3D-kestopigmentointi kuopiossa?

Nessie

Tietääkö kukaan hyvää liikettä kuopiosta joka tekee 3D tekniikalla? Main kauneussalonki vaikuttaa mainoskuvien perusteella hyvältä, mutta kaipailisin kokemuksia ennen kuin uskallan varata aikaa mihinkään.

8

2993

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rypy

      Kävitkö Main Kauneussalongissa ottamassa pigmentoinnin? Itse olen kanssa sitä miettinyt ja kokemuksia kaipaisin :)

    • tosi.pettynyt

      Joo minä kävin Mailla ja minulla meni aivan pilalle kulmat, pyysin erikseen ettei tee paksuja kulmia koska ne ei minulle käy ja lupasi ettei tee. Otin ns karvatekniikalla. Lopputulos on tämä: oikea kulmakarva on paksumpi kuin vasen, eri värinen (!!!) sekä pidempi ja erilainen kuin vasen. Näytän niin järkyltä etten kykene kotoa poistumaan ja tilasin ylikalliin Joe Blascon peitevärin netistä ja nyt odottelen siis sitä.. Ilmoitin kyllä Maille kohteliaasti nämä virheet mutta pitäisi kuulema tulla että laittaa päälle uudestaan johon sanoin etten halua että näistä tulee enää yhtään paksummat ja että olen todella pettynyt. Suomikaan ei kovin hyvää ole tai sitten ei halua ymmärtää joten seuraavaksi otan yhteyttä kuluttujansuojaan koska ainakin puolet mielestäni pitäisi saada palautusta rahoista koska voin todistaa että nämä on aivan hirveät ja erilaiset. Vituttaa kunnolla koska maksoin näistä 360e ja halusin kiireiseen sekä rankkaan elämääni helpotusta kestokulmille mutta nämä on niin helvetin hirveät että aina kun katson peilistä itkettää ja masentaa.. Tätä nimittäin pelkäsinkin, että käy kuten netissä saa lukea että elämä pilalla kun ei ole onnistuneet kestot mutta Mai vakuutti osaavansa asiansa ja itsekin hänen facebook sivujen perusteella menin sinne, joillakin oli hyvinkin onnistuneet kulmat ja kysyinkin miksi mulle tuli sitten tällaiset niin sanoi että on niin vaaleat karvat kulmissa ja eri ihmiset ja muuta epämääräistä.. Haaveilin ainakin sen 15 vuotta kestoista mutta enää en suosittele kenellekään sillä todellakin enemmin ei kulmakarvoja ollenkaan kuin tatuoidut paskapalkit joita et voi mitenkään peittää.. Ei edes rahanmenetys vituta niin paljon kuin naama jota ei kestä katsoa peilistä..

      • Kokemustaon1

        Jos on tehty vain yksi käsittely niin ei ole ihme että puutteita ja vikaa löytyy. Kaikilla kudos ottaa väriä vastaan yksilöllisesti niin kuin sinulle on jo kerrottu. En halua tällä kommentilla vähätellä ongelmaasi! Aina ei vaan kerralla tule valmista!


      • ed.pettynyt

        No ymmärrän mitä tarkoitat mutta ei kai nämä itsestään tästä kapene?? Siis jos on paksut nyt jota en halunnut siis se yksi virheistä. Toinen seikka jonka huomasin että ei ole tehty karvatekniikalla täysin vaan ns väritys tekniikalla sekä omista kulmista 'katkaisi' puolet ja veti puoli senttiä ylemmäksi kuin omat kulmat ns ohimoille joten on aika luonnottoman näköiset.. En uskalla luottaa ko. henkilöön enää sillä paksumpia en näistä enää halua koska olisi kiva kun otsaakin olisi näkyvissä.. tarkoitus oli siis näyttää paremmalta ja helpottaa elämää, mutta nyt kävi päinvastoin.. Elokuussa ois olleet hääni mutta v-taa sen verran etten tiedä jaksanko näyttää paskalta omissa häissäni..


      • Kokemustaon2

        Hui! Kuulostaa pahalta. Toivottavasti sitten pysyvyyskin on huono että pääset niistä eroon!


      • v.tunut

        Joo sitä toivon minäkin.. Ihmetyttää Main asenne, se on tyyliin harmi kun et ole tyytyväinen. Neuvoivat kyllä hyvin kuluttajansuojassa ja sanoi että mahdollista saada jollain päätöksellä edes osa rahoista takaisin.. Itse olisin kyllä aidosti pahoillani jos pilaisin jonkun naaman.. Odottelen postista saapuvaksi Joe Blascon peittävää pigmenttivoidetta, maksoi lähes 50e purkki plus postit että eipä tule kovin halvaksi peittäminen, nyt ollut vain kotosalla ja rupeaa jo tuntumaan kun viikon ollut sisällä!! Oikeasti varoitan nyt kestoja ottavia että muistakaa että näinkin voi käydä, en toivo tällaista kenellekään.. Ja eniten harmittaa kun luotin naamani sekä rahani juuri ko. tekijälle.. Olisi pitänyt mennä suomalaiselle, uskon että yhteisymmärrys olisi löytynyt kuitenkin paremmin eikä olisi tehty mitä juuri pyysin ettei tehdä ja varmaan rahatkin saisi takaisin ilman hallinto-oikeuden päätöksiä tms.. Vaikka nämä saisinkin peittoon niin näyttää naurettavalta kun Mai ajeli puolet omista kulmistani pois joten luonnollisia näistä ei saa enää mitenkään.. Voikohan vitutukseen kuolla..??!!??


      • Anonyymi
        Kokemustaon2 kirjoitti:

        Hui! Kuulostaa pahalta. Toivottavasti sitten pysyvyyskin on huono että pääset niistä eroon!

        En suosittele menemään Sataman kupeessa olevalle spa uniquen mikrobladingeihin. Lopputulos oli aivan liian tumma ja ne viillot ovat tehty aivan Liian syvälle eikä ne tullu lähtevän pois. Tutkikaa tarkkaan kenelle menette!


    • pettynyt01

      Joo ja ei varmaan kannata luottaa jos 'diplomit' on saatu Vietnamista tai Usasta että ne on aidot tai henkilö pätevä yhtään mihinkään..

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2664
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    Aihe