Vähänkäytetty.fi - kokemuksia?

Kirppistelijämamma

Hei olisiko kellään kertoa kokemuksia tuosta Vähänkäytetty.fi -palvelusta? Tekisi mieli laittaa sinne lastenvaatteita myyntiin. Sehän on nyt mainostanut kovasti ja antaa ymmärtää, että kauppa käy siellä hyvin. Onko joku langoilla oleva myynyt siellä tai ostanut sieltä?

28

8325

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirppistelijä

      Oon myynyt ja ihan mukavasti on kauppa käynyt :) Tietysti riippuu mitä myy ja mihin hintaan. Merkkivaate meni tietty paremmin kaupaksi, mutta yllättävän hyvin meni myös H&M:t ja muu halvempi merkki, kun ei pyytänyt liikoja ja olivat hyvä kuntoisia. Aikalailla itse myin samalla periaatteella, kuin tavallisella pöytäkirppiksellä, hyväkuntoista tavaraa ja sopivaan hintaan. Seuraavaa pakettia kasailen jo myyntiin.

      • Kamalasti

        Ai kasaat.... Aivan älytön homma tossa Vähänkäytetty.fi kirppiksessä. Itse joutuu kuvaamaan ja laittamaan vaatteet myyntiin jne.


    • Ankku90

      Vauvan vaatteita olen ostanut nyt pari kertaa. Ihan suht isoja satseja ;) tänään hain siwasta 50€ edestä paketin. Tykkään sivustosta, helppo käyttää (ostajana, myyntiä en ole vielä kokeillut) ja halvat hinnat iso !

      Yksi vaate on vain mennyt suoraan roskiin, 1€ huppariliivi, jossa kauheat tahrat jotka ei lähtenyt pesussa. Ois voinut palauttaa joo, mutta puoli-ilmainen kun oli niin en kehdannut nähdä vaivaa :D

      Kunhan laatu pysyy hyvänä ja hinnat kohtuullisina, ostan lastenvaatetta jatkossakin! :)

    • Nettikirpparitäti

      Onhan siinä myyntiinlaittamisessa oma vaivansa, mutta kyllä vähänkäytetyssä saa parhaan hinnan itselleen. Emmyä olen kokeillut myös. Heidän osuutensa on minulle aivan liian suuri. Jopa 60% hinnasta.

    • Piuku90

      Oon laittanut myyntiin yli 200 vaatetta. Ja myyty on noin 70%. Ihan euron kahden hinnalla liikkuu lasten perus vaatteet. Omia paitoja ja farkkuja saanut myytyä myös. Lasten tarvikkeita mm. unipussi, tuttinauhoja, rintapumppu meni heti!

      Hyvää kamaa ja hinnat kuntoon niin kauppa käy! ☺

      ..Paljon olen ostanutkin ja tyytyväinen olen siihen mitä olen saanut

    • yuyu

      Onko vielä kokemuksia, löysin tän vanhan keskustelun. Vaatekaapin siivous käynnissä ja olis tosa pari laatikollista hyvää pieneksi jäänyttä vaatetta. Osan vein suoraan lumppukeräykseen mutta jäi paljon sellaista mitä ei henno kun ovat tosiaan vähänkäytettyjä ajanmukaisia vaatteita.

      Paljon kannattaa pyytää vaatteista/tavaroista?

      Olisitko valmis maksamaan seuraavia hintoja, muutama esimerkki mitä olin ajatellut:

      - M kokoisia Puman huppareita, hyväkuntoisia mutta ei vaan tuu käytettyä. Noita on harmaa ja pinkki, samanlaiset. Aattelin hinnaksi ehkä 5 euroa?

      - Uusin Harry Potter, kerran luettu. Hinnaksi ajattelin 5 euroa?

      - Useampi Vilan mekko. Hyväkuntoisia, S - M kokoja. Hinnoiksi ajattelin 3 - 6 euroa vähän mallista riippuen.

      Niken teknisiä treenipaitoja, noitakin on useempi M kokoinen ja erivärisiä. Hinnaksi ajattelin 4 euroa kpl. En löytänyt mitään vikaa, kaikki laput jne paikallaan.

      No tossa muutama esimerkki. Onko liikaa ja meneekö tuollaisilla hinnoilla.

      • bladefinn

        Viimeisen 1,5 v aikana olen lähettänyt sinne yhteensä 380 tuotetta ja rahaa tullut yli 1000€.
        Nuo hinnat ovat ihan hyviä.
        3 viikon välein järjestelmä pudottaa tuotteiden hintaa automaattisesti 20% aina -80% asti.
        Eli älä laita hintaa liian alas kun se tippuu kuitenkin. 😊


      • tringeli

        Oho, ootpa saanu hyvin myytyä!


    • Pilttuuz

      Itsekin ajattelin kokeilla ostamista sieltä, näkyi ilmaiset postitkin tulevat ensikertalaiselle. Yllättävän kivan näköistä vaatetta oli myynnissä, jostain luin että ovat nykyään tarkempia siitä mitä hyväksyvät myyntiin, se on hyvä ostajille. Melkeen epäilyttävän halvallakin vaatteita :D testi tilaukseen lähtee lasten välikausi ja talvivaatetta

      • Ostanajankulma

        Lasten välikausi vaatteetta löytyy kyl tuolta, joskus ihan muutamalla eurollakin


    • Ostajankulma

      Päivittäin lisäävät uutta tuotetta myyntiin, joten ainakin myyjiä edelleen riittänee, menekistä ei tietoa. Lapsille löytyy ainakin hyvää vaatetta, uudenveroista. Talvivaatteita /uudenveroisia fleece haalareita reilusti alle 10e,kaupoissa fleece hinnat lähemmäs ja yli 20e. Perusbodeja näkyy olevan melko kovallakin hinnalla tosinaan myynnissä, ne jäävät ostamatta. Naisten vaatteissa varsinkin edullisesti hyväkuntoisia mekkoja paljon myynnissä. Miesten vaatteista ja sisustistavaroista/dvd jne ei ole kokemusta

    • Miestenvaate

      Onko kellään tietoa meneekö miesten vaatteet kaupaksi?

    • Liikaavaivaa

      Liikaa vaivaa ja naurettavan halvalla vaan menee. kokeilkaa jotain muuta jos haluatte saada itse jotain rahaa ja pienemmällä vaivalla!

    • Ksdkdjdjdj

      Joo, ei kannata näillä nykyisillä hinnoilla mitään tuolla myydä. Lisäksi tulituksissa kestää luvattoman pitkään, saa nähdä tuleeko ollenkaan

    • Anonyymi

      TUPLAETUPÄIVÄT! 🥳
      Kaikista aletuotteista -1€ lisäalennus.
      Käytä kassalla koodia: TUPLAETU

      Lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen, kun ostat 7 tuotetta tai enemmän. Edun saat automaattisesti kassalla.

      Nyt kannattaa hyödyntää etu pian, sillä se on voimassa 11.-13.6. klo 23:59 saakka.

      VÄHÄNKÄYTETYSTÄ LÖYDÄT YLI 200 000 TUOTETTA. TERVETULOA TEKEMÄÄN EKOLOGISIA JA EDULLISIA LÖYTÖJÄ!

      ÄKKIÄ OSTOKSILLE

    • Anonyymi

      KAIKISTA LASTEN VAATTEISTA 1€ POIS!
      Etu koskee myös huippuedullisia ALE-tuotteita.

      Käytä kassalla koodia: SCHOOL

      Etu päättyy tänään 1.8. klo 23:59, joten toimi pian!

      Back to School & work-kampanja kestää 29.7.-8.8., joten pysy kuulolla jos haluat päästä hyödyntämään tulevat tarjouksemme ensimmäisenä!

    • Anonyymi

      Valitsin Myy helposti -palvelun ja lähetin ison erän melko laadukkaitakin, enimmäkseen käyttämättömiä talvi- ja juhlavaatteita lokakuun lopussa. Vaatteet eivät ole päätyneet myyntiin vieläkään, välillä paketti oli kadonnut, sitten se taas löytyi. Välillä oli kirppismestarikin kadonnut, sitten löytyi uusi. Jossain kohdassa minulta tiedusteltiin, mitä oikein oletkaan lähettänyt, kuvaile malli, merkki, väri, koko... Nyt on siis kolme kuukautta kulunut ja vaatteet ovat paketissaan edelleen? Ainakaan ne eivät ole myynnissä. Asiakaspalvelu ei vastaa.

      • Anonyymi

        Mulla ei näkynyt myynnissä kolmea tuotetta. Kyselin perään ja kuulemma hylätty, koska huonossa kunnossa. Tämän jälkeen ei mitään vastausta yhteenkään sähköpostiin. Hylätyt tuotteet olivat: paristi käytetyt korkokengät, kerran jalassa olleet talvikengät ja metallinen koruvyö (en ymmärrä miten tällainen voi olla huonokuntoinen, jos on kaikin puolin ehjä). Laitoin jopa kuvan sinne korkkareista ja kysyin että mistä kohtaa nämä ovat huonossa kunnossa. Ei vastausta. Eli täysin mielivaltaista toimintaa. Etenkin kun olin laittanut täpän kohtaan myymättömät saa lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Eli periaatteessa voisivat vaikka koko erän hylätä vaikka laput roikkuisi vielä paikallaan. Paljon köytetyt leggarit kyllä kelpasivat myyntiin. (Näiden lähettämistä mietinkin, että viitsinkö edes lähettää) Kiertäkää tää palvelu kaukaa.


      • Anonyymi

        Olen lähettänyt kolme erää melkein uusia vaatteita ja nyt puuttuu myynnistä n.30kpl. melkein uusia vaatteita. iltapukuja, häämekko, kenkiä ja muita vaatteita. Samasta erästä palautettiin kuiten yksi mekko takaisin, joten perille oli mennyt. Nyt asiakaspalvelu ei vastaa. Joku on tainnut ottaa tuotteita välistä.


    • Anonyymi

      Myyntituottoja ei enää saa luvatusta ajassa, joka sekin venyy koko ajan. Tällä hetkellä 14 + "tilapäinen" ruuhka + 10 arkipäivää joka on siis yht. 1,5 kk! Ja saako senkään jälkeen? Googlaamalla löytyy yrityksen taloustiedot ja vahvasti mennään tappiolla. Veikkaan, että on nurin koko firma ennen kesää.

    • Anonyymi

      Kauheat provikka ainakin menee. Aivan järjetöntä että joku vetää 50 pinnaa välistä.

    • Anonyymi

      Aika p.. Kaa oon lähettäny vaatteita myyntiin ja niitä hylätään vaikka on uusiakin ollu.

    • Anonyymi

      Ostajan kannalta näyttää vahvalta kusetukselta. Tuotteista ei saa mitään lisätietoja jos sattuu olemaan huono kuva. Kenkiä katselin. Likaisia ja kuraisia vaikka puljun ei pitäisi hyväksyä niitä myyntiin. Liian ylimalkainen kuvaus kunnosta ja lähes poikkeuksetta myyjä liioittelee kuntoa kun kuviin.

    • Anonyymi

      ... siis kun vertaa kuviin.

    • Anonyymi

      Odotan edelleen rahojani, tilityspyyntö tehty jo 2 kk sitten. Lupasivat hoitaa "mahdollisimman pian". Laitoin viestin, että jos ne rahat ei tule 1-2 viikon sisällä, niin ilmoitan kuluttaja-asiamiehelle.

      • Anonyymi

        Sama ongelma. Rahoja ei saa. Olen odottanut 1.2.24 alkaen. En todellakaan suosittele!!


    • Anonyymi

      Ostin jalkineet n. kuukausi sitten, kuntoluokka 4, mutta huono tuotekuva. Paketti tuli nopeasti, mutta tuote oli kaikkia muuta kuin "lähes käyttämätön". Kulumaa, töhryjä, hankaumia, naarmuja. Siis kuntoluokka ihan pielessä. Palautin, firma maksoi palautuksen ja rahat tuli takaisin kortille vajaan kahden viikon kuluttua palautuksen hyväksymisestä. Palautusprosessi toimi moitteetta.

      Sittemmin jalkineet on laitettu uudestaan myyntiin, nyt realistinen kuntoluokka ok, mutta alkuperäisen kuntoluokan mukainen hinta ihan pielessä. Jos jalkineista olisi alun perin ollut asialliset kuvat, olisi säästynyt vaivaa kaikilta osapuolilta.

    • Anonyymi

      Laitoin n. 80 tuotetta pakettiin ja päätin kokeilla kirppismestaria. Suurin osa täysin uusia ja osassa jopa hintalaput kiinni. 6 viikkoa meni ja mitään ei kuulunut. Kyselin perään, jolloin aspa vastasi, että on ruuhkaa. 10 viikon kohdalla vaadin myyntihinnassa huomiointia pitkää aikaa. Tuli vastaus, että olemme vastanneet. Sainkin sitten vastauksen. Kaikki oli kuulemma likaisia ja rikki. Kuvia oli otettu muutama. Paska maku jäi. Tätsin ymmärrettävää, että jokaista tahraa en välttämättä itse huomannut ja siksi hylky, mutta että koko paketti!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe