Milloin mirri kaulaan?

Sir

Niin milloin mirri kaulaan?

30

8259

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tozz

      töissä kraka juhlissa mirri

    • Wooster

      Solmuketta voi sekä etiketin että tyylitajun mukaan käyttää aina kun voi käyttää solmiotakin. Kannattaa tosin valita itse solmittava solmuke,ne valmissolmukkeet ovat aika tylsän näköisiä.

    • rusettimies

      Pidän itse rusettia kaulassa useasti valkoisen paidan kanssa. Onhan se vähän juhlallista olla rusetti kaulassa.Naisten mielestä taas olen tyylikäs ja komea mies,kun olen solmuke kaulassa.

      • Anonyymi

        Solmuke eli rusetti näyttää aina hyvältä miehen kaulassa. Miehet rohkeasti vaan rusetti kaulaan.


    • solmuke kaulassa

      Pukeudun aina tyylikkäästi ja käytän pukua. Pukeudun valkoiseen paltaan ja solmioon. Tyttöystäväni houkutteli tyylikkääseen herrasmies liikkeeseen katsomaan tyylikkäitä solmukkeita.Sovitin muutamia hienoja solmukkeita kaulaani.Naisten mielestä näytän tosi tyylikkäältä herrasmieheltä solmuke kaulassa.Siitä asti olen aina laittanut tyylkkään rusetin kaulaan siistin vakoisen paidan kanssa..

    • rusettimies

      Solmuke on tyylikäs asuste miehelle. Olen alkanut käyttää rusettia itsekin. Tuntuu ja näyttää niin hyvältä valkoisen pukupaidan kanssa.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä, solmuke on ihan tyylikäs asuste.


    • Tönkkö Mirri

      Voit laittaa mirris kaulaan sitte ku se on kuollu.Kannattaa preparoida se vaa sitä ennen...

    • Rusetti pukeutuminen

      Rusettia voi käyttää arkenakin, eikä aina vain juhlissa. Monet ajattelevat, että rusetti on liian juhlallinen asuste puvun kanssa. Itse aloin kyllästyä olemaan aina kravatti kaulassa töissä. Työpaikalla juteltuamme tästä tylsästä kravatti pukeutumisesta.Päätimme, että ensi viikolla jätetään kravatit pois ja laitetaan oikein hienot rusetit kaulaan, kun tullaan töihin.Naiset olivat aivan haltioissaan. Tuleeko meille ensi viikolla oikein ihanaa silmän ruokaa? Mutta mitä me laitetaan päälle, jos miehet tulee ihan mirrit kaulassa töihin, apua nyt iski hätä.Maanantaina töihin tullessa huomasin, kuinka naisilla oli oikein hienot housupuvut päällä. Ja meillä miehillä oli tyylikäs puku, valkoinen paita ja rusetti kaulassa.No me olemme lakitoimistossa työssä, joten meidän pitääkin pukeutua aina asiallisesti. Mutta kyllä sihteeritkin alkoivat pukeutumaan töihin tyylikkäästi.

    • nemo

      Aina kun siltä tuntuu. Arkena käytän solmiota, mutta viikonloppuna usein rusettia. Tuntuu vaan ihan kivalta pukeutua viikonloppuisin paremmin. Valkoisen kauluspaidan kanssa rusetti vaan näyttää tosi hyvältä.

      • Anonyymi

        Sama juttu. Pidän aina rusettia kaulassa viikonloppuna. Vaimonikin pitää siitä.


    • awmc

      Tänään vappunakin puin päälleni hienon valkoisen kauluspaidan ja tyylikkään rusetin kaulaan Kyllä vappuna voi mielestäni pukeutua tyylikkäämmin,kuin arkena.

    • Westwear

      Olimme tässä äitien päivän lounaalla.Paikka oli tyylikäs vanhan ajan kartano, joten olin miehenä pukeutunut vähän paremmin. Puin ylleni siistin puvun. Suorat tummat housut, valkoinen juhlapaita, kaulaan hieno satiini rusetti ja päälle vielä tyylikäs pikkutakki. Tultuamme kartanolle, huomasin heti että olin varmaan ainoa vieraista, jolla oli rusetti kaulassa. Miehillä oli siistit kauluspaidat ja solmiot kaulassa. Mutta kellään muulla ei ollut mirriä kaulassa, kuin itselläni. Ajattelin, että olenkohan vähän ylipukeutunut, kun oli oikein rusetti kaulassa. Sisälle päästyäni huomasin heti, eräällä nuoremmalla naisella joka istui jo ruoka pöydässä oli hieno valkoinen paitapusero päällä ja kaulassa hieno rusetti. Hänen edessään ruoka pöydässä näytti olevan vapaata, joten ajattelimme istuutua siihen. Alkuruoat syötyämme, ajattelin mennä tupakalle ulos. Tupakoidessa ulkopuolella, huomasin kun tyylikäs rusetti nainen tuli myös tupakoimaan. Esittäydyimme toisillemme, kunnes tämä nuori nainen mainitsi, että sullakin on oikein tuo katseen vangitsia kaulassa. Ymmärsin heti, että hän tarkoitti rusettia mun kaulassa. Sanoin hänelle, että ajattelin pukeutua näin paremmin äitienpäivälounaalle. Joo mullakin tuli vähän kiire tämän pukeutumisen kanssa. Kaapissa ei ollut muutakuin yksi puhdas valkoinen paitapusero se oli pakkovalinta. Sitten äkkiä miehen vaatekaapille, että jos löytäis vaikka jotain sopivaa asustetta kaulaan. Ja sieltähän löytyi aivan ihana rusetti kaulaan.Hän kertoi.Käytätkö rusettia ihan arkipuvun kanssa, hän kysyi ? En kyllä on aina kravatti kaulassa arkena.

    • tyylikäs

      Miehillähän on rusetin käyttö vähentynyt huomattavasti, siitä mitä se oli esim. vielä 60-luvulla. Mutta kyllä täällä pääkaupunkiseudulla näkee silloin tällöin miehiä jolla on vielä rusetti kaulassa ja puku päällä. Näin nais näkökulmasta miehelle kyllä sopii hienon puvun kanssa rusettikin kaulaan. Niin arkeen kuin juhlaan.

    • Neideille mirrit

      Mirri kaulaan viimeistään siinä vaiheessa, kun olet löytänyt sisäisen fägäsi. Faggoteilla näitä mirrejä näkyy ja tämä ei ole sitten vihapuhetta hyvät neidit!

      • alfatah

        ois upeeta pitaa valkoista paitaa. mustia housuja ja rusettia monissa juhlissa


    • josapappa1773

      OLISI UPEAA PITÄÄ VALKOISTA PAITAA. MUSTIA HOUSUJA JA RUSETTIA JUHLISSA JA MUSTAA PUVUNTAKKIA.

    • bowtiemen

      Rusettihan on nykyään tullut taas ihan muotiin miesten pukeutumiseen. Varsinkin juhlapäivinä on ilo katsoa, kun miehellä on puvun kanssa tyylikäs rusetti kaulassa.

      • Ruset

        Olen huomannut saman asian, että miesten kaulassa on alkanut näkyä rusetteja yhä enemmän. Varsinkin juhlapukeutumisessa. Ajattelin, että täytyy kokeilla miltä tuntuu olla hienona rusetti kaulassa. Meillä aina firman pikkujouluihinkin oikein pukeudutaan, joten tässä olisi mahdollisuus laittaa hienon puvun kanssa rusetti kaulaan. Tyttöystäväni oli tässä tavallaan makutuomarina, kun pyysin häntä valkkaamaan ja tilaamaan netistä minulle rusetti pikkujouluihin. Kun rusetti tuli postista, ei hän ollut paljastanut millaisen rusetin hän oli tilannut. Kuoren avattuani huomasin, että rusetti oli juhlallisen harmaan värinen. Sovitimme tätä rusettia heti valkoisen pukupaidan kanssa ja se näytti kyllä tosi tyylikkäältä. Ajattelin, että nyt on kyllä tosi katseenvangitsia kaulassa. Juhlissa huomasin, että pari muutakin miestä oli sonnustautuneet rusettiin. Mietin, että miksi en laittaisi rusettia kaulaan useamminkin, kuin vain juhliin.


    • CallenRusetit

      Rusetit on tytöille!
      Carl Haglund on elävä esimerkki siitä, kuinka naurettavalta "mies" näyttää joku rusetti kaulassa..

      • LuokaaPaskaaArkajalat

        Typerää paskanjauhantaa!
        Juntit ei uskalla käyttää rusettia!


    • pukeutunut

      Jos laitat puvun päälle. Valkoisen pukupaidan ja rusetin olet aina tyylikäs juhlissa kuin juhlissa.

    • JOSKUSVIELÄ

      KYL TOLLASTA PITÄIS SAMOIN PUKUJA.LIIVIPUKUA JA SMOKKITAKKIA. OIS UPEETA PITÄÄ SMOKKIA.SMOKKITAKKIA.PIKKUTAKKIA JA RUSETTIA

    • etiketööri

      Silloin kuin haluat, poikkeuksena tilanteet, jotka vaativat solmuketta kuten frakki ja smokki.

    • KYL JOS PITÄIS NI JOSSAIN PIPPALOISSA. MUUTOIN TÄÄ UKKO ON ENEMMÄ HAALARIMIEHIÄ

    • OIS UPEETA OLLA SMOKISSA.PUVUSSA.LIIVIPUVUSSA JA JOSKUS VAA AURINKOLASEISSA JA VERKKAREISSA

    • Tollasta

      Ois upeeta olla farkuissa. Verkkareissa. T-paidassa. Smokissa. Liivipuvussa. PuvuSa. Villapaidassa. RusetiSa

    • Ääjbl

      Kyl mä pitäisin jopa laivallakin

    • osaan_pukeutua

      Smokkia tulee harvakseltaan käytettyä, frakkia hieman useammin urani puolesta ja nuohan ne kaksi "pakollista" ovat. Muuten solmuketta voi käyttää käytännössä koska vain haluaa, tosin ilman irtotakkia solmukkeen käyttö näyttää vähän tyhmältä, kuten solmionkin.

    • Anonyymi

      Hieno solmuke kaulaan vaan. Mies näyttää aina tyylikkäältä rusetti kaulassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe