Tervetuloa Töölöön

TöölöInfo

itsenäisyyspäivänä 6.12.2015.

Soihtukulkue lähtee Töölöntorilta klo 19 ja etenee Hietaniemen hautausmaalle.

Kulkueen tarkoituksena on toimia rauhan puolesta, joten poliisi on suositellut, ettei sinne kannata lähteä kenenkään välttämättä, mikäli toisenlaiset aikeet ovat kyseessä.

terv. Aspergerkoirapoliisi-info

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koirapoliisi-info
    • Koirapoliisi-info

      Tapahtuma sujuikin ennalta odotetusti tavallista rauhallisemmin.

      t.Robin

    • sir_rikhardin_haamu

      Tuossa

      http://www.hs.fi/paivanlehti/07122015/a1449380059240

      esitetyn videokoosteen loppupuolella voi vilahduksenomaisesti nähdä Aspergerinfon koirineen hieman poliisiautosta oikealla ennen kuin vaaleanruskea sakusekoitus näkyy kulkevan mielenosoittajia kohti vasemmalle päin..

    • dfghjk

      ..sekä tervemenoa...tai sitten ei..:)

    • koe-kaniini

      Tässä taas yksi esimerkki, miten aspergereita houkutellaan infon nimissä koekaniineiksi koirille ja uusille ilma-aseille ja sitten sairaalaan...

    • selvennys

      Tiedoksi vaan, ettei Aspergerinfo todellakaan ole ollut paikanpäällä tuolla itsenäisyyspäivänä. Hänhän sen sijaan ensisijaisesti infosi siitä, ettei sinne missään nimessä kannata mennä.

    • Aspergeritar

      Missä voin viettää pikkujouluja toisten ujojen assien seurassa?

    • parrallinen_nainen

      Miksi tässä ketjussa kyselet pikkujoulunviettopaikoista? Jokainen viettää pikkujouluja siellä missä tahtoo. Vaikkapa jonkun kotona, esim. Töölössä. Tai sitten jossain aivan muualla. Paikkoja löytynee jokaiselle sopivia.

    • Aspergerinfon_tuki

      Mikäli assi-arvoihin kuuluu valtuutus polttaa kynttilöitä rappukäytävässä siten, ettei kukaan asiaan puutu sekä valmistella terveellistä pikkupurtavaa toisten assien kanssa yhdessä pikkuisessa keittosyvennyksessä talossa, jossa vallitsee ylimaallinen rauha lähes jatkuvasti, saa ottaa yhteyttä. Nämä jutut tosin voidaan järjestellä myös yksin, eläinten kanssa nautiskellen hiljaisuudesta, hämäryydestä, luonnonmukaisista olosuhteista, maisemista yli horisonttien. Keskellä luonnonrauhaa sekä lähellä merenrantoja, mistä ei ole pääkaupungin keskustaan kuin 10 minuutin matka sekä puhtaaseen luonnonpuistoon, puhdasvetisen järven/lammen rannalle, kuin 35 minuutin ajomatka. Tämän kaikenko voi Autismiliiton alaiset "järjestöt" hylätä vain siksi, koska he ovat KATEELLISIA, mikä ei ollenkaan kerro Autismista eikä aspergeriudesta yhtään mitään.

      Mutta olkoon, onneksi joillain on jotain, mitä toisilla ei ole. Ja jota he eivät edes korvauksitta tahdo, joten repiköön yhteiskunnalta vuosia.

    • Aspergerinfo

      Aspergerinfon lakiasiainpalvelut siis toimivat jo ties monnetako vuotta, samoin kuin viriketoiminta autismikirjoin henkilöille osittain omakustanteisesti, päosin vain yhden ihmisen kustantamina. Tänä jouluna olisi myös mahdollisuus tulla viettämään aattoa yksityishenkilön kotiin Töölönkadulle, mistä ei tarvitse maksaa mitään; toki henkilömäärä on tilasyistä rajoitettu. Tarjolla on pientä naposteltavaa sekä jos joku tahtoo osallistua varsinaisten jouluruokien kustannuksiin joiltain osin, kiitämme suuresti. Ruokien valmistuskustannukset hoitaa tilan tarjoaja.

      Ohjelmassa olisi 24.12. 2015 iltapäivällä käynti Taivallahden kirkossa, minkä jälkeen vapaata ohjelmaa muutaman tunnin ajan. Sen jälkeen olisi tarkoitus kokoontua yhteiselle vapaamuotoiselle jouluaterialle, missä mahdollisuus tutustua vertaistuellisessa mielessä toisiin ihmisiin, Töölön tunnetuimpaan koiraan sekä nauttia kynttilöiden loisteesta hiljaisuudessa.

      Paikka sijaitsee erittäin hyvintoimivien liikenneyhteyksien päässä Helsingin keskustasta joka suuntaan Uudenmaanläänin alueelle.

      Terveisin, Aspergerinfo

      ps. osallistumiseen ei tarvita kuin vertaistuellista mieltä, kykyä osata rauhoittua/hiljentyä omista lähtökohdistaan käsin (jos haluaa/näkee sen tarpeelliseksi), toisten huomioon ottamista sekä kyvykkyyttä olla oma itsensä

      ps2. paikanpäällä tapahtumassa on myös isokokoinen koira, joten jos kärsit allergiasta tai pelkäät eläimiä, mutta silti tahtoisit osallistua, voidaan etukäteen sopia järjestelyistä Sinun tarpeesi huomioiden :)

    • sivusta_seuraillut

      viestiketjun nosto

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      57
      2996
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2838
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      36
      1999
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1932
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1735
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1452
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      94
      1214
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe