pakolaisia

kitinenpakolaisia

Nyt net perkeleet ovat pesiytyneet tänne , kourallinen pakolaisia kitisenrannan koululla ja niille annetaan jotain opetusta, voi saakeli sentään , tänne tulivat , pitääkö net ajattaa pois , sillä eipäs kunta ole mitään asiasta ilmoittanut päätöksistään jotta pakolaisia otetaan kuntaamme.

39

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rauhaaheille

      Annetaan heidän olla, ei aloiteta häiriköintiä. Rauhan-neuvottelut Syyriaa koskien alkamassa, ehkä he pääsevät takaisin kotimaahansa piankin.

      • peltipailakkalla

        Tuiskussa tunturiin, sano...


    • Pakoloisia

      Se on Venäjän etu päästä eroon ylimääräisestä sakista ja nyt siihen on hyvä tilaisuus. Olisi pitänyt päästää heidät kokoukseen, nyt lähettävät väkisin "valtuuskuntaa" Suomeen ja tiedä vaikka tulevat kohta itse perässä muutenkin kuin Hybridisodan muodossa. No, ei kai sentään. Ollos huoleton poikais valveil on. Suomen salainenase, huopakumisaappaat ja niitähän meillä on.

    • savotan-sanna

      Kyllä sodankylään mahtuu, lisää vaan isomunaisia negereitä ja irakin partalapsia.

    • No-onhan

      se vähän noinkin, tilaa on ja ruokaa saa Littistä, rahaa painetaan pajassa.

      • Nb21

        Soskustahan sitä veronmaksajien rahaa saa...


    • Leijonamerkki

      Joko se saamelaisena esiintyvä Pekka on tullut noettuine naamoineen Rovaniemeltä Sodankylään? Se savukoskelainen suomalaisia hauskuuttava pulttibois?

    • Velkarahalla

      Itse odotan, koska Suomi romahtaa tämän 100 miljardin velkataakkansa alla. Yksi miljardi on siis tuhat miljoonaa. On olemassa sanonta: sitä saa, mitä tilaa. Ja näinhän tässä on käymässä. Älkää ihmiset sijoittako mitään enää tähän maahan, näin pääsette pikemmin alta pois, kun rajan takaa tulee tuhansia turvapaikanhakijoita, joita ei voida juurikaan palauttaa. Suomi on kaatopaikka ja kohta raatopaikka: Ruotsi kippasi turviksiaan tänne, sitten perässä tulee Venäjä. Ja lisäksi kaikki ne muut. Hyvinvointia ja rahaa jaetaan heille, ja se raha on otettu siitä valtionvelasta. Heh.

    • Eskaloituu

      World war 3 here we come...

    • invaasiotapahtuu
    • suomessamaantavat

      Joo , tulevat tänne ja sossun rahoilla leveillään ja suomalaiset täälläkin hätää kärsii kun köyhyys isekeny,kyllähän tätä on törkeää , voisivat samoin mennä takaisin sinne mistä tulivat , mutta missä perheet ? jos sotaa lähtee pakoon niin sotakarkurihan son ja vankeuteen joutaa , miten kävisi jos suomalainen lähtis sotaa pakoon ??? sinne syyriaan ja irakkiin jätti lapset ja naiset kuin mummot ja papat kuolemaan, sais hävetä mutteihan net ossaa sitä...pitää antaa kovalla pakkasella lumipesu ja jättää yöksi ulos oppimaan tavoille.

    • suosi_suomalaista

      Saatanan isiksen sissit!!! Noille ei lumipesut tehoa, ei se hiekanväri lumella.... Sodankylän kuntalaiset, älkää antako kusettaa itseänne enempää! Noilla huolto suhde on 1:4, kun vuodeosastoilla ym on 1:0,4. Eli kohta on sievä lovi lompakossa joka jampalla! Ja muistakaa olla nuivia kaikkia hyysääjiä kohtaan ja elintasopakolaiset ulos rakkaasta kotikunnastamme!!! Pitäkää silmät auki ja huolehtikaa lapsienne ja vanhustenne turvallisuudesta. Ei muuta.

    • 99.7

      Haluamme ison satsin irakilaisia tänne. Tätä mieltä on 99,7% kuntalaisista.

      • nyt_silmät_auki

        Otappa lääkkees! Ainoa satsi, mitä sieki haluat, on Irakin pojalta - homo!!!


    • Minkästeet

      Miten kukaan voi olla niin naivi, että kuvittelee etteikö Pyssykyläki joudu ottamaan maahanmuuttajia tiloihinsa elätettäväksi, haloo.

    • Kuriztaja

      Mulla ainakaan ei oo enää jarruja autossa

    • Rikusekuvai

      No otakaapa rauhallisesti ne mamuiksi katsomanne ihmiset olivat italialaisia tanssijoita ovat jo poistuneet kylästä älä Harri hermostu.

    • Kylähupsu

      JOOO!

    • pinkeää.tussua

      Thaikuista otetaan pyssykylään 1000 naisen erä. Majapaikka kyllä kaikille saadaan. Helposti.

    • lasimäki

      Vai kourallinen? Olkaa onnellisia. Täällä pienessä kylässä on satapäin nuoria miehiä. Aamiainen on klo 9. Veronsa maksama siivooja-akka menee klo 6 töihin. "Pakolaisraukat" kulkee ylimielisesti kylätiellä. Lääkäriin pitää päästä heti ja lääkkeet ja muut jos kuppa tai hiv vaivaa. Hoitoa ja heti meille. Minne hemmetin kuuseen sitä muuttaisi että pääsisi eroon näistä loisista. Muuttaisin mielelläni pohjoiseen jos vaan töitä olisi.

    • islam

      Tää on kyllä ihan totuus. Isoisäni oli sodassa ja haavoittui. Muka"parani" ja meni rintamalle takaisin. Sai kranaatista päähänsä ja vammautui loppuuikäkseen. Ei varmaan pakoloisten takia. Kiitos suvakit ja hävetkää jos osaatte.

    • qwader4

      Sodankylä, saatana. Pitäkää puolenne. Laittakaa ne jonnekin kairaan. Olis myös hyvä kun hukkuisivat vaikka inarin järveen tai katumajärveen. Sori, kun eivät hukkuneet egeanmerellä ja tulivat tänne loisimaan.asewdgg

    • siemenpianlentää

      Thai naisia tulossa? Ai ihanaa!!!!

    • miehiätulossa
      • MikäpäSeMiehissä

        Komeita ovat ja rauhallisia. Näitä vaan pyssykylä täyteen.
        Hyvää musiikkia. Tästä nauttii.


    • Pidin-kovasti-myös

      Tolkun ihmisiltä vaikuttivat, TERVETULOA Sodikseen ja Jeesiööööön, kyllä tänne tuulimyllyjen joukkoon viuhtojia mahtuu.

    • JeesiönPäätös

      Jeesiö ottaa näin aluksi 10 000 partalasta. Kriteerinä kuitenkin vähintään 25cm temmi!

    • vuotsonjussi

      Tästä ei vielä tässä vaiheessa saisi puhua, ja luotan siihen ettette tekään vielä tällaista julkistaisi, mutta siilastielle on varattu kokonaisia kerrostaloja maahanmuuttajien tarpeeseen.

    • Pilkun-nussintaa

      Ja sanan eteen ei tarvita pilkkua. Vai niinkö nykyisin kouluissa opetetaan.
      Siilastie on erisnimi ja silloin se kirjoitetaan isolla alkukirjaimella jne.

    • mukavatmiehet
    • MeRikastutaan

      Eikös olekkin ylevää auttaa? Turismi kukoistaa sodankylässä aasti

    • on.se.niin.väärin

      Itse odotan, koska Suomi romahtaa tämän 100 miljardin velkataakkansa alla. Yksi miljardi on siis tuhat miljoonaa. On olemassa sanonta: sitä saa, mitä tilaa. Ja näinhän tässä on käymässä. Älkää ihmiset sijoittako mitään enää tähän maahan, näin pääsette pikemmin alta pois, kun rajan takaa tulee tuhansia turvapaikanhakijoita, joita ei voida juurikaan palauttaa. Suomi on kaatopaikka ja kohta raatopaikka: Ruotsi kippasi turviksiaan tänne, sitten perässä tulee Venäjä. Ja lisäksi kaikki ne muut. Hyvinvointia ja rahaa jaetaan heille, ja se raha on otettu siitä valtionvelasta. Heh.

      Yllä nimimerkki: "velkarahalla" kirjoitus

      Velkaa on todellakin ja paljon YLI 100 MILJARDIA !
      jA LISÄÄ JOUDUTAAN OTTAMAAN JOKA VUOSI USEITA MILJARDEJA ENTISEN VELAN PÄÄLLE!

      Tällä velkarahalla rahoitetaan noiden 30 000 nuorten laittomasti rajan yli tunkeutuneiden partaveikkojen yltäkylläinen paapominen. Samaan aikaan työttömät, eläkeläiset ja köyhät opiskeliat sinnittelee lähes olemattomilla tuloilla. Kysymys kuuluu: ONKO TÄMÄ IHAN OIKEIN? Voisiko joku suvakki vastata tuohon kysymykseen ?

      Todettakoon huvittavana seikkana että Heinolan reumasairaala piti lakkauttaa kun ei löytynyt muutamaa miljoonaa. Mutta arvatkaapas mitä.. nyt kuuluu kummia. Jos tieto pitää paikkansa niin tämä sairaala otettiin pakolaisten käyttöön. Ja arvatkaapas mitä , KYLLÄ NYT LÖYTYI RAHAA.. ei tuollainen iso projekti pyöri ihan pienellä rahalla. Siellä saa veromarkat kyytiä...........eurojahan ne nykyisin onkin. Mutta veroilla kerättyä rahaa kumminkin.

    • Aivan-oikein

      Se on suomelle aivan oikein, että suuri romahdus on edessä, syyt löytyvät elämäntavasta, joka perustuu luonnon raiskaamisee ja Suomessa se tarkoittaa metsän ylikäyttöä, riistämistä muiden eliölajien kustannuksella, samalla on heikennetty perusturvallisuutta, sitä mikä metsiin on liittynyt.
      Yhdentyminen, liittyminen, maailmalla vouhottaminen, paperitehtaiden teko ulkomaille väärin. Suomella oli hyvä markka, miksi se piti vaihtaa? Miksi piti liittyä EeUuhun? Oltais oltu täällä ja rakennettu elämä tarpeelliselle tasolle, ei loputtomaan kasvuun, koka on aivan järjetön ideologia. Nyt varallisuus haihtuu ilmaan, rikkaat pakenee ulkomaille, tämä ilmiö tulee vielä kasvamaan.
      Vapaaehtoisesti luovuttiin osasta omaa päätösvaltaa, valtava "virkamieskoneisto" pyörii järjettömien asioiden ympärillä kun pitäisi tehdä aivan muuta jotta yleensä elämä tulevaisuudessa olisi mahdollista. Pakolaiset, terroristit, sota, asevarustelu, kaikenlainen kaaoksen luominen se on nyt muodissa, huonolta näyttää, kusessa ollaan. Sota Suomessa lähivuosina on täysin mahdollinen, koska maailma on sekaisin ja sekavuus vain pahenee.

    • Olliiikoj

      Nyt niitä tulee

      • aisaatunteva

        Hallituksen asiakirjoista selvivää asia, matut sijoitetaan lappiin :) Kun täällä on tilaa.

        Pian ne pois lähtee, kun itikat alkaa pistelemään perseiseisiin :P


    • eisenytkäy

      Sodankylään jos vierasta verta tulee niin eihän nuo paikalliset näytä sitte enää ih misiltä ollenkaan.
      Vielä jos jotain yritystoimintaakin pistävät pystyyn niin nehän vie pohjan kaikelta siltä vuosikymmeniä huolella rakennetulta loisimis ja puliveivauskulttuurilta.

    • Anonyymi

      Syksyllä tulee kolmas korona-aalto. Aaltoja tulee niitä tulee .

      • Anonyymi

        Viheriät meitti pelastaa vissiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1398
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      26
      1137
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1033
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe