Apua! Kaksisuuntainenko?

surullinenjasekaisin

Eli tapasin noin pari vuotta sitten todella kiltin ja ihanan huomioonottavan miehen.
Oli suhteen alussa ainoatsaan vähän läheisriippvaisen oloinen ja puhui kovasti innoissaan yhteenmuutosta, osti lahjoja muttei mitään älykalliita. Luottotiedot oli kyllä jo joskus aiemmin menneet hölmöilyjen takia.
Asiat menivät reilu vuoden suht loistavasti (välillä masennusta) kun eka ihmeellisyys tapahtui.
Mies muuttui täysin erilaiseksi, kylmäksi, etäiseksi, sanoi suoraan todella todella loukkaavia ja hirveitä asioita, hänen äänensävykin oli ollain tavalla pelottavan erilainen,pohti eroa ja halusi olla yksin, ei enää kuulemma rakastanutkaan eikä ollut vahvoja tunteita, pelkäsi pettävänsä, ja halusi ryypätä enemmän ja tehdä mitä haluaa.
Sitten hän pettikin, ja jätti. Pari viikkoa sen jälkeen kuulin hänestä taas ja sanoi ettei oiikein muista tapahtumia itkien ja katuen ja ei ymmärrä miten on voinut loukata minua ja sanoa asiaoita mitä ei edes oikeasti ajattele. halusi taas muuttaa yhteen ja toi kamojaan taas takaisin asuntooni, seksi maistui taas pitkästä aikaa enemmän ja oli taas se sama ihana ihminen kun suhteen alussa. lupasi että menee hoitoon ja halusi hoitoon koska hän pelkäsi itsekkin itseään ettei muutu uudestaan Sitä kesti sitten ehkä kolme kuukautta ja ei ollut vielä päässyt hoitoon ja rupesi jäämään valehteluista kiinni, ei halunnut yhtään läheisyyttä, oli koko ajan vihainen ilman syytä ja sitten hän lähtikin taas omilleen kun ei kestä katsoa tai olla minun kanssani. ei halunnut enää hoitoon koska ei tuntenut itseään sairaaksi, kuulema vaan ihmiset luulee väärin ja hän voi oikein hyvin ja ei siis hoitoa kaipaa eikä kiinnosta vaikka on aivan samanlainen kun edellisen kerran kun "sekosi tai muuttui" sanoo hirveitä asioita ja empatiakykyä ei tunnu olevan kauheasti taas kun omaan suuntaan. Itse alan olla aivan lopussa kun jo viime kerta sai minut aivan suunniltani surusta. nyt on helpompi kun on jo kerran läpikäynyt mutta mierityttää koko ajan että pitääkö päästää irti koko suhteesta.
Ja mihinkään sanomisiin ei voi missään vaiheessa luottaa koska ne vaihtuvat mielialojen mukaan ja mielialat päivien mukaan joten mihinkään lupauksiin ei voi luottaa, ei mihinkään sanomisiin, edes mielihaluihin...

Päästänkö irti vai pidänkö kiinni.....

9

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • surullinenjasekaisin

      Niin ja humalassa miehelle tulee välillä vainoharhaisia ajatuksia. esm että minullao n toinen tai muuten saattaa olla todella todella kiukkunen, myöskin pieniä pakko-oireita on miehellä. ja iältään 29

    • Narsumies

      Tää on enemmän parisuhdeasiaa. Vauvafoorumi tmv naistenpalsta vois olla oikea paikka, jossa saat neuvoksi et jätä heti tollainen luuseri/narsisti/psykopaatti/hyväksikäyttäjä ja mitä näitä onkaan :D

    • surullinenjasekaisin

      Sitäkin on toki. Mutta täältä löytyy varmasti helpommmin "asiantuntijoita" kokemuksen kautta kaksisuuntaisesta kun noilta forumeilta.

    • Narsumies

      Kaksisuuntaisen diagnosointi on pitkä prosessi ja lääkärin tehtävä. Itsellä esim. vuosia hoidettiin masennuksena. Toki kuvauksessa mainitsemat asiat voi sopia maniajaksoihin, mutta miksei vaikka vaan kypsymättömyyteen tai epävarmuuteen tmv. Toinen seikka on, vaikka hänelle todettaisii kaksisuuntainen, että hyväksyykö sairautta ja suostuuko hoitoon. Parempi se vaan keskenään jutella ja sen mukaan tehdä päätökset, kun toista ei voi muuttaa jne.

    • beenthere___

      Kuulostaa kyllä hyvinkin kaksisuuntaiselta. Nyt mies pitäisi saada heti hoitoon kun vaan mahdollista. toki se että saa sinne hoitoon suostumaan voi olla hankala tie, jopa niin hankala että voi olla että helpommalla pääsisit kun vaan luovuttaisit. ainakin jos juominen jatkuu ja hoitoon ei saa.

    • hgjfj

      Äkkiä suhteesta karkuun kun on vielä jotnkin järjissään.

    • mandi--

      Mene.. Mene jos ja kun vielä voit. Nimim. 12 vuotta yhdessä ja nyt olen itsekin masentunut..

    • peacejalove

      kaiken se kestää ja kaiken se voittaa....jos ei ni ei sit.rajansa kaikella.ehkä normaalin kanssa voisit paremmin ite.sitäkin sun pitää aatella.mutta jos rakastat ja rakastaa niin homma toimii.all you need is love.sitä joko on tai sitten sitä ei oo.juupas eipäs ni ei oo.

    • kokemus678

      Mulla oli joskus kaverina tollanen kaksisuuntaista sairastava,ei siitä mitään tullut kippee tyyppi pysyköön omissa oloissaan,mistään muusta ei puhuttu kuin häntä kiinnostavista asioista joten oisko narskunkin vikaa vielä päälle vai kuuluuko taudin kuvaan?

      Täysin itsekäs paskiainen ja sitä vittuilun määrää ja kun itse kettuilin takaisin niin raukka meni ihan hiljaseksi,outo tapaus ja todella rasittava tyyppi.

      Ei ihme että soitteli aina kun ketään ei sitä kestänyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6283
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4016
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2436
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1423
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe