matkavarattu

janzzzaa

kuinkas moni on varannu jo kevään matkan alanyaan? milloin menette ja kauan ajattelitte lomailla?
Myös kaikki alanyassa olleet voivat kirjotella kokemuksia.
Me olemme lähössä toukokuussa ekaa kertaa alanyaan lasten kanssa. Joten kokemukset kiinnostaisi:-)
Mimmonen on gazipasan lentokenttä?

32

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tapperi

      Monia kertoja Alanyassa käyty, aina Aurinkomatkojen matkoilla kahden poikamme kanssa. Olisko pojat olleet 10 ja 13 kun eka kertaa Alanyassa. Marmariksen vieressä Icmelerissä olimme kun pojat 8 kk ja vanhempi silloin 3 vuotta. Aina matkat menneet loistavasti ruokien ja kaiken muunkin kanssa. Alanyassa oiken mukavaa lasten kanssa, löytyy paljon tekemistä ja myös rantoja eri ikäisille muksuille.
      Hyvän paikan ootte valinneet. Gazipazan kenttä ihan pieni, nopea, pieni tax-free. minunkin piti jotain ostaa mutta en kerinnyt juuri valikoimaan vaan napata jotain käteen koska bussi oli jo lähdössä Eli hyvin nopea oli tulomatka kentällä. Paluu kesti vähän pitempään mutta ei sekään ollut mitenkään pitkäodotus. Kahvio oli hyvin pieni ja valikoima samoin. Toivottelen hyvää matkaa ja loppuvuotta teille.

    • Elena_H

      Olen menossa Huhtikuun lopulla Alanyaan, viikko aiotaan perheen kanssa viipyä. Itseänikin kiinnostaisi tietää.

    • etyyht

      "Myös kaikki alanyassa olleet voivat kirjotella kokemuksia."

      Helpottaisi kirjoittamista jos kertoisit millaisista kokemuksista haluaisit kuulle :)

    • mmmatkakuume

      Huhtikuussa olemme lapsiperhe menossa tällä kertaa 2 viikoksi. Toissa vuonna olimme viikon. Silloin eka etelänloma 3v jälkikasvun kanssa. Silloin oli niin kivaa ja kaikki nautimme reissusta niin paljon että nyt otettiin 2vk reissu. Allinclusive oli meillä ensimmäistä kertaa ja toimi hyvin tuon naperon kanssa. Silloin ei ollut minkäänlaisia levottomuuksia, mitä ilmeisesti nyt syksyllä on ollut. Se vähän arveluttaa - onkohan tilanne siellä jo rauhoittunut?

      • sitä_odotellessa

        Huhtikuu on varmaan hyvä ajankohta. Olemme olleet 2x syksyllä alanyassa. Nähtävää ympäristössä paljon. Alkaen rannan tippukivilulasta ja linnotuksesta, managvat retkellä kandee käydä. Läheisen (olikohan 15km) padon jokiravintolat ja kalasavustamot mukava päiväretki jossa pääsee myös uimaan. Rannat ok. Ravintoloiden hintataso noussut paljon (lokanta halvat). Kauppojen valikoimia,varsinkin basaarialueella, mahdoton katsella ilman tyrkytystä. Rakennetaan jatkuvasti lisää. Jalankulkiana todella oltava hereillä katua ylittäessä. Ei lomakohde rauhallisimmasta päästä.


      • mlesjavaimovm81

        Suomalaisittain hintataso on todella halpa. Ja palvelu jo neljän tähden paikoissa puolta parempaa. Ilman muuta syksyn matkalla sinne pariks viikkoo. Huhtikuussa Italiaan, aina jotain uutta


    • taberman

      Gasipazan kenttä on pieni ja ihana. Helppo lasten kanssa. Itse tulen Turkkiin ja Alanyaan touko-kesäkuun vaihteessa. Lennot on ostettu Bulgariaan jossa viikko ja sieltä dösällä Istambulin kautta sinne rannikolle, kuukausi-puolitoista menee reissusssa. Ja ravintolasuositus tulee tässä. Kun kerran lasten kanssa niin Green house, omistaja Memo on äärimmäisen lapsirakas, ja hyvällä tuurilla hänen omat lapsensa ovat paikalla. Ja puhuu Memo suomea todella hyvin. Hinta-laatusuhde on kohillaan.

    • johtavaalanyatietäjä
      • sinnevaan

        Miten tuo ulkoministeriön tiedoite liittyy Alanyaan. Olen kulkenut Alanyassa vuodesta 1985 joka vuosi vähintään kerran ja parhaillaan kolme kertaa. Eipä ole mitään sattunut ja niin kauan kun matkatoimistot sinne matkoja tekevät niin olen itse myös menossa.


      • Sinnetietenkin

        Ikävää, että sisälukutaitosi on noin huono etkä ymmärrä, mitä tiedotteessa lukee. Kysy jos pääsisit Ummikkona ulkomailla-ohjelmaan.


      • Laskelmoija
        sinnevaan kirjoitti:

        Miten tuo ulkoministeriön tiedoite liittyy Alanyaan. Olen kulkenut Alanyassa vuodesta 1985 joka vuosi vähintään kerran ja parhaillaan kolme kertaa. Eipä ole mitään sattunut ja niin kauan kun matkatoimistot sinne matkoja tekevät niin olen itse myös menossa.

        Menneisyys ei ole tae tulevasta. Päinvastoin kuin yleinen luulo on, niin todennäköisyyslaskennassa ei oteta menneitä tapahtumia huomioon.
        Vrt. "kun olen lotonnut 50 vuotta, niin kohta voitan". Et voita todennäköisemmin. Todennäköisyys voitolle on aina samana, vaikka olisit aiemmin 1000 vuotta lotonnut.


      • Tyhmäkaiolen

        Ilmeisesti minunkin sisälukutaito on huono, joten auta viisas miestä mäessä - missä tuossa matkustussuosituksessa puhuttiin Alanyasta?


      • TomppeliTomppa

        Tomppeli-Tomppa taas sekoilee linkkiensä kanssa. Sen piti laittaa kuva isästään Mahmutista, mutta meni vahingossa Ulkoasiainministeriön sivuille, missä ei kerrota mitään tavallisesta poikkeavaa.


      • taberman

        Älä levitä väärää tietoa. Tottakai vakuutus korvaa jos lapsella korva tulehtuu. Mistä imuroit noi tiedot? aivan käsittämätöntä.


      • pimpompom

        Kyllä sinun johtotähtesi on jo aikaa sitten sammunut, kun tuollaisia idioottimaisuuksia muka jostain jotain tietävänä kirjoittelet.


    • Turkkiin

      Matka varattu Alanyaan huhti-toukokuun vaihteeseen ja Gazipasan kentän kautta...on lähellä Alanyaa niin hyvä vaihtoehto...Lukasin tuon ulkoministeriön tiedonannon ja siinä kehotetaan välttämään Istanbulin seutua, Syyrian rajan läheisyyttä sekä kaakkois Turkkia ja Alanya on kaukana noista alueista, mutta näköjään kaikilla ei ole maantieto/kartanluku hallussa

      • Turkkiin

        just ja tekstistähän puuttui: jos jollain on kokemusta Taksim International Obaköy-hotellista niin saa kertoa


    • Obaan

      Nyt vanhat konkarit kirjoittaa: Olemme reissunneet Turkissa 26 vuoden ajan. Käyntikertoja yli 30, on kokemusta hotelleista ja ihmisistä. Voin suositella hotelleista
      esim. White Gold Hotellia Alanyan Obassa, Varmasti et pety, on sesonkiajan ulkopuolella myös edullinen. Myös Tac Primiera on tosi hyvä.
      On huomioitava myös että Alanyassa on satoja ravintoloita, monesti joskus vaatimattomassa ravintolassa on erinomainen ruoka ja tosi ystävällinen henkilökunta.
      Olemme menossa Turkkiin maaliskuussa, heinäkuussa, syyskuussa jne.

    • petopetturi

      Turkin ajankohtaisessa matkustustiedotteessa ei ole mitään negatiivista Välimeren rannikon alueesta eikä rantakohteista. Alanyassa on rauhallista. Edes me talvehtijat emme häiriköi turisteja toisin kuin tällä uhotaan.

      Tervetuloa turvalliseen Alanyaan. Mukavaa, jos täällä on rauhallista ja edullista. Viime vuonnakin ihmeteltiin suomalaisten suurta määrää alueella. Alanya sopii lapsiperheistä eläkeläisiin, tavallisille ihmisille mainiosti.

      • Jiiihaaaa

        Oli varattuna huhtikuussa koko perheelle ja isovanhemmille. Matkatoimistosta tuli ilmoitus, että lento peruttu. Itse asiassa koko lentosarja on peruttu. Ilmeisesti syynä epävakaat olot, joihin kukaan ei halua nyt matkustaa. Pitäkää lentonne, me menenne Kreikkaan nyt. Ihanaa päästä rauhalliselle lomalle, jossa eri tarvitse pelätä henkensä edestä tai siellä talvehtineita suomalaisia.


      • Minea1001

        Mikä matkatoimisto perui lennot?


      • TomppeliTomppa

        Tomppeli-Tompan valehtelupalsta höpisee taas omiaan.


    • Lomailijat

      Toukokuussa Sideen viikoksi! Turkissa käyty perheen kanssa useamman kerran.

      • Lähtilentoalta

        Ei kannata vielä juhlia. Se todennäköisesti perutaan se lento epävakaiden olosuhteiden, sodanuhkan ja heikon kysynnän vuoksi. Nyt ollaan perumassa jo huhtikuun ja lokakuun lentoja. Seuraavaksi vuorossa syyskuu ja toukokuu. Että siihen malliin intoilet.


      • Maaliskuukesäkuu

        Sairaiden jutuista ei kannata välittää.


      • Lomailijat
        Maaliskuukesäkuu kirjoitti:

        Sairaiden jutuista ei kannata välittää.

        On kyllä joillakin kateellisilla ihmeellinen huumorintaju. Ei jaksa ymmärtää mitä sairasta on mukamas siinä, jos mennään toukokuussa Sideen ja ollaan perheen kanssa käyty siellä useamman kerran?


      • Sisilleen
        Lomailijat kirjoitti:

        On kyllä joillakin kateellisilla ihmeellinen huumorintaju. Ei jaksa ymmärtää mitä sairasta on mukamas siinä, jos mennään toukokuussa Sideen ja ollaan perheen kanssa käyty siellä useamman kerran?

        En ymmärtäny noin vaan, että aina joku teilaa toisten positiiviset kirjoitukset negatiivisiksi, kuten lähtilentoalta.


      • TurvallinenTurkki
        Lähtilentoalta kirjoitti:

        Ei kannata vielä juhlia. Se todennäköisesti perutaan se lento epävakaiden olosuhteiden, sodanuhkan ja heikon kysynnän vuoksi. Nyt ollaan perumassa jo huhtikuun ja lokakuun lentoja. Seuraavaksi vuorossa syyskuu ja toukokuu. Että siihen malliin intoilet.

        Hah, onpas täällä typerää sakkia. Vaikka jossain päin Turkkia onkin vaaralliset ja epävakaat olot, esimerkiksi Alanya, Side ja Marmaris on niiltä säästynyt. Olin itse Alanyassa viikon lokakuussa 2015. Eikä mitään normaalista poikkeavaa. Et nähtävästi seuraa maailman tilannetta.


    • Alny

      Olen käynyt useasti Alanyassa, nyt valitsen toisen matkakohteen.
      Alanya on nykyään täysin turistien rahastukseen keskittynyt lomakohde, kuten valitettavasti moni muukin kohde.
      Ensikertalaisen kannattaa käydä ainakin kale-linnakkeella, dimcay-joella ja damlatas tippukiviluolassa.
      Olen vuokrannut skootterin/mp/auton kokoonpanon mukaan, oikean Turkin löytää muualta kuin Alanyasta.

    • nuudelipää

      Me olemme menossa perheen kanssa Sideen huhti-toukokuun vaihteessa. luimme um- tiedotteen ja siksi valitsimme pienen paikan ja tarpeeksi kaukana nyt ilmenneistä levottomuuksista. kyllä nuo varoitukset kannattaa ottaa tosissaan eikä lähtee soitellen sotaan, vaan minimoiden ns. vaaran paikat. en kyllä suostu myös pelkäämään, koska jos kokoajan pelkää ei uskalla sit kotoaan lähtee niin mitä se semmoinen elämä on. hauskaa matkaa kaikille lähtiöille:)

    • Matkailijat

      Hei vaan kaikille alaniaan matkustaville, olemme olleet nyt täällä toista viikkoa ,ilmat ovat suosineet ja jokunen pieni sadekuurokin on tullut, muuta ei ole haitannut loman viettoa. Rauhallista on . On suomalaisia ja saksalaisia turisteja. Luonto kauneimmillaan ja appelsiinipuissa on jo appelsiineja ja kukat kukkivat. Todella mukavaa lomailua. Tervetuloa vain tänne lomailemaan.

      • TJ1

        Huomenna lähtö ja pari viikkoa silkkaa lomaa :) Laukut on pakattu ja viimeiset tunnit kuluvat hitaasti.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe