Miten uskaltaa kohdata pyhä Jumala tuomiolla?

ruut333

Miten uskovaiset jotka tekevät tahallista syntiä uskaltavat kohdata pyhän YAHUVEH:n? Ei ole puolustusta tuolle tahalliselle synnin teolle. Kun on ottanut YAHUSHUAn ( kreikaksi Jeesus ) pelastajakseen joskus elämänsä aikana,mutta sitten tekee edelleen syntiä niin ei ole enää armoa koska on tallannut YAHUSHUAn pyhän veren taas jalkoihinsa. YAHUSHUA eli pyhänä ja näytti esimerkin miten Hänen seuraajiensa tulee elää - pyhänä. Ei tehden syntiä. Turha sanoa että ilman syntiä eläminen on liian rankkaa. Ei se ole puolustus. Oliko YAHUSHUAn helppo mennä ristille? EI. Onko uskovien,joita on tapettu ja tapetaan yhä ja tulevaisuudessa tapetaan helppoa kuolla YAHUSHUAn / Jeesuksen nimen tähden? EI. Nuo ihmiset eivät ole eläneet synnissä. Eivät he olisi antaneet henkeänsä jos he olisivat mieluummin eläneet synnissä. Jokaisen pitää päättää ketä mestaria palvelee ja rakastaa. YAHUSHUAa vai saatanaa. Päätöstä tehdessä kannattaa vakavissaan miettiä mitkä on seuraukset, mihin päätyy. Jos päädyt seuraamaan Pyhän YAHUVEHn ( Jumalan ) Poikaa YAHUSHUAa,niin tässä hyvä verkkosivu josta voi lukea mitä pyhänä eläminen on:

http://www.amightywind.com/finnish.htm
http://www.amightywind.com/

10

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EI siinä mitään pelättävää ole. YAHUWEH ja YAHUSHUA ovat suunnilleen yhtä pelottavia kuin Rölli-peikko tai Mikki Hiiri.

      Sitä paitsi maailmassa on tuhansittain uskontoja, mestarinsa voi valita huomattavasti suuremmasta joukosta kuin Saatana tai YAHUSHUA. Tai sitten voi olla uskomatta mihinkään muinaismyyttiin ja elellä elämänsä onnellisesti.

    • Anonymous_Bastard

      Itse lykkään parannuksen tekoa aina seuraavaan viikkoon. Elän synnissä ja se sattuu sieluuni etenkin krapulassa. Jos nyt saisin vaikka sydärin ja joutuisin tuomiolle, olisi luultavasti paljon selitettävää. Pohjimmiltani ole hyvä ihminen ja luultavasti taivaskelpoinen henkilökohtaisen jumalsuhteeni vuoksi. Silti tunnen kuinka olen elänyt viimeajat pimeydessä. Matuongelma saa minut vihaamaan maailmaa ja ihmisiä jotka pilaavat sen. Viha ei ole ok, mutten osaa käsitellä tätä muullakaan tavalla. Lähinnä epätoivo ja siitä kumpuava viha, ja ikävä olo krapulassa ja pimeydessä kuvaa tämän hetkistä fiilistä.

    • vm41

      Kyllä sinne taivaaseenkin jokin "takaportti" täytyy olla.
      Olihan keskiajallakin jo aneita myytävänä.
      Pääsylipun jobbareita löytyy aina joka tapahtumiin.

      • kylläpäkyllä

        Veikkaan Juudasta. Raamatun mukaan hämärä tyyppi. Uskoi kuitenkin Jeesukseen, niin taivaassahan se on. Trokaa saletisti pääsylippuja taivaaseen.


      • fiktiiotak
        kylläpäkyllä kirjoitti:

        Veikkaan Juudasta. Raamatun mukaan hämärä tyyppi. Uskoi kuitenkin Jeesukseen, niin taivaassahan se on. Trokaa saletisti pääsylippuja taivaaseen.

        Siis kirjoittajan mielestä, joka ei ollut kyseitä miestä koskaan tavannut henkilökontaisesti.


    • alfa123om2222

      Kyllä tuo kohtaaminen on aivan helppoa - näennäisesti. Niin paljon on raamatun sanaa jäänyt toteutumatta; eikä Jehova ole pannut täytäntöön raamatun lupauksiaan. Esim. se joka luopuu pellosta saa muka 100 peltoa takaisin. jne.

      Tuo on kuitenkin näennäistä, joten varokoon se joka luulee seisovansa, ettei kaadu. Jehovalla on ehkä hyvät syyt olla täyttämättä sanojensa siunauksellista puolta. Eräs tekijä on suhtautuminen Israeliin eli Aabrahamin siemeneen.

      Luin profetiaa Jesajan tai Jeremian kirjasta, joka tuntui viittaavan siihen juutalaisten paluuseen Israeliin Venäjältä, joka tapahtui. Profetian mukaan tuon piti olla suuri tilaisuus, mutta Palestiinalaisten kansannousu pilasi juhlat ja tuon profetian totetumisen.

      Joka tapauksessa materiaalinen ja lihallinen korjuu kuuluu ensisijaisesti Israelille ja heidän köyhilleen. Palestiinan päämäärä piti erään kirjoituksen mukaan olla Hengellinen eli Uusi Jerusalem. Kun paluujuhla estyi kansannousun takia estyi myös muualla maailmassa paljon profetioita totetumasta. Israel on ensisijalla ja esikoinen. Jos profetiat eivät toteudu heille eivät ne toteudu muillekaan?

      Jehovalla on siis syynsä estää sanaa totetumasta. Emme voi häntä siitä moittia ja meidän näennäisesti vahva asemamme hänen edessään voi lopulta olla paperia.

    • antropologiaa

      Synti on opportunismia, tilaisuuden käyttämistä oman edun maksimoimiseen. Myös altruismi on useinkin vaatimattomuuteen naamioitua opportunismia.

      Ihminen toimii lopultakin samoin kuin muutkin eläimet maapallolla, edistävät omaa tai klaaninsa/ryhmänsä/puolueensa/uskontonsa asiaa.

    • aregrg
    • Iloasuuminussa

      Ymmärtääkseni: Kun se aika koittaa, ei keltään enää kysytä uskallusta yhtään mihinkään, vaan siellä ollaan ja vastaanotetaan, mitä tuleman pitää, jokaiselle ansionsa mukaan. Ja sille anteeksipyytämisellekin on eräpäivä, jonka seuraukset on kuulema langenneille uskoville ikävämmät kuin niille, jotka eivät Herran sanaa tunne. Että jos tämä yhtään lohduttaa tekopyhän rangaistusta odotellessa. Ja se rangaistus tulee tarvittaessa jo tässä elämässä meille, jotka sen tunnemme - nimimerkillä kokemusta on, parasta aikaa...

    • Näkökulmaa1

      Ei ole tosiaan uskalluksesta kyse,vaan siitä,että jokaisen ihmisen on tuomionportista sisälle astuttava,tahtoi tai .
      Sen hetkisillä tunnetiloilla ei ole mitään merkitystä tuomioon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe