Outoa logiikkaa Dingleillä

MaxRenn

Niin, aika erikoista että ensin Charity ajetaan ja dissataan pois perheestä kaikkien tekojen tähden...mutta sitten ollaankin yhtäkkiä huolissaan hänestä ja paapotaan.
Ja Samhan sai Charityltä pahimman kohtelun ja nyt yhtäkkiä Sam onkin se hylkiö, jonka päälle syljetään.
Mutta muistan että aiemminkin Dinglet ovat ajaneet keskuudestaan perheenjäseniä ja sitten ottaneet takaisin huomaansa.

26

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Roskaa_koko_klaani

      Etenkin Cain oli säälittävä takkinsa kääntäjä, oli toivomassa että Declan löytää Charityn kun Charity lähti, mutta yhtäkkiä onkin Samia vastaan ja hyysämässä ja paapomassa. Koko muukin Dinglen porukka Samia lukuunottamatta yhtäkkiä unohti kaikki mitä Charity oli tehnyt. Naurettava perhe, vaikka pelkkää fiktiota onkin. Veikkaan että kohta koko porukka istuu taas Lisan ja Zakin pöydän ääressä ja kaikki on unohdettu ja alkaa Debbien, Charityn ja Cainin naurettava kiukuttelu Jaille.

      Toivottavasti Declan palaa ja lahtaa Cainin ja/tai Charityn.

      • Realååäååå

        Outoa on se mitä kirjoittelee lopussa. Mistä tuo viha?


      • oliyujnhbgfvcds

        kyllä minunkin mielestä declan voisi tehdä taas paluun ja etenkin charitysta hankkiutua eroon.oikeastiko näin oikein että eilen vielä kehtasi charity sanoa sen jälkeen mitä on tehny että ei voi painaa asiaa villasella?cain on pitkälti pelkkää puhetta ja uhoa niinkun cameron sanoi aikanaan,mutta myös zak päätti yhtäkkiä siirtyä sammya vastustamaan mitä ihmettelen...


      • uusiakasvojatuleehuomen

        Declan häipyi silloin eikä takaisin tule. Unohtakaa Declan jo.


    • Niinköhän

      Samaa mieltä aloittajan kans,outoa on,kaiteki johtuu kässärin tekijöistä.... aina pitää kehitellä uutta ja koukuttavaa.....kuitenkin pitäen kiinni Dinglejen perhe-periaattesta (yksi kaikkien ja kaikki kaikkien puolesta).

    • Huomioita_sohvalta

      Kuinkahan kauan Charitylla kestää nyt tuollainen vaihe, että näyttää lähinnä vanhalta juopolta. Sellaiselta hylkiöltä, jota oma poikakin inhoaa.
      Hänhän näyttää jo, ei ihan Shadrachilta, mutta melkein, hiukset roikkuen, ajelee rytkyissään Dinglen pakulla ja kivittää kartanon ikkunoita ja raivoaa kaikille hampaat irvessä, silmät tapillaan. Nytkö mokoma vielä änkesi Moiran tilalle, majailemaan jakamaan sänkyä Cainin ja Moiran kanssa? Mitähän tästäkin taas tulee?

      • Dalesparhautta

        Miltäs itse näyttäisi jos vietät päiviä pimeässä sidottuna kahleissa maaten lattialla lukittuna likaisen metalli konttiin?Rottia. Kärsisit nestehukasta ja nälästä,pissaat housuihin. Ehtiikö toipua Declanin murhajahdista,ei ?Jäikö huomaamatta olosuhteet?
        Joskus tänne kirjoitellaan niin hassusti asioista,ihme vihaa roolihahmoja kohtaan,kertonee jostain.


      • eipelottanutyhtään
        Dalesparhautta kirjoitti:

        Miltäs itse näyttäisi jos vietät päiviä pimeässä sidottuna kahleissa maaten lattialla lukittuna likaisen metalli konttiin?Rottia. Kärsisit nestehukasta ja nälästä,pissaat housuihin. Ehtiikö toipua Declanin murhajahdista,ei ?Jäikö huomaamatta olosuhteet?
        Joskus tänne kirjoitellaan niin hassusti asioista,ihme vihaa roolihahmoja kohtaan,kertonee jostain.

        Eihän ne muutenkaan käy vessassa, sitäpaitsi olihan sillä kädet vapaana, kai aikuinen ihminen saa housut kinttuun kontissakin


    • Mielimuuttuunopeesti

      Välillä 'Dingle-paitsiossa' oli Chas, sitten Debbie, aikanaan Cain, välillä Charity ja nyt Sam. Muistaako kukaan muita syrjittyjä Dinglejä?

    • Dinglepaitsiot

      Shadrachilla oli ainakin väliaikainen porttikielto Dingelään, sen jälkeen kun oli aiheuttanut vesivahingon taloon, sammuttuaan hanat auki kylpyammeeseen. Mutta kyllä näitä paitsioita on jaeltu vuorotellen yleensä vaan näiden mainittujen kesken. Kaikki möhlivät vuorollaan. Möhlijälle uhotaan yksitellen ja kuorossa, ettet saa koskaan tätä anteeksi. Mikä tarkoittaa Dingeillä muutamaa päivää, tai korkeintaan viikkoa. Ei siis pitkävihaista sakkia.

      • villapakka

        Shadrackhan oli koko ajan milloin mistäkin karkotettu Dinglen suvusta, ja eikös Shadrack kuollut riidoissa zakin kanssa. Zak oli juuri antamaisillaan Shadrackille anteeksi sen vesivahingon, mutta Shadrack ehti kuolla ennen kuin Zak ehti kertoa sen hänelle. Siitähän Zak tunsi syyllisyyttä ja varmaan osaltaan vaikutti Zakin sekoamiseen.


      • Huomioita_sohvalta

        Zak sekosi lähinnä siitä, kun raivostui Cainin konnuuksista ja pieksi tämän henkihieveriin. Kaikki Dinglet kuvataan, tulisieluisina ja äkkipikaisena porukkana. Silti tuollaisella ainaisella lähimmäisvihalla "kivittämisellä" ja jyrkällä tuomitsemisella ja karkoittamisilla keskuudestaan, varmaan pahaolo tulee jossain vaiheessa ja sekoaakin. Ihminen ei kestä enää omaa armottomuuttaan. Olisi kiva nähä joskus mitä tapahtuisi, kun roolihahmot pistettäisiin joskus miettimään sitä, onko kenelläkään varaa heittää se ensimmäinen kivi? Kukahan mielestään olisi tässä sarjassa se niin puhdas pulmunen?


      • Cainmoira

        On kohtuutonta moittia Dinglejä. Kun kaikki siellä on vuorollaan jossain pimeissä puuhissa yms. tai juonittelee ja ryyppää.


    • Mies_täynnä_uhkailuja

      Marlon ja Sam ovat siinä mielessä erilaisia ja harvinaisia Dinglejä, etteivät ole koko aikaa haastamassa riitaa ja ilkeilemässä ympäriinsä.

      Pikkasen ihmetyttää mistä tämä Cainin Charity-paapominen nyt taas johtuu. Ensin uhoaa naama punasena että toivottavasti Declan löytää tämän ja yhtäkkiä on taas hyysäämässä kuin jotain puhdasta pulmusta. Älytön kuvio.

      • Moiran_armoillako

        Moirakin pelkää kai menettävänsä Cainin, jos sanoisi, ettei tuo luuska tule minun tilalleni majailemaan. Moira ei pidä Charitysta ja sen huomaa.
        Charity käyttäytyy Moiraakin kohtaan ylimielisesti, vaikka majailee tämän kodissa. Hauska nähdä kun Moira pistää Charitylle lapion käteen ja hommiin.
        Taitaa ennen sitä ketkunainen karata nopeasti rukoilemaan uutta majapaikkaa jostain muualta. Eihän Charity mitään ruumiillista työtä halua, eikä osaa tehdä.
        Ellei sitä itsensä myymistä nuorempana lueta sellaiseksi.


      • Summakolkyt

        Tais vaihtua käsikirjoittaja kesken episodin...


    • Ljgsjlp

      Marlon ja Sam hohhoijaaaa. Dummies. Laurel on alkoholisti.

      • turhaankehuttu

        Nyt saitte sitten sen maailman parhaan roolihahmon ja näyttelijän. Olipa vaikuttava esiintulo. Nyt kaikki turhakkeet roskiin. Rob is back


      • Koukuttavaa

        Robertin Näyttelijä on todella hyvä vaativassa roolissaan. Sarjassa alkaa hyvin kiinnostava tapahtumien kausi.


      • tehkääomaketju

        Robert liittyy Dingleihin?


      • Huuhaa_koko_hyypiö
        turhaankehuttu kirjoitti:

        Nyt saitte sitten sen maailman parhaan roolihahmon ja näyttelijän. Olipa vaikuttava esiintulo. Nyt kaikki turhakkeet roskiin. Rob is back

        Eipä siinä ollut yhtään mitään erikoista. Myöskään tämä "Chrissy" kukalie ei vakuuttanut yhtään.


      • turhaankehuttu
        tehkääomaketju kirjoitti:

        Robert liittyy Dingleihin?

        Dummies ja Laurel on alkoholisti?


    • Huomioita_sohvalta

      Uusi, peräti viiden kampaamon omistaja Chrissie White jää ilmeisesti nyt pyörimään pikku kylään ja haluaa varmasti itselleen Bernicen pienen kauneushoitolankin. Saadaanko hoitolaan hössöttämään vielä kolmaskin tättähäärä, vai ajaako hän tylysti Bernicen ja Kerryn pois? Pilaako hän siellä kostoksi, häntä kartanolla ensitöikseen varkaaksi epäilleen Nicolan hiukset?

      Erikoinen juonenkäänne tämä, että juuri Ednan miesvainaan ex-rakastettu ja
      maatalouskoneyrittäjä ja jälleen kerran, liikemies Lawrence White osti kirotun kartanon. Yllättäin hän on myös, kylästä kotoisin olevan pirullisen Robert Sugdenin appiukko. Hänellä tuntuu siis olevan enemmänkin siteitä tämän kylän ihmisiin. Hänen firmastaan on ehkä hankittu myöskin paljon maatalouskoneita Bartonin tilalle ja tietenkin velaksi, jonka tämä kiikunkaakun tuottava tila jättää rahapulassa maksamatta ajallaan. Kartanon perintäkonstit otetaan taas ehkä käyttöön, mutta kukahan nyt perii saatavia ja miten?

      Mutta muistimme hieman erinäköisenä, tämän hänen vävypoikansa Robertin. Tähän uuteen naamaan on kai vaan totuttava, koska näyttelijä on vaihtunut.
      Silti muuten ihan entisellään, yhtä pirullinen ja riidanhaluinen. Robin luonnetta ei vuodetkaan ole siinä mielessä muuttaneet yhtään. Jotenkin yllättävää on, se että tämä kartanon vävy alkaa yhtäkkiä homostelemaan. Liekö epäheterolta appiukoltaan saanut vaikutteita.

      Nyt odotellaan vielä, millainen on uuden kartanon omistajan kuopus.
      Tämä pian kuvioihin ilmestyvä nuorimies Lachlan White. Ainakin taas jälleen kerran, tämäkin kartanon uusi asukki ystävystyy löyhkäävän sikatilan asukkaan kanssa. Eikä tämä ole ensimmäinen side Dinglejen ja kartanon välillä. Dinglet on olleet aina jotenkin sidoksissa kartanoon ja sen asukkaisiin.

      Tuo Lawrencen suuntautuminen mietityttää myös. Jos hänellä on viehtymystä edelleen homosteluun. Tuleekohan sarjaan nyt hiukan liikaa näitä uusia homosuhteita. Tälläisiä saattaa muodostaa ainakin kylän vakiohomot Aron ja Finn ja pian Robertkin. Löytääköhän Lawrence papparainenkin nuorta seuraa.
      Kun Valerien ja Rodeneyn homoseksuaalipoika Paul on palaamassa myös yhtäkkisesti kuvioihin?

      • Draamaajajännitystä

        Olisit aloittanut tuolla tekstillä aivan uuden ketjun koskien uusia Kartanon asukkaita. Otsake vaikka: Kartanon asukkaat. Robertin on rooli vaativa kaikista ei ole näyttelemään hahmoa. Tiedän mitä tapahtuu mutta tämä ei ole paljastus ketju. Rosskin tekee palveluksia Lawrencelle. Dingletkin tietenkin liittyy tietysti taas uusiin juoniin. Whitet ja Robert ovat kyllä kiinnostavampia kuin edelliset Maceyt.


      • Huomioita_sohvalta
        Draamaajajännitystä kirjoitti:

        Olisit aloittanut tuolla tekstillä aivan uuden ketjun koskien uusia Kartanon asukkaita. Otsake vaikka: Kartanon asukkaat. Robertin on rooli vaativa kaikista ei ole näyttelemään hahmoa. Tiedän mitä tapahtuu mutta tämä ei ole paljastus ketju. Rosskin tekee palveluksia Lawrencelle. Dingletkin tietenkin liittyy tietysti taas uusiin juoniin. Whitet ja Robert ovat kyllä kiinnostavampia kuin edelliset Maceyt.

        Lähtipä vaa purkaantumaan tämä, liikaa venähtänyt ajatusrimpssu, kun joku tuossa mainitsi Chrissyn. Ei tuo ollut mielestäni uuden avauksen arvoinen.
        Ehkä jonkun ajan kuluessa vielä palaamme tällä palstalla tähänkin aiheeseen. Vatvomaan kartanon asukkaiden elämää.
        Katsellaanpa nyt ensin rauhassa, miten kirous starttaa. Kyllä siellä jo varmaan muuttolaatikoiden päällä pahahenki istuskelee Whiten perhettä vastaan ottamassa. Hieroen touhukkaasti karvaisia käsiään yhteen, nauraen pahanilkisesti: No niin ja sitten tervetuloa seuraava perhe!


      • EDparassarja

        Oikeassa olet. Kannattaa odotella ja katsella vielä mitä alkaa tapahtua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      73
      3350
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3170
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2682
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2052
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      313
      1864
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1845
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1775
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      129
      1424
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1261
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe