miten ikinä voi kestää lapsen huostaanoton?

mitenjaksaa

Miten ikinä IKINÄ voi kestää lapsen huostaanoton?? Meillä ehkä tilanne edessä ja olen jo nyt puolikuollut kun asia oikeudessa. Syytä ei olisi huostalle ei siitä sen enempää olen siitä aikaisemminkin kirjoittanut mutta sen haluaisin tietää miten olette selvinneet tilanteesta? Mikä antaa voimaa kun huoli lapsesta on suuri ja pelkää että lapsi menee huonompaan kuntoon huostan jälkeen.

13

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voimiavoimia

      Joskus se voi olla lapsen kannalta parempi vaihtoehto, mutta lapsi aina rakastaa vanhempiaan vaikka mikä olisi, ekä haluaisi heistä erota. Eikä vanhemmat lapsestaan. Voimia Rakas ystävä, kyllä kaikki selviää parhain päin.

    • voivoivoivo

      Ei sitä voikaan kestää. Sen mankelin läpi ei voi mennä ja säilyä terveenä. Varsinkin, jos tulee alistetuksi ja kokee jatkuvaa kuulemattomuutta. ja ympärillä on jotain leskenlehti-ryhmiä, jotka haluavat auttaa viranomaisia saamaan sinut alistumaan. Älä alistu. Pidä huolta lapsesi hyvinvoinnista, sillä se saattaa sijaishuollossa olla uhattuna.

      • mitenjaksaa

        Eikö kukaan muu osaa sanoa miten siitä voi selvitä


    • varauduvaan

      Hengissä voi selvitä, mutta jälkiä se jättää.

      • muttaselviytyvätkö

        lastensuojeluviranomaiset hengissä; jälkiä se jättää..


      • mitenjaksaa

        Miten te muut olette selvinneet?


      • mitesmites

        Jos tämä auttaa? Eli: 2000 -luvulla ei juuri KUKAAN saanut kunnioittavia vastauksia esim tällä palstalla. Laittomien käytäntöjen julkisuus on mun tilanteessa auttanut eniten, se, että ls:n virkarikoksista puhutaan nyt aivan eri tasolla kuin tuolloin 2000 -luvulla.

        Seuraa mielellään Lokakuun liikkeen uutisia, niin huomaat ettet missään nimessä ole yksin. Me pahimman helvetin kokeneet olemme toinen toisillemme jakaneet tietämystä miten laajamittaista tahallinen lapsi-vanhempi -suhteen murtaminen voi olla.

        Kun on huostatun lapsen tapaamisen aika, niin avaa aistisi tuon hetken tallentumisen onnistumiseksi. Siitä saat voimaa odottaa seuraavaa tapaamista.

        Älä puhu asioistasi kenellekään puolitutuille tai kavereille: trauma syvenee herkästi, jos kauheutta ei tajuta!


    • arpapeliä

      Jos lapsesi pääsee hyvään sijaishuoltopaikkaan, voit ehkä selvitä paremmin prosessista. Pääset sitten kiertämään - kuten lapsesikin - julkisuudessa ja erinäisissä seminaareissa kertomassa, miten sijaishuolto on hyvä juttu. Jos lapsesi joutuu sellaiseen huonompaan paikkaan, et sinäkään ole minkään arvoinen. Kukaan ei halua kuunnella sinua ja lastasi. Eli tuurista kiinni.

      • olevarovainen

        Tai en tiedä, miten paljon viranomaiset vaikuttavat siihen, kenen lapset he laittavat huonoihin paikkoihin. Kyllä he kuitenkin tietävät laatueroista - vaikka eivät ole tietävinäänkään.


    • Näinseon

      Ei huostaanotosta voi puhua kenellekään,eikä mitään apua saa keneltäkään.Päihdeongelmaiset käyvät päihdekuntoutuksessa ja mielenterveysongelmaiset hoitoyksikössään,mutta muille ei ole mitään.Jotain Voikukkia-vertaistukiryhmiä on joillain paikkakunnilla,mutta ei esim.koko Länsi-Suomen alueella ole yhtään tukiryhmää.Lapsi täytyy pyyhkiä elämästä,koska nykypäivänä lapsia ei päästetä käymään edes kotona,sillä he ovat näköjään Perhekoti Oyn omaisuutta.Näin lapsi unohtaa kotinsa ja sukunsa.Julkisuudessa esitellään vain ihanetarinoita,mutta oman kokemukseni mukaan on näin.Tytönperhekotion vain 10 km.n päässä meiltä,mutta yhtähyvin se voisi olla Kiinassa.itsellä ei päihde- eikä mtongelmia.lapseen eiole kohdistunut kaltoinkohtelua eikä muutakaan laiminlyöntiä. Huostan syynä "vuorovaikutus,mitä se ikinä tarkoittaakin.Kannattaa muuttaa vaikka ulkomaille,oma lapsi pakotetaan unohtamaan.

      • laatuero

        Sitten kuulet seuraavat 10 vuotta, miten se kiintymyssuhde on tärkeä ja pitää saada aikaiseksi tyttären ja Perhekoti OY:n välille.

        Tuo on totta mitä puhut. Jos sattuu huono eristävä paikka, Lapsi voisi olla vaikka Kiinassa ja saisit enemmän tavata häntä, kuin huonossa paikassa naapurissa.

        En löydä lohdutuksen sanoja. Ilmeisesti sinun kohdalla on sattunut huono tuuri. Jos lapsi olisi laitettu hyvään paikkaan, kuljettaisi sijaisperhe lasta sinun luokse jne.
        Olen pahoillani.


      • hoihoihoih

        Siinä on vaan se juttu, että kukaan ei kiinny huonoon ja kaltoin kohtelevaan, eristävään paikkaan vaikka olisi siellä koko elämänsä.


    • Vajokki

      Unohtakaa suomi24 , vauva.fi jne. Tuuba torvet.

      Www.voikukkia.fi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe