Vanhaa Rautaa väh 5l ja 5m

EiAhdasmielinen

Ruvennut taas yläpäässä planeetan kiertoradalla oleen häiriöitä ja nuoruuden lentokorkeus nostalgiamielessä vielä takaisin ennen kuin oon liian vanha&raihnainen,siis en halua jäädä ikihaaveilijaksi ja keksimään tekosyitä miksi homma jäi tekemättä eli:
Joku 60-luvun USA auto kiinnostaisi harrasteeksi ja ei sen kummempia vaatimuksia kuin ei mieluusti neliovisena tolpallisena,jotain muuta ja kiinnostavampaa kun niistä sain tarpeeksi silloin joskus kun muuta ei ollut kohtuuhintaan tarjolla.
Nykyäänhän tuota tarjontaa on,vaan löytyykö jotain ja mitä joiden hinnat(Ehjä korinen ja jotain10tuhatta) ei kummiskaan ampaisseet kuuhun vaikka moisia piirteitä saa toki muotoilusta löytyä mieluusti=)
En siis etsi ruosteisia puutteellisia romuja vaan ehjäpeltistä ja jopa omin voimin kulkevaa lievää projektia ennemmin harrasteeksi ja pikkuhiljaa laiteltavaksi.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LaajaHaku

      Noilla otsikkosi kriteereillä ja siihen tekstissä olevat vaatimukset kun ynnää,niin tuota,tuota...
      Oletan että kun Museoajoneuvopalsta niin myös se olisi tavoitteena ja auto pitäisi olla heti suht lähellä tai se perinteinen "helppo MR",siis koriltaan ehjä ja melko puutteetonkin, enempi fiksailua,pikkukunnostelua ja puuttuvia pisteosia tarvitseva.
      Heti tulee mieleen AMC ja Ambassador,Classic tai Marlin.
      Neliovinen Hardtopkin siis käynee noista Ambassador/Classic kun tolppa oli se rajaus ellei vähempiovistakin jopa löytyisi tuohon hintaan.
      GM:Chevelle,Impala/BelAir,Skylark,Cutlass,Tempest,jopa Cadillac(4dht) ja taitaa mennä näissä hinnat nippanappa onko 2 vai 4dht kyseessä,varsinkin Impalassa.
      FoMoCo:Fairlane,Comet,Falcon ja toki jo isompaakin korimallista Full Sizea voipi löytyä tuohon hintaan pienemmin peruskonein varustettuna joko 2 tai 4dht:nä(koskee myös GM,Mopar)
      Mopar:Coronet,Polara,Monaco,Fury,Belvedere,NewPort,NewYorker ehkä Imperial,vaan näissä jo voi mukaan tulla BB koneisiakin ellei haittaa,mutta korimalli enempi jo 4ovista hardtoppia kun vähempioviset siellä kuussa jo hinnoiltaan ellei kovin huono kelpaa.
      Jotain tämmöistä tuli mieleen,jotain unohtui taatusti ja ainahan jotain erikoistarjousta voi pukata yhtäkkiä jopa sporttisemmista malleista jos perusversiona sopivasti tarjolla.

    • Löytyy50vuotiasMRjaKuski

      Tiedä onko täällä Amerikanautomiehiä pahemmin,varsinkaan semmoisia jotka mistään oikeesti mitään ymmärtäisi,paitsi viisastelun,mutta sen mitä minun moisten tietämyspohjalta niin tuo AMC koko konsernin 1960 luvun tuotanto on hyvä vastaus,tekee yhä hienokuntoisten yksilöiden että harvinaistakin kalustolöytöä kun porukka ei älyä vieläkään AMC päälle joka monen onni yhäkin.
      Keskikoon 3 ison tekeleet ja korissa 4 ovea tolpatta taitaa olla paras taikasana jos lähtökohta oltava jo hyvä kuin hinta tuota luokkaa,löytynee MR ja lähellä sitä olevia suht helposti kun eivät kovin himoittuja piireissä tänäkään päivänä.
      2 oviset tahtoo nousta hinnoiltaan kalliimmiksi mitä parempikuntoisia ovat,huonompi yksilö voisi löytyä tuohon hintaan vaan se taas tulee lopulta hintoihinsa kun rupeaa puuhastelemaan ja tutkii mitä tuli ostettua.
      Kromailut,puuttuvat pisteosat ja peltityöt kallista lystiä.
      Tuo Overdrive.fi vois olla parempi palsta kysellä,vastaavat rekisteröityinä käyttäjinä ja siellä tietäjiä piisaa, joten kaikki uunot ja lääkitystä vajaat ei auo naamaansa kuten täällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1665
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1525
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1434
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      45
      1401
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1268
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      9
      1147
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe