Kiikarimies Reimalla

huolissaan558

Onko joku nähnyt kiikarimiestä joka kurkkii ihmisten ikkunoihin Kankaanpäässä Reimalla samaa on ollut aikaisemmin tänä vuonna Myllymäessä Veteraanitalon läheisyydessä. Mikähän tämän hiipparin tarina on kun Myllymäessä päiväkoti vieressä missä aikaisemmin nähty ja nyt viimeisin havainto aivan talon nurkissa jossa läheisessä talossa lapsille päivähoito paikka! Mies on valkoihoinen ei siis maahanmuuttaja jos joku tämän näkee/törmää ilmoitus vaan pikaisesti poliisille. Saadaan tämä ihme hiippari kiinni ennenkuin jotain oikeasti tapahtuu.

21

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bfgdswqäå

      Täytyy olla joku katuvalvontaporukasta. Ovat valkoihoisia ja hiippailevat iltaisin asuntoalueiden ympäristöissä tiirailemassa ihmisten tekemisiä.

      • afdsafsd

        Kyllä te hyysärit olette pehmeitä, olisit ollut kirjoittamatta mitään jossei sinulla ole mitään annettavaa kyseiseen keskusteluun.

        Ja sitten asiaan:
        Myllymäessä oli ainakin vuosi sitten havaintoja hiipparista joka tuli ihmisten pihoihin hämärään aikaan, huppari ja vetää tupakkia, ei juuri muita tuntomerkkejä ole saatu.


    • EiOmaaLifee

      Reimalla? Vallin vei**o?

    • huolissaan558

      No nyt Reimalla kaikki silmät ja korvat auki. Viime yönä tämä varmaan sama heppu oli käyny postiluukkuja kolistelemassa keskellä yötä.. Mikä tämä hiippari oikein on.

      • slenel

        missähän talossa kolistellu? ala ovet kun menevät illalla säppiin niin sisälle ei pääse kun avaimella. toki jos on jääny porraskäytävään kytikseen.


      • nuuska-maija

        siellä r-kalliolla riittää niit syrjäytyneitä...haloo...


      • Varmaan_joku

        Jakomielitautinen, psykopaatti sarjamurjaaja.


    • mjhngfb

      Ettei vaan liittyisi siihen murtoporukkaan, itse soittaisin poliisille kaikki tietoni.

    • Kuulolla

      Nähty ainakin Neuvoksenkatu 12 ja sen läheisydessä. Kuulin vain että poliisi oli ottanut jonkun kiinni viime viikonloppuna. Mutta sen jälkeen on samasta "kyttääjästä" jo uusia havaintoja. Uusin havainto eiliseltä 6.2!

    • nsaloo

      Niinisalossa jokunen vuosi taaksepäin liikkui kanssa samanlainen kyttääjä. Kerran pääsin viereen, mutta oli suht nopea juoksemaan.

    • Kiikarimies

      Puskaradio toimii. Nyt on tullut 110% varma tieto. Tämä hiippari on Loimaan terveyskeskuksesta karannut mielisairas on ollut syytettynä mm.pahoinpitelyistä,raiskauksen yrityksestä,raiskauksesta,kunnianloukkauksesta,useista lähestymiskiellon rikkomisista,sivellisyyden rikkomisesta,laittomista uhkauksista. Tuomittu näistä rikoksista "hullujenhuoneelle" tälläinen mies se sitten on. Nimikin on tiedossa mutta varmasti rikkoo jotain Suomen Lakipykälää jos sen täällä julkaisee.

    • nsaloo

      Aivan varmasti.

    • pensasota

      Oliko sama kiikarimies ST1:n pihassa katselemassa naapuriliikkeiden bensanhintoja???????????

      • vaikorjaamoselvitys

        luulisin että tässä on kyseessä on selvitystyö -> mikä korjaamo huoltaa kaikki merkit..


    • kiikarimies

      No jos noin haluatte vitsailla tosi asialla niin siinä sitten vitsaillaan. Olenpahan ainakin varoittanut!!

    • Voivoisentään

      Eikös katuvalvontasakki saa tätä hiipparia kiinni? Vai onko liian kiire päivystää poltetun rakennuksen raunioilla lapsiperheiden tekemisiä kyttäämässä ja keskikaljaa juomassa? Luulisi sellaisen porukan (lähes 500 henkeä) nyt yhden tirkistelijän kiinni saavan.. Mutta on ilmeisesti mukavampaa ajella kahtakymppiä pitkin Niinisaloa amisviikset väpättäen ja päivittää perseilynsä vielä pitkin naamakirjaa.. "Sellainen ryhmä, että voi voi..."

    • mammahuolissaan

      Minä en ainakaan vitsailisi tälläisen asian kanssa. Kuka sitten onkin niin kiinni on saatava ja pian tässähän lähellä myös lasten leikkikenttä.

      • katujensoturit

        nyt sitten vain kiireesti märtsille viestiä, että valjastaa katujen noin viisisataa soturia reimankalliolle partioimaan ja mikäli ei tällä porukalla vielä ala tilanne rauhoittumaan, niin sitten vaan virka-apua pyytämään partioimiseen partioitoimintaa tukevilta jokuselta tuhannelta kankaanpääläiseltä...

        luulis että jos nyt kolmekkin tuhatta soturia etsii yhtä kiikarimestä reimankalliolta niin kumma jos ei löydy... vai paukutellaanko vaan henkseleitä seuran haastattelussa?


      • märtsin_enkulit

        taitaa märtsin enkulit panostaa resurssinsa tähän suomi24 kanavan vartiointiin, kuka sinne nyt tällä kelillä pihalle menis partioimaan, on pimee ja kylmä...


    • zaissi

      Neuvoksenkadulla, pysäköinti kielletty-alueella heti suojatien edessä, sama auto päivittäin. Olisko kiikarimiehen kyttäyskoppi? Leikkipuisto vieressä.

      • zikee999

        Minkä merkkinen auto?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe