Nasimalle ja Jutalle selkäsauna Kokkolassa

Suorat-sanat

Nasima ratsiar ja Jutta urpilainen olivat eilen tiistaina Kokkolan kirjastossa pitämässä maahanmuuttajamyönteistä sdp-tilaisuutta kumppaninsa, bisneskumppaninsa Punaisen ristin Annalan kanssa.
Yleisö ei ollutkaan myötäsukainen, vaan alkoi esittää kysymyksiä ja arvosteluja. Kuumat paikathan siinä tuli naisille ja poliisia joutuivat soittamaan, kun eivät voineet itse sananvapautta tilaisuudessa estää.
Poliisi ei tietnekään pidättänyt ketään.

Saipa siinä Nasima ja Jutta kunnolla kuulla, mitä mieltä kansa on.

195

939

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Loistavaaaa

      Hienoa! Upeeta!
      Kerrohan tarkemmin.

      • suvakkirotutohtori

      • vihainen.suomalainen

        HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH HAH HAH HAH HAH
        Saatanan hyysärit näki missä mennään!!! Kohta tartutaan aseisiin ja siinä suvakki akat laitetaan soramontun reunalle raiskaajaählämien kanssa ensimmäisenä!!!


      • åhåhåhåhåhå

      • Kansanlisäämistäkö
        suvakkirotutohtori kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=_an9Y_xqCVU -TÄSSÄ VIDEO!

        Mikä ihmeen 30 prosenttia ? Kun ryntäys alkoi puhuttiin vain syyrialaisista.
        Nyt on käynyt ilmi että suomeen on tullut vain noin 2 prosenttia syyrialaisia.
        Muissa maissa on turvallisia alueita joten oikeammalta luvulta tuntuisi
        noin 5 prosenttia. Aivankuin 30 prosenttia olisi jotenkin päätetty ja kiveen
        hakattu. Ovatko suvakkipoliitikot tosiaan päättäneet että tämä on hyvä
        tapa korjata väestön vanhenemista. Aivankuin he eivät tajuaisi olevan
        mahdollista järkevään valikointiin.


      • Mamunvaimo
        vihainen.suomalainen kirjoitti:

        HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH HAH HAH HAH HAH
        Saatanan hyysärit näki missä mennään!!! Kohta tartutaan aseisiin ja siinä suvakki akat laitetaan soramontun reunalle raiskaajaählämien kanssa ensimmäisenä!!!

        No johan on latvaräjähdys:). Tässä tasavallassa vielä toistaiseksi saa hyysärin lopettamisesta saman tuomion kuin ihmisen tappamisesta:). Mutta odotas vaan kun käyttöön otetaan ne ns. islamilaiset keinot...:)


      • ISLAMRassistinenPois

        Rasismi loputtava ja islam pois Suomesta !!!!!!

        Hallitus sanoi , että Suomi on rikkaampi samoin kuin paljon ahkera maahanmuuttajat tulevat töihin ? onko nyt Suomen kansa onnellinen ja turvallinen ?

        Onko tärkeämpää kansalaisten turvallisus tai monikulttuurinen rikkaus ????????????????????????????????

        Suomen kansalaisoikeuksien ja perustuslakien ? Suomen pakolaispolitiikkaa ?

        http://tundratabloids.com/2016/02/finland-still-stuck-on-stupid-pm-says-finns-dont-know-how-to-discuss-refugees-wants-to-solve-problem-through-quotas/

        Heti turvapaikanhakijoiden ja rikoksiin syyllistyneiden maasta poistamista ?

        http://tundratabloids.com/2016/01/rape-jihad-finland-helsinki-police-admits-last-fall-large-groups-of-migrants-were-assaulting-women-children/

        Sipilä : Suomi ei kykene keskustelemaan pakolaiskysymykseen ?

        Laittomat maahanmuuttajat eivät tarvitse ottaa ja sinun täytyy Sipilä välittömästi kääntyä kaikki takaisin !

        Ongelmana on edelleen , että muslimit ei koskaan integroi on paljon todisteita Euroopassa ! Sinun täytyy pelastaa rauhaan Suomessa, koska se ei ole vielä liian myöhäistä jos heti lopetat islamization Suomen .

        Sipilä islamilaisen kulttuurin ei sovi eurooppalaisille !

        On välttämättä lähettää takaisin kaikki pakolaiset !

        Suomi suomalaisille !

        Paljon rikoksia mutta ei puhuta kansalaisten ?

        http://tundratabloids.com/muslim-rape-spree-in-finland/

        - Vaadimme hyvin ankara rangaistus ! ja haluamme tietää kaikkia rikoksia, jotka tekevät maahanmuuttajat ! Me pyytää kansalaisten turvallisuutta !!!


      • mennyt_liian_pitkälle
        åhåhåhåhåhå kirjoitti:

        Tosi hyvä juttu.

        Urpilainen, Nasima ja muut suomea myyvät tahot antoivat malliesimerkin kuinka he pyrkivät valloittamaan Suomea pala palalta sen rakentaneilta suomalaisilta. Isänmaanpetturiksi paljastunut urpilainen maksoi Kreikkaan yli 5.000.000.000€ ja mikään ei näy riittävän, nyt kirjastotkin ovat menossa suvakeille.
        Ei perk*le. Suomessa täytyy nousta oikeasti vastustamaan tuota suvakkien toimintaa joka uhkaa koko Suomea. Urpilainen ja kumppanit joutavat mennä vaikka Irakiin, se on Suomelle parasta.
        Tuossa esiintyi myös vanha akka joka oli huolissaan geeniperimästä. Oliko niin kovat tuskat saada ulkomaista munaa vielä tuossa iässä vai mistä kiikasti? Vai halusiko hän vain orjuuttaa maahantulijat häntä paapomaan vanhoilla päivillään?


    • Alpusti

      Jo oli aikakin sanoa selvät sanat totuutta kiertämättä!

      • mamukaaosvaltaasuomen

        miten itäsuomeen niiralaan tullu turvapaikan hakija kongosta.... eikö kongo ole turvallinen maa. ilmaiseen täysihoitoon riittää tulijoita, kohta täällä koko maailma ilmais täysihoidossa....


    • Suomisuomalaisille

      Toivottavasti tämä ei ole" Trolli" Se vaan on niin ettei 90% noista tulijoista osaa käyttäytyä millään tavoin ,kohteena Lapset kissat vanhukset ja porukalla päälle.

      • tosiasiaa_

        Vaikka nuista 110% osais käyttätyä loistavasti tosiasia on, että suomen sosiaalituva on se joka niitä vetää puoleensa.

        !,5 miljaartia maksaa tällä hetkellä suomelle maahntunkeutuneiden hoitaminen vuositasolla. Se on 1500 mikjoonaa euroa ja summa kasvaa koko ajan samalla kun Suomen talous heikkenee.

        Ei meillä ole vara tuohon ja yli 90% suomalaisista ei tätä ruljanssia kannata.


    • fgjnhfgn

      Yle, Keskipohjanmaa, siellä on uutinen.

    • kamelikuski

      EIKÖS NÄMÄ kermaperseet ole molemmat tahoillaan/vero-rahoilla mukana hyötymässä matu-bisneksestä?

      • bisnestä.vain

        Kyllä, ainakin tämä afgaaniprinsessa nasima on marraskuussa merkitty vastaanottotoimintaa harjoittavan yrityksen hallituksen varsinaiseksi jäseneksi. Miksi media ei tee selvitystä näistä poliitikkojen ja puolueiden kytköksistä tähän vastaanottobisnekseen. Valtion maksamat summat järjestäjille pidetään myös salassa. Kuinka paljon nämä yritykset nettoavat voittoa tällä bisneksellä?


      • ghjoö
        bisnestä.vain kirjoitti:

        Kyllä, ainakin tämä afgaaniprinsessa nasima on marraskuussa merkitty vastaanottotoimintaa harjoittavan yrityksen hallituksen varsinaiseksi jäseneksi. Miksi media ei tee selvitystä näistä poliitikkojen ja puolueiden kytköksistä tähän vastaanottobisnekseen. Valtion maksamat summat järjestäjille pidetään myös salassa. Kuinka paljon nämä yritykset nettoavat voittoa tällä bisneksellä?

        Luona Oy:n, entinen Barona hoiva Oy, hallituksessa on Ulpu Iivari, sd, kaiketi jo jäähdyttelemässä politiikasta, mutta kuitenkin, ja Sanna Lauslahti, kok, kansanedustaja. Ja sdp:n Mia-Petra Kumpula-natrin aviomies Pasi Natri

        Hallituksen pj:nä pappiskoulutettu Paavo Voutilainen, ex Hgin sosiaalipomo, ex Diaikonissalaitoksen pomotason mies, ja jäsenenä yhtiön hallituksessa myös Luonan emoyhtiön Baronayhtymän pomo ja omistaja, lestadiolainen Markus Oksa.

        Nämä uskovaiset kaverukset Oksa ja Vuotilainen junailivat Oksan johtaman ja omistaman Baronan tytäryhtiölle Forenomille ylihintaisia sopimuksia Hgin piikkiin, Hgin asunnottomien asuttamiseksi Forenomin surkeakuntoisiin pikkuruisiin kämppiin. 1300e/kk 15 neliöstä esimerkiksi. Perittin vieläpä erikoisesti muodossa 650e/2vrk.

        Kilpailutusvelvoite kierrettiin niin että Hki ei tehnyt sopimusta Forenomin kanssa vaan asunntoomien kanssa suoraan. Mutta eikähän Voutilainen pitänyt huolen että asunnottomia Forenomin pakeille ohjattiin.

        Luuletteko että asunnottomalla oli mitään sanaa niissä vuokraneuvotteluissa. Luulenpa että heidät lähetettiin Forenomin puheille evästyksellä, että hyväksyt vain Forenomin ehdot ja tarjoaman vuokran, ethän sinä sitä maksa, vaan Hki. Kiikutat vain sopimuksen Hgin sossuun, niin se maksetaa puolestasi.

        Enpä ihmettelisi jos Voutilainen ja Oksa olisivat sopineet vuokratasosta keskenään. Mahdollisimman korkealle tasolle, mutta kuintenkin niin että se menee V:n suosituksesta läpi Hgin sossussa.

        Voutilainen junaili niin ikään ex-työnantajalleen Diakonissalaitokselle ilman kilpailutusta, taas kerran Hgin kaupungin sääntöjä rikkoen, sikarahakkaita, ylihintaisia sopimuksia asunnottomien hesalaisten majoittamiseksi DL:n asuntolaan, vuokra mm. 2700e/kk, 20 neliön kämpästä, kertoi YLE:n MOT- ohjelma, muutama vuosi sitten.

        Ja v. hoiteli taas ilman kilpailutusta DL:lle konsulttitehtävän, Romanian romanikerjälaisten tilanteesta Hgissä. 130 000e oli selvityksen hinta!!!

        Forenomin kanssa V. ja O. keksivät kiertää kilapailutusvelvoitteen e.m kertomallani tavalla.

        V. eka näyttävä tulo julkisuuteen Hgin sos. pomona oli kun hän taas kerran, vastoin hankintasääntöä, tilasi kilpailuttamatta omavaltaisesti toimistoonsa Ranskasta asti 70 000e:n mööpelit. Jotka V:n kaverin firma muistaakseni kuskasi Suomeen.

        V. yritti vielä piilottaa laskun vähäpätöisten laskujen nippuun, joka ajan säästämiseksi on ollut Hgin lautakunnissa tapana hyväksyä könttänä, että ei tarvitse pikku laskuja tusinoittain käydä läpi.

        Tämä tapa edellyttää luottamusta, jonka V. pilasi. Onneksi vanha vahtikoira kaup. valtuutettu Yrjö Hakanen kävi laskunivaskaa läpi ja huoasi huijauksen.

        Monenlaiset tahot pyrkivät tekemään bisnestä, rahaa, voittoa, pakolaisilla, joukosta erottuvat uskovaiset, uskovaisten järjestöt, yhdistykset ja yritykset, poliitikot, miljonääriliikemiehet ja jopa suuret tervysalan yritykset ovat lähteneet mukaan pakolaisasumusbisnekseen, pörsiyhtiötä myöten.

        Myös ulkomaisessa omistuksessa olevia yrityksiä jotka "kiertävät" veroja veroparattisien kautta.

        Ei voisi tuollaiset yhtiöt lähteä mukaan tähän, eikä mihinkään bisnekseen, elleivät ainakin usko ja ole vakuuttuneita, että sillä voi tehdä hyvää voittoa.


      • ghjoö
        ghjoö kirjoitti:

        Luona Oy:n, entinen Barona hoiva Oy, hallituksessa on Ulpu Iivari, sd, kaiketi jo jäähdyttelemässä politiikasta, mutta kuitenkin, ja Sanna Lauslahti, kok, kansanedustaja. Ja sdp:n Mia-Petra Kumpula-natrin aviomies Pasi Natri

        Hallituksen pj:nä pappiskoulutettu Paavo Voutilainen, ex Hgin sosiaalipomo, ex Diaikonissalaitoksen pomotason mies, ja jäsenenä yhtiön hallituksessa myös Luonan emoyhtiön Baronayhtymän pomo ja omistaja, lestadiolainen Markus Oksa.

        Nämä uskovaiset kaverukset Oksa ja Vuotilainen junailivat Oksan johtaman ja omistaman Baronan tytäryhtiölle Forenomille ylihintaisia sopimuksia Hgin piikkiin, Hgin asunnottomien asuttamiseksi Forenomin surkeakuntoisiin pikkuruisiin kämppiin. 1300e/kk 15 neliöstä esimerkiksi. Perittin vieläpä erikoisesti muodossa 650e/2vrk.

        Kilpailutusvelvoite kierrettiin niin että Hki ei tehnyt sopimusta Forenomin kanssa vaan asunntoomien kanssa suoraan. Mutta eikähän Voutilainen pitänyt huolen että asunnottomia Forenomin pakeille ohjattiin.

        Luuletteko että asunnottomalla oli mitään sanaa niissä vuokraneuvotteluissa. Luulenpa että heidät lähetettiin Forenomin puheille evästyksellä, että hyväksyt vain Forenomin ehdot ja tarjoaman vuokran, ethän sinä sitä maksa, vaan Hki. Kiikutat vain sopimuksen Hgin sossuun, niin se maksetaa puolestasi.

        Enpä ihmettelisi jos Voutilainen ja Oksa olisivat sopineet vuokratasosta keskenään. Mahdollisimman korkealle tasolle, mutta kuintenkin niin että se menee V:n suosituksesta läpi Hgin sossussa.

        Voutilainen junaili niin ikään ex-työnantajalleen Diakonissalaitokselle ilman kilpailutusta, taas kerran Hgin kaupungin sääntöjä rikkoen, sikarahakkaita, ylihintaisia sopimuksia asunnottomien hesalaisten majoittamiseksi DL:n asuntolaan, vuokra mm. 2700e/kk, 20 neliön kämpästä, kertoi YLE:n MOT- ohjelma, muutama vuosi sitten.

        Ja v. hoiteli taas ilman kilpailutusta DL:lle konsulttitehtävän, Romanian romanikerjälaisten tilanteesta Hgissä. 130 000e oli selvityksen hinta!!!

        Forenomin kanssa V. ja O. keksivät kiertää kilapailutusvelvoitteen e.m kertomallani tavalla.

        V. eka näyttävä tulo julkisuuteen Hgin sos. pomona oli kun hän taas kerran, vastoin hankintasääntöä, tilasi kilpailuttamatta omavaltaisesti toimistoonsa Ranskasta asti 70 000e:n mööpelit. Jotka V:n kaverin firma muistaakseni kuskasi Suomeen.

        V. yritti vielä piilottaa laskun vähäpätöisten laskujen nippuun, joka ajan säästämiseksi on ollut Hgin lautakunnissa tapana hyväksyä könttänä, että ei tarvitse pikku laskuja tusinoittain käydä läpi.

        Tämä tapa edellyttää luottamusta, jonka V. pilasi. Onneksi vanha vahtikoira kaup. valtuutettu Yrjö Hakanen kävi laskunivaskaa läpi ja huoasi huijauksen.

        Monenlaiset tahot pyrkivät tekemään bisnestä, rahaa, voittoa, pakolaisilla, joukosta erottuvat uskovaiset, uskovaisten järjestöt, yhdistykset ja yritykset, poliitikot, miljonääriliikemiehet ja jopa suuret tervysalan yritykset ovat lähteneet mukaan pakolaisasumusbisnekseen, pörsiyhtiötä myöten.

        Myös ulkomaisessa omistuksessa olevia yrityksiä jotka "kiertävät" veroja veroparattisien kautta.

        Ei voisi tuollaiset yhtiöt lähteä mukaan tähän, eikä mihinkään bisnekseen, elleivät ainakin usko ja ole vakuuttuneita, että sillä voi tehdä hyvää voittoa.

        Markus Oksa siis nimitti Luonan hallituksen pj:ksi Voutilaisen, palkkiona siitä että V. hoiteli Oksan yritykselle Forenomille asukkaita sen asuntoihin törkeällä ylihinnalla, ylivuokralla.

        V. haali hallitukseen poliitikkoja, ei asinatuntemuksen takia, vaan yhteiskuntasuhteiden takia, ja niistä on ollutkin mitä ilmaisimmin hyötyä. Luona on mutamassa kk:ssa saanut avatuksi tusinan verraan pakolaisasuntoloita, asukkaita niissä yhteensä parisen tuhatta.

        Migri maksa 43e/asukas/päivä, eli n. 1300e/asukas/kk. Jos asukasta kohden olisi tilaa esim. 10 neliötä, yhteiset tilat mukaan lukien, mikä lienee jo aika ruhtinaalista, tukin seillä on niinkään paljon tolaa per asukas, niin se tekisi neliövuokrana 130e/kk!!! Eli n. 7x Hgin keskivuokrataso vapailla markkinoilla, jotka tunnetusti Suomen kalleimmat.

        Ihan takulla tuolla korvaustasolla Migriltä eli valtion kassasta, valtion veron maksajilta, tekee kovaa tulosta, voittoa.


      • bisnestä.vain.taas
        ghjoö kirjoitti:

        Luona Oy:n, entinen Barona hoiva Oy, hallituksessa on Ulpu Iivari, sd, kaiketi jo jäähdyttelemässä politiikasta, mutta kuitenkin, ja Sanna Lauslahti, kok, kansanedustaja. Ja sdp:n Mia-Petra Kumpula-natrin aviomies Pasi Natri

        Hallituksen pj:nä pappiskoulutettu Paavo Voutilainen, ex Hgin sosiaalipomo, ex Diaikonissalaitoksen pomotason mies, ja jäsenenä yhtiön hallituksessa myös Luonan emoyhtiön Baronayhtymän pomo ja omistaja, lestadiolainen Markus Oksa.

        Nämä uskovaiset kaverukset Oksa ja Vuotilainen junailivat Oksan johtaman ja omistaman Baronan tytäryhtiölle Forenomille ylihintaisia sopimuksia Hgin piikkiin, Hgin asunnottomien asuttamiseksi Forenomin surkeakuntoisiin pikkuruisiin kämppiin. 1300e/kk 15 neliöstä esimerkiksi. Perittin vieläpä erikoisesti muodossa 650e/2vrk.

        Kilpailutusvelvoite kierrettiin niin että Hki ei tehnyt sopimusta Forenomin kanssa vaan asunntoomien kanssa suoraan. Mutta eikähän Voutilainen pitänyt huolen että asunnottomia Forenomin pakeille ohjattiin.

        Luuletteko että asunnottomalla oli mitään sanaa niissä vuokraneuvotteluissa. Luulenpa että heidät lähetettiin Forenomin puheille evästyksellä, että hyväksyt vain Forenomin ehdot ja tarjoaman vuokran, ethän sinä sitä maksa, vaan Hki. Kiikutat vain sopimuksen Hgin sossuun, niin se maksetaa puolestasi.

        Enpä ihmettelisi jos Voutilainen ja Oksa olisivat sopineet vuokratasosta keskenään. Mahdollisimman korkealle tasolle, mutta kuintenkin niin että se menee V:n suosituksesta läpi Hgin sossussa.

        Voutilainen junaili niin ikään ex-työnantajalleen Diakonissalaitokselle ilman kilpailutusta, taas kerran Hgin kaupungin sääntöjä rikkoen, sikarahakkaita, ylihintaisia sopimuksia asunnottomien hesalaisten majoittamiseksi DL:n asuntolaan, vuokra mm. 2700e/kk, 20 neliön kämpästä, kertoi YLE:n MOT- ohjelma, muutama vuosi sitten.

        Ja v. hoiteli taas ilman kilpailutusta DL:lle konsulttitehtävän, Romanian romanikerjälaisten tilanteesta Hgissä. 130 000e oli selvityksen hinta!!!

        Forenomin kanssa V. ja O. keksivät kiertää kilapailutusvelvoitteen e.m kertomallani tavalla.

        V. eka näyttävä tulo julkisuuteen Hgin sos. pomona oli kun hän taas kerran, vastoin hankintasääntöä, tilasi kilpailuttamatta omavaltaisesti toimistoonsa Ranskasta asti 70 000e:n mööpelit. Jotka V:n kaverin firma muistaakseni kuskasi Suomeen.

        V. yritti vielä piilottaa laskun vähäpätöisten laskujen nippuun, joka ajan säästämiseksi on ollut Hgin lautakunnissa tapana hyväksyä könttänä, että ei tarvitse pikku laskuja tusinoittain käydä läpi.

        Tämä tapa edellyttää luottamusta, jonka V. pilasi. Onneksi vanha vahtikoira kaup. valtuutettu Yrjö Hakanen kävi laskunivaskaa läpi ja huoasi huijauksen.

        Monenlaiset tahot pyrkivät tekemään bisnestä, rahaa, voittoa, pakolaisilla, joukosta erottuvat uskovaiset, uskovaisten järjestöt, yhdistykset ja yritykset, poliitikot, miljonääriliikemiehet ja jopa suuret tervysalan yritykset ovat lähteneet mukaan pakolaisasumusbisnekseen, pörsiyhtiötä myöten.

        Myös ulkomaisessa omistuksessa olevia yrityksiä jotka "kiertävät" veroja veroparattisien kautta.

        Ei voisi tuollaiset yhtiöt lähteä mukaan tähän, eikä mihinkään bisnekseen, elleivät ainakin usko ja ole vakuuttuneita, että sillä voi tehdä hyvää voittoa.

        Kiitos kattavasta selvityksestä. Mikään valtamedia ei ole kiinnostunut kertomaan näitä tietoja? Paikallinen hotellinomistaja yrittäjä teki myös kannattavan sopimuksen SPR:n kanssa, hintaa ei suostuttu julkisuuteen kertomaan. Eikö olisi julkista tietoa kun on kyse julkisista varoista? Näitähän sopii ihmetellä.


      • rajatkiinniheti4

        Kiitos minulta myös.

        Tätähän se Lokka on juuri yrittänyt selvittää, eli mitä hintoja matubisneksessä maksetaan. Tehnyt kirjallisen kyselyn migriin, saanut kieltävän vastauksen, tehnyt kirjallisen valituksen. Löytyy mv-lehdestä tuota prosessia.

        Migrin sivuilla näkyy hankintalainsäädäntöön liittyen, että pakolaistilanteessa on jokin eu-tason erillispäätös ettei tarvitse kilpailuttaa.

        Oikeusministeri Lindström on valmistelemassa varsinaiseen hankintalakiin muutosta siten että kun nyt pitää kilpailuttaa 30 000 euron hankinnat, jatkossa 60 000e. Olen paheksunut tätä suoraan ministerille meilillä, jonkun tyhjänpäiväisen vastauksen sain.

        Tähän liittyy vielä sekin, että spr sivuilla on hankintakilpailukohta, jossa pitäisi olla näkyvissä mistä kamoista milloinkin haluavat tarjouksia. Tuo kohta on tyhjä. Eli edes spr (=korruptoitunut, ei saa tukea sitä, ei saa tehdä vapaaehtoistyötä) ei mitenkään kilpailuta peittoja, sänkyjä, lakanoita, vaan hankkii ne just siihen hintaan kuin huvittaa hyvävelisiskojärjestelmältä.

        Verorahoilla ja lahjoituksilla on helppo tämän päivän Suomessa mällätä.

        Tämä on niin sairasta tämä kokonaisuus että itkettää, oksettaa, raivostuttaa...


      • 555828

        Uskonnolliset ja kirkolliset piirit suojaavat toisiaan ja uunot kantavat vuosittain omat roposensa vielä tilkkeeksi.

        Miten hemmetissä ihmiset voivat olla noin höynäytettävissä?


      • åöyghzick

        Kun valtamediakin on ostettu eikä siihen ole luottamista. Sitä ei enää tarvita. Sarjakuvat voi ostaa kirjakaupoista.


      • uloooooos
        bisnestä.vain kirjoitti:

        Kyllä, ainakin tämä afgaaniprinsessa nasima on marraskuussa merkitty vastaanottotoimintaa harjoittavan yrityksen hallituksen varsinaiseksi jäseneksi. Miksi media ei tee selvitystä näistä poliitikkojen ja puolueiden kytköksistä tähän vastaanottobisnekseen. Valtion maksamat summat järjestäjille pidetään myös salassa. Kuinka paljon nämä yritykset nettoavat voittoa tällä bisneksellä?

        ilmankos naamalla on vittumaisen karmee virne!


      • kurkunleikkajat_suomessa

        Oli kyllä häpeämätöntä Urpilaiselta tua Helsingistä tullessaan vielä tuo rotutohtori Meriläinenkin pojanmaalle paasaamaan suomalaisten huonoilla geeneillä jotka on parannettava ?
        AFriikan geeniperimälläkö ne meinaava sen parantaa ????????????????

        Parantakaa urpilaiset nasimat ja meriläiset,mutta suomalaisia niistä parannetuista ei tule.

        Ei tässä muusta ole kysymys kun islamin invaasiosta ja kun on näitä suvakkilehmiä euroopassa,Isis voi onnistua.


    • tässääää

      yle UUTISET
      KOTIMAA keskipohjanmaa
      Kotimaa 1.12.2015 klo 19:28
      Pakolaiskeskustelu päättyi poliisin tuloon Kokkolassa
      Kokkolan kaupunginkirjastossa järjestetty pakolaiskeskustelu keskeytyi poliisin paikalle tuloon maanantai-iltana. Tilaisuuden järjestäjien mukaan noin seitsemän ihmisen joukko häiritsi tilaisuutta kärjekkäillä, pakolaisvastaisilla kommenteillaan. Poliisi kutsuttiin paikalle rauhoittamaan tilannetta.

      Kuva Kokkola-lehden ilmoituksesta.
      Kuva: Kalle Niskala / Yle
      Maanantaina Kokkolan kaupunginkirjastossa järjestettiin pakolaiskeskustelutilaisuus, jossa olivat mukana muun muassa kansanedustaja Nasima Razmyar (sd.) ja SPR:n Länsi-Suomen toiminnanjohtaja Pekka Annala.

      Järjestäjien mukaan vajaan kymmenen ihmisen joukko häiriköi tilaisuutta ja puhujia keskeytettiin. Kommentit olivat pakolais- ja islamvastaisia, kuvaa yksi tapahtumaan osallistunut. Hän koki tilanteen uhkaavaksi.

      Tilaisuuden järjestäjien mielestä häiriköinti oli ennalta suunniteltua, ja osa häiriköitsijöistä kuvasi tilaisuutta kameralla.

      Poliisi vahvistaa, että yleisötilaisuudessa on ollut järjestyshäiriöitä, ja heidät on pyydetty paikalle. Tilannetta kävi rauhoittamassa kaksi poliisipartiota.

      Järjestäjien mukaan sen jälkeen ainakin osa häirintään osallistuneista poistui paikalta ja tilaisuutta päästiin jatkamaan. Poliisi ei ottanut ketään kiinni välikohtauksen takia.

      Järjestäjien mukaan vastaavanlaiset tilaisuudet on järjestetty aikaisemmin myös Seinäjoella ja Vaasassa, eikä kummassakaan ole ollut järjestyshäiriöitä.

      EU, Suomi ja pakolaistulva - keskustelutilaisuuden järjestivät SDP Pohjanmaa ja TSL eli Työväen Sivistysliitto.

      Heidi-Maria Harju
      Yle

    • nfgng

      Kokkolalehden ilmoituksessa hymyilevät Nasima ja Jutta.

      • rajat

        Mutta vastaanotto tilaisuudessa oli sellainen,että hymy oli väkinäistä kummallakin.
        Tarkoitus nuilla oli suurta suosiota osoittaa maahantnkeutumiselle,sitä siinä pohjustettiin SPR tietenki edustettuna.

        Niillä oli mukana helsinkiläinen akka,joka julkisesti toitotti,kuinka Syuomi tarvitsee uutta geeniperimää .Oli kyllä roistomainen rasistiakka.

        Läytyy juutuupista //// " eu suomin ja pakolaistulva" /////


      • Anamarija
        rajat kirjoitti:

        Mutta vastaanotto tilaisuudessa oli sellainen,että hymy oli väkinäistä kummallakin.
        Tarkoitus nuilla oli suurta suosiota osoittaa maahantnkeutumiselle,sitä siinä pohjustettiin SPR tietenki edustettuna.

        Niillä oli mukana helsinkiläinen akka,joka julkisesti toitotti,kuinka Syuomi tarvitsee uutta geeniperimää .Oli kyllä roistomainen rasistiakka.

        Läytyy juutuupista //// " eu suomin ja pakolaistulva" /////

        No voisihan sen "huonon geeniperimän" paikata tuomalla Suomeen nuoria nättejä tyttöjä näistä lähtömaista. Naisen asemakin on parempi Suomessa, vaikka meidän omat naisemme - tietyt - tahtovat sen välillä unohtaa suuressa itseriittoisessa hyvyydessään ja maailmoja syleilevässä humaaniudessaan...Itsekin olen nainen, ja ERITTÄIN onnellinen siitä että mieheni on tuttu ja turvallinen suomalainen mörökölli, jota on mukava passata je helliä :)


      • pysykööt_afriikassa
        Anamarija kirjoitti:

        No voisihan sen "huonon geeniperimän" paikata tuomalla Suomeen nuoria nättejä tyttöjä näistä lähtömaista. Naisen asemakin on parempi Suomessa, vaikka meidän omat naisemme - tietyt - tahtovat sen välillä unohtaa suuressa itseriittoisessa hyvyydessään ja maailmoja syleilevässä humaaniudessaan...Itsekin olen nainen, ja ERITTÄIN onnellinen siitä että mieheni on tuttu ja turvallinen suomalainen mörökölli, jota on mukava passata je helliä :)

        Sopii hyvin jos tuodaan euroopasta valkoisia naisia.Afriikkalaiseeen en koske vaikka se olis ainoa nainen maailmassa.

        Valkoisella rodulla on oikeus elää asuinalueillaan,ilman että tänne rantautuu afriikkalainen hulahula väki raiskaamaan ja tappamaan islamin nimissä.


    • Kokkolalehdenuutinen

      Ti 20:09 KP24 | Päivitetty: Ti 22:14
      Häiriköt keskeyttivät pakolaiskeskustelun Kokkolassa

      Kokkolan kaupunginkirjastossa maanantai-iltana järjestetyssä pakolaiskeskustelutilaisuudessa kävi joukko ihmisiä, jotka keskeyttivät puhujia ja häiritsivät tilaisuuden kulkua. Asiasta kertoi Yle.
      Kirjastossa puhumassa olivat Nasima Razmyar (sd.), Jutta Urpilainen (sd.) ja SPR:n Länsi-Suomen piirin toiminnanjohtaja Pekka Annala. Poliisi vahvisti Ylelle, että tilaisuudessa oli ollut järjestyshäiriöitä. Paikalla oli käynyt kaksi poliisipartiota.

      Paikalla olleen SPR:n Pekka Annalan mukaan poliisi tuli paikalle, ja sali tyhjennettiin. Annala arvioi, että tilaisuutta häirinneitä ihmisiä oli toistakymmentä. Annalan mukaan häiriköt esittivät "omia näkemyksiään", joiden viesti oli, että rajat pitää panna kiinni.

      Annalan mukaan tilaisuutta ei ollut ehtinyt kulua puolta tuntiakaan, kun häiriköt keskeyttivät puhujat. Hänen mukaansa tilaisuus oli keskeytyneenä noin puolen tunnin ajan.

      SPR:n toiminnanjohtaja pitää häiriköintiä harmillisena. Hän kehottaa malttiin.

      – Tilaisuus oli minun kohdallani ensimmäinen, jossa esiintyi tällaista, hän sanoo.

      Annala arvioi, että hän on viimeisen puolen vuoden aikana kiertänyt toistakymmentä tilaisuutta, jotka ovat olleet samankaltaisia kuin Kokkolan kaupunginkirjaston maanantainen tilaisuus.

      Kommentit [5 kommenttia] Ei voi muuta sanoa kuin, että kyllä täälläpäin asuu todella juntti- ja sivistymätön kansanosa. Surullista.
      Sirpa, ti 1.12.2015 20:30

      Nähtyäni paikalla kuvatun videon, näen asian hieman toisin. Näkemykseni mukaan tilaisuuden järjestäjät eivät joko halunneet vastata tai kyenneet vastaamaan heille yleisöstä esitettyihin kysymyksiin ja tämä aiheutti osassa yleisöä lievää päällehuutelua. Lisäksi osaa paikallaolleista selvästikin loukkasi erään puhujan kummallinen kommentti suomalaisesta geeniperimästä tai sen heikkoudesta.

      Mene ja tiedä. Suomalaisen keskustelukulttuurin pitäisi kestää nykyään hieman myös välikommentteja, kuten nykyään jo eduskunnassakin kuulee.
      Eino Mäki-Nuiva, ti 1.12.2015 22:01

      Maahanmuuttajien vastaanotto ja siihen liittyvät asiat tullevat v. 2016 aikana maksamaan keskimäärin n. 600 euroa / Suomen kansalainen, mukaan lukien lapset ja seniorit, eli keskimäärin 50 euroa / kansalainen/ kuukausi. Eli viiden hengen perheelle n. 250 euroa / kuukausi.
      Realisti, ti 1.12.2015 23:57

      Niin mitähän motiiveja tälläkin tilaisuudella oli ja kenen etuja palvelee? Näkisin tämän enemmänkin vain maahanmuuttu bisneksen lobbauksena. Tilaisuuden järjestäjillä/puhujilla on selkeät kytkökset tähän bisnekseen.

      Viittakivi Oy:n rekisteriin on saapunut ilmoitus, jonka mukaan Nasima Razmyar on merkitty vastaanottokeskustoimintaa harjoittavan yrityksen varsinaiseksi jäseneksi nyt marraskuussa.

      Setlementtiliiton organisoiman turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskustoiminnan käytännön työ tehdään Setlementtiliiton omistaman Viittakivi Oy:n toimesta. Viittakivi Oy kuuluu Setlementtiliiton konserniin.
      Timo Mäkelä, ke 2.12.2015 10:52

      Kovin on yksipuolinen näkemys Eino Mäki-Nuivalla. Tiedän miten asiat menivät, koska olin paikalla.
      SPR:n edustajan puhuttua noin 20 minuuttia paikalla ollut häirikköporukka alkoi huutaa "emme ole tulleet tänne alustuksia kuuntelemaan, vaan keskustelemaan".

      Jutta yritti parhaansa mukaan vedota siihen, että jokainen saa tilaisuuden esittää asiansa, mutta alustajan on saatava sanoa sanottavansa rauhassa. Häiriköiden meluaminen kuitenkin jatkui ja jatkui jolloin puheenjohtaja pyysi heitä lähtemään salista.

      Osa lähti, mutta eräs heistä kieltäytyi eikä kirjaston vahtimestarikaan saanut häntä lähtemään. Tällöin oli pakko kutsua poliisi paikalle, joka vei miehen ulos. Tämän jälkeen tilaisuus jatkui rauhallisena.

      Tämän häirikköporukan teko oli suunniteltu. He istuivat eri puolilla salia ja huusivat ja mekastivat eivätkä antaneet muiden puhua rauhassa. Kun sitten kuunteli heidän sanottaviaan voi vain ihmetellä, että missä maailmassa he elävät. Rasismi on heidän käyttövoimansa.
      paikalla ollut, ke 2.12.2015 13:57"

    • Puolustakaa-suomalaisia

      Kommentteja esittävät olivat ainoat täysijärkiset paikalla. He edes yrittävät herättää ihmisiä ymmärtämään, että tämä maahanmuutto on lopetettava. Rajat pitää laittaa kiinni ja nopeasti. Ei tavallinen suomalainen halua, että islaminuskoiset valtaavat maan. Se tapahtuu jos suomen tuhoaminen saa jatkua. Avatkaa jo silmänne, kaikki suvakit, ja alkakaa puolustaa isänmaatanne.

      • 1ja2ja3

        Ovatko suomalaiset mielestäsi niin onnettomia, että muutama kymmenentuhatta maahanmuuttajaa 'valtaavat maan'?

        Todella epärealistinen pelko!


      • PeeJiiPee

        Eivät muuten valtaisi, mutta joukon vahvistuksena ovat kaikenlaiset yhteiskuntaa nakertavat Quislingit, jotka ovat elementaarisen tyhmiä tai tekevät rahaa matutuksella.


      • sopii_miettiä
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Ovatko suomalaiset mielestäsi niin onnettomia, että muutama kymmenentuhatta maahanmuuttajaa 'valtaavat maan'?

        Todella epärealistinen pelko!

        Ei niin kovin epäreallistinen,maahantulo jatkuu koko ajan.

        Ruotsi on jo siinä jamassa nuiden muslimien kanssa,että
        ei enää ole ollenkaan herra omassa maassaan.
        Aiemmin laskettiin että Ruotsi on muslimienemmistöinen maa
        vuonna 2049. Mutta se hetki on paljon lähempänä,
        kiihtyneen maahanmuuton vuoksi.


      • IsisOnJoTäällä
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Ovatko suomalaiset mielestäsi niin onnettomia, että muutama kymmenentuhatta maahanmuuttajaa 'valtaavat maan'?

        Todella epärealistinen pelko!

        Näkeehän tuon jo EU-asioissa. Suomalainen antaa nöyryyttää ja riistää itseään ihan pohjattomasti. Aivan hirveätä pitää tapahtu, ennen kuin suomalainen ryhtyy mihinkään.
        Suomalaisilla 1,6 lasta, islamilaisilla 6 lasta. Kohta jotlaa sinunkin jälkeläisesi La ilahaa ilalah Allah ve Muhamed res ul Allah! Jolleivat jotlaa, niin kurkut katkaistaan.


      • si-sanoSikaeetu
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Ovatko suomalaiset mielestäsi niin onnettomia, että muutama kymmenentuhatta maahanmuuttajaa 'valtaavat maan'?

        Todella epärealistinen pelko!

        Tuskin ne maasta mitään, mutta sun ja mun lompakko voi olla kiinnostava varsinkin kun viranomaiset auttaa tässä ulosotossa ja laillistetussa ryöstössä


      • aom
        PeeJiiPee kirjoitti:

        Eivät muuten valtaisi, mutta joukon vahvistuksena ovat kaikenlaiset yhteiskuntaa nakertavat Quislingit, jotka ovat elementaarisen tyhmiä tai tekevät rahaa matutuksella.

        Ei ole kysymys muutamasta kymmenestätuhannesta.
        Afriikassa on lähössä eurooppaa kohti miljoonia.

        Miksi Saudiarabia rikas öljymaa ei ota muslimimaana muslimipakolaisia vastaan?

        Siksi,että Saudiarabia haluaa muslimit valloittamaan eurooppaa.

        Rahoittaa mm suurmoskeijan Helsinkiin. Silläkin sadallamiljoonalla vois hoitaa pakolaisia vaikka Saudiarabiassa,mutta kun ne pitää saada euroopan riesaksi ja valloittajiksi.


    • taustojakin

      Missä lienee Nasiman isänmaa? Ai niin, siellä kaukanahan se on.
      nasiman puhe on sellaista, että sanoja tulee, mutta järkeä ei ole. On oppinut hyvin sosiaalidemokraattien jargonin. Rahasta toki puhuukin.
      Ja mamubisnes tuottaa lisää. Isänsä on vanha poliitikko lähtömaassaan ollut. kiire tuli pois jostain syystä ja on ajanut tytärtään revanssia saamaan politiikassa. Suuret on suunnitelmat isällä, eivätkä rajoitu Suomeen....
      Nasiman mies taas on ruotsinkielinen rahoitusalalla toimiva. Mistään ei saa edes nimeä esiin, saatikka työpaikkaa.

      • 1ja2ja3

        Miten tuo sinulle kuuluu?


      • Muuta_en_jaksa_etsiä

        Mies on Johan Fager, ja ihan löytyi nimi kun kirjotin Nasima Googleen. Et silleen.


      • Mitäs.allahiiniSanoo
        Muuta_en_jaksa_etsiä kirjoitti:

        Mies on Johan Fager, ja ihan löytyi nimi kun kirjotin Nasima Googleen. Et silleen.

        Mites muslimi Nasima pysty meneen ei-muslimiin kanssa naimisiin?


    • johannes21

      Poliiisit olisivat voineet viedä Urpilaisen ja Naziman.Kansanvihollisia himo matuttajia ja suomalaisten vihaajia. Typerykset vielä hyötyvät tästä matubisneksestä.
      Törkeää valtion varojen haaskausta.
      Rajat kiinni elintasopakolaisilta ja heti ! Ensin Nazima on heitettävä ulos Suomesta.

      • 1ja2ja3

        Mksi haukkua noita kahta, kun Eduskunta on hyväksynyt maahanmuuton?

        Myös Perussuomalaiset!


      • vellihousu

        haukkua - hmm... olikos, olikos no mikä. olikos sen nimi demokratia tai jotain. Valta kuuluu kansalle Suomessa.


      • vellihousu

        Ni, ettei pääse ihan kokonaan unohtumaan, perr


    • bjhgds

      Olipa hieno uutinen tähän harmaaseen päivään. Tadanpa töräyttää pullakahvit. Kiitos tiedosta!

      • kokkolalainen11

        Säälihän se on, että Urpilainen on eksynyt tuollaiseen kiihkomieliseen porukkaan, jota tietysti tämä afgaani rouva Nazima vetää. Olen jopa fanittanut Juttaa, mutta nyt se loppui, kun meni tuollaisen suomisyöjän porukkaan.
        Ajatelkaapa, miten suomalaiselle kävisi, jos hän menisi johonkin muslimimaahan puhumaan soopaa, kuten Nazima tekee täällä, hänet olisi pitänyt viedä poliisilaitokselle ja antaaSuomen ystävien pitää kokous loppuun.


      • RahaHoukuttaa

        Eiköhän Nazima ole antanut Urpilaiselle ihan kahisevaa rahaa, johon Urpilainen on noolisti tarttunut, että tulee suvakiksi heidän joukkoihin.


      • 1ja2ja3
        RahaHoukuttaa kirjoitti:

        Eiköhän Nazima ole antanut Urpilaiselle ihan kahisevaa rahaa, johon Urpilainen on noolisti tarttunut, että tulee suvakiksi heidän joukkoihin.

        Raukka heitto!

        Et toimi kuin rehti, suoraselkäine suomalainen. Miltä puolelta rajaa oikein olet?


    • Rotumies

      Tuohan on jo suoranaista rotuoppia suomalaisia dissaten, kun väitetään että meillä on huonot geenit! Näin kuitenkin maahanmuuttoa tilaisuudessa perusteltiin.

      • 1ja2ja3

        Tosiasia kuitenkin on, että sen seurauksena, että täällä ollaan pitkään eletty, eurooppalaisen mittapuun mukaan, hyvin eristyksissä, on johtanut siihen, että suomalaisilla on sellaisia sairauksia joita ei muualta löydy, tai sellaisia jotka ovat täällä yleisempiä kuin muualla.

        Ei haittaa pätkääkään jos tänne tulisi entistä enemmän 'uutta verta'.


      • sekasikiöitä

        Islamilaisten sukurutsaisten pöhlöjen verta? Siitäpä vasta sekasikiöitä syntyisi: tyhmiä ja sairaita!


      • kokeiltu

        On jo moneen kertaan ehdotettu Aasian työtelijäitä tyttöjä paikkaamaan tilanne.


      • Trimengel
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Tosiasia kuitenkin on, että sen seurauksena, että täällä ollaan pitkään eletty, eurooppalaisen mittapuun mukaan, hyvin eristyksissä, on johtanut siihen, että suomalaisilla on sellaisia sairauksia joita ei muualta löydy, tai sellaisia jotka ovat täällä yleisempiä kuin muualla.

        Ei haittaa pätkääkään jos tänne tulisi entistä enemmän 'uutta verta'.

        Säädetäänkö tähänkin pakkolaki jolla velvoitetaan suomalaiset naiset lisääntymään vain ulkomaalaisten kanssa vai miten tämä geenien sekoittaminen aiottiin toteuttaa?


      • tosiasiatesiin
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Tosiasia kuitenkin on, että sen seurauksena, että täällä ollaan pitkään eletty, eurooppalaisen mittapuun mukaan, hyvin eristyksissä, on johtanut siihen, että suomalaisilla on sellaisia sairauksia joita ei muualta löydy, tai sellaisia jotka ovat täällä yleisempiä kuin muualla.

        Ei haittaa pätkääkään jos tänne tulisi entistä enemmän 'uutta verta'.

        Luin juuri että Suomeen on tullut pakolaisten mukana tauteja jotka on hävitetty täältä jo vuosikymmeniä sitten! Sairaaloissa on näitä tapauksia nyt eristyksissä mm Kuopiossa! Ja tapauksia tulee lisää, odotellaan nyt sitten Ebolaa, Lassa kuumetta ym...tuberkuloosihan tuli jo... että silleen ja siinä sulle ´uutta verta´


    • katsonminä

      Valtakunnanoikeuteen pitää nuo vielä.
      Kun ei oikeaa selkäsaunaa voi antaa.

      • 1ja2ja3

        Ja sinäkään että tajua, että maahanmuutto on Eduskunnan hyväksymää.

        Myös Perussuomalaisten.


    • eirankaa

      Demarit ovat jo aloittaneet veljeilyn turvapaikanhakijoiden/islamistien kanssa, jotta ovat sitten turvassa kun islam lakeineen hallitsee Suomea. Kansalaisuuden ja äänioikeuden saamisen myötä tänne tulleet runsaslukuiset islaminuskoiset jälkeläisineen haalivat vaaleissa ja luottamustoimien jaossa vähä vähältä itselleen valtaa.

      Islam on maailmanvalloitus uskonto = politiikkaa, typerät vastuuntunnottomat demut eivät tajua eivätkä välitä, mitä Suomessa oikeasti tapahtuu ja miten suomalaisille käy. Kunhan hyysätään kaikenlaisia matuja ja kalastellaan ääniä muilta idiooteilta valtaan pääsemiseksi, vaikka sitten kenen kanssa.

      • 1ja2ja3

        Et taida oikein muistaa, että kristilliset valtiot ovat vallanneet paljon enemmän kuin mitä islamilaiset maat.
        Onneksi sekularisatio etenee kehittyneissä maissa, jolloin ei ole minkäänlaista vaaraa, että joku uskontoporukka pääsisi niskan päälle.


      • åöyghzick

        Rahat pois, kerta ja pakoon


      • realismia
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Et taida oikein muistaa, että kristilliset valtiot ovat vallanneet paljon enemmän kuin mitä islamilaiset maat.
        Onneksi sekularisatio etenee kehittyneissä maissa, jolloin ei ole minkäänlaista vaaraa, että joku uskontoporukka pääsisi niskan päälle.

        Kyllä on vaara että uskonnolliset porukat, lue: islamistit pääsevät niskan päälle. Eivät luovu keskiaikaisesta uskostaan ja lisääntyvät kuin kaniinit.


      • selkeäeti

        On tehtävä muutos nyt.


    • Käläviältä

      Olipas tosi ylevää katsella täällä Thai Maassa Internetistä tätä Kokkolan juttua.
      http://mvlehti.net/2015/12/02/eu-suomi-ja-pakolaistulva-kokkola-30-11-2015-video/
      Kyllä on politiikot alas vaipuneet, Jutta höpöttää ja Nazima naureskelee. Ainoat asialliset ovat Junes ja poliisit (joiden suut on kylläkin totaalisesti tukittu). Toisaalta, mikäpä on Naziman naureskellessa, kun hänenkin epäillään/ kertoillaan tässä pakolaisbisneksessä mukana olevan hallitusjäsenen ominaisuudessa, eikä ymmärrä itseänsä edes jäävätä?? Nazin kuolemattomia: Pakolainen saa tulla ihan mihin maahan itse haluaa.....

      • sdfsdfds

        Tuo on ihan selvää korruptiota ja se pitäisi tutkia. Jos kyse olisi jostain persusta niin asia olisi pengottu jo läpikotaisin.

        Tämä Suomikin on niin oksettavan tekopyhä maa. Mainostetaan muille rehellisenä kansana, mutta paskat!!!!


      • mitähuttua

        mv-paska :D


    • https://www.eduskunta.fi/FI/tietoaeduskunnasta/julkaisut/Documents/ekj_1 2014.pdf

      Tässä selvitys miten kansanedustajan esteellisyys ja sidokset on nähty tarpeelliseksi ilmoittaa. Joku palstalainen sanoi jossain että tämän perusteella olisi jo tehty uusi lakikin? Löytyisikö linkkiä /lain nimeä?

      No, joka tapauksessa, lue sivun 9 alalaidasta jossa työryhmän näkemys asiasta, mielestäni sellainen että naziman ja sen kokkareitten lauslahden (vai mikä se oli) tulisi matubisnessidoksensa ilmoittaa.

      Oleellista siis on onko uusi laki tullut voimaan..

    • mh800000

      Tuohan oli vihapuhetilaisuus suomalaisia vastaan.
      Asiallisiin kysymyksiin ei tullut yhtään vastausta, miksi, koska mitään järkeviä vastauksia ei ole. Bisneksestä vaan vouhotettiin ja selvisi että rahat bisnekseen tulevat veronmaksajilta.

      • gsdgsddfs

        On selvinnyt ilman tuota tilaisuuttakin, että media valehtelee, salailee ja vääristelee, kansalaisten turvallisuus tuhotaan ja eliitti käärii isot rahat kaikella tällä.

        Aina joku yksittäinen asia paljastuu joka päivä, joka osoittaa todeksi monen epäilyn: kaikki ei todellakaan ole niin kuin halutaan näyttävän.


      • 1ja2ja3
        gsdgsddfs kirjoitti:

        On selvinnyt ilman tuota tilaisuuttakin, että media valehtelee, salailee ja vääristelee, kansalaisten turvallisuus tuhotaan ja eliitti käärii isot rahat kaikella tällä.

        Aina joku yksittäinen asia paljastuu joka päivä, joka osoittaa todeksi monen epäilyn: kaikki ei todellakaan ole niin kuin halutaan näyttävän.

        Olet vainoharhainen; näet mörköjä joka suunnassa.

        Muistathan, että myös muualla Euroopassa otetaan pakolaisia vastaan?

        Eurooppalaisiin arvoihin kun kuuluu, että hädässä olevia autetaan.


      • humanismin.hinta
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Olet vainoharhainen; näet mörköjä joka suunnassa.

        Muistathan, että myös muualla Euroopassa otetaan pakolaisia vastaan?

        Eurooppalaisiin arvoihin kun kuuluu, että hädässä olevia autetaan.

        On otettu Euroopassa vastaan joo ja oltu niin humaania että. Nyt on vaan todellisuus tullut vastaan: autettavat kusettavat ja huijjaavat mennen tullen ja pahimmat tappavat.


    • perkkkkk

      Se on aina tilaisuus pilalla kun nasima puhuu, vai meinaako että 2020 meillä on 200 muslimia eduskunnassa.

      • NussimaUrpilainen

        Voihan siellä olla 200 muslimia mutta on takuulla vetoisa työpaikka.


      • 1ja2ja3

        Vain jos suomalaiset äänestäjät ovat niin valinneet!

        Sinua näyttää harmittavan että Nasima on sinua oleellisesti koulutetumpi ja fiksumpi. Sellaisen kanssa kun et ikänä pärjää väittelyssä.


      • tyhmäjatyhmä
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Vain jos suomalaiset äänestäjät ovat niin valinneet!

        Sinua näyttää harmittavan että Nasima on sinua oleellisesti koulutetumpi ja fiksumpi. Sellaisen kanssa kun et ikänä pärjää väittelyssä.

        Suomalaiset eivät äänestä mutta jos tämän hallitsemattoman maahanmuton eli islamisaation annetaan jatkua, niin oppinsa mukaan hallitsemattomasti sikiävät islaminuskoiset äänestävät. Eli toisen sanoen suomalaiset jäävät vähemmistöksi omassa kotimaassaan. Nasima on osoittanut puheillaan ja teoillaan olevansa harvinaisen tyhmä, jos on jotain kouluja käynyt niin hukkaan on mennyt.


      • KoulutetumpiFiksumpi
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Vain jos suomalaiset äänestäjät ovat niin valinneet!

        Sinua näyttää harmittavan että Nasima on sinua oleellisesti koulutetumpi ja fiksumpi. Sellaisen kanssa kun et ikänä pärjää väittelyssä.

        Kyllä mulla on maisterin paperit korkeakoulusta eli parempi koulutus kuin Nasimalla. Eli väittelyssä tulisi voitto jo heti ekassa kysymyksessä.


      • hahahahahahaaaa

    • geeniperimä

      Meidän geeniperimä tarvitsee muslimiserkusavioliittoja? Tuo kitisevääninen mummo oli ihan pihalla.Näytä mummo muslimimaa joka kukoistaa tieteen ja taiteen saralla enkä tarkoita nyt öljymaita.

    • kdfjöoiruopriudkjd
      • sdfdsdsdsf

        1:57 :D Kyyninen naurahdus oli kyllä paras "se elävöittää" väitteelle.


      • Totuuskomissio

        Aika kylmää kyytiä tämä on maksuorjiksi vastoin tahtoaan tuomituille kantasuomalaisille.

        Maanpetoksellisena toimintana tuota täytyisi pitää ja sen mukaisesti käsitellä.

        Suurin osa Suomen kansaa ei näitä maahantunkeutujia halua riesoikseen, mutta petturipoliitikot jatkaa aina vaan turhan ja haitallisen väen haalimista Suomeen.

        Multimiljönääri Sipilän yhteiskuntasopimus tuntuu tosi naurettavalta, kun sillä tähdätään vain huonommin pärjäävien suomalaisten kurjistamiseen.

        Siihen sopimukseen olisi pitänyt tulla kohta, mikä kieltää lainavarojen turvin elävää maatamme ottamasta lisää "syömähampaita".


    • seMääritelmä

      Vihapuheen määrittelyn pohjaksi on otettu laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

      Sen mukaan teko on rangaistava, jos jotakin ryhmää uhataan, panetellaan tai solvataan rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella.

      Kuka tuon mukaan syyllistyy eniten vihapuheeseen? Orpo sanoi, ministeriaitiosta, että myös kantasuomalaisia syyllistävä voi syyllistyä vihapuheeseen.

    • Mamut on täällä..Arvostelijat ,oletteko koskaan tehneet toiselle ihmiselle mitään hyvää..Oma napa vaan tärkee..
      Jos pelkäätte Mamuja niin tutustukaa heihin..kaltaisianne sielläkin,,,pelkääijä
      Viholliseen kantsii tutustua.. Kriitinen saa olla,ei hölmö kuitenkaan..
      pp

    • https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/1202.aspx

      Sekä nazima että lauslahti ilmoittaneet luonan ja sentlementtisäätiön.

      Molemmilla muitakin luottamuspaikkoja joissa voivat vaikuttaa matu-asioihin.

      Mielestäni on joka tapauksessa arveluttavaa että kansanedustajat tekevät päätöksiä joilla on heijastusvaikutus, vaikka vain kiertokautta heidän bisneksiinsä.

      Palautetta ao. henkilöille voitte antaa tuon eduskuntalinkin kautta.

      • tervaajahöyheniö

        Demareiden Mamuprinsessa ja kokkelikalkkuna kuppaamassa Suomea. Kuinka yllättävää.


      • Totuuskomissio

        Ei ole yllätys enää mikään, kuten mm. minäkin olen epäillyt täällä poliitikkojamme "seteliselkärankaisiksi", niin tänäänhän tulikin jo vahvistusta, vaalirahoitustakin jaettu piilossa miljoonia näille urpoille ja orpoille, vaikka piti olla laki joka tekee rahanvoimasta läpinäkyvän.

        Valhetta ja emävalhetta kaikki, olisi tutkivalle journalismille ja puolueettomille selvittäjille työtä, mutta korruptio kukkii mukavasti kulisseissa ja poliitikothan sitä napanuoraa viimeksi katkonevat?


      • 1ja2ja3
        Totuuskomissio kirjoitti:

        Ei ole yllätys enää mikään, kuten mm. minäkin olen epäillyt täällä poliitikkojamme "seteliselkärankaisiksi", niin tänäänhän tulikin jo vahvistusta, vaalirahoitustakin jaettu piilossa miljoonia näille urpoille ja orpoille, vaikka piti olla laki joka tekee rahanvoimasta läpinäkyvän.

        Valhetta ja emävalhetta kaikki, olisi tutkivalle journalismille ja puolueettomille selvittäjille työtä, mutta korruptio kukkii mukavasti kulisseissa ja poliitikothan sitä napanuoraa viimeksi katkonevat?

        Mielenkiintoinen tuo nikkisi; kun lukee kirjoituksiasi, tulee ensimmäisenä Pravda mieleen.


    • VideotaPaikalta
    • paskaapaketissa

      Ton vanhan kitisevän korpun mukaan ruotsinsuomalaiset lähti elintasopakolaisiksi ruotsiin. Tosiasiassa suomalaiset nosti 60-70 luvulla ruotsin teollisuuden kukoistukseensa eli käytännössä ilman suomalaisia ruotsi ei olisi nyt mitä se on. ja tämä demareiden? seniiliedustaja väittää että suomalaiset meni sinne elintasopakolaisiksi? Nyt kannattaisi ruotsinsuomalaisten liitonkin edustajan käydä vähän herättämässä näitä demareiden seniori-osastoa vastalausumalla.

      • DemaritPaskaa

        No tuo muumio ei enää pilaa suomalaista geeniperimää eikä juttakaan varmaan enää kauaa vuoda.


      • 1ja2ja3

        Siinäpä paljastit sivistystasosi!


    • gasdgsdgdsg

      Poliiseille pisteet tuostakin, että ottivat ihan rauhallisesti tilanteen ja jäivät kuuntelemaan mitä poistetuilla oli vielä sanottavaa. Varmaan noita yhteiskunnan palvelijoita sisimmässään vituttaa jo kovasti tämä tilanne itseäänkin. Varmaan kiva käydä niissä vokeissakin koko ajan selvittämässä sotkuja. Se on viranpuolesta vain hammasta purren toteltava kaikkia noita pellejä tai tulee potkut.

      • Totuuskomissio

        Melkein toivoisi paluuta -50-60 luvun poliisien toimintaotteisiin noiden höyrypäisten turvapaikkaturistien kohdalla.

        Silloin ei poliisi kysellyt, vaan toimivat pirullisestikin oman päänsä mukaan. Nyt on poliisit taamottu, siinä on hyvää suht rehellisen yhteiskunnan keskellä eläessä, mutta nythän tämä Schengen sallii rikollisten ja kierojen vapaan ja vastuuttoman liikkumisen ja maahantunkeutumisen, joten väljää on.


    • iöyu

      Nasima on Viittakiven pakolaisasumusbisneksessä mukana. Se on Setlementtiyhdistyksen touhua. Se taas on jonkin sortin uskonnollinen kristillinen yhdistys, käsittääkseni sillä on katto korkealla ja seinät leveällä. Ovet avoinna kaikille, joista Setlementiti voi hyötyä. Nasimakin mukaan, hänestä on varmaankin hyötyä bisneksissä kun on kansanedustaja ja näin ollen yhteiskuntasuhteita.

      Setlementit ovat aikaisemmin "kunnostautuneet"mm. ELY-keskuksen avustusten kuppaamisessa valheellisin perustein.

      Saivat ELY-keskuksen maksamaan rakentajakurssista, mutta sen kurssin laatu oli ala-arvoinen. Opettaja oli harvoin paikalla, eikä osannut juuri mitään, turvallisuusmääräyksiä rikottiin törkeästi, kurssin osallistujatkin olivat poissa kun huvitti, paikalle tulleista eniten osaava yritti opettaa edes jotain muille.

      Aivan puhdasta huijausta ja rahastusta siis setlementeiltä, jonka edustaja kehtasi vielä tulla YLEn TV-ohjelmaan haastateltavaksi asian tiimoilta, vanha mies jo.

      Ei edes kiistänyt kurssin ala-arvoisuutta. Mutta harmitteli kun Setlementeille heidän "avustusprojekteihinsa"avokätisesti rahaa antanut ELY:n mies jäi eläkkeelle: "Mistäs me nyt saadaan vastikkeetonta rahaa kupatuksi", tuumi ukkopaha.

      • https://setlementti-fi.directo.fi/setlementtiliitto/setlementtiliitto/

        palaute annettu, meni vähän pieleen kun ei ne niin uskonnollisia kai ookkaan. sama se. kaikki tässä maassa on sekaisin. minäkin.

        tämän lähetin https://setlementti-fi.directo.fi/mita-on-setlementtityo/palaute/ :

        Pidän erittäin hävyttömänä, että olette lähteneet maahantulijoiden vastaanottokeskus-bisnekseen mukaan. Tämä bisnes tehdään suomalaisten verorahoilla, kilpailumatta. Vastaanottokeskukset aiheuttavat häiriöitä, ahdisteluja, raiskauksia ja muuta väkivaltaa. toimitte täysin uskonnollisen tavoitteenne vastaisesti.

        Sidonnaisuus kansanedustajaan Viittakivi 0yn kautta, on ällistyttävän röyhkeätä.

        Palatkaa takaisin suomalaisten tukemiseen


      • Jumankauta. Tätä pervoporukkaa johtaa Pekka Haavisto. Eikö tuo ole sipilän erityisavustaja???? jossain asiassa???

        https://setlementti-fi.directo.fi/setlementtiliitto/setlementtiliitto/hallinto/strategia/

        Onko jollain suoraa listaa mitä tämän setlementtiseuran vokeissa on häiriköity, montako niitä on?

        Mulla kaatuu taas kone, en pääse katsomaan tätä sidonnaisuutta
        https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/118.aspx

        On mainittu setlementtisäätiö.

        Nämä on kaikki niin ristiinnaineita ja rastiinkorruptoituneita ettei järki suostu ymmärtämään...


      • KRIITIKK0
        rajatkiinniheti kirjoitti:

        Jumankauta. Tätä pervoporukkaa johtaa Pekka Haavisto. Eikö tuo ole sipilän erityisavustaja???? jossain asiassa???

        https://setlementti-fi.directo.fi/setlementtiliitto/setlementtiliitto/hallinto/strategia/

        Onko jollain suoraa listaa mitä tämän setlementtiseuran vokeissa on häiriköity, montako niitä on?

        Mulla kaatuu taas kone, en pääse katsomaan tätä sidonnaisuutta
        https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/118.aspx

        On mainittu setlementtisäätiö.

        Nämä on kaikki niin ristiinnaineita ja rastiinkorruptoituneita ettei järki suostu ymmärtämään...

        Pekka Haavisto ei ole Sipilän erityisavustaja, vaan Soinin.


    • fghorggh

      Hienoa ...spr ja SDP pelaa samaa peliä. Vittu et vituttaa tää touhu. Kiitos näille tilaisuudessa olleille arvostelijoille.

    • uyiyui

      Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen eduskunnan lähetekeskustelussa, 8.4. olisikohan vuosi 2014, Suomen kuvalehden Jyvien ja akanoiden mukaan:

      "Arvoisa puhemies, lopuksi haluaisin palata rehellisyyteen!" (Repesin metrossa kun luin tuon, muut katto varmaan että mitä toi oikein hirnuu.)

      Voi tuota Jutta "aivan aluksi haluaisin kiittää...jumalaa?", Urpilaista.

    • NASIMALÄHDEOLEHYVÄVITTU

      NASIMA POIS SUOMESTA HETI, MENKÖÖN OMAA MAATAAN RAKENTAMAAN JA POLITIKOIMAAN SIELLÄ, EI TARVITA SUOMESSA. HYÖTYY RAHALLISESTI PAKOLAISISTA , VARMAAN OIKEEN HOUKUTTELEE KOTIMAASTAAN PAKOLAISIA.

      TÄTÄ EI UNOHDETA IKINÄ. EIKÖ NASIMA TIEDÄ, ETTÄ SOSIALISTI EI OLE KAPITALISTI, NIINKUIN MUIJA NYT TEKEE. SUPERVALVONTA PÄÄLLE TÄN TEKEMISISTÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      LUULEEKO NASIMA, ETTÄ SUOMALAISET ON TYHMIÄ ?

      • Luuleeko haavisto että suomalaiset on tyhmiä?

        Luuleeko lauslahti?

        Luuleeko sss-miehet?

        Luuleeko koko eduskunta?.

        Ei.

        Ne tietää.

        Niin kauan kuin me ollaan hiljaa.


      • kello.käy

        Kivitetään se, niin saa tuttua ja turvallista muslimien kohtelua! Pitäs sekin musulehmä päänsä kiinni, kun Suomi on tarjonnut sille kaiken!!! Heitetään se helvettiin muiden mamujen mukana kun aika tulee!!!


      • 1ja2ja3

        Kun lukee sinun oksennustasi, niin tietää että ainakin yksi tosi tyhmä löytyy!


      • Puntun-Paavo

        Ei, ei, niit on kolme: sinä, minä ja Hentun Liisa.


      • KRIITIKK0
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Kun lukee sinun oksennustasi, niin tietää että ainakin yksi tosi tyhmä löytyy!

        Sanopa muuta. Tyhmäkin voi tosin näyttää viisaalta, jos ymmärtää olla joskus hiljaa.


    • oolannista

      Zekkasin ton Lokan videon eilen kokonaisuudessaan.
      Pari juttua mun nälkökulmasta:
      Lokalla ihan hyvät argumentit mutta syöttää kerralla liikaa asiaa (ainakin yhdellä puhevuorolla)
      Parempi on että vie korkeintaan yks tai kaksi tärkeetä asiaa ja paneutuu ainoastaan niihin sataprosenttisesti....kyllä toset voi sitten vetää ne muut jutut.
      Ja faktana, valitettavasti Lokka keskeytti puheenvuoroja - tästähän Lokka sitten lensi ulos poliisi "voimin"....oma vika. Menit ansaan.
      Mutta sun suoraselkäisyys on kunnioitettava.
      Mä ymmärän että Lokka tunsi ettei saisi ylipäänsä puheenvuoroa, mutta jos ei olisi saannut; Sitä olisi tullut paljon paremmat pointsit kotiinpäin kun kerran olisi ollut videolla homman nimi.

      • käytyonkeskusteluja

        Saman huomasin minäkin Lokan ns. käyttäytymisestä.
        Ensin on aina näissä keskustelutilaisuuksissa vetäjän alustus ja sitä ei periaatteessa keskeytetä kysymyksillä.
        Lokan olisi täytynyt tosiaan puheenvuorossaan keskittyä siihen muutamaan ytimekkääseen kysymykseen eikä tekemään vastaavaa luentoa ja filosofoimaan ja olisi antanut vastata "asiantuntijan" vastata näihin pariin kysymykseen ja sitten heittänyt vastakysymyksen.
        Ei noita keskusteluja käydä huutoäänestyksellä ja välihuudoilla.
        Että Lokka tosiaan meni miinaan ja olisi otettava opiksi seuraavaan "keskusteluun"


      • eimullamuuta
        käytyonkeskusteluja kirjoitti:

        Saman huomasin minäkin Lokan ns. käyttäytymisestä.
        Ensin on aina näissä keskustelutilaisuuksissa vetäjän alustus ja sitä ei periaatteessa keskeytetä kysymyksillä.
        Lokan olisi täytynyt tosiaan puheenvuorossaan keskittyä siihen muutamaan ytimekkääseen kysymykseen eikä tekemään vastaavaa luentoa ja filosofoimaan ja olisi antanut vastata "asiantuntijan" vastata näihin pariin kysymykseen ja sitten heittänyt vastakysymyksen.
        Ei noita keskusteluja käydä huutoäänestyksellä ja välihuudoilla.
        Että Lokka tosiaan meni miinaan ja olisi otettava opiksi seuraavaan "keskusteluun"

        Iines Loka on narri.


    • Kiitostästä

      Mainio tallenne.
      Jutta Urpilainen on nyt ihan virallisesti narri.
      Nasima hymyili kuin mielialalääkkeissä.
      Kirjailija - mitä voisi sanoa? Harhaisuus on suunnaton.

      Junes Lokka ja staff. Kiitos.

      • Jutta on liian lihava.

        Li Andersson on kaunis(!)OK


      • pöööööööööööö
        cent kirjoitti:

        Jutta on liian lihava.

        Li Andersson on kaunis(!)OK

        Ja mites toi kommarilehmä Lii (Muu)nyt tähän kuuluu - pidä kuule se pikku pili vaan siellä housuissas.


    • catcher_in_the_rye

      SPR ja SDP lyövät rahoiksi Suomen tuhoamisella. Hyi saatana, että kuvottaa tuo porukka. Toivottavasti joutuvat vielä jollain tavalla vastaamaan teoistaan.

      • 1ja2ja3

        Mitä uskot asiasta ymmärtäväsi???

        Kansan valitsema Eduskunta on hyväksynyt maahanmuuton.

        Jos kuvittelet että muutama kymmenentuhatta ulkomaalaista tuhoaa Suomen, olet lääkityksen tarpeessa!

        Onko koskaan käynyt mielessäsi, että sinä voisit olla väärässä?


      • 100x12on1_

        Tilastotkin väärässä.

        IS: Yhä useampaa turvapaikanhakijaa epäillään rikoksesta

        "Suomessa tuli ilmi marraskuussa noin sata seksuaalista ahdistelutapausta, joista epäillään turvapaikanhakijoita, uutisoi Ilta-Sanomat.

        IS:n mukaan turvapaikanhakijoiden epäillään tehneen seksuaalirikoksia huomattavasti enemmän kuin tähän asti on kerrottu.

        Lehden mukaan epäillään, että nuoria tyttöjä on esimerkiksi suudeltu väkisin, ahdisteltu sanallisesti, kähmitty ja kourittu.

        Poliisihallitus kertoi jo viime viikolla, että tänä vuonna tiedossa on kymmenkunta raiskausjuttua, jossa epäiltynä on turvapaikanhakija."

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120220763522_uu.shtml


      • lopussa.kiitos.seisoo
        1ja2ja3 kirjoitti:

        Mitä uskot asiasta ymmärtäväsi???

        Kansan valitsema Eduskunta on hyväksynyt maahanmuuton.

        Jos kuvittelet että muutama kymmenentuhatta ulkomaalaista tuhoaa Suomen, olet lääkityksen tarpeessa!

        Onko koskaan käynyt mielessäsi, että sinä voisit olla väärässä?

        Onko sulla koskaan käynyt mielessäsi että olet totaalisen väärässä? Kommenteistasi päätellen ei ole. Mutta eipä hätää, hetki kun aikaa vielä kuluu niin joudut tahtomattasikin huomaamaan että olet väärässä. Olet lääkityksen tarpeessa /mitä uskot asiasta ymmärtäväsi kommenttisi kertovat sivistyksesi tason.


      • matuilla_seisoo_jo

        IL: Raiskaustilastot karuja – ulkomaalaistaustaiset yliedustettuina tekijöinä ja uhreina

        "Maanantaina Helsingin Tapanilassa tapahtunut joukkoraiskaus on nostanut jälleen keskusteluun huiman eron kantasuomalaisten ja ulkomaalaisten tekemien raiskausten määrissä.

        Viisi 15–18-vuotiasta ulkomaalaistaustaista nuorta vangittiin perjantaina käräjäoikeudessa todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta epäiltyinä.

        Viime vuonna valmistuneen selvityksen mukaan afrikkalaissyntyisten tekemien raiskausrikosten määrä oli 12-kertainen kantaväestöön verrattuna. Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden kohdalla määrä oli oli peräti 13-kertainen.

        Peräti joka kolmas raiskausrikoksesta tuomittu on oikeusministeriön vuodelta 2012 olevan selvityksen mukaan ulkomaalaistaustainen. Raiskaustilastoista lauantaina uutisoineen Iltalehden mukaan törkeissä tekomuodoissa osuus on jopa 41 prosenttia."

        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/272679-il-raiskaustilastot-karuja-ulkomaalaistaustaiset-yliedustettuina-tekijoina-ja


    • asiantuntijanasiaa

      Iellähän ne keskustelivat mutiaiset, matiaiset ja urpilaiset niin epäsopuisati, että piti paikalle kutsua ihan kukka partio.

    • hahahaaaa

      Tää oli kyllä paras video pitkään aikaan.

    • rotuoppia

      Huomatkaa, että demarien kannatus kasvaa jatkuvasti. Se toimii päinvastoin persujen kannatuksen kanssa. Eli duunarimiehet fanittaa Nazimaa ja Juttaa...

      • sdsdsfds

        Demarien kannatus ei todellakaan kasva. Ei kannata näitä valtamedian kannatuslukuja uskoa pätkääkään.

        Oikeasti nyt näistä eduskunnassa olevista puolueista: tavallisen kansalaisen puoluetta ei enää ole olemassa.


      • suomidemokraatit

        Joo, tätä ei työläiset ymmärrä. Suomessa tarvittaisiin uusi puolue ajamaan suomalaisten etua.


      • rajatkiinniheti4

        Samaa mieltä.

        Nykyiset toinen toistaan huonompia. Ja kuten tästäkin keskustelusta näkee, ovat kansanedustajat keskenään niin moninaisissa kytkyketjuissa eli korruptoituneita, etten taida ihan luottaa yhteenkään kansanedustajaankaan. Saati kokonaiseen puolueeseen.


      • KRIITIKK0
        rajatkiinniheti4 kirjoitti:

        Samaa mieltä.

        Nykyiset toinen toistaan huonompia. Ja kuten tästäkin keskustelusta näkee, ovat kansanedustajat keskenään niin moninaisissa kytkyketjuissa eli korruptoituneita, etten taida ihan luottaa yhteenkään kansanedustajaankaan. Saati kokonaiseen puolueeseen.

        Kansa näyttää luottavan taas demareihin, kun persujen kupla on puhjennut. Johan sitä odotettiinkin että koska näin käy.


    • hurahtaneet_mengelet

      Mutta mikä oli se helsinkiläinen akka,jonka tämä Nazima ja Urpilainen olivat värvänneet mukaan.???
      Kamala rasitinen akka,alkoi puhumaan kuinka Suomi tarvitsee uutta geeniperimää ??? Voi hyvät hyssykät,varsinainen geenitohtori Suomen iki oma MENGELE.

      On se pikkuhiljaa alettava uskoon,nuo hurahtaneet MENGELET meinaavat vaitaa SUOMEEN KANSAN.

      • Sairasta---

        Anneli Meriläinen.


      • ei_hurahtanut

        Suomi tarvitsee uutta geeniperimää. Muuhun johtopäätäkseen ei voi tulla, kun lukee näitä kirjoituksia. Tämä sukupolvi on tuhoon tuomittu.


      • Tri-Mengele

        No no lapsukaiset nyt rauhallisetI.TÄÄLLÄ on ainoastaan yksi ja oikea Mengele ja se olen MINÄ.


      • TommpeleittenMaa
        ei_hurahtanut kirjoitti:

        Suomi tarvitsee uutta geeniperimää. Muuhun johtopäätäkseen ei voi tulla, kun lukee näitä kirjoituksia. Tämä sukupolvi on tuhoon tuomittu.

        Tuho on saapunut, olet oikeassa.

        Muistathan, että Ruotsissa on kaupunginosia, joihin poliisi ei tohdi enää mennä. Muutenkin hurreilla on paniikki päällä, jopa Juutinrauman silta pitää päästä sulkemaan ja käynnissä on ankarat suunitelmat pakoleisten vähentämiseksi Ruotsista. Ruotsista on tullut jo 16000 mamua Suomeen ja lisää yritetään työntää.

        Itärajan virralle pitäisi tehdä jotakin sanoo päättäjät, mutta mitään ei tehdä. Kohta sieltä vyöryy tuhansia. Sieltähän sitä saadaan niitä venäjänkielen taitoisia kansalaisia, joitten perään on maristu kymmeniä vuosia. Ikävä kyllä, ne eivät osaa suomea, eivätkä lukea.


      • lopenuupunut11
        Sairasta--- kirjoitti:

        Anneli Meriläinen.

        Anneli Meriläinen on aivan selvästi läpeensä sairastunut!!!!


      • sdsdsdsdsdsdsd

        Me ei ikinä tarvita muslimien geenejä!!!!!!!!!!!!!!


      • HyvätGeenit

        Eikös olis fiksumpaa että suomalaiset nuoret saisivat itse valita puolisonsa maailmalla reissatessaan, päätyen sitten suomalaiseen tai ulkolaiseen geeniperimään, kuin että nuoret tytöt raiskataan väkisin ja nuoret miehet pahoinpidellään? Uskon että vapaaehtoinen evoluutio tuottaa paremman geeniperimän kuin poliisivoimin tuettu pakko.


    • Hatunnosto-Kokkolaan

      Hyvinhän tuo ilta meni. Jutta ei saanut kokkolalaisten rahoja, eikä polkenut ketään jalkoihinsa. Minä luotan pohjalaisiin, siltä tulee apu, niin kuin aina ennenkin.

    • YLEnKiitos

      SDP:n rajähdysmäinen nousu gallupkannatuksessa lienee täsmälleen Kokkolan tilaisuuden ansiota.

    • Postimerkkiteilpers

      Demaria en äänestä koskaan,partalasten elättäjäksi en saatana ala! Jk.Jutta ja Nasima olette väärässä maassa,ette kuuluisi suomen edustajiksi,HÄVETKÄÄ DEMARIT,KOKO KÖÖRI!

      • maanpetturit

        Sama juttu, äläkää demarit luulko, että teidän laariin tulee meidän perheen äänet tulevaisuudessa.


    • Eugeenia

      Suomalaiset ovat säästyneet monilta sairauksilta eristymisen seurauksena. Suomessa on reilusti tarpeeksi väkeä terveen geeniperimän ylläpitämiseen. Sen sijaan muslimit muissa länsimaissa sairastavat todella kalliita honotsygottisesti perittyjä sairausia. Miksi? Koska nussivat serkkujaan.

      • pulmuset

        just infektiolääkäri tiesi kiekua, että nämä maahantulijat ovat keskimäärin terveempiä, kuin kantasuomalaiset.
        Ei taida olla perinteisiä kansansairauksia.


      • hfjgjdj
        pulmuset kirjoitti:

        just infektiolääkäri tiesi kiekua, että nämä maahantulijat ovat keskimäärin terveempiä, kuin kantasuomalaiset.
        Ei taida olla perinteisiä kansansairauksia.

        Henkisesti ne on sairaita.


    • fyhjkhg

      Minäkin laitoin jo aikoja siten Migrille palautetta siitä että maksavat asutoloiden pitäjille ihan liikaa. Eivät kommentoineet. Niillä on vaan niin hösy päällä, pakko saada kovaan tahtiin asuntoloita, ja nopeiten saa ku maksaa liikaa, kkyllä tulee tarjontaa, Jopa heitetään vanhat asukkaat pellolle vaikka irtisanomisaikaa olisi jäljellä vielä kuukausia, Niin houkuttavaa ja kannattavaa on Migrin tarjoama sopimus.

    • wannaBeToo

      TENATYTÖT, ON AINA TENATYTÖT! Jutta ja NaZima...

    • SuurmoskeijoitaPukkaa

      Suomalaiset haluavat näitä matuja tänne. Aina kun matuja tyrkytetään ja halutaan työntää joka paikkaan on niitä puolustelemassa demarit ja vihervasurit. Ja galluppien mukaan enemmistö äänestäisi nyt juuri niitä. Eli suomalaisista suurinosa haluaa nämä matuäijät suomeen, eli sitä saa mitä tilaa.

      • dgdgsgdsg

        no nehän ei ymmärräkään taas muuta kuin nykyisen hallituksen teot. Nämä oppositiossahan olevat ovat ajaneet matu-asiaa jo vaikka kuinka monta vuotta.


    • dfdfdfdfdfdffd

      Ole samaa mieltä kuin Urpilaisen klaani, tai lennä ulos....tuli erittäin selväksi. Myös se tuli selväksi kuka tienaa, ja ketkä menettävät...suomalaiset veronmaksajat menettävät ja nasima/Urpilainen rikastuu klaaneineen..Urpilainen ei onnistunut ministerinä, yrittää nyt olla maahanmuuttoministeri....

    • potutpottuina

      Ihan sama kuka mikä puolue hallituksessa istuu, tilanne on nyt tämä. Kansainvalinen sopimus jolla ihmiset liikkuu vapaasti ja sitten meidän sd-läisten löperö säädäntö jolla sossusta maksetaan matuille hyvät rahat,asunnot ja poispotkitus saa 2000 e lähtörahaa ja sitten tulevat takaisin. Rinne Antti sönkötti valtionvarainministerinä samoin Jutta, mitä saivat aikaiseksi, kaatui sote ja paljon muuta ja velka kasvoi. Kokoomus ei ole yhtään parempi , persut ei voi läinsäädännön yli kävellä mutta Hanna Mäntylä puhui tänään aamutvssä järkeviä, pisteet hänelle. Vihreä Ville on vitsi samoin Arhinmäki. Miten kestää Sipilä se jää nähtäväksi ,päättäis nyt eikä vatulois! Jokainen haukutaan vuorollaan.

      • vaikeampikysymys

        Vihreät meni persujen ohi kannatusluvuissa että heilahti. Mites nyt suu pannaan?


    • Idiootti-uurpilainen

      Kyllä voi Urpilainen olla todella idiootti, sitä olen aina epäillytkin!

    • ikäjakautumaan

      Jotain outoa tuossa on kun täti ”tietää” Suomalaisen rodun jalostamiseksi ja ikäjakauman korjaamiseksi tänne on tuotava nuoria muslimimiehiä, kun meillä on naiset liian vanhoja.
      Ymmärtääkseni asia on juuri päinvastoin. Minusta väitteen esittäjä ei ole siinä iässä, että voisi osallistua ikäjakautuman korjaamiseen. Siksi tänne pitäisi tuoda vain nuoria naisia. Väestötieteen kannalta paras synnytysikä on 25 vuotta. Tämä pitäisi huomioida erityisesti silloin kun valitaan kiintiöpakolaisia.

      • vassarinunelma

        Tuleehan niitä, 14-vuotiaita synnytyskoneita, kun perheet yhdistetään.


    • Persekuin7leivänuuni

      Muhkeaperseinen jouto- Jutta voisi alkaa matuille perseeksi niin ne jättäisivät ehkä alaikäiset rauhaan.

    • Homokone

      Jee
      Hienoa,upeeta ja mahtavaa.
      Kansa ,joka saa suunsa auki.
      Sosiaali tantat harhaa johda.

      Intiassahan on jo nähty millaisiin "tyttölasten" joukko raiskauksiin
      vääristynyt sukupuolijakauma johtaa.Liikkaa miehiä,not is to good.

    • delta00

      Näistä Natziman "sukulaisista" on hyvä esimerkki huoneistosta, jossa asuivat muutaman vuoden.
      Sitä meteliä ja räiskettä, mikä sieltä asumisakana kuului, ei vähissäkään määrin kutsua muuksi, kuin suoraan luolatasolta ihmisasuntoihin siirrettyjen räimeeksi, puhumattakaan siitä kun muuttivat, huoneistoremonttia tehtiin jäljiltään kolme ja puoli viikkoa.
      Ja näitä pakkosijoitetaan suomalaisten kotouttamiseksi hajalleen, etteivät syrjäydy ja ghettoudu.

      Tuolla Natzimalla riittäisi vallan hyvin työsarkaa opettaa ensin nämä omansa edes alkeellisille ihmistavoille ja siirtyä vasta sittensanelemaan, kuinka suomalaisten tulisi elää ja olla.

    • osmannienkuriiri

      Suomea uhkaa sisällissota, jollei tämä turvapaikkaturismi kohta lopu. Laitetaan nyt ensiksi ne 18000 somalia takaisin kotiinsa, ilmainen lorvailu tulee meille liian kalliiksi. Ensi vuonna menee jo yli miljardi euroa tähän maahanmuuton hoitamiseen, seuraavana vuonna 2 miljardia, sitten 4 miljardia jne. Kaikki tietenkin velkarahalla.

    • Ei-ole-järkeä

      Ei ole ihmisen tyhmyydellä ja typeryydellä näköjään mitään rajaa ,tarkoitan tällä noita videolla olevia migrin "miehiä" sekä Urpilaista.
      Jos kerran he kertovat että pakolaiset tuovat paikkakunnalle talouselämään piristysruiskeen heille annetun rahojen vuoksi niin miksi sitä rahaa ei voi antaa suoraan Suomalaisille ja sitäkautta luoda ostovoimaa?
      Ei siihen pakoloisia tarvita elämään meidän kustannuksellamme.
      Ei tarvitsisi valtion vuokrata asuntoloita koska meillä kaikilla on jo asunnot, tulisi paljon halvemmaksi.

      • huolestuttavaa

        Olipa typerä yleisö.


      • näin_on

        Oli kyllä, sen jälkeen kun viisaat ajettiin ulos.


      • aivotonpesu
        huolestuttavaa kirjoitti:

        Olipa typerä yleisö.

        Jaa, kun minä luulin tilaisuutta keskustelutilaisuudeksi. Eli kyseessä olikin aivopesu ja "valistus" -tilaisuus. Vääränmieliset ja selvästi vastaanhangoittelevat ulos. Muuten "oppiminen" häiriintyy.


      • mitähuttua
        näin_on kirjoitti:

        Oli kyllä, sen jälkeen kun viisaat ajettiin ulos.

        Ajettiinko migrin miehet tosiaan ulos?


    • Uskomatonta

      Urpilainen on kyllä uskomattoman tyhmä, kuinka tuo älykääpiö on voinut olla joskus valtiovarainministeri tai puolueen puheenjohtaja?

    • AllitÄllitJaPallit

      Entäs ehkäisy? Vai pysyvätkö esim. Jutta ja Nassima lapsettomina ihan vaan pitämällä jalat ristissä?

    • Ällitym

      Uskomatonta käytöstä entiseltä SDP:n puheenjohtajalta.
      Kananaivoilla varustettu älykääpiö.

    • rythjrtjh

      Mistä SDP oikein kaivaa näitä "johtajiaan"?

      - Lipponen. Umpikiero ja täynnä kaunaa. Rkp:n juoksupoika.

      -Rinne. Kuin pahvilaatikko, jossa tuulee.

      -Urpilainen. (kts. youtube)

      -Jugner. Kuolemanpelkoinen seksihullu.

    • SDPnaiset

      Urpilainen on siiderivalaan ilmetty proto. Naziman ei pitäisi perinteen mukaan kulkea ilman burkhaa ja miespuolista lähisukulaista.

    • nasimakauppa

      Nais kirjailija toivoi siitosta geeniperimäänsä, mutta taitaa siitos jääkä suvakki mammalta haaveeksi. <<<<

    • PikkuMullikka

      Urpilaisella ollu aina isot luut, mutta nythän siitä ei voi kun todeta että ON SE AIKA SONNI !!!
      Ei mulla muuta.

    • Järkyttävää

      Nyt siis halutaan jo rodunjalostusta Suomeen, kun meillä maassa asuvilla on "huonot geenit"...!

      Miten tämä käytännössä toteutetaan, viedäänkö nuoret naiset hedelmöitettäviksi keskuksiin, että saadaan uusia ja parempia geenejä syntyville vauvoille...!

    • dfdfdfdfdfd

      Urpilainen niittaa viiemisen naulan tuohon demaripuolueeseen tuolla mamutuksellaan ja suomalaisvastaisuudellaan...Kuinka kukaan järkevä voisi enää tuota puoluetta äänestää, joka käskee suomalaiset ulos ja kehuu maahanmuuttajia. Kuten tuossa videossa kävi ilmi, suomalaiset tulivat julkiseen tilaan esittämään mielipiteitään hyvällä tyylillä, itsevarmasti, suomalaisuutta puolustaen, mikä on aivan oikein. Tämä maa kuuluu suomalaisille, sen luulisi nyt Urpilaisenkin tajuavan...Urpilaisen asenne suomalaisia kohtaan on rasismia..

    • fiat133

      Jutta teki kyllä pohjanoteerauksen. ja se ählämi akka vittuun suomesta.

    • KokkolaRappiolla

      Nyt puhutaan, että Kokkolassa asuvilla on todella aivan rappeutuneet geenit...

      Mitä tämä kaikki oikein on...?!

    • Nonnih...

      HYYVÄ KOKKOLA NIIN SITÄ PITÄÄ.

    • hmmmmm

      Kuka sen "geeniperimä"-jutun oikein laukaisi siellä Kokkolassa?

    • perheenlisäystä-tulossa

      Lieneeköhän Jutta raskaana, sen verran on painoa kertynyt lyhyessä ajassa....

    • EiRikasta

      Ei oikein vakuuta se geeniperimän "rikastaminen", kun katsoo mitä näillä geeneillä on saatu aikaan lähi-idässä. Olisivat käyttäneet geenejään siellä ja rakentaneet sinne asuttavat olot ja yhteiskunnan, ei onnistunut.
      Ei tarvi tulla yrittään tänne samaa.

    • puhutaankokkolassa

      En usko oikein Jutan raskauteen. On varmaankin hyvin tarkka geeniperimäänsä, että ei tule "Kokkolan tautia. En tiedä sitten ,jos Nasiman sukulaisissa---kuinka sitten.

      • suomalaisuuden_häviö

        Niinpä, eipä nämä geeniperimä-huutelijat ajattele, mistäs se oma geeniperimä on tullut? Kaikista pitäisi nyt tehdä lähi-idän ihmeitä geeneiltään.


    • Mamunvaimo

      Ai että mielestäsi alle 10 henkilön häiriköivä ryhmä ilmentää "kansan" tuntoja:)?

      • kevättä-odotellessa

        "Häiriköivä ryhmä" esitti järkeviä kysymyksiä ,joihin ei vastausta ole kuulunut. Nämä tilaisuudet etenevät samalla kaavalla ja siihen kaavaan ei väärät kysymykset kuulu,jotka kuitenkin kansalaisten kannalta ovat oleellisia.

        Kun kevät koittaa ,niin tänne tulee vähintään toinen mokoma toimetonta sakkia elätettäviksi,todennäköisesti enemmän. Kun ihmisten vastustus kasvaa ,niin käytännössä kunnat pakotetaan ottaamaan maahantunkeutujia vastaan ja pakko on aina huono lähtökohta joka asiassa. Tämä on hallintokoneistolta erittäin edesvastuutonta toimintaa ja kansalaisten syyttäminen vain huonontaa tilannetta entisestään.

        Vastustan edelleen tällaista sekopäistä maahanmuuttoa taloudellisista ja kulttuurisista syistä. Suomen taloudellinen tilanne on erittäin huono ,vaikka se ei vielä selvästi ole näkyvissä ,mutta perustus on umpi laho ja home aiheuttaa myrkytysoireita.


      • OnkKellääVideokameraa

        15.12.2015 Vantalla Kivistössä kello 17.30 Kannisto koululla on myös tällainen "info"-tilaisuus, jossa mukana spr ja jepet ja muut suvakit.
        Saas nähdä kuinka monta "häiriköijää silloin paikall, kun adressin (vastustaa partalasten tuloa Kivistöön vuodenvaihteessa) on allekirjoittanut melkein 1300 ihmistä!


    • ennnustajja

      Maaliskuun lopussa on Suomessa täysi kaaos.
      Sipilä lukee vaan polvirukouksiaan ja kuuntelee vaimonsa kuiskuttelua.
      Soini haluaa olla ulkomisnisteri.
      Stubb on siirtynyt europarlamenttiin ja tilalle tullut joku muu kokkari.
      Kansa saa tapella yksi matuja vastaan.

      • mitähuttua

        Mikäs paska täällä haisee? No mv-paska!


      • SSSSipilä
        mitähuttua kirjoitti:

        Mikäs paska täällä haisee? No mv-paska!

        Ei mv-paska vaan afgaani- ja sossu paska.


      • mitähuttua
        SSSSipilä kirjoitti:

        Ei mv-paska vaan afgaani- ja sossu paska.

        Pidä urpo pääs kiinni.


    • vihjaahja

      Nasiman bisnekset esitutkintaan.

    • Hölmöläntouhua

      Jutan ja Nasiman asiantuntija oli talousnero.Matut työllistää ja Suomi lähtee nousuun.
      Voi vittu mikä idiootti.Jos veronmaksaja maksaa palkat ja muut kulut mamujen hyysäämisestä.Samat rahatvoidaan käyttää työllisyyden hoitoon paremmin tuloksin
      ilman lois eläjiäkin.
      Voi pyhä yksinkertaisuus,Jutta mainosti asiantuntijana tätä talousneroa,onko Jutankin aivot pehmenneet.

      • oikeuteen

        Jutta saa rahansa verovaroista kuten nasima ja maahantulijatkin. Jutta ja Nasima voisivat tehdä joskus ihan oikeita töitäkin ja jättää maailmanparantamisleikkinsä sikseen. Nuo rasistisesti suomalaiseen enemmistöön suhtautuvat idiootit voisi laittaa valtakunnanoikeuteen toimisesta Suomea ja sen kansaa vastaan.


    • isokall

      jyrki ja jutta ajoivat Suomen lamaan.viisaammatkin ovat ihmetelleet ministereitä jotka eivät osanneet kertotaulua,
      Netissä onkin ollut kirjoituksia, että heidät pitäisi tuomita maanpetturuudesta.

    • Toivo-Muna-sähkömies-evp

      Verkkosukkahousutäti kutsuu poliisit aina paikalle jos hänen kanssaan aletaan väittelemään. Salanauhoituksia katsellessa näkee urpilaisen todellisen luonteen,
      varsinainen pirttihirmu jonka vain masokisti ottaa vaimokseen.
      Kyllähän sitä kerran voisi panna jos sukkahousut olisi revitty pillun kohdalta auki.

      • ei_enään

        Sukkahousuajoista on jo 50kg aikaa joten se niistä.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe