. Nyt ovat jo lähettäneet käräjille ja kohtaaan ulosotossa. ja siitä 2000 :sta eurosta tulen maksamaan yhdessä varma n. melkein 10000 euroa, jois huomioita käräjäkulut ja ulosottomaksut sekä jo aiemmin maksettu summa. rahallisesti olen niille maksanut aiemmin melkein 3000 e. Sisälsi nostokuluja jne. Tämä vasta on ryöstö. Haluan maksaa lainan, mutta kyllä niiltä vippifirmoilta ja perintätoimistoilta pitäisi kieltä se kohtuuttomus.

      • Aksu8686

        Mikä kohtuuttomuus? Korot ja kulut lukee lainaehdoissa ja lienee itsestään selvää, että jos et maksa lyhennyksiä ajallaan, tulee seuraamuksia = perintä ja myöhemmin käräjäoikeus sekä ulosotto. Toki tästäkin vielä muistutetaan, ettei jää kellekään epäselväksi. Jos et lue lainaehtoja, mutta hyväksyt ne ja otat lainan, oma häpeä ja turha mussuttaa jälkikäteen.


    • TuoreOmena

      Kaikki perintäfirmat ja heidän työntekijät ovat paholaisen asialla. He tietävät, että he ottavat oman ruokarahansa häpäisemällä muita, muiden ihmisten selkänahasta rikollisella tavalla. Täysin moraalittomia ihmisiä! Siksi heidän kanssa on turhaa menettää hermonsa, eivät he näe teoissaan mitään väärää, vaikka varastaisivat katulapselta leivän. Zombikansaa nääs!

      Oman kokemukseni mukaan, Lindorff omaa kaikkein julkeimman tavan ahdistella ihmisiä. He tekevät myös itse tekaistuja laskuja, eli kaikki heidän "asiakkaansa" eivät todellakaan ole jättäneet laskujaan maksamatta. Kyse on järjestelmän ylläpidosta, rahan pesusta ja veropetoksista.

      Olen ihmetellyt samaa, että miksi valtiot sallivat näiden mätäpaiseiden mädättää koko yhteiskunnan rahajärjestelmän. Noh, tänään se taisi selvitä. Niin moni poliitikko ja virkamies on itse syyllistynyt rahan pesuun ja veropetokseen.

    • VapautettuPedonKynsistä

      Nordea ja Lindorff ovat yhteistyössä ja haluavat tuhota kansan.
      Heidän yhteinen toiminta on perustettu kansalaisen orjuuttamiseen, häpäisemiseen ja verotulojen kuppaamiseen.

      Jo on nyt ihme, että nuo yhteiskunnan syöpäläiset ja verenimijät saavat yhä tuhota maailmaa.

      Mutta onhan kirjoitettu:
      Ilm. 12:12 Iloitkaa siis, taivaat ja te taivaiden asukkaat! Mutta voi maata ja merta -- Saatana on laskeutunut teidän luoksenne! Se on raivon vallassa, sillä se tietää, että sen aika on lyhyt.
      Ilm. 20:2-3 Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi, syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven. Enää ei käärme saa johtaa kansoja harhaan, ennen kuin tuhat vuotta on tullut täyteen. Sitten se on päästettävä irti vähäksi aikaa.

      Joten älkää ottako pedon merkkiä itseenne niin kuin nuo Lindorffin ja Norden palvelijat ovat ottaneet.

      Sillä on kirjoitettu:
      Ilm. 19:20 Mutta peto otettiin kiinni, samoin väärä profeetta, joka pedon nimissä oli tehnyt tunnustekoja ja johtanut harhaan sen merkin ottaneet ja sen kuvaa kumartaneet ihmiset. Ne molemmat heitettiin elävinä tuliseen järveen rikinkatkuisten lieskojen keskelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe