Naiset ostavat seksiä turvapaikanhakijoilta

yrittelijäisyyttä

Olen ihmetellyt monesti miksi naiset puolustelevat jopa turvapaikan hakijoiden raiskauksiakin. Nyt on käynyt ilmi naiset jopa pstavat seksipalveluita tulijoilta, ei tarvi poikain väkisinkään ottaa. Jokahan Kemijärven naiset on joutuneet maksamaan? Kyllä suomalaisten miesten pitäisi piristyä eikä pitää naisiansa puutteessa ,että kenenkään ei tarvisi turvautua ostopalveluihin.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016011420962742_uu.shtml

130

1492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahatPois

      Kyllä pitää vaimolta kolistella rahat pois, ottakoon, jos ilman saa. Tämä se vielä puuttuu nyt pitääkin katupartioiden alkaa valmomaan suomalaisia naisia, etteivät tuhlaa kaikkea omaisuutta, eikä niinkään pakolaisia.

      • tosivillenpoika

        Tuo mies on lapsuuteni aikainen kylätimpuri, se oli aina innokas kaikkiin yhdistyksiin. Äiti kertoi että sillä oli oma hevosjalostus ja hyviä työhevosia kuulemma riitti.


    • hyvääkullia

      Johtuu ihan siitä, että kantaväestön miesväki on huonoja kullin heiluttajia, hyvä jos saavat edes kunnolla seisomaan, saati että käyttää osaisivat.
      Noilta saa kunnon kullia, osaavalla käytöllä.

    • Tissitollapitää

      Kuka oli se "mätisäkki" Stillerin ohjelmassa?
      Kyllä Tynkkynen veti pisteet himaan!

    • Ostadilto
    • kannattaa_miettiä

      tauteja tulee, maksakirroosista lähtien

      • importanty

        noilla somaalimiehillä on ainaski toi aids aika yleistä,Suomessa ovat saaneet kyllä hyvää hoitoa mut en kyllä menis toosaa tyrkyttämään ainakaan ilman kortsua mut muslimimiehillähän on ehkäisy syntiä. tai jos ihan tarkkoja ollaan niin pelkkä seksuaaliajatuskin. et se siitä hartaasta islamilaisuudesta.


    • älänaurata

      Koska maksakirroosi on naimalla tarttunut ? Kyllä siihen on yleensä vaadittu ankaraa jatkuvaa juopottelua, ei luusi muslimi miesten kansantauti olevan.

      Kyllä sellainen nuori uros kelpaisi, jos kahdella kympillä saisi. Kokonaisvaltaista hoitoa jos saisi semmoiselta vaikka yönseudun, niin kuukauden semmoisella olisi iloinen.
      Olisi se toista kun kotimaiset viinahuuruisen äijän rämät, joilla ei ole käsitystä edes esileikeistä.

      • arfijf

        C Hepatiitista voi saaha maksakirroosin.
        Ja Hepatiitti voi myös tarttua suojaamattoman seksin välityksellä..


      • hirveitä-ovat

        Hengenlähtökö on sitä kaipaamaasi esileikkiä? Juuri oli joku video, jossa nämä ählyt kivittivät naisen hengiltä. Jopa 20kg kiviä päähän ja kepillä hakattiin välillä. Netti kertoo välillä korutonta totuuttaan.


      • Syövänlevittäjä
        arfijf kirjoitti:

        C Hepatiitista voi saaha maksakirroosin.
        Ja Hepatiitti voi myös tarttua suojaamattoman seksin välityksellä..

        Saun sonni levittää kondyloomaa mikä aihuttaa kohdunkaulan syöpäää. Se on hankkinut sen venäläisiltä huorilta.


    • tartutaanToimeen

      Meidän naisten pitäisi alkaa kiireellä perustamaan katupartiota, ennen kuin miehet ehtii. Humalaiset katupartio miehet haastasivat vain riitaa ja pieksättäsivät itsensä.

      Me naiset voisimme asioita neuvotella sovussa, eikä varmasti tulisi erimielisyyksi.. Näin pakkasaikana voisimme poikien kanssa käydä sisällä lämmittelemässäkin.

      • ekös_olekkin

        Oliko jossain itäsuomessa Lappeenrannassa? jo naispartioita,he ovat huomanneet mitenkä muuttajiin pitää suhtautua.


      • eairoöi
        ekös_olekkin kirjoitti:

        Oliko jossain itäsuomessa Lappeenrannassa? jo naispartioita,he ovat huomanneet mitenkä muuttajiin pitää suhtautua.

        Jaah!
        Onko se nimeltään?

        Soldiers Kutupartio Of Finland..


      • kjnäpiiä

        Olihan joku l.rannan muija antanu ryssärekkakuskillekin usein rajajonossa,silloin kun niitä vielä oli,-en tiedä,kumpi maksoi kummalle. Kotkalain kaveri ajel aikanaan rekkaa venäjälle,sai sitten satikaiset sielt ja joutu muijalle selittelee,että meillä on ne.No muija kysy,että mistä myö ollaa ne saatu,ni kaveri vastas,-Niitä mistää SAATU ole,ne piti ostaa!


      • kemppa-58

        Hyvä! Tämä on hyvä kommentti, eikö naiset saaneet sen juna yhteydenkin pidettyä tänne kemppaan ja nimenomaan neuvottelutaidoilla.


    • Paavopelastameidät
    • SiitosSonniHeppusHei

      Luulis että siellä teillä päin olisi miehiä Naisille, mutta joo jos on pula miehistä, niin käyhän noi tulokkaatkin siittäjiksi....

    • jämäköitäpoikia

      Täällä ei ole kunnon miehiä, ovat vetelehtijöitä, kaljankittaajia ja ainaisia valittajia.
      Matut on viriilissä iässä olevia jänteviä poikia, kyllä heitä kelpaa hyväksikäyttää. 20€ on halpa hinta kunnon hoidosta.

    • Nerotnaiset

      Hyvät naiset. Eikös se ole hyväksikäyttöä kun ostaa laatua pilkkahintaan. Parikymmentä euroa on polkuhinta. Miettikääpä, miten paljon miehet ja ehkä aviomiehesikin maksaa seksipalveluista. Niitä ostetaan esim. thaitytöiltä ja venäläisiltä.
      Naiset! Hieno homma, että olette löytäneet kanavan halujen ja himojen tyydyttämiseen.

      • ällöä

        Ehdottomasti, kunhan eivät sitten itke suomalaisille omaa valintaansa. Niin tuppaa aina käymään. Naiset taitaa olla vähän tyhmiä ( osa heistä).
        Suomalaiset miehet eivät halua sekaantua mamuihin sekaantuneisiin naisiin. Tosin eivät ole ilmeisesti ennenkään sekaantuneet, kun epätoivoisesti matuja haluavat.


      • llkööööö
        ällöä kirjoitti:

        Ehdottomasti, kunhan eivät sitten itke suomalaisille omaa valintaansa. Niin tuppaa aina käymään. Naiset taitaa olla vähän tyhmiä ( osa heistä).
        Suomalaiset miehet eivät halua sekaantua mamuihin sekaantuneisiin naisiin. Tosin eivät ole ilmeisesti ennenkään sekaantuneet, kun epätoivoisesti matuja haluavat.

        Suurin osa mutiaissta sairastaa tubia,kuppaa, hiviä jne. Itteppä kantavat vastuunsa jos kerran niin haluttaa sekaantua kuppakeppiin. olis aika pistäärajt kiinni ja ruveta palauttamaan. Suomi suomalaisille.


    • viimeinenHetki

      Kyllä nyt viimeistään Kemijärvenkin miesten pitäisi terästyä, eikä pyöriä keskenään kaljaringeissä. Puolisolle olisi vietävä kukkia viikottain, ja rakkaudesta olisi puhuttava päivittäin. Peiton alla olisi tehtävä muutakin kuin piereskellä, paljon on muutosta tultava.
      Ei auta pakolaisten haukkuminen, ja kyttäys katupartioilla jos molemminpuolisia haluja löytyy hommata onnistuu, (mitenkä se meni se vitsi kapallisesta kirpuista). Nyt pitää vain toivoa että naisemme välttyisivät ostopalveluilta)

      • PorostaParasta

        Kemijärven "miesten" tyydytysjärjestys on seuraava: nyrkkikyllikki, poro, nyrkkinyyrikki, poro jne...

        Sääliksi käy; siis poroja!


      • johtavajohtaja

        Töissä vaimoni on vasen käteni ja työmatkoilla oikea käteni.


    • Uutisiatre

      Mitenkäs niistä katujen turvaajiksi kaljoissaan. Heitä pitäisi jonkun vahtia. Luin juuri Tampereelta uutisia näistä humalaisista, kaikkea ilkivaltaa ja vartijan pahoinpitely.

    • vaikkavainajatuksissa

      Vitsihän se katupartio on, tuollaiset ääliöt jaksaa selvin päin pari kertaa korttelin kiertää, sitten alkaa jo viinan naukkailu. Siihen se turvaaminen sitten sortuukin.

      Katselin Lidlissä kun siellä muutama nuori uros, mitä lie irakilaisia farkuissa olivat. Seurasin kun tiukkapeput tekivät ostoksia. Ei ihme jos meitä naisia alkaa himottaa, tuollaisen kun saisi vällyjen väliin pideltäväksi. Vaikka vaan ajatuksena, niin ajattelin, jos ukko lähtisi keväällä rautupilkille kavereittensa kanssa, niin löytyisi minullekin helposti tekemistä siksi ajaksi.

      • panini

        Kun nyt aamulla tohtis töihin lähtiä.
        Pitäs puolille viikkoa ahertaa.
        Kovin tuo akkeliini levottomana pyörii, ettei pirut mielessä kun mainostavat nuita kahenkympin palveluja.
        Mahtaa reissumiesten ja miksei muidenkin vaimokkeet olla naattia loppuviikosta .
        Kauhian iloinen kirjoittelijanaikkonen ainakin ylisti uutta nerokasta palvelua.


    • aina_tiennyt

      Olen jo vuosia tiennyt ennustaa maahanmuuttajien tulon Kemijärvelle, mutta 300 nuorta miestä meni ennustuksien ohi. Voi olla että isä ylivaltias rankaisi Kemijärven miehiä ovathan he olleet täysiä rasisteja jos puhutaan maahanmuutosta.
      Tuo oli kyllä liikaa mitenkä suomalaiset naiset ovat alkaneet maksaa mamuille seksipalveluista. Kyllä ainakin Kemijärvellä löytyisi rahanreikiä muuallekkin.

    • Kemiläinen86

      Koska suomalainen nainen on tyhmä.

      • PuutteenPeräKemijärvi

        Kyllä kemijärveläisten naisten kelpaa. Puutteessa ovat vuosia, jos ei vuosikymmeniä, eläneet. Nyt on aika nauttia ja päästää mielikuvitus valloilleen. Nauttikaa, ja antakaa halujenne lentää!

        Arabi-miehillä on sitä jotain...

        Hienoa....


      • kuka_meille_kostaa

        Tämä on nyt tehtaan lopetustakin ankarampi isku, tämä tummien tulo meille. Ei päättäjät paljon ajatelleet. Kaiken kurjuuden keskellä vielä joutuu akkaakin vahtimaan vanhoilla päivillä. Olen kuullut kuinka noille arabi miehille kelpaa vanhempikin ja pyylevämpi morsian. Tietenkin ovat vielä viittäkymppiä vailla.


      • kurjaaOn
        kuka_meille_kostaa kirjoitti:

        Tämä on nyt tehtaan lopetustakin ankarampi isku, tämä tummien tulo meille. Ei päättäjät paljon ajatelleet. Kaiken kurjuuden keskellä vielä joutuu akkaakin vahtimaan vanhoilla päivillä. Olen kuullut kuinka noille arabi miehille kelpaa vanhempikin ja pyylevämpi morsian. Tietenkin ovat vielä viittäkymppiä vailla.

        Tehtaan lopetuksessa vietiin toimeentulo monelta, ja nyt nämä pakolaiset vievät kemijärviläiseltä mieheltä vielä itseluottamuksenkin. Kyllähän nämä tummat osaa nuolaista oikeista paikoista, mutta pannappa perhe elättämään silloin käy huonosti.

        Kyllä on suohon vajottu, kaikki kurjuus iskee päälle, pakkanenkin vielä, ja söivät sen joulupuuronkin.


      • importanty

        Varokaa naiset jos ette pidä anaaliyhdynnästä. tiedoksi vaan että arabeilla ikävän yleistä se kulttuuri se kulttuuri.


    • KovaaKankea

      Älkää missään nimestä maksako seksistä irakilaisille 20eur. Nuoret ja vanhemmat antavat seksiä kun lupaat mennä naimisiin heidän kanssaan ja lupaat heidän sillä saavan turvapaikan. Olemme tyttöporukan kanssa vietetty villejä viikkoja. Pojat panee parastaan saadakseen turvapaikan. Täytyy itse toppuutella poikia kun paikat alkaa aristelemaan. Siis älkää missään nimessä maksako mitään. Lupailkaa vaan avioliittoa ja turvapaikkaa. Nää kaverit aika villejä mutta erittäin yksinkertaisia. Osa myös omistushaluisia eivätkä halua että naisella on monta miesystävää. Itsellä parhaillaan 7 eri miestä. Oma mies ihmettelee kun seksi ei kotona kiinnosta. Migreeni pelastanut toistaiseksi. Kaikki naiset nauttikaa nyt kun tarjolla on lihaa!!!:)

      • Aisurixiko

        Kylä piti ottaa lopputili virmasta.Akkavahtiin pitää ruveta täyspäiväisesti.
        Onhan tuo kyllä satakiloinen junttura, nutturapää tuo miun akka... vähän niinku se Justiina siinä Pekassa ja Pätkässä.
        Mutta kylillä jo puhuvat, että ku satkun heittää Yussufille niin hoitelevat kahteen tai kolmeen mieheen nuo ylisyöneet matamitkin.
        Eihän sieltä kummia savuja lähe tuolta alakerrasta mutta semmonen tunkkanen hengähys kuitennii ja asiakas kai hoidellaan.
        Ei perkules , ei puhettakan että työmaalle . Ainakin saikkua pitää joku kuunkierto hommata jos se tuo pahin kutku laantus.


    • Suvakkitöissä
      • KomeroonMarsMars

        Jaha, kemijärven tollo taas vauhdissa linkittämässä PASKAA! Mene komeroon, äläkä tule ulos pariin viikkoon!

        Kiitos!


      • komerohomolle
        KomeroonMarsMars kirjoitti:

        Jaha, kemijärven tollo taas vauhdissa linkittämässä PASKAA! Mene komeroon, äläkä tule ulos pariin viikkoon!

        Kiitos!

        Etsi vaan homoseura muualta sinne komeroosi, äläkä täällä mölähtele.


    • Suomessa
    • Sijaiskärsijäsuomalainen
    • Asuvalinta
      • suosituin_radio_asema

        Harmi Kemijärvellä ei vielä taida kuulua Suomi-popin lähetykset:Suosituin radiokanava edenkin Aamulypsy jota vetää Jaajo Linnonmaa, Jaajo aloitti aikoinaan uransa TV:ssä ryysypokka ohjelmalla.
        Hienoja vetoja kuten tämäkin säätiedotus. Siinäpä olisi Iragin pojille katselemista, olisi hyvä formaatti ulkomaillekkin.


    • R-liekki
    • Läpinäkyy
    • karnäpilus

      No,se on ite saatana joka on laskeutunut Suomenmaan päälle kaikkine mustine enkeleineen(muslimit)ja tämä on tosi!!!

    • Iitaonnellinen

      Minä sain kyllä pakolaispojalta ihan ilmaiseksi. Ostin kyllä hänelle hyvät talvikengät, jotta hän voi käydä luonani uudelleen. Hänellä oli kehnot kengät ei sellaisilla talvella pärjää. Taidan ostaa hänelle vielä villakalsarit, että tärkein ei palellu talvipakkasessa.
      On upeaa opettaa tuollaista kokematonta, mutta innokasta nuorukaista seksin saloihin.

      • kiskotus

        Sota aikana niset odotti radan varressa saksalaisia hame hampaissa ja housut nilkoissa.ei mitään uutta taivaan alla.


    • Hyisaatana
    • EiKannataMaksaa
      • eikokovaantaito

        Mutta osaavat käyttää vehkeitään ylivertaisesti verrattuna meidän turjakkeisiin, joilta löytyy valkohometta esinahan alta.
        On ihanaa imeä kalua jossa ei esinahkaa, vaan puhdasta patukkaa alusta loppuun.


    • ootappa

      Mitä pahaa siinä on jos nainen tuo perheeseen leivänjatketta.

    • jjhmn

      naisia morkataan,eiköhän ne ukotkin käy huoraamassa thaimaassa ja sekaantuvat peräti lapsiin siellä.

    • nytNiitäRiittää

      Jos huhut pitävät paikkaansa toinen kolmensadan miehen erä olisi vielä tulossa, joten meillä naisilla valinnan varaa riittänee.
      On hyvä kuinka tänne ryrjäseudullekkin joskus onni potkaisee. Uskoisin monen jäävän tänne pysyvästi isännöimään lappilaista taloutta.

    • Rahallasaa
    • kielellälipsuttavat

      Hyvää seksiä saa mamu-pojilta, täällä kateelliset turjakkeet yrittää turhaan mustamaalata poikia. On kyllä hirmuinen ero seksissä, kun tuollaisen mamu-pojan opettaa naisen saloihin ja haluihin. Kotimaiset turjakkeet ei muuta ajattele kuin omaa tyydytystä, ei osata esileikkiä, ei muuta kun paumppua pimpin perille, ja kohta örinällä homma ohi. Naiselle siitä jää lähinnä inho. Onneksi noita poikia tuli, niitä on ihana kotouttaa naisen saloihin, ovat innokkaita oppimaan.

      • Totto_näin_on

        Viisikymppinenkään ei ole liikaa. Jotku ovat jo satastakin tahtoneet, eihän sitä liikaa kun pitäis lapsille leipääkin saada.


      • Yökviiskymppisetukot

        Viiskymppinen nainen on upea, mutta miehet samassa iässä rupsahtaneita, laiskoja möhömahoja ja iljettävästi käyttäytyviä. Iso maha on ällöttävä!!!! Poikkeuksena urheilijat, joita lienee seutukunnalla pari muttei enempää.


    • soppelihinta20

      Ei nyt kannata pilata markkinoita maksamalla liikaa, ne on aivan tyytyväisiä kun saavat 20€. Ei se palvelu siitä enää parane isommalla rahalla, niistä tulee vain ahneita.

    • nääs

      Toivottavasti turvasexiä sillä tulijoilla AIDSia ja kuppaa

    • pysyvästi

      Juteltiin naapurinrouvan kanssa mitenkä ukotkin ovat alkaneet pysymään kotona, meillä jopa otti imurinkin käteen.
      Vaikka en ole vieraisiin menossakaanukolla kuitenkin kova pelko on. Sanoi rakastavansakin minua, ja tykkäävän anopistakin. Toivottavasti pojat pysyy Keppassa, ja lisääkin saisi tulla.

      • Aslaa

        No perkules nälkään kuollaan lähitulevaisuudessa, kun ei sllimäänkää töihin aamulla tohi lähtiä kun pitää tuota raihnaista akkaa vahata,
        Jos pääsis vaikka aamupostin tai aamumainosten jakajaksi.
        Sillon nuo naimakoneet varmaan untenmailla edellisen illan ja yön pumppuhommista.
        Että tämä kärsimys vielä köyhyyven lisäksi.
        Akat sänkkää pikkutulot sunni kikoloihin.


      • Maailmaanmahtuu

        Oi iekama sun juttujen kanssa. Nauruunhan tässä tukehtuu. Kyllä oot huumorimiehiä. Jo vain olisit eri mukavaa seuraa, kuin kieltä taitamattomat pojat. Mutta joka heidän seurasta tykkää, niin suotakoon se heille. Meillä ku on vaan tämä yks elämä, niin kukin eläköön miten parhaaksi näkee, satuttamatta ketään. Anna kaikkien kukkien kukkia, kukkia vaan.


    • Naistentulevaisuus

      https://youtu.be/L2X0qYgxbvI
      Tämä on Islam – Herää Eurooppa (video)
      Tämä video antaa brutaalia kuvaa Islamin vaikutuksista mm. Ruotsissa.

    • ihanasykkivä

      Oikeaa kuvaa saa kun on Mohamed reisien välissä, voi sitä onnen tunnetta.
      Ei voi edes verrata tavalliseen Tapsaan, jonka pesemätön pieni mulkku puolilöysänä ei tahdo mennä edes sisään.

    • IHKUAIHKUA
      • Aitsi

        Joko ne Kemijärven akkojen tuherot alkaneet oireilemaan, kun ei Mohammedin ja Yussufin panosessioita ei täällä enää ylistellä.


    • opettajarouva

      Ei kuulu toisten naimiset sivullisille. Panettelua on tuo niitten sairastelu, kun valitsee nuorehkon pojan, niin ei niillä seksitauteja, kun eivät ole koskaan ketään päässeet naimaan. Käteen vatkaaminenki vähäistä ilman esinahkaa on vatkaaminen vähäistä.
      Yksi poika selitti, että rasvaavat käden lampaanrasvalla ja sitte kalu käteen ja vatkaamaan.
      Ihanaa on opettaa nuorta poikaa seksin maailmaan, ei pyytele enää rahaa, kun on niin innokas naimaan.

    • rituNimimuutettu

      Minä se olen kotouttanut omaa rattopoikaani. Olen opettanut Suomea, tämä lause mielyttää meitä molempia, ja minun-jusufi sitä toistelee ahkeraan.
      "pillu on kuin lohta, ja sitä saadaan kohta"
      Olen opettanut häntä sanomaan tuon aina, kuin naitattaa.

    • vuosaarelainen

      Voi olkaa kemijärven miehet ja naiset rauhassa.meinaan ei teidän tarvi pelätä että matuja aikuiset naiset kiinnostaa.mutta jollain teillä jos on pikku lapsia oli ne tyttöjä tai poikia niin on syytä pelätä ja. TOSISSAAN!!! Nähty on se hulluus.

      • kylläKiinnostaa

        Nähnyt minäkin olen. Seurannut jo toistakymmentä vuotta. Olet oikeassa lasten suojelun suhteen kuiten kin olen eri mieltä siitä kiinnostaako kypsemmät naiset.Kyllä heitä kiinnostaa ovat kaikki ruokaisia.
        Vanhempikin nainen pääsee nuoren miehen kanssa ihan naimisiin asti, miksikö?

        Pakolainen solmiessaan avioliiton suomalaisen kanssa käytännössä hänestä tulee Suomen kansalainen.


    • vuosaarelainen

      Hieman korjaan/lisään aikasempaa kirjoitustani.eihän siinä mitään pahaa ole jos täys ikäiset ihmiset nai keskenään.näinhän on tapahtunut kautta aikojen.jos joku tykkää mustasta kullista niin mitä siitä.olenhan itsekkin nainut mustia naisia.eikä ole ollut kyydissä valittmista.päin vaston tosi notkeita ja kiimasia.mutta asiaan,olen työni puolesta kiertänyt mm.irakissa ja nähnyt siellä sellaista iljetystä joka ei lähe ihan hevillä mielestä.asun vakituistaan vuosaaressa ja näkee tätä lapsiin kohdistuvaa touhua niin itse näen kyllä punaista.en sano että kaikki maahanmuuttajat olisivat sellaisia.mutta yllättävän paljon.lapsella on OIKEUS olla lapsi oli ihon väri mikä tahansa ja joka tätä rikkoo niin on myös ansainnut siitä rangastuksen.hyvää ja hauskaa jatkoa kaikille kemijärvisille

    • onnellisuuttaTuoneet

      Kielteiset jutut maahanmuuttajista ovat kateellisen panettelua. On ihanaa nähdä hymyileviä nuoria miehiä, jotka osaavat iskeä jopa silmääkin. Kannattaisi paikallisten ottaa oppia näistä mitenkä naisia käsitellään.Tietääkseni nämä pojat ei ole tehneet kellekkään pahaa, luulempa että hyvää ainakin jollekkin.

      Mukava heitä olisi kutsua kyläänkin, tämä on niin ahdasmielinen paikka siitä lähtisi vain turhat jutut liikkeelle.

    • Kylläpeseetäältäkin

      Vuosikymmenet on itälapin isomahaiset ukot ovat juosseet venäläis/thaihuorissa, ja niitä pyörii joka kämpällä ja hotellissa. Tiedoksi sinä tautia levittävä surkea äijä, että nyt on takaisinmaksun aika.

    • ölkoi

      samanlaisia taudin levittäjiä kummatkin osapuolet kun vaihetaan kumppania kuin mustalainen hevosta ja entistä enemmän taudit leviää nytten.

      • Tautinenäijä

        Meilläpäin vain äijät huoraa ja levittää tautia.


    • tippaaino

      Ei ole minun pakolaisesta mitään tauteja tullut, vaikka on melkein joka päivä naitu, kuin kanit. Paikat on kyllä hellänä, miten käynee kun oma ukko kotiintuu komennukselta, sieltä toi kerran taudin tullessaan.

    • huolimatonkairalta

      Saako poroista tautia jos ei käytä kumia.

      • ruuansaastuttaja

        poro saa siusta visvasyylän


    • FemakkoLogiikkaa

      Helsinkisyndrooma, alistutaan uhriksi.....

    • xvcdf

      hyi saatana pitää kyllä olla päässä vikaa kun sekaantuu niihin,jos suomalainen ei osaa heidän mielestä rakastella tai siinä on liikaa alkoholia että nukahtaa kesken kaiken vai eikö muuten kelpaa,pitää olla ulkolainen.

    • hjkdef

      Seksinostokielto naisille, se on uutta aikaa. Ennen vaadittiin seksinostokielto miehille mutta se ei mennyt läpi.

    • ainiiin

      Olen spr.n vapaaehtoinen. Ehkä vihdoin löydän lämmittäjän itselleni, kun en ole suomalaiselle sika-miehelle kelvannut. Jonain päivänä löytyy oikea mies, joka pitää minua kuin kukkaa kämmenellä. Suomalainen mies ei muuta kuin pahoinpitelee ja raiskaa.

    • swxc

      tosi kyllä on että suomalinenkin hakkaa vaimoa ja iso syyllinen on asiaan viina ja mustasukkainen luonne,mutta paremmin pärjää kun ei ota ketään ristiksi saa mennä ja tulla vapaasti.ei taida ulkolaisetkaan olla sen kummempia heillä on oma uskonto ja niissä ei arvosteta naisia,paljon ovat eronneet ja sitten tapellaan lapsista tai tehdään kamalia asioita niitä kohtaan.

      • totuushanON

        Suomalaiset naiset pitäisikin laittaa elämän oppiin noihin arabimaihin tietäisivät naisen paikan, eivätkä hyppisi miesten silmille.
        Suomalainen tasa-arvo yhteiskunta on kasvattanut naisista petoja, jotka yrittää joka tilanteessa alistaa miestä joka tilanteessa.
        Esim Saudi_Arabiassa naisella ei taida olla äänioikeutta, eikä päästetä auton rattiin.

        Nythän olisi hyvä sopia jonkinmoisesta vaihtokaupasta. Voitasi sieltä ottaa Suomeen naisia ja vastaavasti lähettäisiin täältä noita pahankurisempia akkoja vuoden kurssille sinne. Olisiko hyvä idea? Siellä saisivat tummaa miestäkin ihan joukkovoimalla.


    • öyköttääläskikännit

      Parasta meidän naisten on pitää tuollaisia pakolaisia naimakaluina, pannaan ne naimaan meitä, annetaan 20 käteen ja potkitaan ulos. Siinä saa tarpeeseensa, eikä tarvia sikoja sen enempää katsella.

      • mulkulli

        Vai niin.
        On nämä veikeitä eläjiä nämä v....unkantotelineeksi syntyneet suomenakat.
        Toinen pahastuu ja kauhistuu ja kehittää hurjaakin hurjempia seksuaalishäirintä/ melkein raiskausjutun kun joku vilkaisee tai hipaisee ahterin reunasta.
        Nyt täällä mestataan kaikki suomimiehet ja revat levitetään oikeen useammankin hutsun toimestaja haluja tietty vielä useammallikin muttei usu anna periksi.
        Ja kaikenkukkuraksi vielä maksukin ilomielin palvelusta.
        Että huh huh selittäkää nyt suomileidit. Ei tämmöstä muualla mualimassa.
        Kikolot ja iloiset tytöt eri juttu.


      • etpäYmmärrä
        mulkulli kirjoitti:

        Vai niin.
        On nämä veikeitä eläjiä nämä v....unkantotelineeksi syntyneet suomenakat.
        Toinen pahastuu ja kauhistuu ja kehittää hurjaakin hurjempia seksuaalishäirintä/ melkein raiskausjutun kun joku vilkaisee tai hipaisee ahterin reunasta.
        Nyt täällä mestataan kaikki suomimiehet ja revat levitetään oikeen useammankin hutsun toimestaja haluja tietty vielä useammallikin muttei usu anna periksi.
        Ja kaikenkukkuraksi vielä maksukin ilomielin palvelusta.
        Että huh huh selittäkää nyt suomileidit. Ei tämmöstä muualla mualimassa.
        Kikolot ja iloiset tytöt eri juttu.

        Nyt on saatavissa harvinaista herkkua ihan kotikulmilla, ympärileikattua lihaa. Kannataa hieman maksaakkin.


    • katujenkuuntelija

      Arabeilla on pitkä kulttuuri, kyllä he tietävät kuinka naista tulee käsitellä. Meillä tämä näyttä olevan miehen mitätöintiä.

    • meillänytAdoniksia

      Niin että, hutsuja, jos valitsee talipintaisen läskimahan sijasta, hyväkroppaisen, kiinteälihaisen oriin.
      Selvästi näistä kalja-ukkojen kommenteista paistaa raaka kateus. Ei ole aikanaan peiliin osattu katsoa, ja seuralaiseksi jäänyt sitten nyrkki-kylli, siitä se kenkä puristaa. "Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista".
      Olisitte opetelleen kunnon käytöstavat ja jättäneet kaljoittelun vähemmälle, nyt on meillä varaa valita, menkää te vaikka Murmanskiin naimaan niitä ryssän huoria.

    • jokuSanoi

      Pitääkö paikkaansa kun kuulin miten yli viisikymppiset joutuvat maksamaan enemmän, ihan ijästä ja näöstä riippuen jopa 50--100€ .Jos noin on kannattaisi valittaa kuluttajansuoja asiamiehelle, tai tasa-arvovaltuutetulle. Tuossahan vo epäillä jo pienimuotoista kartelliakin.

    • pääkylmäpaikatkosteina

      Oma vika hintojen nousussa, löytyy niitä jotka antavat enemmän kuin sen 20€. Siinä ne lähtee hinnat nousuun, kun puhuvat majapaikassa kuka on mitäkin saanut. Minunkin pukki yritti hintaa nostaa, minä sanoin, että ei ole enemmän arvoinen kalu hänellä. Sanoin vaihtavani hänet toiseen, jos ei kaksikymppiä riitä. Nyt on ostajan markkinat, kun pitää päänsä kylmänä. Jotkut ihastuvat naimapoikaansa, ja silloin ei enää pää toimi rationaalisesti.

      • hullukulli

        Oot kyllä niin tyhymänkuulonen, että ei varmaan mamutkaan ees rahalla rupea sinnuu painamaan.


      • kullejariittääkyllä
        hullukulli kirjoitti:

        Oot kyllä niin tyhymänkuulonen, että ei varmaan mamutkaan ees rahalla rupea sinnuu painamaan.

        Kova on kateus talinaamalla, et oo varmaan saanu moneltakaan naiselta elämässäsi, joten jatka vaan pikkukullis vatkaamista.


      • hullukulli

        Sinusta mamujen lehemästä ei varmaan kukaan oo kateellinen.
        Hyi helvata. Minun rakas vaimoni ei edes samaan kauppaan noiden haisunäätien kans.


      • oletpikkukullivaan
        hullukulli kirjoitti:

        Sinusta mamujen lehemästä ei varmaan kukaan oo kateellinen.
        Hyi helvata. Minun rakas vaimoni ei edes samaan kauppaan noiden haisunäätien kans.

        Ei tuollaisella törkyturvalla mitään vaimoa ole, itse pikkukulliasi vatkutat siellä peräkammarissa.
        Sen nyt arvaa, että et uskalla kauppaankaan samaan aikaan, kun arbi-orit siellä käypi.


      • veispuukkirunkku

        vaikka sillä olis vaimo niin silti vatkais yötä päivää netissä eikä muuta ossaa


    • namunenpi

      Entä mamutnaiset, ostavatko he?

      • taivaallistanautintoa

        Toki toki. Vähän hävetti kun viissatasen ojensi.tuli. olo jotta olenko mies puolinen huora.vaan se sano elä häpiä.on ihana saaja suomalaista miestä.se ei lyö ja jaksaa panna kuin siitos ori isolla aisalla.kuiteski sanon en oikein ilkiäis ottaa kun noin kaunis ja kiihkeä olet.varsinkin jos vertaa kemi.j. naisiin jotka nodatta linjoiltaan virtahepoja.iso. erseisiä sekä riippu. Tissisiä vosuja.ylipainosia.rasvaset harvat hiukset hapsollaan.tuulipuku päällä ja aamutossutjalassa.se vaan nauro ja sano nyt saattaa suomi miehet herkkua olette te joutuneet pitkään kärsimään kun te nuita suomivosuja olette pannu.


    • Kotimainenparas
      • hyväAsu

        Asu ihan hyvä jopa paikallisille naisillekkin. Ei tarvi käydä kampaajalla ei meikata eikä haittaa vaikka vähän rupsahtanutkin.


    • kiimasonni

      Miten onko tänään näkynyt kemijärvellä ihania taikku naisia?

      • Kaikkiakatsinutjättäneet

        kyselee laiska paska jota ei kukaan huoli oikeesti :)


    • terästykää

      Te Kemijärven miehet. Antakaa naistenne pelehtiä mamujen kanssa jos heillä siihen viettejä. Hankkikaa oma elämä, ja suuntautukaa Venäjälle. Venakot ovat kuitenkin pienen matkan etäisyydellä. Tankatkaa autonne, tyhjentäkää pussinne, se kannatta. Ette tiedäkkään minkälaisen lämmön, läheisyyden. Ymmärrätte ensimmäistä kertaa elämässenne mitä nainen voi tehdä miehen hyväksi. Unohtakaa mamut, hankkikaa elämä, sen jo me ansaitsemme.

      • umöjlig

        Toista se on teillä siellä Lapissa.
        Täällä keräävät poliisi- ja sotilasjoukkoja ainakin pyhänajaksi suojelemaan ja varjelemaan naiskansalaisia seksuaalisten, ahdistelujen ja raiskausten pelossa.

        Teidän perän akat kuuluvat tussut märkänä, eurotukku nyrkissä juoksevan ympäri kyliä, pubeja osa kuulemma ulvoo kiimassa siellä oliko se Sarajevon kaupunginosan seudulla, jotta sais imastua jonkun matun koipien väliin.

        Että huh huh ja kauravelliä päälle.


      • nejnej

        hej umöjlig! Kannattis IHAN OIKEASTI -------SINUN--KIN--- olla så snälla puolisollesi jotta hää ei mene väärille verkoille. Se on meinaa helppoa ny. Minä en sitä KOSKAAN tee ja olen muuten ihan kaikin puolin kondiksessa , niin ulkoisesi kui sissäisesti. Hyvää jatkoa vaan......................


    • tännekitulevat

      Ovat äijät Lapissa niin surkeita nussijoita, että niitten ämmät rahatukot kourassa hakee musulin kullia.
      Ei ihme kun täällä stadissakin antavimpia on Lapista tänne muuttaneet, ovat onnessaan kun saavat kunnon miestä lappilaisten tuhnaajien sijasta.

      • kuminaama

        Ei oo äijien nussimisessa puutteita.
        Akat vaan on niin pirun kiimaisia tääkkä poroperällä.
        Varsinkin kun mokkakikkelin haisuun pääsee niin aivan villiin nousevat.
        Turvaseksiä tästä lähin Thaimaassa tai Venäänmaalla.


    • onnionollanainennyt

      Mohamed tarjosi ihanaa seksiä koko yön. On kyllä aivan omaa luokkaa nämä ihanat nuoret miehet. Kyllä he ovat tuoneet Kemijärvelle taivaan maan päälle.
      Ei olisi uskonut tuollaista olevankaan.
      Ostin Mohamedille uudet tiukat farkut ja paremman älypuhelimen, silmä lepää tiukassa farkkujen peittämässä pepussa, ja miehekkyys pullottaa etumuksessa.

      • minikikkeli

        Kyllä se siitä suruksi muuttuu.......kirjoittele vaikka kuukauden päästä


      • köaaaaaaaa

        Katoppa ettei rupea kovin huulet kukkimaan. Tulee äitiä ikävä kun kovin syyhyttää ja parantumatonta tautia pukkaa.


      • minikikkeli

        Kuuklaa vaikka " naisen asema islamissa".
        Ei ole minkään MV - lehden sepustuksia vaan totuuksia koraanista.
        Voin linkittää kovempiakin sivuja mutta tuossa aluksi.


      • importanty

        Ois varmaan kokemus ajaa tollasta leikattua pimppiä mahtaskohan mälli yulla.


    • eiomiankylänmiehistäole

      Ilmiselvästi nuo arabit on tulleet tänne tarpeeseen, se kun on Saun Sonnikin hävinnyt kuvioista, niin pitää naisille astujia saada.

      • IhanatArabit

        Saun Sonni on vanha paska. Sillä ei ole seissy vuosiin. Huutaa ja räyhää kyllä muttei seiso. Kyllä kuka tahansa sorja arabinuorukainen ajaa saman asian kymmenen kertaa paremmin :)


    • ononniollanainennyt

      Minikikkelillä on kateus pinnassa, sen ymmärtää kun kikkeli minikokoa.
      Mohamedilla se on lievästi sanottuna suuri. Tuntuu kuin halkeaisi, kun Mohamed sitä lykkää sisään. Minulle riittäisi hieman pienempikin, toki tuollainen sinun minimalli ei herätä kiinnostusta. Mohamedin jälkeen otan vähän pienemmällä vehkeellä varustetun, noissa pojissa valinnan varaa riittää, mistä valita.

      • bestttttttt

        Suomalainen mies on paras kun tietää mitää saa.


      • Nyrkkiheiluu

        joo rupia perseeseen ja turpaan


    • huskemijärvelleheti

      Voi hörinän määrää tänään kotkassa uimahallissa.toki asialla sinänsä ei ole hörisemistä.kun näitä unelmavävyjä ikävä kyllä on alkanut kulkemaantäällä uimahallissa.alushjousut jätetään uimashortsien alle ja ilman peseytymistä yritetään hiipiä älämölön kanssa altaisiin.asiallisesti ja rauhallisesti yrittänyt porukat neuvoa peseytymis ja järjestys sääntöjä,mutta eihän nämä venkulat muuta kuin nauraa.niin tänään ehkä hieman jyrkempi rytmi ryhmä teki säännöt selviksi jonka jälkeen unelmat alko peseytyyn kunnolla.voin sanoa kun ohi kävelin jotta jos tuomoset pikku pilit aikaselle naiselle kelpaa niinvähään ovat tyytyväisiä..me maksamme kymenlaaksolaiset kuljetukset sekä anamma vähän taskurahaakin matkaan jos teille sinne kemijärvelle kelpaisi nämä kauniit unelma pojat.ja kelpaahan teille ainakin joillekkin rouville.laitetaan vaikka kakstuhatta alkuun.lisää saatte heti kun vain ilmoitatta.toki myös jos kelpaa vanhempi painos eli 20vuotta sitten tulleet somput niin muutama sata saatte kaupantekijäisenä.olemme täällä etelän suunnalla olleet todella iloisia että siellä pohjoisessakin olette päässeet moniosaajista nauttimaan.suorastaan osa porukasta ulvonut naurusta.se on tämä jaettu ilo se suurin ilo.ymmärrämme kyllä sen kuinka teillä onollut pahamieli kun vuosikymmenet vain me täällä olemme olleet etuoikeutettuja saamaan näitä jumalan lahjoja.olette täysin oikeutettuja katkeruuteenne osattomaksi joutuneisuudestanne.siksi tosiaan hyvän tahdon eleenä haluamme lahjottaa nämä teille.ei olisi pahaa verta enään etelän ja pohjoisen välissä.miten ihanaa teillä onkaan kohta.poro safarrinnekin saavat aivan uuden valon.eikös teillä ollut joku tv.sarja siellä tämä taivaan valot.oisko. jatko siihen esim. Kun taivas tummuu tai jotain sinnepäin. Iloisia hali hali juhlia teille rakkaat pohjosenystävät.toden totta olette ne ansainneet.
      Än

      • hyväONajatus

        Meille on varmasti poikia lisää tulossa ja paljon. Huhut kertoo Venäjän kautta niitä tulevan kymmeniätuhansia.Kyllä nyt valinnanvaraa tulee olemaan. Me kyllä voitaisiin nuo vanhentuneet ukot laittaa sinne. Tosin ukotkin ovat virkistyneet kun tänne tuli noita miehiä, mustasukkaisia kun ovat.


    • lastibussissa

      Huhut kertoo että Venäjältä on taas tulossa jokavuotinen huoralasti joka on buukannut yösijan kesähotelliin ja jokaiseen poromieskämppään. Se niistä pakolaisista. Kyllä tämä bisnes on paljon vanhempaa ja sitkeämpää laatua

    • lähtölaskenta

      Paskakasat on unohtaneet, että ei riitä kun yöllä työntää käden peiton alle ja kopeloi. Rakkaus on paljon muutakin, mutta eipä ole ämmi opettanut. Ei edes vastaanottamaan. Että hyvää ystävänpäivää kaikille narsistisille paskakasoille vaan... meikä nostaa kytkintä :)

    • Aviomieseikoskaansuutele

      Naista ei pidä mennä koskettelemaan haaremihousujen alta ennen kuin on edetty suukotteluun ja kutittamiseen. Suomiukko ei sitä tiedä vaan sanoo että kontille siitä.

    • uteliaskemistä

      Vieläkö musta kikkelit kemijärven rouvia kutittelee.

    • pikkupilinen

      Joo eipä ole kuulunut kiimahuutoja Sarajevonkaan suunnalta,
      Liekkö niin isokyr......äsiä, että kerralla kutinat kaikkooaa.
      Vai miten lie? Onko muut kutinat ja kapit iskeneet?

    • Anonyymi

      Ihmiset tekevät outoja asioita epätoivoisina ja intohimoisina.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe