Heteromiehen (homo?)fantasiat

suihinottofantasia

Olen parisuhteessa elävä heteromies mutta seksin suhteen minulla on miesten välisiä fantasioita. En pidä itseäni homoseksuaalina, vaan ennemmin uteliaana. Haluasin joskus kokea seksin toisen miehen kanssa.

Minua kiihottaa ajatus ottaa suihin toiselta mieheltä ja kokea peppuseksiä toisen miehen kanssa. Minkäänlaista muuta vetoa minulla ei miehiä kohtaan siis ole.
Muita saman fantasian jakavia miehiä?

48

10098

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ole jäänyt fantasian asteelle.

      Melkein kaikkea ihminen eläissään katuu vaan ei nuorena naimistaan.

    • Mulkans

      Sama fantasia mutta ei panoja, haluaisin ihan hirveästi.

    • Keke31po

      Täällä olisi myös 32-v mies, joka on samaisessa tilanteessa kuin sä... Ja haluja olisi myös kokeilla

    • ujovainhieman

      Olen 33v mies ja haluaisin imeä munaa niin että suuhuni lauetaan kiimaisesti.

      • Toimintaa-vaan

        No mikä estää?


    • Mun poikaystävän fantasia on rakastella mun ja kahden miehen kanssa. Sitä pantais ja alistettais?

    • binainenseksi

      Minun fantasiani on myös alistaa mieheni toisen miehen pantavaksi.
      Olen tuonut asian esiin ja kun mieheni haluaisi että mua panisi vieras hänen katsellessa niin olen luvannut, että kun saan katsella miestenvälistä seksiä niin suostun myös vieraalle.
      Onko kellään kokemusta ja suostuisiko miehet tähän.

      • Gätö

        Olen kanssa tyttö ystävälleni ehdottanut vähä suastuki et imisin munaa sen katellessa alistamana. Ja sit haluis itekki viarasta et olis reiluu. Ja suastuisin ja viaras ku olis pannu ni olis kiva nuolla puhtaaks vaik molemmat;)
        Kuha vaa toteutus olisin valmis


      • rullamies

        Olen jo pidempään miettinyt seksin harrastamista miehen kanssa, tuon fantasian toteuttamisessa olisin mielelläni mukana.


    • odotetaan

      Itselläni on samanlaisia ajatuksia,mutta on jäänyt vain fantasioihin.Fantasia olis ottaa suihin ja mennä ratsastaan,ja myös toistepäinkin.Saa nähdä toteutuuko koskaan?

    • hkjhkjhkj

      No joo, onhan sitä muutaman kerran tullut mietittyä, ihan vain koska "kaikkea pitää kokeilla". Mutta olen melko varma kuitenkin, että jos tilaisuus tulisi, niin jättäisin kuitenkin väliin.

    • lökärijäbä

      Itse välillä haaveilen runkkaus/suuseksi sessiosts jonkun kiimaisen teini hopparijäbän kanssa. Ois kiva olla lökärit, hupparit ja skedetossut jalassa ja runkkailla toisiamme :P

    • 62vbiukko

      olen runkannu toista miestä ja hän minua loppuun asti. olen myös imeny toista miestä ja minua on imetty. ei kuitenkaan loppuun asti. haluisin kokeilla vielä miltä tuntuu saada kalua hanuriin. itse en halua panna

    • doberi

      Juu, fantasiani olisi saada kalua sisääni mutta romanttisessa mielessä en voisi kuvitellakaan olevani miehen kanssa.

    • SheMaleMaistuis

      Ei ehkä mies, mutta näyttävän Shemale/Transu kiihottais kympillä. Ei taida Suomesta löytyä upeaa, rintavaa ja isokaluista kaunotarta. Uneksin, että tuollainen naisi minua.

    • ruan

      kyllä mua kans kiihottais kokeilla miestenvälistä seksiä, nyt vanhempana (41v) on alkannu tulla tämmösiä ajatuksia mieleen... Olis kiva vaikka kokeilla yhteisrunkkua..

    • Roadman2000

      Seksin puutteessa tulee mieleen myös kullifantasioita. Jos ei saa omalle kullilleen mitään kivaa, tekisi mieli antaa kullin käsittelyä jollekin toiselle.

    • aikuinen--mies

      Olen ajatellut antaa jollekkin imettäväksi kyrpääni. Omaan kookkaan kalun ja jos olen oikein ymmärtänyt on se haluttua tavaraa h ja bi piireissä.
      Miksi sitä pihisin jos tuo jollekkin on jumalainen fantasia saada imeä isoa, käy itselleni, kun antaa saa jotain itsekkin ;D

    • jazzzka

      aikuinen mies miten suhun saa yhteyden? haluisin ottaa sulta suihin ja toivoisin että säkin ottasit multa...Oon kiimanen 41v kundi.

    • jzzzka

      halauisin kokea miehen kosketuksen, haluisin että runkaisit minut loppuun asti...

    • jazzzka

      haluaisin kokea miehen tiukan kosketuksen, haluisin että pidät mua hyvänä ja ottasit mut hellästi...

      • kaapinovetnarisee

        Noinhan se 100 % "heteroilla" menee. Ensi rupeat tykkäämään munasta, sitten kaipaat miehen hellää kosketusta, seuraavaksi ihastut ja lopulta huomaatkin seurustelevasi kundin kanssa.


      • MiehetEnsin
        kaapinovetnarisee kirjoitti:

        Noinhan se 100 % "heteroilla" menee. Ensi rupeat tykkäämään munasta, sitten kaipaat miehen hellää kosketusta, seuraavaksi ihastut ja lopulta huomaatkin seurustelevasi kundin kanssa.

        Niin mennee!!Eikä siinä oo mitään tuomittavaa!!
        Miestenvälinen toiminta on yleisempää Miehillä kuin naisilla, siitä ei vaan puhuta!!


      • MiehetEnsin kirjoitti:

        Niin mennee!!Eikä siinä oo mitään tuomittavaa!!
        Miestenvälinen toiminta on yleisempää Miehillä kuin naisilla, siitä ei vaan puhuta!!

        Siis...Miesten homoseksuaalinen käyttäytyminen on yleisempää kuin naisilla vastaava naistenvälinen!!


    • Pippelipoju

      Miesvartalo on omalla tavallaan seksikäs ja visuaalisesti kaunis. Voisi olla hauskaa veljellisesti runkata yhdessä jossain miesporukassa. Nähdä muiden miesten vehkeet juhlakunnossa ja antaa heidän nähdä omani. Sellaista yhteistä kiireetöntä fyysistä nautiskelua pienessä ryhmässä, ennalta tuntemattomien ihmisten kanssa joita ei välttämättä tarvitse myöhemmin tavata. En ole koskaan kokeillut, mutta voisin kuvitella kokeilevani jossain vapaamielisellä nakurannalla tai muussa sopivassa paikassa.

      Selkeä raja menee kuitenkin mielestäni henkisessä puolessa. Ajatus eroottisesta kahdenkeskisestä henkisestä yhteydestä toiseen mieheen tuntuu jotenkin täysin vieraalta... jotenkin vaan tympeältä ja mitäänsanomattomalta. Jännitteen syntyminen vaatii mielestäni sen, että mukana kuviossa on naisen luonteella varustettu nainen. Naisen antaisin mieluusti vetää itseäni vaikka sträppärillä perseeseen.

    • freedom_sex

      Yes, olen aina pitänyt myös miesten vartaloita, pakroita ja peniksiä esteettisinä, mutta seksuaalista kiinnostusta miehiin on heräillyt vasta iän karttuessa, mutta puhtaasti friend-sex pohjalta, ei seurustelumielessä kuten naisten kanssa.

      Naiset ovat jatkuvasti mielessä ja visuaalisen huomion kohteina, mutta aika ajoin alkanut myös miesten siluetit, pakarat ja etumukset kiinostaa.

      Fiiliksestä ja kiiman asteesta riippuen melkein kaikki seksiskenariot käyvät mielessä, toisen hidas masturbointi, imemeinen, nuoleminen, nänniensä imemimen (iän myötä tulevat herkemmiksi), anuksen liukakrilla hyväily, sileiden pakaroidensa tai reisiensä välissä liukkarilla työntely, sekä kuumaan ja kiimaiseen peppuunsa pyöreiden pakaroiden välistä painautuminen.

      Toisinaan kiimattaa myös ajatus vastaavan saamisesta, ajatus siitä miltä maltilisen kokoinen kuuma penis tuntuisi rauhallisesti peppuun painautuessa.

      Tai hidas 69:ssä kyljellään nautiskelu.

      Fantasiassa 'kohteena' olisi nuorehko siisti seksuaalisesti bi-utelias mies ja luonnostaan liki karvaton, solakka mutta materiaalia', mies pyöreillä pakaroilla ja sileäksi ajettuna papusta kalun vartta myöten.

      Myös naisten asut kiihottaa ideana toisen yllä tai toisinaan istensä yllä.

      Jos olisi 100%:n varmaa että kuvatun kaltainen hemmo olisi terve ja kemiat frendityylisesti toimisivat, niin kalustaan ym. olisi mukava nauttia tyyliin estotonta ja rentoa frendi-seksiä ;-)

      Eli ei kokemusta, mutta kuvatun kaltaisia fiiliksiä alkanut mielessä liikkua.

      Ps. Olen masturboidessa aina toisinaan hyväillyt anukseni seutua, joka tuntuu hyvin nautinnolliselta ja sittemmin joskus kokeillut 'eri juttuja' työntää liukkarilla anukseen.

      Kun ensi kertaa ajelin sileäksi pepusta kalun varteen, niin se oli eri nautinnollinen fiilis.

      Nyttemmin eturauhasen terveydestä lukiessa homma johtaa luonnollisestikin eturuhasta hieroviin laitteisiin Anerokseen & Co ja sitten niiden lisäksi kiinnostaisi homata jokin sauva tai tekopenis, vahvalla imukupilla ja vaikka vielä moottorilla.

      Pepun tarjoamat nautinnot ovat yhä enempi mielessä mukana. Eturauhasta hoitaessaan saa boonuksena nautintoa ;-)

      • Köyhälaulu

        Löylykauha vois toimii😅


      • Photoshopattuja

        On shopattuja kuvia. Muutamat niin kehnosti, että shoppaus oikein loistaa.


    • rullamies

      Olen myöskin miettinyt monesti seksin harrastamiseen toisen miehen kanssa, kaikkea pitäisi kokeilla kun vielä voi. Toisaalta kimppa jossa olisi myös nainen mukana voisi olla se kaikkein kiihottavia tilanne. Miehen kanssa voisin kokeilla kaikkea, jos täältä 06 alueelta löytyisi pari joka haluaisi urheilullisen 40v miehen mukaan kimppaan niin ilmoitelkaa.

      • Kesäleski80

        Meillä vaimon kanssa ajatukset juuri tuohon suuntaan, että kimpassa kokeiltais kaikki kaikkea. Halut olis myös kokeilla ensin vaikka imuja ja runkkuja miehen kanssa, sit vaimo mukaan. Kuulemma olis kiihottava ajatus katsoa.


      • rullamies

        Juuri näin, siitä suuhoito puolesta se varmaan olisi helpointa aloittaa. Itse en osaa päättää olisinko mieluummin antavana vai ottavana osapuolena mieluummin, mielellään molempia. Nainen seuraamassa vierestä kuulostaa todella kiinnostavalta.


    • Jartsahartsa

      En itsekään tiennyt että toinen mies voisi kiinnostaa. Vaan just sattu mökillä sellanen tilanne, että sukulaispoika (no täysikäinen kuitenni) ajoi nurmea. Oli iltapäivää kohti lämpenevä päivä joten paita lähti häneltä pois. Pian oli nurmi leikattu ja pojan kanssa lösähdettiin tuoleille huilalemaan. Enpä voi väittää etteikö näkö ollut jokseenkin puoleensa vetävä. Sellainen nuori vaalea urheilijapoika nurmesta kostuneissa kumisaappaissaan, sortseissaan polvet paljaana, ilman paitaa, auringossa. Haisi siinä leikattu nurmikin. Että sellaista tänä viikonloppuna.

      • Harrihar

        Panitko?


      • Jartsahartsa

        En sentään sukulaispoikaa. Mutta katselin, nautin auringon nostattamista tuoksuista ja helpotin itseni seuraavana aamuna.


    • kokeiltu

      Mulla oli ihan sama, ja päätin kokeilla, menin sisään Runkkupaikat.fi, ja löysin missä ihmiset runkkaa, ja menin kattoo, ja siellä olikin mies, isolla vehkeellä, kysyin saako koittaa sitä, hassun löysältä nahka tuntu, ja sit rohkenin kysyy saanko maistaa, hassulta sekin tuntui... parin päivän päästä menin sivulle, ja kysyin samalta mieheltä, jos se panis mua pyllyyn, olen paljon leikkinyt pyllyni kanssa, mutta ei koskaan miehen kans... Se sit tapahtui, ja hän pani vehkeen pyllyyn, mutta ei se ihan ok ollut, luulen että hänellä oli liian pitkä, se jotenkin "pohjas"... Mutta kokeiltu on....

    • Adameus

      Itse kävin kokeilemassa tallinnassa sauna69 -paikassa miltä tuntui, kun toinen jätkä panee. Lähinnä etten jää kiinni. Tuntui ihan törkeen hyvälle. Ehkä teen toistekin, oon kai bi tai en tiiä.

    • jo-nuorena

      Koko ikäni olen ollut kallella jonkiverran miehiinpäin, mutt elämäni elänyt hetero suhteessa lapsineni.
      Nyt yli viiskymppisenä leskenä toteutin tämänkin fantasian.
      Ensimmäisenä otin suihin nuoremmalta mieheltä, tuntui hyvältä.
      Toisella kertaa annoin suihin vanhemmalle miehelle ja imin hänen kyrpäänsä, mutten ottanut suihin.
      Kolmas kerta ei ole vielä toteutunut, mutta joko nain tai annan naida pyllyä, saas nähdä.

    • Kaappikiinni

      Olen niin hetero kun voi mies olla, mutta tekee mieli panna peppuun ja ottaa/antaa suihin miehelle😂😂😂😂

    • Bi-hetero

      Minusta kullin liike anuksessa ja tökköisyt eturauhaseen ovat kerrassaan mahtavia. Tosi nautinnollisia

    • trekos

      Kiva olis kokeilla kiihkeetä seksiä toisen miehen kanssa.

    • Anonyymi

      Ootte kaikki homoja jos miehen värkki kiihottaa, ei saatana😂

    • Anonyymi

      Samat on tunteet. Parikymppisenä yks kokemus on , nyt viisvitosena viikottain mielessä.

      • Anonyymi

        Kannattaa toteuttaa ajatus. Pelkkää positiivista.


    • Anonyymi

      Joks kovaaaaa

    • Anonyymi

      Vitsi vitsi buhaaaaa

    • Anonyymi

      Kukapa muu kuin toinen mies osaisi miehen paremmin tyydyttää.

    • Anonyymi

      Vaimo ehdotti, että mentäisiin käymään, kun tiedettiin, että "tapaaminen" sen tietyn porukan kesken tarkoittaisi parien vaihtoa. Menimme ja sitten vähitellen aloitimme. Ensin oli normaalia parien vaihtoa, mutta sitten oli naispari ja oli miespari ja sitten joku oli minunkin takapuolessa kiinni ja tunsin kuinka mulkku painui sisään. Ei se kummemmin sytyttänyt, muttei se pahaltakaan tuntunut. Olisin voinut tehdä samoin, mutta pitäydyin kuitenkin naisen värkeissä. Olihan sekin "kerran elämässä" kokemus

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1438
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1225
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1174
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1062
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe