Mikrosiru 666

ruut333

https://youtu.be/DwGIICevE7A
https://youtu.be/P6Sqr6mnaGQ

Nämä molemmat videot ovat englanninkielisiä,mutta ne molemmat myös kertovat Pedon Merkistä 666, jota kutsutaan mikrosiruna. Se on jo monilla käytössä. Alemmassa linkissä on siitä että mikrosiru on suunniteltu niin että ihminen jolla on mikrosiru ei tule enää ikinä kaipaamaan Jumalan puoleen. Tämä on hyvin ymmärrettävää sillä sehän on saatanan tarkoitus. Jos tunnet jonkun tai tulet tuntemaan jolla on mikrosiru,niin hänelle on turha puhua pelastuksesta. Hänet on jo merkitty saatanan omaksi. Ilmestyskirjassa sanotaan että jokainen jolla on Pedon Merkki ei tule pääsemään Taivaan Valtakuntaan. Tulevaisuudessa saatanan omat ovat vaarallisia uskoville. Muista tämä.
Mikrosirua mainostetaan hyvänä asiana. Kaikki millä saatana haluaa ihmiset ajattelemaan muuta kuin Jumalaa on tehty sellaisiksi että ne ovat mukavia,elämää helpottavia,nautinnollisia,hauskoja,jne. Uskovan tulisi erottautua kaikesta synnistä. Ihan tv:n katsomisesta lähtien. En sano että tv on syntiä,mutta se sisältää nykyään yhä enemmän ohjelmia jotka aiheuttavat ihmisissä orjuutta. Siihen orjuuteen mennään yleensä pikkuhiljaa,niin ettei itse edes huomaa sitä. Pyhä Henki on uskovilla sitä varten että Hän näyttää mikä kaikki vie uskovaa eroon Jumalasta kohti saatanaa. Jos uskova todella etsii Jumalaa niin Jumala vastaa ja auttaa. Jos todella haluaa irti synnistä ja että maailma ei vie,niin Jumala auttaa. Keskittymällä elämässä yhä enemmän rukoukseen,Raamatun tutkimiseen uskova löytää läheisen Jumala-suhteen. Siihen auttaa se mitä enemmän laittaa pois sielua vietteleviä asioita elämästään. Esimerkiksi ei-hengelliset elokuvat ja tv-sarjat ja maailman musiikki ovat hyviä esimerkkejä jotka kannattaa poistaa sillä juuri nuo viettelevät eniten. Ne altistavat moniin erilaisiin synteihin. Jossain vaiheessa huomaat että et edes kaipaa noita elokuvia,musiikkia,ym jotka ovat olleet osa elämääsi. Itse asiassa ihmettelet miksi ylipäätään olet hukannut aikaasi niihin ja ymmärrät itsekin että saatana yritti niiden avulla viedä sinua Pelastajasi luota helvettiä kohti.
Uskovia ei ole koskaan tarkoitettu olemaan mukana maailmallisissa asioissa koska uskovat eivät ole tästä maailmasta. Uskovien tarkoitus on kertoa jollain tapaa pelastuksesta ja ohjata ihmisiä Kristuksen luo. Ja uskovien tulee elää pyhinä kuten Kristuskin eli ja näytti esimerkin.

Tässä vielä video pyhänä elämisestä:https://youtu.be/8PV987aTDhc

24

1054

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannatko.ristisi

      Kannatko ristisi, kuten Jeesus teki Isän tahdon noin kaksi tuhatta vuotta sitten, kun pedon merkki tulee lähitulevaisuudessa, ja hyvä ymmärtää että tarvitset elävää vettä Jeesuksen nimessä ja Pyhän Hengen öljyn voiman Isässä Jumalassa, kuten myös Jeesusta vahvisti Jumalan enkeli siellä Getsemanessa ennen vangitsemistaan. Hyvä Jumala antaa voiman voittaa maailman ja jo tänään saamme oppia tuntemaan näitä lähitulevaisuuden tapahtumia Jumalan profetioista ja samoin armolahjojen kautta voimme olla valona ja suolana tässä maailmassa, ja valo tarkoittaa totuuden pyhitystä ja suola Jeesuksen uutta liittoa. Henki ja morsian sanovat: "tule" ja joka kuulee ja tahtoo saa myös elävän veden Jeesuksen nimessä vastaanottaa ja hyvä kiittää ja ymmärtää yhä enemmän pyhittyä Isässä Jumalassa.

    • NäinOn1
    • varoitus

      Tulossa ja menossa jo tuo sirutus. Natosotilaita on sirutettu käsittääkseni. Olen nähnyt joitakin unia pedon merkkiin liittyen. Eräässä unessa sanomana oli se, etteivät kaikki tiedä, että se on pedon merkki. Ihmiseen, joka sen oli ottanut, oli tullut paha syöpymä käteen. Sitten toisessa unessa kerrottiin, että nuo mikrosirutetut lähtivät vainoamaan. Vaarallinen, erittäin vaarallinen!

      • taikauskoinenhölmö

        Vai että oikein unessa näit. Tosi vakuuttavaa.


    • uolevius

      Hölynpölyä. Jenkkien höpötystä. Älä usko moiseen vaan keskity Kristukseen, armoon ja rakkauteen.

    • 1234567---

      Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti.

      • nousikuolleista

        Sapatti on kuule lepopäivä mikset sitten lepää?? Koska sulla ei ole Messias Jeesusta sä elät Mooseksen lakia . Me muut ollaan tultu siinailta golgatalle jo 2016 vuotta sitten . Mutta pidä vaan sapattisi. Jeesus paransi sairaita sapattina ja sanoi olevansa Jumalan Poika siksi se ristiinnaulittiin. Sunnuntai On kuule pyhäpäivä ihan Jeesuksen tähden eikä ihmisten. Jumala antoi Poikansa . Älä pilkkaa kuule muitten uskonnonvapautta täällä enää yhtään .


      • adventismionvaletta

        Lauantaisin on kivempaakin tekemistä kuin harrastaa jotain jenkkien keksimmää ellentädinuskontoa.


      • 1234567---
        nousikuolleista kirjoitti:

        Sapatti on kuule lepopäivä mikset sitten lepää?? Koska sulla ei ole Messias Jeesusta sä elät Mooseksen lakia . Me muut ollaan tultu siinailta golgatalle jo 2016 vuotta sitten . Mutta pidä vaan sapattisi. Jeesus paransi sairaita sapattina ja sanoi olevansa Jumalan Poika siksi se ristiinnaulittiin. Sunnuntai On kuule pyhäpäivä ihan Jeesuksen tähden eikä ihmisten. Jumala antoi Poikansa . Älä pilkkaa kuule muitten uskonnonvapautta täällä enää yhtään .

        Kymmenenkäskyn laki on Jumalan antama laki ihmiskunnalle. 1700 luvun Luterilaiset virret kertovat. Virsi 135.1. Nää käskysanaa kymmenen ne meille kautta Mooseksen Jumala itse ilmoitti, ja Siinalla kirjoitti. Ah Herra armahda.
        136.1. Ken tahtoo olla kristitty ja kristittynä kuolla, ei sille outo, PEITETTY, saa Herran laki olla, jonk' antoi itse Jumala.

        Voittajat pääsevät lasimerelle veisaamaan Mooseksen, Jumalan palvelijan, virttä ja Karitsan virttä Ilmestyskirjan mukaan. Kuten tiedämme myöskin Mooses piti Jumalan antaman sapatin pyhänäpäivänä. Jeesuskin sanoi: Sapatti on annettu ihmistä varten. Jeesus menikin sapatinpäivänä tapansa mukaan synägoogaan opettamaan ja samalla paransi sairaita. Puusepän verstaan ovet pysyivät suljettuina sapattisin koska ne eivät kuuluneet välttämättömiin töihin.

        Jeesus ei tullut kumoamaan lakia ja profeettoja, joten sapatti kuuluu myöskin Uudenliiton kristityille. Sapatti on Jumalan merkki.

        Sunnuntai on ihmisasetus pyhäksi ja siksi pedonmerkki. Katolinen kirkko Laodikean kirkolliskokouksessa v.364 jKr. siirsi pyhyyden lauantailta sunnuntaille.


    • prööt444

      Mietteitä kello 3.06 aamulla:

      "Uskovia ei ole koskaan tarkoitettu olemaan mukana maailmallisissa asioissa koska uskovat eivät ole tästä maailmasta"

      Maailmallisissa asioissa pysyminen saattaakin tuntua hankalalta ellei nuku öisin...

    • Etsijälöytää
      • kijuhyy

        Ois kiva jos voisit hiukan suomentaa.


    • alfa123om2222

      Oikeastaan pyhät eivät voi paljon mitään tehdä. Menossa on Ilmestyksen 13. luku. SEn mukaan Lohikäärmeen tukema Peto voittaa pyhät ja alistaa sen jälkeen kaikki heimot, kansat, kielet yms. valtaansa.

      Ja tuo, että kaikki kansat ovat seuraamassa pedon jalanjälkiä näkyy kyllä maailmassa. UMJ, Monsanto, Globalisaatio yms. ovat pakottaneet aivan kaikki kansat noudattamaan omaa politiikkaansa. Puolustusvoimat supistetaan, geenimanipuloitu maissi, valtionyritysten yksityistäminen, yritysjohtajien palkkiot yms. Nuo toimet on jo totetutettu kaikkien kansojen keskuudessa. Ne siis jo seuraavat petoa.

      Mutta erään käännöksen mukaan täytyy tulla välinäytös, jossa kansallismieliset poliitikot lahjotaan ja he saavat oman lahjuksensa ennen kuin peto ottaa täyden vallaan kaikkiin kansoihin sen jälkeen kun pyhät on eliminoitu pois tuon suunnitelman tieltä. Mitä auttaa pyhityselämään siirtyminen? Raamatun mukaan pyhät voitetaan pedon toimesta.

    • alfa123om2222

      Lohikäärme ja peto joukkoineen ovat pitäneet hauskaa jo vuodesta 1999 alkaen mitä suurimmalla hauskanpidolla sillä he ovat matkalla helvettiin. Ketään synnitöntä ei kuulu helvettiin eikä edes kuolemaan laittaa, mutta ne, jotka joutuvat lopulta helvettiin eivät saa tarpeekseen hauskanpidostaan. Olisi synti ja häpeä laittaa helvetiin sellaisia, jotka eivät ole tarpeekseen pitäneet hauskaa maan päällä ja sen vuoksi nuo pitävät hauskaa salaisesti irstain menoin. Vuosi 2013 oli erityisesti erittäin irstailupitoinen. Salaisesti on tuhottu myös paljon ihmiskuntaa ja ehkä myös kristikuntaa. Kaikenlainen helvettiin johtava tie on tullut erittäin suosituksi.

      Peto ei siis näy täydessä ymmärrettävyydessä vielä, mutta SALAINEN VAIKUTUS on selkeästi nähtävissä. Paras tuki on itselleni osottautunut olevan mantra ja rukous: PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA! Tuota hoen usein ja se on ollut tehokas.

    • katsokaatuo
    • juudakset

      Eihän nyt sairaat vanhukset lapset voi ottaa mitään merkkiä itseensä vaan joku laittaa sen joten ne ei voi itse tehdä mitään edes myydä tai ostaa mitään. Mutta suomessa on kätilöinä eunukkeja tekeviä muslimeja ja juutalaisia sekä eläimiäuhraavia. On myös kotikätilöinä woodoonaisia/miehiä silpomassa lasten sukuelimet. Poppamiehiä. Hinduillakin otsassa merkki ompa vielä hakaristikin rinnassa ja käsimerkki kuten ortodoksikirkon kaksipääjeesuksellakin syyrian yrjöllä ( George) samanlainen. Jeesus sanoi vääriä kristuksia jehovia tulee vääriä profeettoja . Sirutuksia on monenlaisia mm.vip asiakkailla .Etäluettavia. Tv on patsas joka puhuu samoin tietokone jolle on annettu ääni. Manipulointia on. Kuka saa ostaa ja myydä niin. Kukas omistaa pankit kauppakeskukset sirut tietokoneet ja kukas myy jeesusta rahasta .

    • pyramidit

      Muslimit ja juutalaisegyptiläiset palvoo rahaa ja budhat epäjumalien kuvia ja patsaita rahankeräämisessä käytetään. Egyptin faaraoita .

    • bitcoinit

      Kelan papereissa kopioissa on textin kohdalla sirutusta tunnisteita onhan kännyköissäkin ja bussilipuissa sua seurataan niiden kautta missä ikinä leimaat ja ostat lippusi magneettinauhat sirut seuraa sua. Plussakortit kerää sun tietoja. Valvontakamerat joka ostarilla metroilla kaupoissa liikenteessä oot kuvassa myös toimistoissa ja työpaikoilla . Lisänä muut vakoojat ja mm.muslimit seuraa ihmisiä tyhjää pankkikortteja ottomaateissa kun istut niiden ruokapaikoissa etkä yhtään huomaa mitään. Puolet on hyvää tarkoittavaa puolet hyötyä puolet huijausta puolet rikollista ( neljäs osa varkaita). Ethän huomaa kun ostat vaatteita että on käytetyistä kankaista tehty. Tai itämaan matto voi olla loppuunkulunut ikivanha käytetty. Silmäkääntötemppuja puhallusta huijausta . Piraattituotteita väärennettyjä etikettejä makselet väärennettyjä laskuja etkä tajua mitään. Kuuntelulaitteita seinät vaatteet täynnä ja joka maasta joka uskonnosta . Ahneuden tähden . Muutenhan olisivat hoitamassa ihmisiä ja kasvimaalla. Ahneus kateus itsekkyys ...

    • ristiinnaulitussasovitus

      Jeesuksen uskon säilyttäneet pelastuu muut jää tänne .

      • tuomiottuleecusettajille

        Ylöstempaamisjutut on höpöhöpöä.


    • uusiliitto

      Eikö Doris oo venäläinen nimi . Älkää ny näitä uskoko . Jeesus vaan.

    • äläuskohöpöjuttuja

      Hulluinhuoneiden suljetut osastot ovat täynnä näitä mikrosirupedonmerkkipascajuttuja uskovia. Sairaat saarnamiehet pelottelevat tämmöisellä scifihöpöhöpöjutulla. Ovat vielä hullluinhuoneessa itekkin...

    • ruut3333

      Pyhä on rietasta, ajattele jos sanot Pyhä peräkkäin tosi nopeesti siitä tulee "Häpy"

      Jos löytää Jumala-suhteen, saakos syytteen työpaikkaseksistä? Jos Jumalan (Pomon) kanssa on suhde, päätäni kivestää ja mahassa kertää

    • mikro.siru666

      Onko aloittaja muslimi?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1699
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1584
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1298
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      79
      1217
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe