Tokmanni huijaa asiakasta

Yritystökkii

Olen huomannut että tokmannilla asiakasta huijataan jatkuvasti. "Kampanjatuotteet" ovat olleet 2 viikkoa aiemmin täysin samanhintaisia kuin kampanjassa (osassa tuotteita), ja hinta on nostettu juurikin kampanjaa varten korkeammaksi.
Esimerkkejä: sipsit ennen euron, nostettiin 1,2e ja laitettiin kampanjahinnaksi euro.
eräät suklaapatukat oli 0,5e/kpl yli vuoden ajan, hinta nostettiin 0,55e ja kampanja oli 4 patukkaa 2 eurolla.
Tokmannihan lähti myös tuohon "hintasotaan" mukaan, ja sekin meni asiakkaan huijaukseksi.
Ostin esim. lotus emilia talouspaperia, oli kuulemma tullut pysyvä alhaisempi hinta, mutta kassalla huomattiin, kappas kappas, hinta oli noussut takaisin edelliseen normaalihintaan!
Eli luotiin illuusio asiakkaalle, että "olemme hintasodassa mukana", mutta totuus on se, että "pysyvät alhaisemmat hinnat" on ainakin osittain pelkkiä kampanjoita.
Työntekijöille ei makseta kilpailukykyistä palkkaa ja heitä kohdellaan kuin rättiä, silti he jaksavat ottaa asiakkaat vastaan ja palvella heitä, välillä näkee kyllä selvää uupumusta talon väessä (2 läheistä tokmannilla töissä, itsekin olin ennen).
Nykyään tokmannilainen ei saa sanoa pahaa sanaa omista tuotteista, vaan siitä seuraa varoitus ja mahdollisesti jopa irtisanominen.
Eli jos olet asiakkaana ja olet ostamassa jotain tokmannin omatavaraa, mieti hetki ennenkuin kysyt myyjältä mitään, tai mieti antoiko hän rehellisen vastauksen, ehkä parempi jättää vain ostamatta.
Vaikka myyjän perimmäinen tarkoitus on olla vain rehellinen ja kertoa, että tuote on "susi", se saattaa pahimmassa tapauksessa viedä työpaikan.
Aikamoista pelon viljelyä, eikö?

50

13742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TOKTOKMANNI

      Jep ja laitetaan tarjoukseen "kaali ja sipuli laatikko", kyltti on kohdassa "sipuli laatikko" ja muuta ei ole saatavilla. Ostat siten normaalihintaista tuotetta. Vastaavaa tapahtuu jatkuvasti, hintalappuja laitaan paikkaan jossa tarjoustuotetta ei ole tai sen on vain yksi monista samanlaisista tuotteista. Ostajan pitäisi pystyä luottamaan että tarjous tarkoittaa merkittyä tuotetta, tokmannilla ostaminen on etsivän hommaa jos ei halua tulla huijatuksi.

    • Jeesuaajaamopolla

      Entisenä tokmannilaisena komppaan AP:n postausta.
      Myyjät kokevat pahaa oloa, asiakasta huijataan, ja kun mahdollinen vahinko sattuu, olkoot vaikka tokmannin omatuontituote, ei lähdetä tarjoamaan hyvitystä vaan annetaan asian olla ellei asiakas osaa vaatia muuta. Palkkaus on kyllä tessin mukainen, mutta kukaan ei elä palkalla. Opiskelijoille sopivaa kesätyötä on.
      En ymmärrä miksi kukaan vetää kivirekeä saadakseen saman minkä saisi tukina.
      Eiköhän koko lafka kaadu 20 vuodessa, ainakin toivottavasti.

    • PorssiAhneet

      Tokmanni on pörssiin menon jälkeen pikkuhiljakseen nostanut hintoja. Tietty on tarjoustuotteita edulliseen hintaan ... Kannattaa verrata hintoja esim. Prismaan (jos usein käy tokmannissa ostamassa tietyt tuotteet). Huomasin että ainakin Porissa pesuaineet, deodorantit, jätekassit maksaa tokmanissa tätä nykyä saman verran kuin Prismassa

    • vertailijakin

      Tampereellakin hinnat aivan samoissa Sokoksenkin kanssa? En oo halpa , ei !

    • ssssss12

      joo..ja 50%tuotteeet täyteen hintaan...ja tarjous ei muka ole voimassa vaikka varmasti on! tokmannilla ei kandee käydä jos ei ole huipputarjoukset!heti kun se alekortti pistui hinnat nousi..ja huononi..ainakin täällä 017...smarket vetää hyvin ja saa bonukset myös..

      • huiputettu

        En enää huijaus firmaan mene. Pitäköön paska tuotteensa ja valehtelevat tarjouksensa myös itä-suomessa.


    • Kiukkuinen_asiakas

      Auto lumiharja teleskooppivarrella (6438114345047) jatkaa samaa huonolaatuisten tuotteiden sarjaa. Kaikkialla muualla lumiharjat oli myyty loppuu, joten olin ilahtunut, kun lopulta löysin Tokmannilta harjan. Nyt parin käyttökerran jälkeen voin rehellisesti sanoa, että rahat menivät hukkaan.

      • Olihyväliike

        Tokmanni ei ole niin kuin ennen. Kieltämättä hieman vedätyksen makua on noissa "halvoissa" hinnoissa. Eilen oli wc paperi tarjouksessa 8.90€, norm 9.00€. Kiusantekoa.

        On siellä hyviäkin tarjouksia. Mutta meillä Tokmannikäynnit ovat vähentyneet viidennekseen myymälä- ja valikoimauudistuksen jälkeen. Tämä koskee Riihimäen myymälää. Ennen tuli samalla haettua remontti- ja taloustuotteet. Nyt kun remonttituotevalikoimasta on nipistetty tuntuvasti tai sitä on muokattu epätarkoituksenmukaiseksi, ei tule mentyä ostamaan sieltä juuri taloustuotteitakaan. Eikä siellä niin halpaa ole, että vasiten tulisi mentyä. Työkaverilla on samanlainen kokemus.

        Myönnettäköön, että liikkeen pitäminen ei ole helppoa. Pörssiin meno kyllä kielii voiton maksimoinnista ja sehän on asiakkaalta pois.


    • safgh

      Minä olen oppinut, että kassalla on syytä seurata, millaisia hintoja tuotteille oikeasti tulee ja varmistaa, että valitut tuotteet ovat niitä, jotka ovat tarjouksessa - joskus on tosiaan melkoista hakemista juuri sen oikean löytäminen.

      Kouvolassa oli ennen hyvä iso Robin Hood, mutta sen tilalle rakennettiin uusi paljon pienempi Tokmanni, josta ei saa paljon mitään. Lisäksi siellä oli itsenäisyyspäivänä sama juttu eli tarjoukset, joiden piti olla voimassa 10 päivää, oli poistettu ja kassalla myyjä oli muka tietämätön: intti että edellisen viikon tarjoukset eivät ole enää voimassa, vaikka nimenomaan oli mainostettu puolentoista viikon tarjouksia, joiden päättymispäivä oli muistaakseni 10.12. ja kävin viidentenä.

    • jf0ddnsis

      Samaa huijaustahan tekee kaikki muutkin liikkeet. Ensin hinnat laitetaan pilviin niin on helppo pitää tälläisiä ale-päiviä kun voitot on jo moneen kertaan triplattu... Eihän tuossa tokmannin jutussa mitään sen kummempaa ole. Jos haluaa ostaa halvalla ja paljon niin muuta amerikkaan.

      • MattiNäsis

        Juu ja muutenkin, isoin lapuin mainostetaan reilua tarjousta, mutta sitten kun katsoo tarkemmin tarjouksen todellista alennusta, niin se on tosiaan 5snt halvempi normihintaisesta, max. 10snt. Eli käytännössä ei oikeastaan minkään vertaa.
        Samahan se on kun mainostetaan esimerkiksi "Nyt alle satasella!!", niin hinta on tuo 99,90€ tai 99,95€.
        No onhan se alle satkun, mutta yhtä tyhjän kanssa silti. Useimmille ainakin on yksi ja sama, maksatko tuotteesta sen pyöreän summan vai viitä senttiä vähemmän.


    • rehellistä rosvousta

    • romua.hyllyt.täys

      Erittäin huonolaatuista omatuontia "halvalla", jonkinlaista laatua ("ns. merkkituotteista) ostaessa hinnat ovat samat tai korkeammat kuin muissa liikkeissä.
      Ja tietystihän näin on, miten Tokmanni voisikaan halvemmalla myydä kuin muut kun konsepti on miltei samanlainen - iso halvalla tehty myyntihalli, jossa on pari myyjää kassalla. Kaikki samanlaisia.

      Halvinta mahdollista rojua ostavat Toksuun omatoimisesti Kiinasta ja sen roinan laatu on todella ala-arvoista. Maailma on hukkumaisillaan pas*aan, joten on suorastaan rikollista myydä sellaista.

    • hllhlhhlllhhllhhlhlhlhl

      Katson tarkkaan Tokmannin tarjoukset, vertaan oikeisiin hintoihin ja ostan vasta sitten - vaikka useamman kerralla. Esim. WC-paperisäkkiä ei kannata yli 7 eurolla ostaa, silloin tällöin kun on vitosella ostan pari-kolme. Samaten nestemäinen pyykinpesuaine: kun on saatavilla kaksi pulloa alle 4 eurolla, vasta sitten kannattaa ostaa kun normihinta on yli 2 euroa/pullo.
      Kaipaan niitä Tarjoustalon aikojen omia merkkejä, jotka olivat superhalpoja. Plus -pyykinpesuaine oli parhaimmillaan vain 1.75 euroa/puolentoista litran tonkka.
      Lidlistä saa joskus tarjouksesta halvemmalla tavaraa kuin nyky-Tokmannilta.

      • MattiNäsis

        Juu-u.
        Vaikka se Iisi-merkki on joissain ainakin suht edullinen, esimerkiksi 3,6kg pesupulverilaatikko on vajaan 4€ normihinnalla. 3,85€, jos tarkalleen oikein muistan.
        Mutta Tokmannilla on mennyt huonommaksi nuo tarjoukset ja hintataso muutenkin viime vuosina. Joitain tuotteita ja tarjouksia on vielä edulliseen, mutta meidän kylillä ainakin on Talouspörssi ja Minihinta, niin sieltä kannattaa hakea mm. pyykinpesuaineet, WC-paperit ja tällaiset. Ovat oikeasti edullisia ja hyvälaatuisia kuitenkin.


    • höynäytystä

      Jos joku tuote laitetaan tarjoukseksi niin uskon et siinä tuotteessa on aina jotain vikaa,ostin cittarista puma merkkiset ulkoiluhousut,alehintaan,19,90 eur,muutaman kerran kun käytin niin oli vuori revennyt sisältä.No ajattelin että ostan toiset vielä samanlaiset,eipä kun kolmannella kerralla vedin jalkaan niin sivuista oli revennyt vuori...et silleen,niis on aina joku vika,en ikinä osta mitään alevaatetta enää!!!

    • Outoa

      Kävin tänään Tokmanni Arabia myymälässä (Helsinki). Heidän koteihin jaettavassa tarjouslehdessä oli ilmoitus deodorantteja 4 kpl 2 €. Myymälässä oli ilmoitus kaksi deodoranttia 4€. Virolainen myyjä ja ulkomaalainen (en tiedä mistä) totesivat lehdessä on väärä tieto. Kassakone näyttää että 2 deodoranttia on 4€. Mitenköhän moni asiakas luulee saavansa lehden mukaisen tarjouksen ja maksaa kassalla enemmän. Mainitsin tuosta kassalle että seuratkaa loppuviikon asiakkaita ettette veloita liikaa. Heräsi ajatus missä muissa tarjoustuotteissa Tokmanni velottaa muuta kuin tarjoushinnan. Pitää alkaa seuraamaan kassalaskuja. Laitoin Tokmannille reklamaation edm asiasta. Odotan mielenkiinnolla mitä selittävät,,, ”Valitettavasti.....

      • Anu56

        Ja taas! Tarjoustuotteet loppu tunti avaamisen jälkeen !
        Huijausta 😡


    • Bye

      Vastine tuli, kuten arvasin valitamme ja muuta ympäripyöreää.

    • Muihinkauppoihin

      Nöyryyttävää ihmisten harhaanjohtamista jatkuvasti.

    • Petteripenni

      Itse olen huomannut useasti, että tarjous tuotteista ei edes saa tarjous hintaa ellei itse tajua tarkastaa kuittia ja pyytää rahaa takaisin.

    • tarkkatauno

      Täyttä huijausta ja kiskurihintoja Vanhankylän Tokmannilla verrattuna esim S-market Näsiin. Vertasin ostoksieni hintoja ja totesin, että maksoin n.17 € enemmän kuin mitä vastaavat tuotteet maksavat S-marketissa.( koko lasku n 69 €)

      • Dementique

        Prisman hinnat, jotka on pikkasen s-markettia edullisempia, on netissä kaikkien nähtävillä.

        Monasti olen huomannut että tokmannin "tarjous" on pikkasen kalliimpi kuin prismassa vastaava tuote.

        Tietysti jos ei ole prismaa lähettyvillä, on ehkä nöyrryttävä tokmanniin, mutta itselläni ne on ihan vierekkäin. Ei ole enää koskaan asiaa tokmanniin.


    • Todella_pettynyt_asiakas

      Tokmanni harrastaa kokemuksieni mukaan todella röyhkeää ja suunnitelmalliselta vaikuttavaa asiakkaiden huijaamista. Hämeenlinnan keskustan myymälässä jätetään jatkuvasti tarjoushinnat antamatta tuotteista. Tänäänkin kävi jälleen kerran niin. Toiminta on ollut toistuvaa. Mahtaakohan tuollainen täyttää petoksen tunnusmerkit rikoslaissa? Tänään oli tarkoitus ostaa 3 karkkipussia viidellä eurolla Tokmannin kotiin jaettavan tarjouslehtisen mukaan, mutta myyjä ottikin jokaisesta hinnan 2,08€ erikseen. Piti oikein tarkistaa tarjouslehdestä, että otin todella oikeita tuottaita ja tarjous oli tänään voimassa. Lisäksi ostin kaksi 12L rakennussankoa, joiden hinta lapussa tuotteen yläpuolella oli 2,19€. Kuitenkin myyjä veloitti minulta kahdesta 3,99€ hintaisesta maalaussangosta. Kävin ostosten jälkeen myymälässä tarkistamassa ,että miten ihmeessä taas kävi näin, vaikka olin kuinka tarkkaan katsonut mielestäni hinnan oikein. Kävi ilmi, että tuotteen oikea hinta olikin ovelasti (ilmeisesti tahallaan) laitettu lappuun tuoterivin toiselle puolelle, missä oli pinottuna 12L rakennussankoja, joiden yläpuolelle oli laitettu hintalappu maalaussanko 3,99€. Voi vitun vitun vitun vittu, että osaa pientä ihmistä vituttaa, kun tämä oli jo ties kuinka mones kerta, kun näin käy, vaikka olen luullut jo oppineeni tarkistamaan kyseisen yrityksen hinnat kahteen tai mieluummin kolmeen kertaan ennen kuin sen koriini laitan. Ilmeisesti pitäisi tästä lähtien alkaa tarkistamaan tuotteen EAN koodi ja vertaamaan sitä hintalapussa olevaan, että tietää paljonko saa mistäkin kassalla oikeasti maksaa. Vaikeaksi menee...

    • Tokmannikusettaa

      Kannattaa tarkistaa jo kaupassa täsmääkö hinta , useasti on yritetty huijata . Kuuluu ilmeisesti Tokmannin työntekijän kouluttamiseen huijaaminen .

    • Perinnejalkine

      Juuri noin se menee. Lisäksi viikkotarjouksen tuotetta ei ma ole tullut ja ti se on loppu. Jos löytää henkilökuntaa niin ensin hän lähtee etsimään tarjouslehtistä ja sen selaamisen jälkeen mennään hyllypaikalle, jossa myyjä toteaa ettei tuotetta ole. Eikä ole näköjään muuttunut yli vuoden kestäneen boikottini aikana.

    • Anonyymi

      Joo samaa huijausta pirkanmaallakin kyseinen firma tekee.Vääriä hintoja ja aina "tarjous"tuotteet loppu.Äänestän jaloillani jatkossa.

      • Anonyymi

        Sama forssassa. Ei paljoa ole syytä kauppaan lähteä jos ei ole ohikulkumatkalla.

        Ja sen olen myös huomannut, usein sama hinta kuin Prismassa ja sieltä saa alennusta ja ostoedun. Näin monen tuotteen kanssa.

        Esim. katselin puolivuotta Gillet mach 3 partaterää, kun vanhat oli loppumassa. Sain Prismasta keväällä 1,35 per terä, kun kaikki bonukset, 20% omistajapäivä ja maksutapaedun alet laskee .

        𝐏𝐚𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐫𝐚̈ 𝐆𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞 𝐌𝐚𝐜𝐡𝟑 𝟏𝟔 𝐤𝐩𝐥
        kiva kyllä kun Tokmanni on, se luo kilpailua paikkakunnalle.

        - niin roskapussiostos oli halpa, oli yllätys kun oli roskapussi ei kä kassi, mutta hyviä , isoja , ja pitkiä olivat ja alle 3 senttiä siis alle 0,03 e kappale. Ostin 30 rullaa.
        (ei tarvitse säästellä)


    • Anonyymi

      Ärsyttää kun netti näyttää että hyllyltä löytyy, mutta kun menet paikalle ja kysyt vielä myyjästä niin Vastaus on että loppu. Etenkin Tarjoustuotteet kohdalla näin on käynyt usein

      • Anonyymi

        Tuo on kiusa, mutta vanha juju.

        Uudempaa on se että Tokmanni ei anna asiakkaan kirjoittaa nega-palautetta tuotteistaan.
        Olen luullut tähän asti että pelaa rehellistä suomalaista peliä; jos myy huonoa laatua, niin myy rehellisesti ja kantaa siitä vastuun. Mutta ei. Sensuuri-Tokmanni on 2000-luvun Tokmanni


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on kiusa, mutta vanha juju.

        Uudempaa on se että Tokmanni ei anna asiakkaan kirjoittaa nega-palautetta tuotteistaan.
        Olen luullut tähän asti että pelaa rehellistä suomalaista peliä; jos myy huonoa laatua, niin myy rehellisesti ja kantaa siitä vastuun. Mutta ei. Sensuuri-Tokmanni on 2000-luvun Tokmanni

        Muutaman kerran olen tilannut tuotteita tokmannin verkkokaupasta ja antanut niistä negatiivisen arvostelun. Kumpaakaan arvostelua tokmanni ei julkaissut. Positiiviset arvostelut julkaisevat.


    • Anonyymi

      Vain köyhät itkevät kyseisestä asiasta.

    • Anonyymi

      Eipä ole ihme ettei tokmannin kassajonot vedä, kun jokaisen asiakkaan täytyy vääntää hinnoista kassan kanssa. Itse olen joskus ottanut valokuvan hintailmoituksesta, jotta ei jokaisen ostoksen jälkeen tarvi käydä paikalla tarkistamassa hintaa. Pääsee helpommalla, kun menee suoraan toiseen kauppaan ja jättää brygget sun muut kiinatuotteet hyllyyn

    • Anonyymi

      Lieksan tokmannin kassa ei käytä maskia, eikä ole koskaan käyttäny. Eikä työnjohto mahda mitään. Meillä tulisi naapurissa potkut.

      • Anonyymi

        En ole käynyt Tokmannilla vuoteen, hieman yli vuoteen.
        Päivittäistavarakaupassa useat hinnat ovat korkeampia kuin muualla.

        Hyvä tietenkin kun Tokmanni on, luo kilpailua


    • Anonyymi

      Tokmannin normaalikäytäntö jo pitkään ympäri Suomea. Turha sälyttää syytä kesätyöntekijälle. Kannattaisi pomoportaankin tietää käytännöistä. Tai ehkä juuri he tietävätkin. Alaiset tekevät, mitä johto käskee.

    • Anonyymi

      Mäntän Tokmanni myy kaikki loput Tok Garden kastelutarvikkeet -50% ja samalla pöydällä on Tok Gardenin Imuletkuja. Ne eivät ole alennuksessa, eikä myyjä suostunut siirtämään niitä pois. Varo harhaanjohtamista ostaessasi aletuotteitta.

      • Anonyymi

        Nyt myyjä oli siirtänyt Imuletkut eri paikkaan! Hyvä Tokmanni!


    • Anonyymi

      uskoohan suomen hallituskin "joulupukkiin"

    • Anonyymi

      Nyt on Jälleen perustettu Klubi, jonka asiakkaat saa tietystä tuotteista alennuksia. Arvelen, että moni huomaa asian vasta jälkeenpäin, kuten kävi itselleni. Ei ensimmäinen kerta Tokmannilla. Olkaa tarkkoina kun luette ko. liikkeen mainoksia.

    • Anonyymi

      Tokmanilla kannatta aina ottaa kuitin ja tarkistaa. On niin paljon epäselvyyksiä alennuksiss, ja hups otit yks maksoit kaks

    • Anonyymi

      Tokmanilla kysellään tyhmästi, haluatko kuitin, ei semmosta kysellä vaan kuitti automaattisesti asiakkaalle.

    • Anonyymi

      Tarjoustuote on loppunut, vaikka sitä mainostetaan ilman rajoitusta.
      Huijaus on tietoista.
      City-Market antaa myöhemmin tuotteen , kun sitä tukee.
      En viitsi riidellä Tokmannilla. Vaihdan kauppaa.

      • Anonyymi

        City-Market??


      • Anonyymi

        Joskus tuotteet vaan loppuvat ja joskus ihmiset hamstraavat . Ketään ei tunnu harmittavan saksalaisketjun mainonta ja se että tuote on loppu hyvä kun on kaupan ovet auenneet.
        En tiedä mutta oletko tietoinen Tokmannilla on käytössä ns. Tarjoustakuu lappu jolla saat kyseisen tarjoustuotteen tarjoushinnalla kun sitä seuraavan kerran on myymälään tulossa jos on päässyt loppumaan myymälästä mutta tarjoustakuuta ei voi antaa jos se on jo keskusvarastolta loppu.
        Seuraavalla kerralla asiodessa Tokmannilla ja jos tuote on loppu niin kysy rohkeasti kassalla voiko saada tarjoustakuun?

        Ja mitä tulee tuohon aiemmin mainittuun kuitti kyselyyn niin johtuu siitä että Tokamannilla halutaan säästää ympäristöä ja pienentää hiilijalan jälkeä, siitä johtuu kuitti kysely kun aika moni ihmisistä heittää sen suoraan roskiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus tuotteet vaan loppuvat ja joskus ihmiset hamstraavat . Ketään ei tunnu harmittavan saksalaisketjun mainonta ja se että tuote on loppu hyvä kun on kaupan ovet auenneet.
        En tiedä mutta oletko tietoinen Tokmannilla on käytössä ns. Tarjoustakuu lappu jolla saat kyseisen tarjoustuotteen tarjoushinnalla kun sitä seuraavan kerran on myymälään tulossa jos on päässyt loppumaan myymälästä mutta tarjoustakuuta ei voi antaa jos se on jo keskusvarastolta loppu.
        Seuraavalla kerralla asiodessa Tokmannilla ja jos tuote on loppu niin kysy rohkeasti kassalla voiko saada tarjoustakuun?

        Ja mitä tulee tuohon aiemmin mainittuun kuitti kyselyyn niin johtuu siitä että Tokamannilla halutaan säästää ympäristöä ja pienentää hiilijalan jälkeä, siitä johtuu kuitti kysely kun aika moni ihmisistä heittää sen suoraan roskiin.

        Ja kun ei anneta kuittia, niin ei voi tarkistaa saiko alennukset joita lähti hakemaan. Pääasia että kuvitteli saavansa jotain alennuksella...
        Tuusulan Tokmannin kassa 3:n viivakoodilukija lukee ylimääräisiä kappaleita kuittiin ja asiakkaan maksettavaksI. Henkilökunta tietää sen, mutta jatkavat vaan asiakkaittensa huijaamista.


    • Anonyymi

      Tokmannilla ihan suoraa asiakkaan huijaamista. Ale lappu, mutta kappas kassalla se ei olekaan alessa kun se tarjous oli päättynyt jo viikko sitten, vaikka lappu oli edelleen. Näin on käynyt todella monesti. Huijaavat asiakkaita ostamaan ale lapuilla.
      Ulkohousut oli tarjouksessa, lapussa lueteltiin kaikki nimet mitä siihen kuuluu. Mutta kassa kertoo ettei kyseiset housut kuulukaan tarjoukseen, vaikka se ale lapussa lukee. Piti olla tietyn hintainen että se kuului alennukseen.
      Ja mikäs tää nyt oli, että talvikengät -25%. Ei mitään lueteltu mitkä siihen kuuluu. Sitten väitellään onko nämä ostamani kengät talvikengät vai ei...
      Vaihdoin kauppaa! Kiitos ei tokmannille!!!!

    • Anonyymi

      Miksi Tokmanni on kuin Varasto myymälä. Kaikki välit tullakoita täynnä. Yritä nyt siinä saada tuotetta ostettua, kun et pääse lähellekään sitä valitsemaan. Ainakin täällä Siilinjärven ja Nilsiän Tokmannilla. Ei paljo kiinnosta mennä sinne rullakoiden sekaan. Samoin 7-veljestä langat tarjouksessa, mutta lankoja ei juuri ole, koko tarjouksen ajan hyllyt tyhjänä. Ihmettelen vaan ???????

    • Anonyymi

      Olkaa tosi tarkkoina Tokmannilla kassalla ja kuitti heti syyniin. Varsinkin laputetut tuotteet -30% ja -50% jääny monesti myyjällä alennusnappi painamatta ja joskus jopa alennetun tuotteen hinta ollukin 2x tai jopa 3x normi hinta. Täysin tietoista kusettamista, ei noin paljon käy vahinkoja ja tapahtunut mulle nyt sen verran monesti että en asioi ikinä enää kyseisessä kaupassa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe