Masennus/itsemurha/laihduttaminen

Ernul

Oon 13v oleva tyttö. Ja mul on ollu jo 10 vuotiaasta lähtien kovia paineita siis ulkonäkö paineita. Tän kolmen vuoden sisällä on tapahtunu paljon mun läiheisiä on kuollu ihmisia ja eläimiä. Ei se oo se pahin vaan ehk se et mua ahdistaa kauheesti ja mietin itsemurhaa ja laihduttamista kokoajan oon siis 165.7cm ja painan 36.2kg kauheeta sanoo paino ääneen mulle ei oo todettu syömishäiriötä tai masennusta koska no en oo käyny lääkärissä ja oon myös itsetuhonen viiltelen ja poltan itteäni koska en haluu satuttaa muita. Haluisin päästä pois täältä helvetistä. Ja joo sanokaa vaan et pikku murheita ja yms yms koska se antaa mulle motii laihduttaa lisää. Ja en oo hyvä kirjottaa ja en jaksa kirjottaa kaikkia mun ongelmia mut toivon et joku mun kohtalon toveri lukee tätä

6

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iäkkäämpiihminen

      Sinua pelottaa ja ahdistaa kun olet menettänyt paljon sinulle rakasta elämää. Varmaan helpottaisi, jos jaksaisit kirjoitella enemmän noista murheista ja siitä että et jaksa elää. Kirjoittele toki enemmän. On täällä jo iäkkäämpiäkin, jotka ovat kokeneet kaikkea ja ymmärtävät sinua.
      Joten kirjoitellaan.

    • rgifngj

      Älä helvetti soikoon, sulla on vielä elämä edessä! On mullakin käynyt joskus mielessä, "lähden työsaappaat jalassa". Susta ehkä tuntuu vaan siltä, mieti meitä yli kolmekymppisiä, jotka on ollu yli sun iän työttömänä!

    • 423

      Siis miten et niin ole käynyt lääkärissä! Olet tuon pituiseksi jo sairaanloisen laiha, että ulkopuoliset huomaavat. Sori, ei vaikuta todelliselta tarinalta , perheesi tai kenen tahansa esim. kouluterveydenhoitajan on pitänyt nähdä ruitunut ulkonäkösi, jolleivat ole puuttuneet siihen, he laiminlyövät lapsen.

    • vaihdavaihdetta

      Viestittelysi ulkoisen oireilun kautta, että "tässä olen ja riudun" ei tuota tulosta. Nyt on aika mennä puhumaan suoraan jonkun kanssa siitä pahasta olosta. Nälkään tappaminen on pahinta rakkamaista itsesääliä ja se johda mihinkään.

    • Hyvä Ernul
      Viestisi on hätähuuto johon pitää vastata. Tarvitset pikaisesti apua. Kerrot ettet ole käynyt lääkärillä. Ihmettelen minäkin ettei koulussa ole huomattu mitään, jos todella puhut totta, Entä vanhempasi, heidän on pakko olla huolissaan mikäli heillä on silmät päässään!
      Nyt pikaisesti kouluterkkarille, sieltä pääset eteenpäin saamaan apua. Älä odottele enää päivääkään. Asiat eivät helpotu vain itsestään ajan kanssa, vaan tarvitset nyt monenlaista apua, jotta elämäsi valostuisi ja pääsisit syömisten kanssa tasapainoon.
      Rohkaise siis mielesi ja tee itsellesi hyvä teko ! Olet ansainnut sen!

      Lämmöllä
      Pappi Elisabet

    • 12fluflo

      Hei!
      Älä tee sitä. Se ei ole sen arvoista. Mieti niitä pikkuruisiakin hyviä asioita. Älä huonoja. Sanoit menettäneesi läheisiä. He eivät varmaan haluaisi sinun elävän näin?
      Itse olen kärsinyt ja kärsin ulkonäkö paineista myös. Se että laihduttaa ei ole tie onneen. Itse olin ylipainoinen. Laihdutin ja litä kävi? Kukaan ei ajatellut että vau toi on laiha. Kaikki pitivät minua sairaalloisena ja yli laihalta.
      Viiltely eikä polttelu ole myöskään ratkaisu. Tiedän että se tuntuu hyvältä ja olet koukussa siihen. Mutta sinun täytyy ajatella tulevaisuuuttasi. Et voi tehdä sitä ikuisesti.
      Siispä ehdottaisin että menet puhumaan jollekin koulun henkilökunnasta ja kerrot kaiken. Hankit apua. Kun olet saanut itsesi kuntoon kaikki näyttää paremmalta:) Elä elämäsi onnellisena, älä anna tämän vaikuttaa. Se tulee ikuisesti olemaan osa historiaasi mutta nyt on sinun aika suunnitella tulevaisuutta! Onnea ja paljon tsemppiä sinulle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe