museoautot

autoharrastaja

minkälaisia ja ikäsiä museo auroja rakennatte?

10

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • autoharrastaja

      anteeksi tarkoitin museo autoja.

    • 50vValkoinenMies

      Vastaanpa kumminkin ja en rakenna enää mitään kun 3 MR rekisteröityä kulkupeliä on tallissa,2 kakspyöräistä ja 1 nelipyöräinen.
      Enempää ei oikein sovikkaan,noh..ehkä 1 kakspyöräinen joskus,mutta kun 1 mies ei millään ehdi ajaa Suomen surkeassa ja lyhyessä kesässä(siis käytännössä viikko -pari kk ehkä pouta/aurinkopäiviä)montaa km ja kun ei oikein ole menoa mihinkään enkä lähde niillä kumminkaan ehkä max50km kauemmaskaan niin vähiin jää ajot ja hyöty nyt kun ne on tuossa MR kunnossa.
      Tullut jotenkin ymmärrettyä että suomi on liian Pohjoinen paikka kovin paljon rahaa tuohon satsata,enkä kyllä laita käyttikseenkään omaisuutta mutta max 10v ikätavoite siltä osin niin pärjää ok.
      Tietysti niihin aina jotain uutta osaa tai parempaa nippeliä tai muuta ajankulua jonkun asian suhteen on,sehän riippuu kenenkin tavoitteista tuleeko 100%entisöity näyttelyvehje ilman edes kilpiä tai öljyjä koneessa/Trailer Queen ,onko se kesäinen nautinto kuluneessa orkkiskunnossaan,entisöity huonosta hienoksi MR vehkeeksi mutta ajetaankin muutamana päivänä tai ajetaan Huhtikuusta-Lokakuuhun satoi &paistoi vai mitä??

    • 4AutoaYMKivaa

      Tuota asiaa on tullut itekkin mietittyä,kalustoa on enempi kuin 1 harrastaja pystyy "harrastamaan"ja ennentäänkin lyhyt kesä on muuttunut nyttemmin vesisateiseksi ja lyhennetyksi Englantilaiseksi versioksi kesästä jossa ennen oli jopa hellettä ja poutaakin.
      Jos yhtenä ajopäivänä paistaa ja on se poutapäivä niin i ehdi kuin 1 vehkeellä ajaa,muut jää odottamaan jopa seuraavaa kesää tai ehkä saavat osakseen myös pari ajokertaa tuurilla.
      Tietysti joo,voihan sitä hommata projekteja ja rakentaa niitä vaikka ei olisi ikinä ilmoja ajellakkaan,noin terapiamielessä yhtä hyvä/huono vaihtoehto kuin mikä muukin jos tepsii kerta onhan tuo ainakin mukavampaa kuin ryyppääminen,salilla väkisin hikoilu(tosi typerän oloista touhua)tai idioottimainen tietokoneen kanssa symbioosielämä.

    • keräilijäluonne

      Minun kohdalla mukavinta on ollut keräilyvaihe, kun on löytänyt sopivia vanhoja ajoneuvoja. Ammattini on sen verran hektinen, että olen siirtänyt noiden vanhojen autojen, moottoripyörien ja traktoreiden entisöintiä "parempaan" aikaan.
      Toki jotain pientä on tullut tehdyksi, mutta kovin vähän valmista.
      Kalustoa on kertynyt: Ranskalaisia autoja 50-60-70-luvuilta ja muutamia uudempiakin... saksalaisia autoja edustaa kupla-volkkarit 50-60-70-luvuilta, moottoripyöriä löytyy entisen Itä-blogin puolelta useampia 50-60-luvuilta ja hieman uudempaa kalustoa Japanista, traktorit on sitten englantilaisia, puolalaisia ja suomalaisia 50-60-70-luvuilta, mopoja löytyy ruotsalaisia ja suomalaisia.
      Joillakin ajoneuvoilla olen ajanut, mutta nykyään suuri osa niistä on vain katon alla odottamassa uutta käyttöä.

    • TuttuStoori

      Ilman mitään sarvia ja hampaita saati kenenkään touhuihin puuttumatta juuri moinen keräily ja niiden laittelu "sitten joskus"tarkoittaa selkokielellä että perikunta myy tai roudaa ne kaatpaikalle täsämäälleen siinä kunnossa kuin ne nyt on,ellei jopa huonommassa.
      Näitä Romu Oskareita on aina ollut ja samoin on touhut myös loppuneet.
      Kalustoa on moniverroin enemmän kuin aikaa niitä joskus tehdä,vaatii rahaa valtavasti sekä sen tekijän johon ei voine lukea vanhaa,raihnaista ja ehkä jo sairastakin ihmistä jolla nyt olisi sitä aikaa vaan mitäpä tuo tekisi enää niillä valmiillakaan ajokeilla tuossa vaiheessa elämänkaarta kun päivät lyhenee vauhdilla...

      • keräilijäluonne

        Näinhän se menee useimmissa tapauksissa ja näin uskon pitkälti minunkin perikuntani menettelevän. Olen tässä viimeiset 40v. vain kerännyt kaikenlaista ja mikä pahinta, jälkipolvea ei juuri kiinnosta esim. kiinteistöjen sijainti, tosin en itsekään ole kaikkia ostamiani kiinteistöjä käynnyt edes katsomassa...
        Noiden ajoneuvojen ym. kohdalla uskon vielä jotenkin selviävän, sentään suhteellisen helppoja projekteja. Uskoisin selviäväni aina yhdestä projektista vuodessa.


    • autoharrastaja

      sain yhden auton alkuperäiseen kuntoon ja nyt sillä on hyvä ajaa.se on kahdeksan kymmentä luvulta

    • S-sarjan_Coupe

      Mercedes 80-luvun alkuvuosilta. Ei sitä tarvitse enää rakentaa, ajaa vain kun on jo museokilvissä. Pari "rallia" ensi kesänä ja ajoa sen verran viikottain että pysyy herkässä kulkukunnossa. Sitten joutaa taas talliin talveksi.

    • a.postoli

      Ei ole minkäänlaista museo auraa,mutta on pirun vanha alkuperäinen virittelemätön perunakuokka.On peräisin Konevitsan luostarin peruna-kolhoosilta.

    • haudattu-autoni

      Ei enää mitään kun katsastusmies tahtoi sen pois liikenteesä eikä päästänyt läpi, siihen se mätäni sitten vuosien varrella ulos.
      70 luvun menopeli oli huippukunnossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe