tietoa Lumiasta

kkkkkkkkkkkkkkkk

Onko käyttökokemuksia Lumia 550 ?

36

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • l520

      En omista 550 mutta pystyn melkosella varmuudella sanomaan mitä se on syönyt koska omistan w10 lumian (630/520) ja 640Xl 8.1. Nämä on niin samanlaisia keskenään että käyttökokemus on melkein sama oli 10 tai 8.1.
      Itse en ostaisi omin. nähden kallista Nano sim 550:stä koska siitä puuttuu näyttöä suojaava gorilla class 3 ja ClearBlack näyttö.. se siis naarmuuntuu herkästi eikä ulkona auringon paisteessa näytöstä näy kunnolla. Samoin 550 kamera on huonompi kuin Micro sim 640 jota suosittelen mielummin.
      640 on kaikki kohdallaan,hyvä kamera edessä takana, full hd 1080p videot, naarmuuntumaton Gorilla Class 3 Protection - ClearBlack näyttö,tehokkaampi,halpa. Kaikki puoltaa 640:stä joka saa kohta W10 ja joka maksaa vaivasen 10e enemmän mitä hintaseurannasta kattelin. Maksa 10e enemmän ja saat paljon paremman puhelimen.

      • estahe

        Lumia 550 tekniset ominaisuudet näyttävät seuraavilta:
        ◾4,7 tuuman HD-kosketusnäyttö Corning Gorilla Glass 3:lla suojattuna


      • l520

      • PPAP2

        olen myös sitä mieltä, että jos Lumian haluaa , niin kannattaa ottaa tuo 640. saa rahalle vastinetta.


    • Käyttöliittymältään Windows Phone älylaitteet ovat käytännössä samanlaisia. Suurin ero on laitteiden komponenteissa eli esimerkiksi näyttö, suoritin, muistit, kamera.

      • Niin.seon

        Niin se surullisen kuuluisa lasten leikkipalikka-käyttöliittymä...


      • OneplusOnPaska
        Niin.seon kirjoitti:

        Niin se surullisen kuuluisa lasten leikkipalikka-käyttöliittymä...

        Katos onhan vapunenkin täällä! :D


      • näinpäse

        Onhan se kun vapunen on kiinnostunut Lumia puhelimista eikä se takia malta pysyä poissa.


    • kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      Olen saanut Lumia 550 puhelimen joten jos on jotain tietoa käytöstä ( tosin puhelin on vasta tullut kauppoihin ) niin kaikki tieto on avuksi , tuosta kosketusnäytön kestävyydestä , onko siinä tuo Gorilla glas 3 ? aemmat puhelimet eivät ole olleet älypuhelimia joten käyttötieto puuttuu em. puhelimista .

    • Pikkuvinkkinä

      Tosi surkee laite! ÄLÄ HANKI, mitään lumiaa...

    • Turhameno

      Surkea, toimi silloin kun halua mutta ei sillon kun tarvitaan. Ei yhdistä eikä muista. Made on Vietnam.

      • lumiaukko

        "Surkea, toimi silloin kun halua mutta ei sillon kun tarvitaan. Ei yhdistä eikä muista. Made on Vietnam."

        Mikä ei toimi? Mitä tai mihin ei yhdistä? Mitä ei muista?

        Tyhjästä temmattuja väitteitä ilman perusteluja.


    • 630

      Ilman perusteluja haukkujat, kuin myös kehujat, kannattaa jättää huomiotta. En omista, en kommentoi. Itse jätin kauppaan huonon akun takia, 640 tulee tämän 630 tilalle.

    • kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      Kun tuo puhelin lumia 550 on jo minulla ja eniten kiinnostaisi tieto onko siinä tuo gorilla glas 3 tai mitään suojausta tuossa näytössä ja jos ei ole niin ilmeisti naarmuuntuu helposti ?

    • l520l520

      Eiköhän siinä ole gorilla class 3 ainakin tämän mukaan johon voi varmaan luottaa. Ei meinaa hyväksyä vanhaa nimmaria piti laittaa toinen perään,taitaa joku olla ottanu käyttöönsä mun mikä ei ollu rekisteröity
      http://wmpoweruser.com/smartphones/lumia-550/

    • lumiaukko

      Minulla on Lumia 550 ollut siitä lähtien kun se saataville tuli. Ei se mikään huippulaite ole, mutta siinä on kaikki mitä minä tarvitsen ja vähän enemmänkin. Kaikki siistissä paketissa ja kaikki toimii kuten pitääkin. Plussana hyvä akkukapasiteetti. Vastinetta rahalle 100%:sesti.

    • kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      Lumiaukko , oletko käyttänyt sitä sellaisenaan vai oletko asentanut siihen näyttöön jonkinlaisen suojan esim. näytönsuojan jota kauppaavat ( turvalasia ) Onko puhelin toiminut hyvin ?

      • lumiaukko

        Tällä hetkellä käytän ihan sellaisenaan. Olen tilannut Aliexpressiltä turvalasin, laitan sit paikalleen kunhan joskus tulee. Kotimaassa noista veloittavat järjettömiä kiskurihintoja. Puhelin kyllä toimii niinkuin sen pitääkin toimia.


    • MissäJärki

      Noin halpaan puh ei kannata ostaa mitään suojia sillä kyllä se gorilla kestää pikku kolhut. Mikään puhelin ei kuit kestä lennättämistä, ne on suunniteltu kädessä/taskussa/pöydällä pidettäväksi. Oma syy jos hajottaa.

      • lumiaukko

        "Noin halpaan puh ei kannata ostaa mitään suojia sillä kyllä se gorilla kestää pikku kolhut. Mikään puhelin ei kuit kestä lennättämistä, ne on suunniteltu kädessä/taskussa/pöydällä pidettäväksi. Oma syy jos hajottaa."

        4,30€ / 2 kpl. Sen maksoi Aliexpressillä postilaatikkoon toimitettuna. Mielestäni kannattava investointi.

        Ennen suomalainen kauppias osti markalla ja myi kahdella. Nyt ostaa eurolla ja myy kahdellakymmemnellä. Joissakin asioissa saattaa suhde olla suurempikin.


    • lumia720

      Ostin tuon 550 mallin näkemättä sitä luonnossa, eilen sain puhelimen ja nyt harmittaa kun siinä on tuo näytön lasi jotenkin tahmean oloinen, eli siinä ei sormi luista niinkuin tässä vanhassa lumia 720 mallissa. Kellään vastaavia kokemuksia?

    • Neuvonteitäaina

      Pyyhi kostella paperilla tai kankaalla näyttö puhtaaksi..tämän jälkeen "kiillotat" sen kuivalla kankaalla esim housun paidan hihalla kankaalla kunnolla niin johan luistaa. Gorilla glass 3 lasi näytössä voi olla eril tuntemus sormissa

    • lumia720

      Putsattu on samoin kuin edellinenkin puhelin mutta ei auta. Tarttuu sormen jäljetkin paremmin tähän 550 näyttöön.

    • Lumia550

      Äitille sellainen ostettu ja nyt tarvittais myös vähän apua...osaako joku sanoa, missä voisi olla vika, kun ei tuu mitään ilmoitusta tekstiviesteistä? Ei lukitulle eikä avatulle näytölle, niinkuin normisti siihen puhekuplaan tulee näkymään. Viesti vain näkyy lukemattomana siellä, kun avaa Viestit-kohdan... Ja joo, kaikki asetukset äänien ja ilmoitusten kohdalla on tsekattu, mutta olisko joku täppä väärässä ruudussa tai jotain...?

    • lumitttuuntunut

      Muuten hyvä, mutta siihen ei saa taskulamppua.

      • 630

        Puhelimessa on salama ja sovelluskaupasta löytää montakin taskulamppusovellusta. Onko jotain käytännön perusteluja ettei saa?


      • nopeastilaukiava

        per... alasvetovalikossa valmiina taskulamppu puusilmä


    • PPV70

      On kokemusta. Hintaluokkaan € 119 ei paljon parempaa saa tai voi toivoa. Hyvä IT-peruspuhelin, vähäiseen netinkäyttöön (esim. Iltasanomat ja Facebook), kuvaamiseen ja kokonsa puolesta ihan vaan puhumiseen (ei liian iso). Ehkäpä isoin miinus juuri se näyttö ja sen materiaali , jossa mennään halvemmalla komponentilla. Win puhelinten ystävä olen (itsellä 735) , mutta saapi vielä odotella että aplikaatioiden määrä (ohjelmat esim. monien yritysten tarjoamat) pääse paremmalle tasolle eli niitä enemmän tarjolla.

    • kkkkkkkkkkkkkkkk

      Siis mikä puhelimen näytön materiaali on , eli pitäisikö siihen heti asentaa näytösuoja vai kestääkö tuo näyttö normaalia käyttöä , edelleen tietämätön siitä onko tuota gorilla glas 3 kun joissakin puhelimen esittelyissä mainitaan tuo gorilla glas 3 ja joissakin ( eikä mainita puhelimen pakkauksessa ) sitä ei mainita ?

      • Mikään puhelin ei tällaisia tarvitse..


    • kuplatt

      Hyvä varma puhelin ostakaa näytönsuoja joka puhelimeen jos vaikealaittaa tilatkaa nöytönsuojalaitekone ei tuu kuplia.

      • godziilla

        puhelimessa ollaan samaa mieltä,on näytönsuojalaitekone tuli kummiskin noi helvetin kuplat, 550 pitäis olla gorilla 3 kohta kupla otassa


    • Prseennuolija

      Peittäkää puhelimenne sementtikalvolla niin se kestää kaikki kolhut ainakin seuraavat 15v.

    • viisasmies

      todella hyvä puhelin,sovellukset ym.. toimii hyvin kun säätää OIKEIN. esim. virransäästö -20% päälle automaattisesti turhaan kokoajan päällä akku kyllä kestää vähän järkee käyttöön ennenkuin marisee

    • lumeilija

      Kannattaa laittaa myös aloitusnäytöön se virransäästösymboli,sillä akku ei ole kovin pitkäkestoinen.Jos paljon sovelluksia koko ajan käytössä,akku tyhjenee alle päivässä.
      Virransäästö pelastaa,jos yhtäkkiä onkin pakko taas käyttää puhelinta vähällä akulla.
      Tässähän on hyvä taskulamppu.Mutta sekin on akun tyhjentäjä.

      • hakukkanen

        WhatsApp viestit ei tule perille jos on virransäästö päällä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      354
      4041
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1759
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1282
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe