Gabbyn näyttelijä vaihtui

Cabby

180cm pituutta ja 6v vanhempi näyttelijä...
http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/emmerdale/uutiset/artikkeli/emmerdale-nayttelija-vaihtui-yllattaen-fanit-hammentyivat/5639090

24

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex-pistemies

      Tämä on sitä saippuapaskaa, aina vaihtuu vähän kauniimpi tilalle ja kaikilla miehillä on nykyään Emmerdalessa hirveet Andymäiset lihakset, Dinglet lie ainuita tavallisen näköisiä ihmisiä enää sarjassa?

      • EiOleLiikaaSaippuaa

        No nyt tuli valetta. Eikä ole liian lihaksikkaita eikä lihavuus tarkoita lihaksia. Vain Carly näyttelijä nainen haluaa itseään esille mediassa haluten huomiota vartalollaan. Vain Andylla on rumat löllö käsivarret ja muutenkin kehno ja ruma näyttelijä kuten Marlonkin. Paddy on lihava läski. Adam välillä lihoo ja laihtuu. Tavallisen näköinen määritelmä riippuu sanojasta. Jotenkin hassua että joillakin on aina tapana kiinnittää huomioita vain ulkoisiin seikkoihin. Onko silloin vaikeus ymmärtää mitä sarjassa tapahtuu? Gappy oli aika vaihtaa,kehno ja lapsellisen näköinen nyrpeä naama,ruma.
        Lapsi näyttelijöitä vaihdetaan,aikuisia ei. Poikkeus on meillä pian sarjaan tuleva uusi lahjakas Robert Sugden näyttelijä,joka selviytyy vaativasta roolistaan hyvin ja uskottavasti.


    • Ei-hyvä

      Tämä on juuri sitä mitä ei Emmerdalessa tapahdu koskaan. Niinhän täällä yksi kiihkomielinen fani väitti. Eipä ihme jos britit olivat kummissaan tästä vaihdoksesta. Ikävää, että Emmerdale menee yhä saippuamaisempaan suuntaan. Toisaalta, kai tämä sitten on tämän aikakauden ilmiö Englannissakin: mikään ei saa olla aitoa. Jos olet yli 30-vuotta laitatutat botoxit tai menet menet kasvojenkohotukseen. Ja jos olet nuori ja tavallisen näköinen sinut korvataan kokonaan uudella.

    • Rosiebenthamgabbyksi

      Onhan Emmerdalessa korvattu lapsinäyttelijöitä useinkin, ei tämä ole mikään uusi juttu. Eikä tämä muutos ole läheskään niin radikaali kuin esim. Victorian näyttelijän vaihtuminen joitakin vuosia sitten.

      Ei näyttelijöitä vaihdeta sen takia, että toiset ovat liian "tavallisen" näköisiä. Heitä vaihdetaan, jos edellinen ei ole tarpeeksi hyvä. Vanha Gabby olikin sellainen pökkelö, etten ihmettele ollenkaan, että vaihdettiin, oikeastaan olikin jo korkea aika.

      Uusi Gabby ei muuten ole kuutta vuotta vanhempi, kuten joku oli twitterissä arvellut. Saman ikäinen hän on. Pituusero on kyllä huomattava, siihen menee varmaan jonkin aikaa tottua. Mutta toisaalta on ihan loogista, että Gabby on pitkä, koska Bernicekin on.

      Tässä siis uuden Gabbyn ensiesiintyminen: https://www.youtube.com/watch?v=5xz4COtrQHs

      • hannesetunen

        Nyt kun mainitsit tuon Victorian niin tuli mieleen Donnan näyttelijän vaihtuminen, joka oli myös aika huomattava.


      • hannesetunen
        hannesetunen kirjoitti:

        Nyt kun mainitsit tuon Victorian niin tuli mieleen Donnan näyttelijän vaihtuminen, joka oli myös aika huomattava.

        Ja tuon kun kirjoitin ja suljin koneen niin heti muistin että sama tapahtui veljelleen Scottille.

        Vanhojen Donnan ja Scottin ulkonäöllä ei ilmeisesti käsikirjoittajien mielestä olisi juonikuviot toimineet ja sama lienee Gabbyn tapauksessa.


    • Pölhö-Pirkko

      Nimimerkki "EiOleLiikaaSaippuaa" ihmettelee miksi ihmiset kiinnittävät niin suurta huomiota vain ulkoisiin seikkoihin. Samaan hengenvetoon hän haukkuu näyttelijöitä rumiksi, lihaviksi ym. Siis hän itse tuijottaa ihmisten ulkonäköä. Miten Andyn käsivarret voivat haitata katsojaa, tai Paddyn lihavuus tai Gabbyn rumuus? En tajunnot koko viestiä.

      • ex-pistemies

        Samaa jäin miettimään :'D hahah! Kyllä niitä "rumiakin" voi olla sarjassa, tosi ruman ja v-mäisen näköinen / oloinen hahmo voisi tuoda lisämaustetta aina niin siirappimaisiin täydellisiin hahmoihin. Shadrakki takaisin!

        Olen varmaan sokea, mutta en näe Andyn käsivarseja mitenkään löllöinä, roikkuuko niistä läskiä ja iho on semmoinen löysä "poimukas"?


      • Tarinajahahmotärkein
        ex-pistemies kirjoitti:

        Samaa jäin miettimään :'D hahah! Kyllä niitä "rumiakin" voi olla sarjassa, tosi ruman ja v-mäisen näköinen / oloinen hahmo voisi tuoda lisämaustetta aina niin siirappimaisiin täydellisiin hahmoihin. Shadrakki takaisin!

        Olen varmaan sokea, mutta en näe Andyn käsivarseja mitenkään löllöinä, roikkuuko niistä läskiä ja iho on semmoinen löysä "poimukas"?

        Andyn roolista en pidä,enkä Marlonin. Kummassakin yhdistyy itse näyttelijän taito,olemus ja roolin tylsyys. Siksi en heistä pidä. Andyn Käsivarret eivät ole kiinteät lihaksikkaat vaan pehmeät pulleat takinamaiset höttö rasvaiset kuin pikaruokaa syöneellä. Sopusuhtainen vartalo on aina ok. Rodneyn näyttelijä taitaa olla 70-80 vuotias solakka ja ryhdikäs eikä ole takapuoli levinnyt. Miltähän Paddy näyttäisi laihtuneena 20-30kg?


    • Gabbystäkökyse

      Miten tää keskustelu käänty Gabbyn näyttelijän vaihtumisesta kaikkeen muuhun?

    • Körilässs

      Kaipa se alkuperäinen halusi pois sarjasta, mutta enpä ole varma.

    • ntiv

      Kyllä nämä näyttelijätytöt on saman ikäsiä. ja vaihettiin siks, kun alkuperänen ei näytä tarpeeksi vanhalta.

    • UlkonäköMerkitsee

      Laita NTIV lähde mukaan jos tiedät, että alkuperäinen Gabby vaihdettiin siksi, ettei näytä tarpeeksi vanhalta.
      Eipä silti, lienet ihan oikeassa, että hänet (Annelise Manojlovic) vaihdettiin juuri ulkonäön takia. Hänen perusolemuksensa oli hieman ilkeä ja sulkeutunut. Hänestä toki olisi saanmut helposti kunnon pahiksen, mutta hänen näyttelijänlahjansa eivät kenties olisi riittäneet. Hänen paikalleen oli saatava näyttävämpi ja hieman kypsemmän oloinen tyttö, jonka varaan voi helpommin kirjoittaa jonkinlaisen juonenpätkän. Näin sen uskon menneen, mutta varmasti vaihdos aiheuttaa briteissä keskustelua.

      Asia unohtuu kuitenkin pian, mikäli uusi Gabby onnistuu vakuuttamaan katsojat. Hänen on pakko tehdä se, sillä toinen vaihdos tuskin enää tulee kysymykseen.

      • Jotkutosaaparemmin

        Em syy on oikea,kypsempi tarvittiin koska olosuhteet muuttuneet,entinen oli huonoin lapsi roolissaan mitä muistan. Jotkut osaa jo sylilapsesta lähtien olla hyvin kameran edessä kuten eräs Moses poika nykyjaksoissa.


    • arvailunvarassa

      Vaihdoksen syytä voi vain arvailla, jos sitä ei ole kerrottu julkisuuteen.

      Gabbya näytellyt tyttö on voinut kyllästyä näyttelemiseen tai näytteleminen vie liikaa hänen aikaansa tai hänen vanhempansa ovat voineet asettaa koulun etusijalle tms. tms.

      Ohjelmayhtiö on puolestaan voinut haluta erilaisen henkilön näytelmään. Kaikista ihmisistä ei tule hyviä näyttelijöitä ja teini-ikäiseltä voidaan jo edellyttää aktiivisuutta ja taitoja.
      Voi myös olla, että roolille halutaan lisää esitysaikaa ja tähän alkuperäinen Gabby ei ollut valmis.
      Myös näyttelijätyön hinta on ratkaiseva.

      Mutta tämä kaikki on arvailua.

    • Gabbygabby

      Uudessa ja vanhassa Gabbyssä on monia selviä yhtäläisyyksiä. Vaikka tyttöjen perusilme on erilainen, he muistuttavat toisiaan. Korkea otsa on hyvin saman mallinen, samoin korvat, nenä ja kallonmalli. Ei siis aivan hätiköity valinta. Asiaa on selvästi mietitty monelta kantilta ja palkattu osaan tyttö, joka muistuttaa edeltäjäänsä.

    • Ölkfdfgggh

      Ei ole vaihtunut meillä esitettävässä jaksoissa. Joten miksi kirjoittelet siitä nyt?

      • pistäispiiloo

        toiset elää englannin ajassa toiset suomen


    • monenvuodenhuomio

      Gabby on ollut ihan tönkkö ja ilmeetön lapsinäyttelijä. Aina sama ilme. Kun Belle uhkaili tappamisella, ilmekään ei värähtänyt. Eihän Gabbyn näyttelijä edes näyttele, on vaan ja rahaa tulee.

      • muutoksiakaivataan

        Niinhän hän on pitkän aikaa ollut tönkkö, olisiko joku tarkoitus? Valitettavasti sekään ei tunnu uskottavalta, että hän yhdessä yössä muuttuisi!


      • Huomioita_sohvalta

        Gabby on erikoinen lapsi. Suu on aina samassa, uhmaa kuvastavassa asennossa ja se kummallinen murjottava, altakulmain katse.
        Kokonaiskuvasta tulee, pirullisen ja arvaamattoman näköinen.
        Eipä ole tytön vanhemmatkaan helppoja ja miellyttäviä ihmisiä.
        Ashley on teennäinen, kaksinaamainen ja äkkipikainen. Bernice on itsekäs ja diivaileva, oikutteleva bimbo.
        Gabby on oppinut äidiltään marttyyriksi heittäytymisen, ellei häntä koko ajan paapota, niin koko maailma häntä vihaa.

        En ole nähnyt muuta tarkoitusta Gabbyn roolille sarjassa, kuin olla vain osoittamassa katsojille sitä, miten erikoinen ja outo on Ashleyn ja Bernicen tytär. Annelise Manojlovic on osannut esittää hyvin oudon, hemmotellun ja ilkeyksiin taipuvaisen, melko juron Gabriellen roolia. Koska roolinsa ulkopuolella, hän on ihan eri ilmeinen ja iloinen, nauravainen tyttö.
        Nähtäväksi jää, miten uusi näyttelijä suoriutuu tästä Gabbyn roolista.


      • villapakka

        Ei James Hootonkaan,ole sarjan ulkopuolella kuten Sam Dingle.


    • Uusikäbi

      Mielenkiinnolla odottelen

    • Ilkeäilkeää

      En voinut sietä Gabbyn näyttelijää. Oli ilkeä näköinen jotenkin ja näyttelikin ilkeää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe