jos koiran kusilumet on oven pieles kerrostalos

valinnnanvaikeus

niin voinko ottaa ne pussiin ja laittaa postilootasta sisään? vai kysynkö vain ovelta että oletko sinä vai koira tehnyt nuo ja menetkö siivoaan?

17

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin.toiminut

      Siellä ilmoitustaululla? tai jossakin? on todennäköisesti järjestyssäännöt. Niissä lienee kielletty lemmikkien irti pitäminen piha-alueella ja myöskin kielto pihan, sekä rakennusten likaamisesta.
      Jos tiedät, että kenen asukkaan koiran annetaan tehdä tarpeensa ovenpieleen, niin ota yhteyttä isännöitsijään ja jos isännöitsijän viittaa kintaalla valitukseesi, niin tipauta järjestyssäännöt koiran omistajan postilaatikkoon.

      Kikkaroita on helpompi kerätä muovipussiin, kuin kusilumia. Toki tehokas tapa, mutta aloita näistä järjestyssäännöistä. Punaisella tehostetushilla alleviivaus!

      • hullustaämmästä

        "tipauta järjestyssäännöt koiran omistajan postilaatikkoon."

        On tullut tehtyä täällä kun naapurin sekopäinen akka ei ymmärrä olla häiritsemättä öisin, rotan kokoinen piski räkyttelee päivittäin ja akka pitää toistuvaa rytinää. Tiputin akan postiluukusta taloyhtiön kansiosta järjestyssääntölA¤:sen, ämmä oli palauttanut paperin.

        Täällä on meillä kertaluokkaa kahjompi tapaus seinän takana. Tällä viikolla saa ensimmäisen varoituksen.


    • kusinen

      Jo on murheita,taitaa olla liian tiukka pipo?

      • hajumerkki

        Pipo rupeaisi sinullakin kiristämään, kun huomaisit koiran jätösten kulkeutuneen kenkiesi pohjissa omaan kotiisi. Jos sinulla on lapsia ja lapsesi ottaa kusilunta kintaisiinsa, kenties laittaa sitä suuhunsa, niin mitäpä sinä silloin tuumaat?

        Koirien/kissojen jätökset piha-alueella eivät ole mikään miellyttävä tuttavuus. Lapset sotkevat vaatteensa jätöksissä ja eivät ne ole miellyttäviä yllätyksiä kengänpohjissa kenelläkään.

        Kevätauringon lämmittäessä jätöksiä alkavat hajut kutkutella hajuaistia. Hajutervehdys ovenpielessä toivottaa sinunkin vieraasi tervetulleeksi - haittaako?


    • Kusinen

      Ei haittaa,opetan lapselleni mitä saa syödä ja mitä ei,ja katsoo mihin astuu.Jos on niin pieniä lapsia etteivät ymmärrä ,pitää vanhempien olla lasten kanssa ulkona,eikä jättää niit ätoisten vaahdittaviksi.Sama koskee myös aikuisia.

    • vasikat

      Lapsettomat nuoret elämää elämättömät ovat aina vastaan eikä ymmärrä ajatella muita naapureita,jätkä antaa koiransa pissata kuistilleen,olen tarkkaillut,pitää hihnasta kiinni ja koira alkanut merkata sen,toiset koirat tulevat pian kusemaan...ei kauaa...!

    • kusinen

      Jos olet kerran tarkkaillut,niin mene sanomaan sille jätkälle siitä koiran kusettamisesta,ei se auta,että tänne kirjoittaa,ei se näitä juttuja täältä lue.

    • pihakyttä

      Asiaan on tullut pikainen muutos,soitin isännöitsijälle kun jätöksen kasaantuivat ja kasaantuivat ,,,,on muitakin täällä näköjään ,missä samanlaisia ns koiraihmisiä.

      • hyvä.isännöitsijä

        Hyvä! Eiköhän se terveydensuojelulakikin edellytä, että koirien jätökset on kerättävä pois sieltä, missä ne voivat aiheuttaa terveysriskin. Et ole ainoa, ketä jätökset "häiritsevät" ja yleensä taloyhtiöissä on järjestyssäännöt. Ne ovat tarkoitettu KAIKKIEN asukkaiden noudatettaviksi ja asumisviihtyvyyden turvaamiseksi. Aina löytyy joukosta muutama lukutaidoton tai luettua ei ymmärretä.


    • valitsehelppoelämä

      Älä hyvä ihminen tee mitään harkitsematonta. Sinä ressukka sotket kätesi ja kuolet tuolla asenteella ennen aikojasi. Opettele ajattelemaan positiivisesti elämästä, itsestäsi, kanssasisaristasi sekä naapurin Paavo koirasta.
      Yritä kääntää sinua rotanlailla syövä vihantunne myönteiseksi tunteeksi... tässäkin tapauksessa ajattele esimerkiksi näin; Onpa kiva katsella keväällä tuotakin Paavo-pojan antamaa lannoiteryöppyä, kuinka ihmeessä se saa nurmikon vihertämään ja tuuheutumaan, ja kaikenlisäksi ilman mitään keinotekoisia aineita. VAU! elämäähän tää

    • Meitätarkkaillaan

      Mua inhottaa kakarat kun niille pitää olla streriili ympäristö ja sitten valitetaan allergioista. Kaikilla on joku helvetin allergia. Omalle paskalleen ne eivät ole allergisia.

      Miksi joku köyhän näköinen ei tuppaa ja lenkkeile sen köyhän kakaransa kanssa köyhien alueella kun tarvii tulla tänne rikkaiden alueille sen kakaran ja paska rakkinsa kanssa. Joku ääliö kakaran kanssa ja paskantava rakki kulkee koko ajan köyhän typeryksen kakaransa kanssa minun tonttini ohi vaikka on päättyvä tie.

      En alkaisi kulkemaan päättyvää tietä edes takaisin niin että on vähän omituista "lenkkeilyä". Pitää tarkkailla epämääräisiä kulkijoita jotka voivat olla naamioituneita vaikka miksi tarkkaillakseen ollaanko kotona vai ei. Kesällä kävi jo ulkomaalaisia joilla oli muka kakara karannut kun kävi kysymässä.

      Taloa voidaan tarkkailla pitkään ennen iskua. Jokainen outo kulkija annattaa rekisteröidä.

      Murrot tulevat lisääntymään tulevaisuudessa.

      • lähde.tuulettumaan

        Murtosuojauksia saa ostaa alan liikkeistä ja Suomessa ei ole jaettu asuinalueita köyhiin ja rikkaisiin. Kaikilla on vapaa kulkuoikeus yleisillä teillä ja kaduilla. Eräänlaista rasismia luokitella ihmisiä vaatetuksen mukaan. Liikunta tekee hyvää sekä rikkaalle, että köyhälle. Lasten liikunta on vähentynyt huolestuttavasti, joten liikkuva lapsi, vaikka koiran kanssa, on aina positiivinen asia.

        Lähde sinäkin ulos tuulettamaan päätäsi, niin saat sinne hieman raikkaampia ajatuksia. Se jatkuva ohikulkijoiden tarkkailu ei tee mielenterveydelle hyvää.


      • valitsehelppoelämä

        Vau, sinähän olet kehittänyt hienon kehittävän kokonaisvaltaisen harrastuksen, tarkkailet köyhiä ja paskoja. Oletettavasti pidät jonkinasteista tarkkailurekisteriäkin..vau..
        Hienoa, hienoa.. minä en millään löydä aikaa itselleni tuollaieen toimintaan. Aikani kuluu talvella työssäkäyntiin, verkkokalastukseen, lasketteluun, erilaisiin kursseihin, hiihtovaelluksiin, lastenkanssa puuhasteluihin ja koiravaljakkovärkkäyksiin..
        Sitävastoin kesällä ei aikaa riitä sen enenpää, kun retkipyöräilen, asuntoautoilen mökkeilen, veneilen saaristoisa, puutarhaa hoitelen, ja aina välillä käyn köyrimässä jossain "varalaskupaikalla.." irmeliä....


    • Kissanpaskaa

      Kannattaa sitten olla tarkkana, että pistää varmasti oikeasta postiluukusta nämä jätökset sisään. Siskollani oli kissa-aiheinen ovikranssi joskus kerrostalon ovessa ja hänen postiluukustaan pistettiin sisään kissanpaskaa. Ilmeisesti tämä kissa-aihe ovikoristeessa oli riittävä todiste sille, että ulkoa löytyneet paskat olivat tuosta asunnosta peräisin. Eivät muuten olleet :).

    • koikkalain

      Hei. Onko ongelma jo ohi? Arvattavasti lumet sulaneet.. joudut nyt ottamaan maata mukaan, jos aiot postiluukusta sitä koirankusta....

      • jatkuvaa.kylvöä

        Kevät etenee ja lumet sulavat. Kun nurmikko alkaa vihertämään, niin niihin kohtiin mihin koirat ovat pissanneet, useamman kerran, niihin ei nurmikko kasva. Pihan nurmikkoalueilla näkyy kuolleen keltaisia läikkiä - koirien pissojen tappamaa entistä nurmea.
        Ei pysy salaisuutena, jos pissattaa koiraa taloyhtiön pihassa nurmialueella. Viimeistään kesällä, kuivilla keleillä nämä laikut ilmestyvät. Vaatii pitkän ajan, että niihin ilmestyy uutta nurmikasvua, vaikka kylväisi nurmikonsiemeniä ja laittaa uutta multaa päälle.


    • c-rappu

      Meidän talossa kerättiin rapun edestä nurmikolta isoja kakkakasoja muovipussiin, kun talossa asuva pariskunta päästää koiransa siihen aina kakalle. Sillä välin itse polttelevat alaovella tupakkaa, kun koira tekee tarpeitaan pihaan. Muovipussin kakkoineen laitoimme heidän autonsa konepellille, mikä on aina sekin parkissa alaoven edessä. Tuntui tepsivän ainakin sen verran, että nyt vievät koiran talon päädyssä olevalle nurmikolle kakalle ja polttelevat siellä samalla tupakkaa. Laiha lohtu, mutta parempi sekin, kun suoraan oven edessä kakat ja tupakansavu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe